Connect with us

Астро

Рак пред любовна раздяла, финансови загуби за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки заради инат и разсеяност трудно ще ги поправите без странична помощ, която не сте заслужили. Деловите ви разговори ще са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Ще изгладите отношенията си с интимната си половинка, ако отидете заедно на гости при близки приятели.

ТЕЛЕЦ
Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място, защото не бива да се противопоставяте на мнението на вашите колеги и началници. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак.

БЛИЗНАЦИ
Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности заради разрешаване на професионални проблеми. Предупреждаваме ви да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на приятни изживявания.

РАК
Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, особено ако сте с хора, които срещате за първи път. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот. Не се опитвайте да господствате над партньора си. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения, ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ
Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, породени и от вашето недоглеждане и допуснати закъснели отговори. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения. В този ден имате прекрасната възможност да изразите любовта си с цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения, дори и ако сте се отдалечили от партньора си. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи, зависи от вас.

ДЕВА
От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел, и внимавайте с обещанията. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флирта ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни, отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими мигове.

ВЕЗНИ
Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи. Стабилизирайте колегиалните си отношения, ако сте създали проблеми. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Не бива да засягате близките си на тема възпитание и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките му. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните изживявания или пък за тяхната липса.

СКОРПИОН
Денят ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът и осъзнаването на личните ви грешки ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете с близките си идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате, успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте – ще си спестите скандала.

СТРЕЛЕЦ
В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори. Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат да направите нужните ви покупки. Деловите ви контакти са затруднени. Пазете се от конфликти с колеги, но и с непознати хора, само защото не си преценявате думите. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета с половинката ви.

КОЗИРОГ
Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни, но ако проявите предпазливост. При желание от ваша страна се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява колегите ви. Следобед сте в състояние да избегнете разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от партньора ви заради обида, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни.

ВОДОЛЕЙ
Не се колебайте при взимане на важни професионални решения. Внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения. Работният ви ден, макар и почивен, е продължителен, но след края му си останете у дома и си почивайте след напрегнатата работа в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Добрите ви взаимоотношения ще ви заредят с добро настроение.

РИБИ
Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана, бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорената делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени. Нуждаете се от разтоварване. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031