Connect with us

Астро

Ново начало за Близнаци, нежелани изненади за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Като цяло днес ще изпитвате повече радост от живота, защото ще бъдете по-наясно със себе си, ще се водите от собствените си желания и ще знаете какво искате. Ще успеете да обърнете внимание на практични въпроси – свързани с работа, собственост и финанси, които до този момент по една или друга причина не сте успели да разрешите. Не се тормозете заради това, че сте се забавили или че не сте успели да се спрете на нещо конкретно – има периоди, в които всичко по-случва по-бавно. Сега обаче е време да се концентрирате, да мислите прагматично и да планирате внимателно какво трябва да свършите в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ
Тези от вас, които имаха много задачи за довършване или просто умуваха в каква посока да поемат, сега може да си отдъхнат – най-вероятно ще усетите облекчение и ще имате по-голяма яснота. Ако планирате по-сериозни промени, по-добре се концентрирайте и се заемете със задачи, които не сте успели да свършите. Няма как да си освободите време и пространство за новото, ако не сте приключили със старото. През днешния ден много от вас ще получат възможност да се изявят по някакъв начин – да говорите пред много хора, да сътворите нещо, което да направи впечатление, или просто да се насладите на хобито си.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден пътят напред вече ви е открит, но ако искате новите ви начинания да се увенчаят с успех, по-добре ги отложете с още няколко дни. Ще имате шанс да поставите ново начало в работата си – да започнете нова работа, ако сте на такъв етап, да стартирате нов проект или да внесете промени в графика си. Ето защо сега е потребно добре да премислите към какво ще се стремите, да си изясните подробностите и да планирате как би могло да се развие всичко – доколкото е възможно, разбира се. Ако досега сте били в творческа криза и не сте намирали вдъхновение, има голям шанс то да се върне.

РАК
Рискът от конфликти през днешния ден е завишен, тъй като ще ви бъде трудно да приемете чуждо мнение. Взаимоотношенията с колегите ще вървят гладко и ще изпитвате удовлетворение от постигнатото. Има шанс дори по спорен въпрос да постигнете компромис с шефа си. Обърнете повече внимание на половинката си. Хармонията е постижима, но само ако поддържате добра комуникация и обсъждате плановете и намеренията си. След интересните заключения за себе си, до които достигнахте през изминалите дни, сега е време да ги приемете и да решите какво ще правите оттук нататък.

ЛЪВ
Имайте предвид, че бихте могли да осъзнаете днешното положение, което най-вероятно ще ви тласне към действия. И все пак и днес е потребно да запазите самообладание и да не прибързвате. Това не значи да не действате или да не сте активни, а просто да обмисляте малко повече намеренията си и да не влизате в сериозна конфронтация, която едва ли ще доведе до нещо добро. Що се отнася до текущата ви работа, по-добре оставете важните задачи за следващите дни, особено ако става дума за нови начинания или за подписване на договори. Ще имате енергия както за работа, така и за забавления.

ДЕВА
През днешния ден е добре да бъдете малко по-внимателни при общуването си с хора, които стоят по-високо от вас в служебната йерархия, или с такива, които по някакъв начин оказват влияние върху вас. Ако се чувствате добре на работното си място и отношенията ви като цяло са хармонични, едва ли би имало за какво да се притеснявате – дори да възникне несъгласие, всичко ще отмине бързо. Ако обаче по принцип се чувствате недооценени или шефът ви се опитва да доминира прекалено, тогава напрежението може да ескалира. Не е задължително да показвате, че сте под напрежение, но това не значи че не е така.

ВЕЗНИ
Развивайте умението си да организирате и ръководите, на по-късен етап тези ви качества ще се превърнат във водещи, защото на вас се възлагат много надежди. Полезните ви контакти и сътрудничество с хора от вашата сфера на интереси ще ви помогнат да си намерите мястото и осъзнаете предимствата си. Водени от доброто и ценностите, в които вярвате, ще продължите и занапред да живеете и творите, превръщайки се в притегателен център за много хора. Останете си достъпни, а ако е възможно, и по-малко претенциозни. С подходящите думи насърчете онези, които се нуждаят от вниманието и подкрепата ви.

СКОРПИОН
Освободете се от напрежението и умората, като потърсите близостта на приятелите си, ако разбира си, не сте ги дистанцирали от себе си. Ще насочите вниманието и енергията си към важните за бизнеса и служебната ви заетост неща. Това е продиктувано от желанието и стремежа ви към по-добра материална осигуреност на вас и семейството ви. В тази връзка ще повишите активността си, като в хода на делата ви ще изглаждате недоразумения и ще потискате появили се раздразнения. Проявявайте толерантност и сговорчивост, от тях ще зависи успеха на екипната работа.

СТРЕЛЕЦ
Лутанията ви ще престанат и с увереност, и ясно определени приоритети ще поемете по своята пътека. Давате си сметка за трудностите, но те не са в състояние да ви спрат. Добрата ви интуиция е водачът, комуто имате най-голяма доверие. И не грешите. Елегантните ви решения ще ви осигурят добри печалби и възможности за бързо издигане. Не пренебрегвайте онези, които са ви помогнали да успеете. Само с добри намерения трудно бихте стигнали до върха. Ако разширите деловите си интереси, ще можете да се сдобиете с повече придобивки. Доверете се на разума си при взимането на важните решения.

КОЗИРОГ
Грижейки се за собственото си благополучие, ще търсите повече спокойствие, дистанцирайки се от всевъзможни пречки. Животът ви ще се промени, а с него и посоката на мислите и действията ви. Самочувствието ви ще порасне, но не забравяйте за хората около вас и най-вече за онези, които са ви помагали. Ще имате душевно спокойствие и пълнота в общуването, ако с открито сърце кажете, че в търсене на своето щастие, не сте наранили никого и не сте обърнали гръб на доброто. С умението си да долавяте истини, чието време още не е дошло, ще напреднете бързо в професионален и личен план.

ВОДОЛЕЙ
На първо време ще се заемете с действия, с които да защитите собствените си интереси, което няма да ви затрудни особено. Ще срещнете по-малко разбиране, но ще ви помогнат да подобрите финансите си. В тези ви действия ще получите подкрепа от хора, с които имате установени взаимоотношения. Внимавайте, ако имате романтична обвързаност със семеен партньор. Там са възможни изненади, често нежелани. Половинката ви ще има претенции, които не бива да омаловажавате. Необвързаните ще имат запознанство, което ще им даде добра перспектива. Ще работите за подобряване на физическата си и психическа форма, осъзнавайки, че доброто ви здраве е предпоставка за успехи.

РИБИ
Много успешен ден за деловите и занимаващи се с бизнес. Ще влезете в успешни договорености и ще реализирате изгодни предложения. По безспорен начин ще се изяви лидерският ви талант и така ще наложите свой стил на работа и управление. Основно ще разчитате на собствените си сили и по-рядко на външна подкрепа. Енергията ще ви стига за всичко. Много от вас ще предприемат пътуване, свързано с планиране на почивка или други интереси. Няма да срещате пречки и ще оставате доволни от себе си. Въпреки това е добре да внимавате какво и пред кого приказвате, защото има всякакви хора.

vlastta.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031