Connect with us

Астро

Тревоги и проблеми в семейството за Козирог, ново начало за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Ще бъдете дистанцирани, дори в някои случаи – студени, което едва ли ще допринася за близостта помежду ви с партньора. Не се самообвинявайте за това обаче – просто периодът е такъв. Ако имате нужда от подкрепа, ще я получите от най-близките си хора. Що се отнася до работата и бизнеса, денят е благоприятен, особено ако имате намерения да правите някакви сериозни промени или да се впуснете в нови начинания. Дори да се появят пречки или някой да ви окаже съпротива, ще ги преодолеете лесно, защото знаете какво искате, ще проявите силата на характера си и ще преследвате докрай целите си.

ТЕЛЕЦ
Предстоят ви часове, изпълнени с повече предизвикателства – може да сте избухливи, да ви обземат безпокойства и съмнения, така че грижете се повече за себе си и потърсете подкрепа, ако ви е необходима. Акцентът при вас ще падне върху професионалната област, като е твърде възможно там да бъдат извършени промени. Моментът ще е подходящ за действия, които ще имат по-сериозни последствия – например да поемете нов пост или да смените работното си място, да вложите пари в нов проект или да се покажете пред околните в напълно различна светлина.

БЛИЗНАЦИ
Ако искате да се впуснете в непознатото, сега е време да го направите – денят е подходящ за активни действия и за поемане на рискове. Сутрешните часове за вас ще са динамични – няма да ви се иска да стоите на едно място, ще търсите възможности да научите нещо ново, ще се срещате с хора и ще се обогатявате – финансово, интелектуално или духовно. Няма да се задоволявате с текущото състояние на нещата и ще работите за промяна. Срещите – и любовни, и делови, ще бъдат много интересни и вълнуващи. Може да се запознаете с човек, който ще ви разкрие интересни възможности.

РАК
Излизайте по-често сред приятели – възможни са приятни изненади. В службата ще получавате подкрепа за реализирането на идеите си и работата в екип ще ви се удава лесно. Вечерта се отдайте на заслужена почивка – ще имате нужда, особено ако в работата си сте подложени на стрес и постоянно сте на педал. Предстоят часове, изпълнени с предизвикателства в емоционално отношение – трудно ще изразявате това, което чувствате, а нищо чудно и да се изправите пред проблеми във взаимоотношенията, които преди сте игнорирали или не сте успели да разрешите.

ЛЪВ
През днешния ден енергията – деликатна и изцеляваща – ще е в пълен синхрон с вас. Най-важната препоръка към вас е да приемате всичко както е – и събитията, и вътрешните си преживявания. Ако не си изграждате защити и си позволите да се отдадете на усещанията си, може да излекувате стари емоционални рани, дори да повлияете на здравословни проблеми, които имат психологически корени. Казано накратко, за да се изцерите, трябва да се отдадете на чувствата. Другият вариант е да се вдъхновите от емоциите си – например да опишете или да нарисувате онова, което ви е на сърцето.

ДЕВА
Външният свят днес няма да има кой знае какво значение – важно ще е онова, което се случва вътре във вас. Може да бъде много успешен ден за хората на изкуството, както и за онези, които се занимавате с лечение – традиционно или алтернативно. Усилията ви за физическото или емоционалното изцеление ще бъдат особено ефективни, така че ако имате потребност да се запишете на йога, да посетите лекар хомеопат или психотерапевт, сега е моментът да се престрашите и да потърсите своя лечител. Стига да имате желание да работите върху себе си, лесно ще успеете да излезете от опасни ситуации и да се освободите от неприятни личности.

ВЕЗНИ
Внимавайте – ще проявявате силна склонност да помагате, което е чудесно, но има риск някои хора да се възползват от добротата ви. Пред някои от вас може да се открие възможност да пътувате или да установите контакти с чужденци. Звездните влияния ще ви предразполагат да се отдадете на почивка и на по-спокойни занимания. Не е препоръчително да хабите излишна енергия, като се заемате да изпълнявате много задачи, или още по-зле – да започвате нещо, да не го довършвате и да подхващате следващото. Ще си спестите проблеми, ако овладявате напористата си природа и оставите събитията да се развиват сами.

СКОРПИОН
Би било чудесно, ако имате възможност да отделите малко повече време за себе си – да поспортувате или да правите нещо, което обичате. Възможно е чуждите болки да ви въздействат по-силно от обикновено и да ви завладее желание да помагате на другите – включително и с пари. Ще имате значително повече сили и енергия, които бихте могли да вложите както във всекидневните си дейности, така и в нови начинания. Ако планирате нещо ново в областта на бизнеса или финансите, не изпускайте подходящия момент да се впуснете в приключението – ще имате нужния ентусиазъм и ще получите подкрепа.

СТРЕЛЕЦ
Предстоят ви чудесни часове днес – положите ли усилия за нещо, ще получите добри резултати. Денят е добър за кариерата ви, но трябва да сте по-търпеливи и да не бързате за никъде. Не стойте обаче на едно място – наблегнете на активните занимания. А ако се чувствате напрегнати, движението ще ви подейства добре и ще ви разтовари. Препоръката към вас е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им. В случай че в живота ви е дошъл моментът за раздяла или някаква реформа, събитията ще ви подскажат как да действате.

КОЗИРОГ
Независимо дали обстоятелствата ви харесват или не, опитайте се да вярвате повече в живота и да приемете факта, че не бихте могли да контролирате всичко. Темата за личните и служебните взаимоотношения ще излезе на преден план при вас. Не се противопоставяйте – опитите ви ще бъдат обречени на неуспех, нищо чудно и да си навлечете още по-големи проблеми, ако сте движени от желанието нещата да останат каквито са. Ако сте обвързани, може да възникне проблем, който досега сте игнорирали, или поведението на партньора да ви засяга по-дълбоко от обикновено.

ВОДОЛЕЙ
Дори усещанията да не са приятни, не бягайте от проблемите и недоразуменията – едва ли нещата ще се оправят, ако се правите, че нищо не се е случило и си посипвате главата с пепел. Предстоят много подходящи часове да анализирате душевния си мир и да разберете какво се случва там – дори да се наложи да се изолирате за кратко от близките си. Ще сте доста емоционални и ще реагирате бурно на всичко, което околните правят или казват. Към средата на деня ще трябва да се заемете с реализацията на инициативи, свързани с финанси или с разрешаването на имуществени въпроси.

РИБИ
През днешния ден може да установите нови или да прекъснете стари финансови взаимоотношения. Звездите ви дават и възможност да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще доведат до положителни резултати. Събитията, които се случват, както и собствените ви преживявания ще ви подтикнат към пречистване – може да решите да приложите някаква диета или детоксикация, а също и да направите промени в начина си на живот, ориентирани към здравословното хранене или по-активното движение.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031