Connect with us

Астро

Финансова сделка за Телец, интриги и скандали за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Свикнали сте на натоварване и този път няма да изостанете. Основното, върху което ще се съсредоточите, са финансите ви, за това и усилията ви ще са насочени към повече ангажименти и произтичащите от тях възнаграждения. Благодарение на активното ви присъствие на професионалната сцена, а и не само там, промените при вас вече са в ход. Щете или не щете, създавате предпоставки за нови връзки, развития и реализации. Съобразявайки се с това, не бива да живеете в очакване на светкавични резултати. Има причини и обстоятелства, върху които не можете да влияете въпреки опитите си.

ТЕЛЕЦ
Запазете търпение и по-малко давайте израз на недоволството си. С последователни действия и работа признанието ще дойде. Вълнуващо преживяване ще ви направи по-чувствителни и нежни, състрадателни и копнеещи за внимание. Любовта ще отвори сетивата ви, ускорявайки чудесата в живота ви. Ще ви владеят и направляват по-добри мисли и чувства. Доброволно ще се подчините на всичко, което ви диктува сърцето. Финансова сделка ще ви осигури средства за предстоящо романтично пътуване или друго развлечение. Не пренебрегвайте себе си, имате много причини да се погрижите сега.

БЛИЗНАЦИ
Ще търсите подходящите начини и средства за справяне с нерешените въпроси, които присъстват в ежедневието ви. Често ще ви се налага да преосмисляте една или друга своя позиция, давайки предимство на по-градивни действия. Новости от битов, професионален и духовен характер ще поддържат духа ви буден, а готовността ви за включване в тях – активна. Сбъдване на мечти, но не и без вашето участие, ще събере около вас любими хора. Отново приоритетни ще бъдат професионалната ви заетост, домът, семейството, партньорските взаимоотношения и не на последно място бизнесът.

РАК
Имайте търпение и не изпреварвайте събитията, в бързането си може да пренебрегнете съществени детайли. Не губете вярата си, станете по-дружелюбни, силни и усмихнати. Не всичко е такова, каквото изглежда. От вас зависи да живеете в добро настроение и да успявате в делата си. Добре би било да се отнасяте с повече внимание не само върху конкретните си ангажименти, но и върху начина си на общуване и поведение. В много отношения има какво да се желае, предвид високата ви самооценка и емоции, които определят отношението ви към едно или друго събитие.

ЛЪВ
От полза за делата ви е да смирите егото си, като насърчите доброто в себе си. Покажете, че имате готовност и желаете да сте полезни на повече хора. Придобивките, които ще последват, са знак за стремежа ви към духовно израстване. Не избързвайте, проверявайте в детайли работата си, съществува риск от нежелани последствия. Ще намерите изход от материалното си затруднение, не го превръщайте в драма, вгорчавайки живота и на близките си. С допълнителна заетост или включвайки се в работещи проекти, от вас зависи да проявите находчивост и активност. В търговската сфера също бихте имали добри изяви.

ДЕВА
Семейството ще се сплоти около обща цел, чиято реализация предстои. Събитията ще ви подтикват към активност и често ще се стараете да променяте нещата около себе си. Било защото сте неудовлетворени, било защото природата ви не търпи застой. Имате енергия, воля и желания и ще успявате. Близките ви имат своите изисквания, които невинаги съвпадат с вашите. Това може да породи неразбории, нужни са взаимни отстъпки. Умението ви да балансирате има значение сега. Сферата на интересите ви ще ви среща с точните хора и ще ви въведе в среди, градивни за вас.

ВЕЗНИ
Усмихвайте се по-често и привличайте вниманието им със своите качества и достойнства. Незаинтересоваността ви към другите може да ви лиши от възможности, които иначе ви се дават. Всичко, което ви пречи да сте в крак с новото, ще отпадне и ще продължите, устремени напред. Изпълнени сте с добри очаквания и не грешите. Много скоро ще повярвате в късмета си, но според духовните учения е важно да го направите, преди реалните събития да са се случили. По различни причини ще мобилизирате творческия си и професионален потенциал, давайки най-доброто от себе си.

СКОРПИОН
Ще получите предложения за работа или по-висока позиция в управлението. И финансите ви ще се подобрят, наред със самочувствието и доброто ви отношение към света. Новостите ще се отразяват на всичко, с което се захващате, благодарение на труда и последователните ви действия, и по-малко на случайни събития. Не се плашете от трудностите, те са вашите учители, които не позволяват на живота да стане скучен. Силите ще ви стигнат за всичко, така че без опасения можете да си поставяте нови цели и да се движите към нови хоризонти. Правете го с умерено темпо и без да сте прекалено настоятелни.

СТРЕЛЕЦ
Днес внимавайте какво и как говорите, за да не предизвикате недоволство у хората, с които общувате ежедневно. Те може да възприемат стремителността ви като проява на егоизъм и да започнат умишлено да ви създават проблеми. Ще ги избегнете, ако преценявате ефекта от всяко свое действие и представяте разбираемо намеренията си. Направите ли го, ще заложите основите на личния си напредък. Предстоят новости с дългосрочно влияние върху ежедневието и динамичния ви стереотип. Не ограничавайте инициативата си. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е настъпил моментът да помислите за допълнителни източници на доход.

КОЗИРОГ
Ще разполагате с подходящи възможности да представите проекти, над които от доста време работите, но не сте били уверени в ефекта от тях. Сега бихте могли да постигнете максимален ефект с минимални усилия съчетавайки своята енергия с тази на Вселената. Придържайте се към принципите си, наблюдавайте обстановката, изслушвайте заинтересувано събеседниците си, трупайте информация. Всичко чуто и научено ще ви е от полза. Ще си осигурите условия за напредък и успех във всяка предпочетена от вас дейност. Занимания, които са били отложени или не са давали признаци за прогрес, ще наберат скорост.

ВОДОЛЕЙ
С каквото и да се захванете, ефектът ще е изненадващ, но приятен и свързан предимно с финансовия ви статус. В две насоки ще са важните събития – финанси и личен живот. Що се отнася до финансите, е много възможно да получите някакви допълнителни постъпления. Да ви върнат отдавна даден заем, да получите сума от застраховка, печалба от лотарийна игра, бонус, спорадична награда за постигнати резултати. Окуражаващото е, че с получената сума или част от нея ще можете да погасите собствените си задължения, което означава един проблем по-малко.

РИБИ
Контактите ще са интензивни, а новите запознанства интригуващи, не особено продължителни, но ще ви се отразят стимулиращо и вдъхновяващо. Затрудненията ще засегнат предимно материалната и финансовата сфери. Обстоятелствата ще са нестабилни, а от там и настроението ви. За щастие, във всеки момент, каквото и да се случи, около вас ще се намира точният човек, на когото можете да разчитате за морална или физическа подкрепа. Не пренебрегвайте детайлите, дори да ви изглеждат незначителни. Ще се окажат полезни точно в сложни и критични ситуации.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930