Connect with us

Астро

Силни страсти и любов за Телец, кризи и напрежение за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
При всички случаи сте в доста продуктивен период, през който можете или да по-добрите позициите си в настояща работа, или може да потърсите нова и по-подходяща и да я намерите. Все още ще възникват допълнителни обстоятелства, които в известна степен ще объркват вашите планове, но поне ще виждате в по-ярки краски какво усложнява намеренията ви, така че да вземете мерки и да се справите. Ако има нещо тайно и деструктивно върху професионалната ви реализация, дори здраве и тонус, което трябва да се отстрани, то ще бъде по-видно и тази тенденция ще се съхрани до средата на деня, за да вземете мерки.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден мнозина от вас ще бъдат емоционално и психически нестабилни, което ще провокира различни настроения. Промяната в настроенията ще ви правят трудни за комуникация, особено с хора, с които работите заедно. В любовта навлизате в период на силни страсти, които ще трансформират взаимоотношенията ви, и нека това да бъде в положителна посока, като анализирате в дълбочина връзката си, надникнете отвъд видимото и наклоните тенденциите в една по-положителна посока. Опитайте се да си осигурявате максимално време за почивка.

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте напрежението и хора, които създават напрежение около себе си. Може да ви се наложи отново да разговаряте по парични дела, които са били обект на разговор преди време, без да се постигне конкретен резултат. Избягвайте обвързващи ви финансови отношения с хора, които не познавате добре или такива, които имат лоша репутация. Приятели ще ангажират вниманието ви с повече разговори или с динамична размяна на съобщения, като причината за това ще бъдат събития в техния личен или професионален живот. Ще ви подразни коментар за вас от страна на приятел, който ще бъде направен във ваше отсъствие.

РАК
Ще ви изненадат събития на работното ви място, свързани с нови хора в екипа ви, нови клиенти или развитие на нови професионални контакти с хора от различни разстояния. Жените ще могат да постигнат важни резултати в делата си, особено тези, които носят доходи в личния им или бизнес бюджет. Мъжете ще се ядосват на повечето задачи, свързани с битови проблеми, ремонти, повреди на различна техника или автомобил. Ще ви изненада възникването на неочакван проблем, който ще ви създаде притеснение, а в някои случаи може да бъде причина за здравословно неразположение.

ЛЪВ
През днешния ден са възможни грижи, свързани със собственото ви здраве, като посещение при лекар, зъболекар или друг специалист. Изненадите ще ви създават безпокойство, независимо дали са приятни или не. Ще бъде благоприятен ден за разговори или действия, свързани с наследство, имот или финансови ресурси, които са притежание на ваши родители и други роднини. Нестабилното и неясно положение на някои брачни отношения ще предизвика по-сериозни разговори относно бъдещето на вашите отношения. Независимо от по-голямата ви ангажираност със собствените ви проблеми, ще ви се наложи да обърнете внимание и на други хора.

ДЕВА
Избягвайте да се фокусирате единствено върху собствените си проблеми и помогнете на другите, ако това е според възможностите ви. Те ще ви потърсят, за да споделят свои неприятности, за които ще имат нужда от вашия съвет или помощ. Жените ще обсъждат или планират различни финансови разходи, свързани с дома си, с поддръжката на някакво имущество, с продажба или с покупка на вещи, стоки и др. Мъжете ще имат късмет в дела и планове, свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Може да възникне неочаквана възможност за вас, която да изиска кратко пътуване.

ВЕЗНИ
Днес някои неочаквани събития ще променят отношенията ви с човек, който е ваш роднина, приятел или бизнес партньор. Вероятно тези промени ще бъдат положителни и перспективни, във ваша полза и интерес. Важна роля през деня в развитието на вашите планове или начинания ще изиграе човек, с когото вече сте работили заедно, имате някакво общо минало. Ще бъдат напразни злонамерените опити на някой да атакува вашата любовна или брачна връзка с някаква интрига. Едно такова изпитание може дори да заздрави още повече вашите лични отношения.

СКОРПИОН
През днешния ден бъдете предпазливи в отношенията си с жени, особено когато споделяте лична или конфиденциална информация, свързана с вашата работа. Отношенията ви са хора, родени под огнени знаци, ще поставят на изпитание умението ви да лавирате в различни деликатни ситуации. През деня ще ви зарадва покана от страна на приятели, които ще имат повод за събиране, свързано с важно семейно събитие или стартиране на важна промяна в живота им. Жените ще обмислят свои бъдещи планове, чиято цел ще бъде да се освободят от неработещи отношения или дейност, която не им носи печалба.

СТРЕЛЕЦ
Драма в личния живот на хора, които добре познавате, ще бъде повод за размисли относно нещата в живота. Мъжете ще са емоционални и това ще ги прави да търсят повече романтика и интимност в любовта или в брака си. Вероятно е ново запознанство, флирт или кратка авантюра. Ще ви изненада телефонен разговор, свързан с решение или с промяна в живота на мъж, най-вероятно човек, който е свързан с вашето семейство. Мнозина от вас ще имат повод за събиране в семейството си или с приятели, като в повечето случаи повода ще бъде момиче или жена.

КОЗИРОГ
През деня ще ви зарадва благоприятното развитие на здравословен проблем на ваш роднина. Този ден ще бъде важен за развитието на вашите професионални или бизнес дела. Това особено важи в случай, че вашата работа е свързана с клиенти, с контакти с хора от различни институции или с кратко пътуване. Ако ви предстои интервю за нова работа, то обстоятелствата определено ще бъдат благоприятни за вас. Като цяло пред вас е един ден на събития, които ще се развиват на бързи обороти и тяхната динамика понякога ще ви създава напрежение и стрес.

ВОДОЛЕЙ
Благоприятен ден за развитие на важни семейни дела, за годеж или сватба, за зачеване или раждане на дете. Мъжете ще се зарадват на новини или събития, свързани с бебе, с малко дете или с млад човек. Жените ще търсят в миналото си причината за някои настоящи свои неуспехи или затруднения. Младите жени ще трябва да са много внимателни, когато ще трябва да вземат важни решения. От вас ще се изиска едно по-сериозно отношение към вашето собствено здраве или здравето на възрастен човек от семейството ви.

РИБИ
Една неприятна новина, която ще получите, може да ви свари неподготвени. Ще ви бъде трудно да реагирате по най-добрия за вас начин в съответната ситуация. Ще имате желание да разрешите някои битови или имотни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно средства или благоприятни обстоятелства. Това ще бъде неблагоприятен ден за купуване на вещи за дома, тъй като впоследствие ще се окажат с лошо качество или ще преживеете разочарование поради друга причина. Ще имате обаче възможност да реализирате една интересна идея.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031