Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп 12-18 март 2022 година

Публикувана

на

Нов период, нов късмет! Вижте съветите на звездите, за да вземете най-правилните решения в периода 12-18 март. Предлагаме ви пълния хороскоп за зодиака на Неда Иванова.

 

 

Овен 21 март – 20 април

 

Не ядосвайте половинката си на 12 март, останете си у дома, бъдете всеотдайни. Разкъсвани сте между амбиции и отговорности и дано вземете правилното решение. Може да постигнете напредък в кариерата, но ще загубите обичта на любимите и децата. 13-и е труден за родените в третата декада. Посетете близки и приятели, които се нуждаят от грижи и внимание. Този ден показва на кого наистина може да се доверим и да повярваме. На 14-и лесно се усвояват полезни продукти и мисли, на които трябва да обърнете повече внимание. Навлизате в силен двудневен период, в който може да получите повишение, преназначение, допълнителни пари и екстри, за които отдавна си мечтаете. Добре е на 15-и да се погрижете за себе си, да проведете някои релаксиращи и оздравителни процедури и да се постараете да изглеждате добре. 16-и е ден за събрания и срещи на екипа, за преговори с бъдещи и настоящи работодатели, за уточняване на спорни въпроси, както и цените на предлаганите стоки и услуги. 17-и пък е ден на ненаситната лакомия по всички направления на живота, на отношенията и връзките ни с околните. Не очаквайте да ви направят отстъпки и жестове, а и вие няма да направите такива. На18-и уредете важното в първите часове на работното време. Постепенно обстановката се успокоява, но не и за вас.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 12-и може да постигнете поне една важна цел, да намерите съюзници и съмишленици и да направите крачка в нова посока. Мислете и действайте в полза на семейните интереси. 13-и е Ден на активен отдих. Насочете силите си към обезпечаване стабилността на дома и отношенията в семейството. Време е за ремонти и преустройства. На 14-и не си позволявайте скандали и конфликти, после много трудно ще се помирите. Препоръчват се оздравителни и разкрасителни процедури. Мислете повече за личните си нужди. 15-и е магичен, може да разрешите проблем, който ви мъчи от доста време. Ще получите нова информация помагаща още утре да решите и излезете от неприятната ситуация.16-и е ден на призив. Време е да се срещнете с нужните ви за предстоящата работа и делови проекти хора. Всичко предприето и уредено в този ден ще има големи перспективи в бъдеще, ще ви направи с една идея по богати и подсигурени, ще донесе щастие и късмет в дома. На 17-и се прекрачват границите в отношенията. Бъдете внимателни и усетете докъде може да стигнете и къде вече е добре да спрете. 18-и е чист и светъл ден, енергетиката е оздравяваща и хармонична. Отношенията се балансират и се намират компромисните за всичко варианти. Символ не деня е умереността във всичко и към всички. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите.

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

На 12-и може да се постигне много. Енергията се усилва и помага да се постигне това, което в миналото е било невъзможно. На 13-и до обед действайте активно в посока на личните и семейни интереси. Изпълнете дадените обещания. От обед до утре на обед намерете време за приятели и близки нуждаещи се от внимание и грижи. На 14-и до обед се занимавайте с обществена и благотворителна дейност, но следобед насочете вниманието към себе си, идете на фитнес, сауна и масаж, на козметик и фризьор. Навлизате в период на важни делови срещи, които ще са от особено значение за бъдещата ви работа и дейност. Случващото се на 15-и може да преобърне живота и работата ви в положителна посока. Облечете новите дрехи, подгответе се добре за срещите, които ви предстоят следобед. На 16-и родените в първата декада трябва да бъдат избирателни във връзките. Днес търбачът-съдба ни събира под знамената на личните ни приоритети и амбиции. Не си позволявайте компромиси. 17-и е един от опасните ви и рискови дни за месеца. Луната от Дева и 4-те планети от Риби са в конфликт със Слънцето ви. На 18-и до обед доминират негативни амбиции и емоции, заглушаващи гласа на здравия разум. Изчакайте и не се намесвайте в чуждия живот и избор. Оставете и децата да направят първата крачка и след това помогнете. Не отговаряйте на провокативни обаждания.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 12-и родените във втората декада може да постигнат много, да уредят спорни междусъседски положения и да се договорят по важни семейни и професионални въпроси. В този ден с успех ще се раздели неделимото преди. Всичко да се прави с мисъл за бъдещето ви и това на децата. На 13-и за родените около 13 юли денят ще донесе придобивки и възможности за внедряване в нова среда. Нов човек може да влезе в дома ви и да донесе радост. На 14-и е важно да направите това, за което някой ви помоли, а не това което вие си мислите, че му е нужно в момента. Участвайте в дарителски акции. 15-и е ден на промени и неочаквани обрати. Ще получите нова информация или покана, които тотално ще променят плановете ви, ако реагирате адекватно и с нужното внимание. Денят е магичен. Ще се случват събития, които ще елиминират от живота ви стресови и неблагоприятни ситуации. 16-и е ден за активна творческа работа в среда от близки на чувствата и разбиранията ви хора. Търсете съмишленици за нещата, които ви интересуват и смятате да предприемете като дейности и работни проекти. 17-и е ден на ненаситните апетити. Кой както може ще захапе другия и ще го употреби за личните си цели. Не влизайте в ролята на посредник и оръдие в ръцете на чужди интереси. На 18-и за родените в първата декада денят ще мине под мотото, „ако искаш мир готви се за война”. Денят е хармоничен и омиротворяващ. Още утре хармонията ще се наруши.

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

На 12-и може да попаднете на важни източници на сила и енергия. Доверете се на импулса, идете там, където нещо ви привлича. Ден на фонтана от преливаща енергия. Всичко предприето днес и утре ще ви донесе ползи, късмет и лично удовлетворение. На 13-и до обед може да изпълните програмата си максимум, да постигнете успех при преговори и при различни делови и спортни участия. Погрижете се за близки и познати, не отклонявайте молби за съдействие. На 14-и започнете деня с добри намерения и дела. Включете се в спонсорски програми и ще получите нужното ви финансиране.

15-и е ден за лечебни и оздравителни процедури. Посетете център за разкрасяване. Ден на колелото. Един се обвързва, а друг търси начин да се дистанцира от губещи връзки и зависимости. На 16-и планирайте преговори с колеги, работодатели, снабдители и потенциални партньори за работа или за допълнителна дейност. Тенденцията е всеки да си намери мястото, където ще се чувства добре и на нивото, което му подхожда. На 17-и пълнолунието превъзбужда, провокира агресивно поведение, с конфликти между родители и деца. Може да влезете в разправии с хора, с които имате неравностойни отношения. Днес „всяка жаба трябва да си знае гьола” и да не прескача в чуждия. 18-и се свързва с човешката душа, с нуждата да се разбере другата гледна точка и да се съобразим с исканията на близките. Крясъците в този ден разболяват. Към обед Луната навлиза във Везни. Отношенията с околните ще се подредят и балансират. Направете нужните стъпки и отстъпки, търсете пътя на компромиса и може с всеки да се разберете. Заемете се с прочистващи дейности.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

На 12-и правите връзки с хора, които ще ви насочат в правилна посока. В момента стъпвате на личната си мисия, отхвърляте съмненията и започвате изкачването към важна за вас цел. Разширете базата, на която сте стъпили. На 13-и е точният съвпад на Слънцето с Нептун в знака на опозицията ви Рибите. Не е време за мечтания, а за точни и навременни действия. Не бива да сте пасивни, но и необмислената активност е вредна, особено ако е предизвикана от чужда намеса, изискване или забележка. На 14-и не бързайте с амбициозните начинания. До обед е важно да помогнете на близък и приятел да се изправи, да подреди работата и живота си и да намери пътя, която е загубил след тежка криза. На 15-и осигурете на тялото и душата си полезни продукти и благодатни връзки. Препоръчва се релакс. На 16-и предстои пълнолуние в знака на Девата, което може да напълни потребителската ви кошница. За днес се препоръчват контакти с потенциални работодатели и спонсори, с приятели и колеги, които може да подкрепят и защитят личните ви инициативи. На 17-и всеки е срещу всеки и му мъти водата. Очертават се проблеми със закона. Ще срещате активна и мълчалива съпротива в работата и у дома. На 18-и не бързайте с изказванията и взимането на отговорни решения. Тази вечер може да получите съобщение и предложение, което очаквате от доста време. Предстоят обрати и моменти на взаимен синхрон.

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

12-и е ден на противопоставяне и конфликти за родените във втората декада. Наляга ви печал. Ще се ядосвате излишно за неща, които до три дни ще се решат и променят във ваша полза и интерес. На 13-и Луна и Плутон образуват кармичен кръст с вашето рождено Слънце. Не гонете високи цели, въздържайте се от амбициозни начинания. 14-и е ден за любов, близост и подкрепа на близки и приятели. Ако се погрижите за някого и направите поне едно добро дело ще получите подкрепа и защита в труден момент. Върнете стар дълг. Добре е да се кандидатства по спонсорски проекти. Някой ще получи чаканото финансиране и ще уреди документите, които му осигуряват повече защити. На 15-и полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Ще намерите лек за личен, здравословен или професионален проблем. Планирайте прегледи и консултации със специалисти. 16-и е благоприятен за колективни инициативи и за подписване на нови договори. Сменете състава и екипа, в който работите или тренирате. На 17-и всеки гони амбициозни цели и не е склонен да отстъпи. Очертават се сблъсъци на мнения и позиции. Тонът се изостря, може да се стигне до конфликти и раздели. На 18-и страстите се успокояват. Към обед Луната навлиза във Везни и носи промените, които очаквате и които ще се отразят положително на личните ви и професионални връзки. Може да се разберете и да намерите компромисни варианти на всички нива.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

На 12-и Луната от Рак и планетите от Риби образуват стимулиращи аспекти със Слънцето ви. За родените във втората декада днес ще има повече екстри и предложения, които не са за изпускане. 13-и е силен ден за родените в третата декада. Вървите към подписване на нови споразумения. От обед навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. Някой прави предложение, а друг признание, което ще стопи ледовете.14-и е ден с тежки и конфликтни аспекти. Смирете амбицията, не искайте прекалено много от живота и от хората около вас. Очертават се изневери или се разбира за такива. На 15-и получавате информация, която ще ви ориентира в една трудна и проблемна ситуация. Няма да мине без ултиматуми и поставяне на срокове и условия. Родители и деца трудно се разбират. На 16-и не пропускайте нито една възможност в делови и личен план. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Добре е да влезете в нова делова и творческа среда, да подпишете нови договори, да заемете важни постове и позиции. На 17-и се препоръчва самостоятелна работа и отказ да се водят каквито и да било битки. Напрежението около вас нараства. Добре е да се изолирате от хора и фактори, които ви провокират и качват адреналина. На 18-и духовете се успокояват. Не отказвайте никого от стремежите и мечтите му. Денят носи хармония в отношенията и липсващата до момента търпимост.

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

На 12-и имате възможност да заемете престижни места и позиции. Може да получите информация, която използвана добре и навреме ще позволи да реагирате адекватно на настъпващите промени. Ще извлечете ползи от нечия нерешителност или отсъствие. 13-и е един от най-мощните и високоенергийни дни в месеца. Може да се покорят върхове и да се спечелят съмишленици. Не оставайте пасивни, натоварете се физически, не позволявайте на енергията ви да се вкисне в някой орган и да ви разболее. 14-и е един от дните, в които молитвите ни се чуват и сбъдват. Появяват се хора и ситуации, които ни подкрепят и помагат да реализираме замислите си. Направете поне един приятелски жест. На 15-и не отлагайте повече важни за комфорта и здравето на тялото и душата ви процедури. Този ден завърта колелото на амбицията. На 16-и може да ви предложат ново място и пост. Раздвоени сте между желания и възможности. 17-и е ден на убийствена конкуренция, която не подбира средствата, удря под кръста и вреди на съвместната работа. Подложени сте на опасни изкушения и съблазни. 18-и носи хармония и разбирателство. И неотстъпчивите преди ще се склонни на компромис, за да запазят връзката с другия. Ден на сближаване и хармонизиране на отношенията.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

На 12-и родените във втората декада е добре да отложат пътувания и странични срещи, ако близките им се нуждаят от грижи и внимание. Не е моментът да пренебрегвате семейството, да излезете с приятели или да кривнете в неравностойна любовна авантюра. На 13-и пасивността е нежелателна, но не подлагайте тялото си на тежки натоварвания Не започвайте дейности, които изискват щателна подготовка. Не са изключени инциденти. Не се препоръчват и преговори с роднини по имотни въпроси. На 14-и може да получите чаканата подкрепа и защита. Предложените за одобрение проекти лесно получават финансиране. На 15-и. намерете спокойно и тихо място и релаксирайте. Може да се появи отново стар проблем. Отнесете се спокойно и до вечерта ще го уредите и разрешите. На 16-и Луната навлиза в хармоничната ви Дева. Днес може да постигнете максималното във всяка делова ситуация. Може да бъдете предпочетени за работа или за делово партньорство. На 17- и ще ви въздействат благоприятни звездни аспекти. Може да уредите имотна сделка, да елиминирате конкурент и да си вземете това, което ви принадлежи по право и по закон. На 18-и. До обед още действате с тоягата на принудата и в посока на големите си амбиции, но следобед е време да се смирите. Търсете пътя на компромиса и помирението. Луната навлиза в нехармоничните ви Везни и в следващите два дни ще трябва да сте „по-ниски от тревата и по-тихи от водата”. Старайте се да не влизате в спорове.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

12-и е ден на фонтана от преливаща енергия, която ни води към физическа и духовна самостоятелност. Намирате начин да се измъкнете от неприятни зависимости, постигате цели и намерения и си защитавате личната територия на работа, любов и влияние. На 13-и организирайте срещи и представяния. Време е за благотворителност. Дайте всичко от себе си, помогнете на някого и работете за обща кауза. 14-и е ден на самарянина и на хората, които загърбват личните си дела и приоритети в желанието да помогнат на изпадналите в нужда. Действайте по спонсорски проекти и може да получите нужното ви финансиране. На 15-и е време да направите отдавна подготвеното разместване и да се погрижите за тялото и личните си нужди. Направете така, че да ви е приятно и удобно. Ден на духовно и физическо презареждане. 16-и е най-добрият ден в месеца за съвместни дела и инициативи, за работа в екип и в групи по интереси. Лесно може да се разберете по всички спорни въпроси и да излезете с обща декларация или с договор за съвместна дейност в бъдеще. На 17-и всеки е тръгнал с голямата кошница от амбиции, желания и претенции. Очертават се остри сблъсъци на позиции и намерения. На 18-и с всеки може да се разберете, да се помирите, да намерите път един към друг и да поемете общи ангажименти за бъдещ живот, работа или и двете.

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

12-и е ден на съзиданието и градежа. Нищо да не се руши, а да се надгражда. На базата на старите връзки и позиции може да осъществите съвместен проект. Утре е точният съвпад на Слънцето с Нептун в Риби. Тази нощ ще сънувате пророчески сън, в който може да видите личната си мисия. В главата ви се оформят блестящи творчески идеи. В тези дни може да намерите изход от всяка криза. 13-и е ден на прозрения, които водят към върха на славата и признанието. По някакъв начин вдигате нивото и преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. В следващите дни може да получите и чаканото финансиране. На 14-и направените жестове към другите ще ви се върнат двойно и тройно. Дайте милостиня, направете това, за което някой ви помоли, а и вашите молби ще бъдат удовлетворени. На 15-и Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. Не бързайте с премествания и ремонти. Време е да успокоите топката. Позволете си релакс и процедури в спокойна обстановка. Ще усетите как да постъпите и какво да изберете в една трудна ситуация. 16-и е ден на колективните инициативи. Не е без значение в какъв екип ще влезете за работа или за тренировки. Не правете компромиси, за да не ви използват и ощетят. 17-и е един от тежките ви и критични дни, в които скандалите трудно ще се избегнат. Претенциите от вас и към вас се увеличават. На 18-и ситуацията се променя, всеки търси компромиса и баланса в отношенията и си дава сметка в какво е прекалил или нарушил правилата.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031