Connect with us

Астро

Козирог – не давайте възможност да ви въвличат в интриги, финанси ще зарадват Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Със сигурност ще има разногласия и спорове, но те едва ли ще навредят на опознавателния процес с новия ви екип. Активната кореспонденция, лични разговори, размяна на концепции ще стимулират въображението ви. Ако някакъв проект от доста време е застой, най-после ще ви хрумне подходящ начин за продължаване на развитието му. Опитайте се да действате с умерено темпо и самостоятелно. Не си поставяйте твърде амбициозни цели, постигането им няма да зависи само от вас, а и от външни фактори, свързани с обстоятелствата и субективна намеса.

ТЕЛЕЦ
Избягвайте двусмислените изказвания. Колкото по-ясно и разбираемо излагате мнението си, толкова по-лесно ще убедите събеседниците си, че то е правилно. Бъдете готови да направите някои отстъпки сега, за да си осигурите бърз напредък в перспектива. За дейности, в които нямате опит, ще ви е нужно съдействие или консултация със специалист. Придържайте се към уговорените срокове и изпълнявайте обещанията си. Не очаквайте от околните да работят с вашата прецизност, но към качеството на своите резултати бъдете безкомпромисни. Изключително добре ще се справите с провеждането на делови преговори.

БЛИЗНАЦИ
Умението ви да анализирате процесите и да представяте заключенията си по оригинален начин ще формира тенденция в мнението на слушателите ви. Не реагирайте на провокации, чиято единствена цел ще е да ви злепостави. Много е вероятно най-после да се случат промени, които обмисляте или имате желание да осъществите от доста време. Няма да са стресиращи и изненадващи, а качествен ефект от количествените натрупвания. Може да засегнат начина ви на работа, социалната среда, в която пребивавате, мястото ви в професионалната йерархия. Да са следствие от подобряване знанията или повишаване на квалификацията ви.

РАК
Контактите администрация и финансови институции ще дадат очакваните резултати. Действайте активно във всеки момент, в който имате такава възможност. Ще привлечете вниманието на хората, чието мнение ви интересува. Предстоят промени, улесняващи текущата работа. Контактите ще са интензивни и ще можете да реализирате уменията си в широк мащаб, което от своя страна ще стабилизира позициите ви. Ще успеете да се справите с някои затруднения и да подобрите перспективите си за развитие. Творческият ви потенциал е в процес на растеж и ще измислите оригинални решения на трудните въпроси.

ЛЪВ
Напредъкът ви ще се дължи на умението ви да усвоявате нова информация и да я съчетавате с натрупания опит. Стремежът ви към самоусъвършенстване ще предизвика леко разместване на приоритетите и промени в ценностната система. Ако отдавна работите над някакъв проект, ще разполагате с подходящи условия за завършването му. Ще привлечете вниманието, ще си осигурите подкрепата, която ви е необходима, ще успеете да защитите интересите си. Събитията ще са динамични, бъдете готови да се приспособявате към тях, особено ако се наложи да предприемете непредвидено пътуване.

ДЕВА
Не се отказвайте от публични изяви, подпомагащи разширяването на бизнеса ви. Впечатляващите резултати, включително и финансови, ще дойдат от екипната работа. Ще получите подкрепа от влиятелна личност, която от доста време ви е обещана, но до момента не сте имали възможност да се възползвате. Благодарение на въпросното съдействие, ще си осигурите ресурсите, необходими за по-нататъшната ви работа. Усещането за самостоятелност и напредък ще се отрази на тонуса, съпротивителните сили, настроението и духа ви. Ще сте много по-жизнени, контактни и привлекателни не само в професионален, но и в личен план.

ВЕЗНИ
Събитията ще са динамични, а обстоятелствата подходящи, за да поставите началото дори на най-смелите си творчески хрумвания, да заявите присъствието си в различни направления. Без особени затруднения ще си осигурите професионален напредък и разширяване на влиянието в обществените структури. Успеете ли да си дадете сметка кои фактори губят значимостта си за сметка на други, ще можете да изградите фундамента и структурата на проектите си за месеци напред. Ефектът от рекламните мероприятия и служебни пътувания с цел обучение или обмяна на опит ще е повече от окуражаващ.

СКОРПИОН
Изказвайте мнението си ясно, безусловно и недвусмислено, особено когато става дума за справяне със сложни казуси. Присъщата ви акуратност, осведоменост, аналитични умения ще се окажат ключът за преодоляване на сериозни конфликти както в професионалната, така и в личната сфера. Преценявайки неуспехите от миналото, ще си дадете сметка за предпочитанията и очакванията си от бъдещето. Силата ви е в сътрудничеството и партньорската работа, така че се включвайте в предлаганите професионални форуми и дискусии, където ще създадете контакти с нови хора.

СТРЕЛЕЦ
Създайте си умерено темпо на работа и не се пришпорвайте излишно. Основните ви занимания ще са свързани с уреждане на финансови въпроси, оформяне на банкови документи и осигуряване на ресурси за осъществяване на предстоящите ви дейности. Преценявайте внимателно както собственото си поведение, така и това на новите си познати. Неприятностите може да дойдат точно от някого от тях, така че не се доверявайте на онзи, който все още не е доказал, че го заслужава. Помислете дали нямате неизпълнени обещания и се постарайте да ги довършите.

КОЗИРОГ
Със сигурност няма да ви е скучно, но не всички преживявания ще са радващи. Случка, която се опитвате да запазите в тайна, ще излезе наяве и е възможно да ви създаде известни неприятности. Един от начините да ги предотвратите е да запазите дистанция с личности, които предизвикват у вас съмнения с поведението си. Не обсъждайте лични въпроси, не разпространявайте непроверена и несигурна информация и не давайте възможност да ви въвличат в интриги. Възможно е да получите допълнителни приходи, заделете ги за дългосрочен резерв.

ВОДОЛЕЙ
Преживяванията ще са предимно положителни. Онова, което преди време ви е затруднявало, сега ще се получи с лекота. Хора, които са ви се противопоставяли и са ви създавали спънки, сега ще застанат на ваша страна и ще ви предложат съдействието си. Умението ви да общувате, да изразявате мислите си разбрано ще привлича околните. Всички ще се стремят да получат вниманието и одобрението ви. Време е да покажете уменията си пред публика, да рекламирате интензивно постиженията или продуктите си. Напредъкът ви ще е значителен и ще се отрази положително на вдъхновението ви.

РИБИ
Ще разполагате с подходящи условия за реализация на промени, които обмисляте и подготвяте от доста време. Може да са свързани с ново работно място, ново жилище, смяна на автомобила, пътуване извън страната с цел бизнес и опция за няколкомесечен престой. Неприятните преживявания, доколкото ги има, ще са свързани със субективен фактор, с нечий опит за намеса в личния ви живот и пространство. Избягвайте разговорите, засягащи перспективните ви намерения както по отношение на бизнеса и професията, така и по отношение на съществуващите или очаквани връзки от какъвто и характер да са.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031