Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп 16-22 май 2022

Публикувана

на

Овен

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Овен е благоприятна за духовни практики. Прочетените по това време молитви и псалми най-вероятно ще постигнат целта и ще донесат желания резултат. Може да се занимавате с автогенни тренировки и медитация – това ще ви помогне да добиете вътрешна хармония. Водните процедури ще са полезни за физическото и психическо здраве. Добре е да закупите абонамент за басейн. Паралелно с това, трябва да се въздържате от консумиране на алкохол и да не злоупотребявате с лекарства.

През втората половина на седмицата вероятно ще успеете да подобрите финансовото си състояние, така че е препоръчително да насочите енергията си на максимум към решаването на материалните въпроси. В работата и кариерата всичко ще бъде стабилно. Непременно отделете време да останете насаме със себе си, далеч от суматохата и спокойно да се отпуснете, починете – това е необходимо, за да поддържате душевното си равновесие.

Телец

04.21 – 05.21

Телец16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Телец, може да бъде свързана със странни и объркващи ситуации при общуването с приятели. Възможно е вашите думи и действия, да бъдат разбирани погрешно и това от своя страна да предизвика недоразумения. Същевременно това е добър момент да се свържете с едномишленици, хора които се интересуват от същите проблеми като вас. Може да посетите клубове по интереси, да общувате в социалните мрежи или в интернет форумите.

Втората половина на седмицата е благоприятна за промяна на имиджа. Това важи особено за дамите, в предвид скорошното настъпване на лятото. Ако отдавна имате желание да подобрите външния си вид, сега е препоръчително да посетите салон за красота или фризьор. Образованието може да стане другата положителна тема на седмицата. Може би, ще почувствате жажда за нови знания или ще се отличите по някакъв начин в учението. Времето също е добро за изучаване на чужди езици.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Близнаци е благоприятна за контакти с влиятелни и авторитетни хора. Например, може да се запознаете с популярна, известна личност. Също ще може интуитивно да схванете основните тенденции и да се адаптирате към тях. Периода също е благоприятен за посещение на масови събития и публични изяви. Може да участвате в творческо състезание – има шанс да спечелите награда.

През втората половина на седмицата има вероятност да срещнете човек, който да ви осигури покровителство и подкрепа. Много важни въпроси могат да бъдат успешно разрешени, ако потърсите помощ от другите, особено ако са добре запознати със ситуацията. Добре е да се заемете с изплащането на дълговете си. Това е добро време за духовни практики, отработка и преодоляване на вътрешни психологически комплекси. Може би, ще бъдете заинтересувани от мистериозни и тайнствени явления, интересът към четенето на детективски истории и езотерична литература ще се увеличи.

Рак

06.22 – 07.23

Рак16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Рак, ще е успешна за общуване с цел обучение и издигане на по-високо духовно ниво. Може да срещнете човек, който ще ви научи на много, който ще стане ваш духовен учител, гуру. Също така е подходящо време за пътувания до свети места, посещение на храмове, места за поклонение. Успешно ще се развиват туристически пътувания с цел запознаване с културните и религиозни традиции на други народи.

Втората половина на седмицата е благоприятна за хармонизиране и стабилизиране на партньорските отношения. Ако сте имали проблеми в отношенията с любимия човек или колеги, сега ще може да изясните всичко и да се споразумеете по най-противоречивите въпроси. Вашите приятели ще играят важна и положителна роля в това – слушайте техните съвети. Това е добър момент за дългосрочни планове.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Лъв, може да бъде свързана с повишен риск от финансови загуби. По това време могат да възникнат объркващи финансови ситуации и ще ви бъде трудно, да се ориентирате правилно. Пазете на сигурно място пароли от платежни системи и пин кодове от банкови карти. Въздържайте се да правите покупки с кредитна карта, включително в онлайн магазини – всичко това увеличава риска от загуба на пари. В ежедневието бъдете по-внимателни при работа с битова химия.

През втората половина на седмицата се препоръчва да действате целенасочено и практично. Основното условие за успеха, е да имате ясна и конкретно формулирана цел. Ако сте изправени пред голяма и сложна задача, разбийте пътя си към нея на няколко малки етапа и ги решете, като се движите последователно от един към друг. Въпреки нарастването на вашите амбиции през този период, трябва да действате трезво и разумно. В противен случай ще ви бъде по-трудно да реализирате плана си. Това е добър момент да подредите нещата в заобикалящото ви пространството.

 

Дева

08.24 – 09.23

Дева

16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Дева, може да бъде много двусмислена за брачните отношения. Може би, ще ви се струва, че любимият човек крие нещо от вас. Опитите да принудите партньора си към откровен, открит разговор, обаче едва ли ще успеят. В партньорството може да възникнат прояви на ревност. При контакти с други хора, не бъдете прекалено лековерни. Не забравяйте, че всяка ваша дума може да бъде използвана срещу вас – бъдете по-сдържани и толерантни.

Втората половина на седмицата е благоприятна за учене и творчески увлечения. Ще може да коригирате брачните си отношения в посока на тяхното хармонизиране. Факторът, който крепи и стабилизира вашата връзка, са децата. Споразумявайки се помежду си за единен подход към тяхното възпитание, по този начин ще подобрите съпружеските си отношения. Съвместните пътувания вървят добре. Опитайте се да действате открито, избягвайте тайните или незаконни дейности, пазете своята репутация.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата може да принуди представителите на зодия Везни, да обърнат специално внимание на здравето. Вашата имунна система вероятно е отслабена и това може да ви направи уязвими към вирусни инфекции и настинки. Бъдете внимателни, когато взимате лекарства, рискът от объркване или неправилно дозиране се увеличава. Въздържайте се от консумация на алкохолни напитки. Известен хаос в делата може да възникне поради недостатъчна концентрация, организация.

Втората половина на седмицата благоприятства семейния живот. Възможно е да обсъждате въпроси свързани с наследство и да изготвяте съответните документи. Може също да направите големи успешни покупки за дома. Ако мислите да вземете ипотека за закупуване на къща или земя, сега шансовете за положително решение във ваша полза са по-високи. Важно е също да спазвате ежедневен режим и да се борите с вредните навици. Ако досега не сте планирали строго своя ден, но отдавна мечтаете да преминете към такъв начин на живот, тогава е време да го направите. Факт е, че тази седмица успешно ще може да замените старите навици с нови. А новият начин на живот, в много отношения се състои от система от нови навици.

 

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата ще бъде много значителна за тези представителите на зодия Скорпион, които преминават през период на влюбеност. Вашите чувства могат да бъдат много силни и ще сте склонни да идеализирате вашата любов. В същото време е възможно чувството на ревност и инстинктите за притежание да се засилят, при това ще ви е трудно да контролирате действията си. Ако имате деца, тогава трябва да разгледате по-отблизо поведението им. Може би някое от тях, се опитва да скрие нещо от вас.

Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с възраждане на партньорските и романтични отношения. Тези, които се срещат с даден човек дълго време, може да почувстват повишена нужда да формализират тази връзка със законен брак. Това е подходящ момент за обявяване на годеж, както и за провеждане на тържествена сватбена церемония. Необвързаните имат добри шансове да срещнат своята половинка. Опитайте се да бъдете по-активни, ходете на развлекателни събития, на кино, концерти, дискотеки и клубове, не се отказвайте от покани за пътувания с приятели.

 

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата представителите на зодия Стрелец, ще имат възможност да възстановят прекъснати връзки с роднини, както и да хармонизират отношенията с близките хора. Това важи особено за отношенията с по-старото поколение в семейството. Тези дни, ще се чувствате доста удобно у дома. Семейното огнище, ще привлича с уютна атмосфера и топъл психологически климат.

Втората половина на седмицата благоприятства уреждането на материални и финансови въпроси. За вас ще бъде много важно да почистите и подредите жизненото пространство около вас. Става дума за подобряване на условията на живот, за да направите съществуването си по-уютно и комфортно. Има определена връзка между чистотата в дома и здравето. Колкото повече всичко около вас е в ред, толкова по-добре ще се чувствате. Също така е подходящ момент за регулиране на отношенията в семейството, като ги приведете в състояние на ред и хармония.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Водолей може да бъде двусмислена по отношение на финансите. Опитът за решаване на някои материални проблеми може да доведе до усложнения. Някои плащания може да се забавят. Освен това рискувате да загубите пари в резултат на измама, кражба или мошеничество. В същото време това е добър период за закупуване на предмети на изкуството и всякакви екзотични декорации за дома. Не забравяйте обаче, че тези дни може да сте зле ориентирани във финансовите въпроси и да сте доста разсеяни. Съхранявайте парите на сигурно място.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана с преоценка на семейните ценности. Семейната атмосфера може да ви привлече със своя уют, комфорт. Това е чудесно време за подобряване на взаимоотношенията с близките. Също така е подходящ момент да се върнете към решаването на онези проблеми, които преди не сте успявали да решите по материални причини.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

16 май 2022 – 22 май 2022

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Козирог, ще е двусмислена по отношение на комуникациите с другите хора. В полезрението ви може да се появят някои странни личности, близки до маргиналните кръгове. Пазете се от измами или мошеничество. Това особено важи по време на кратки пътувания. Не трябва да водите прекалено лични разговори със случайни спътници по време на път – светът е малък и думите ви могат да се обърнат срещу вас. От друга страна, това е добър момент за любовни срещи.

Втората половина на седмицата благоприятства творческите увлечения и романтичните връзки. Необвързаните могат да намерят нова любов и това да бъде началото на бързо развиваща се романтична връзка. Възможно е също тази седмица да успеете да възобновите прекъсната преди време връзка – това е особено вероятно, ако сте съхранили чувствата си и искате да върнете любимия човек. Не се отказвайте от покани, за извънградски пътувания с приятели и роднини.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

16 май 2022 – 22 май 2022

През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, могат да усетят повишаване на личната творческа активност, привличане към изкуството, музиката и рисуването. Хубаво е в това време да посетите музеи, художествени галерии, концерти и по някакъв начин да влезете в света на изкуството. Възможно е да поискате да вземете четки и да се опитате да рисувате. Дамите вероятно ще искат да променят нещо в имиджа си, например цвета на косата.

През втората половина на седмицата, ще сте настроени за активно общуване с хората около вас. Възможно е да изпитате повишена нужда да научите последните новини за тези във вашия приятелски кръг. Следователно ще прекарвате много време в разговори по телефона и в кафенета. Желанието за нови преживявания, може да ви отправи на път. Не се отказвайте вълнуващите пътешествия и се забавлявайте. Също така, използвайте това време за учене и личностно развитие.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2024
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930