Connect with us

Астро

Пълен месечен хороскоп за м. февруари 2022 година

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

 

Представителите на зодия Овен, ги очаква прекрасен месец, особено тези, които са готови да променят своя имидж. Всичко ще се окаже дори по-добре, отколкото сте си мислили. Ще се влюбите в себе си и това е важно. Хората около вас, също ще забележат вашата вътрешна трансформация. За сметка на това в работата през февруари, ще трябва да се занимавате със скучни задачи.

Любов и семейство

В семейният живот, всичко ще е по-старо му. Спокйно ще се справяте с ежедневните дела, без да ви създават никакви проблеми. Децата и по-възрастните роднини, ще изискват повишено внимание. Някой близък може да изпадне в беда, опитайте се да помогнете по всякакъв начин. Говорете по-често с децата си за тяхната безопасност.

Необвързаните, ще искат нови впечатления. Като промените имиджа си, ще забележите че привличате нови хора. Просто бъдете по-селективни в избора си, не допускайте до себе си такива, които се интересуват само от външната ви обвивка. Не е нужно да избързвате с романтичните събития. Не се сближавайте твърде бързо, насладете се на романтиката на прегръдките и дългите разговори от сърце. В края на месеца ще получите новина от приятел, която много ще ви заинтересува. Може да се наложи да промените плановете си и да заминете на неочаквано пътуване.

Кариера и финанси

През този месец не очаквайте сериозни предложения от висщестоящите. Вашата задача за този месец е да усъвършенствате уменията си, да се научите да правите нещо по-добре. Може да бъдете тормозени от колеги и недоброжелатели. Отнасяйте се към това с хумор и игнорирайте подигравките. Ако имате проблеми с нещо, посъветвайте се с приятели или опитни хора. Не казвайте на никого за постиженията си, сега малко хора ще бъдат доволни от тях.

От средата на февруари финансовото ви състояние ще се подобри. Може дори да успеете да заделите част от парите за бъдеще. Внимавайте за ценните си материални вещи, в началото на февруари. През този период се увеличават рисковете от загуба на пари. Заключвайте вратите и не оставяйте документи и ценни неща в колата. Февруари също е добър месец за безработните. Има шанс да ви приемат на престижно място. Насочете енергията си към работа и тогава, ще се утвърдите като отговорен специалист.

Здраве

През февруари трябва да слушате тялото си. Стари болести, могат да напомнят за себе си. Винаги носете основни неща от първа необходимост със себе си, болкоуспокояващи и хигиенни продукти, за да предотвратите болката или неразположението да ви изненада. Дамите трябва да помислят за състоянието на репродуктивната си система, особено ако планират деца в близко бъдеще.

През февруари панкреасът е уязвим, което означава, че трябва да се откажете от мазни, пържени храни, да намалите сладкото до минимум и напълно да премахнете алкохола. Също така стресът може да се отрази негативно на състоянието на стомашно-чревния тракт. Почивайте повече и спете. Поне веднъж месечно си направете „мързелив“ уикенд и просто си лежете на дивана.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

През февруари представителите на зодия Телец, ги очаква грандиозно помирение с хора, с които отдавна не общуват. Ще сте изненадващо общителни и приятелски настроени. Ще бъдете изпълнени с доброта и благоразположение. Планираните пътувания, ще преминат много добре. Богатият трудов опит, ще ви позволи да се издигнете до нова стъпало в кариерната стълбица, освен ако разбира се не сте мързеливи.

Любов и семейство

Ще станете инициатор на помирение в дългогодишен конфликт. Това важи особено за приятелските отношения. Това състояние на нещата, ще ви се отрази добре, ще се почувствате много по-добре, когато конфликтът бъде уреден. Бившите влюбени, също може да се опитат да възобновят отношенията. Сега получавате втори шанс, така че, от това може да излезе нещо сериозно. Основното е да проработите старите грешки и обсъдите проблемите, които са ви прече ли преди.

Обвързаните може да се сблъскат с ревност. Може би, това ще се дължи на факта, че не вярвате на партньора си. През февруари ще трябва да направите първите стъпки, ако искате да хармонизирате отношенията. Не трябва да „наказвате“ вашата половинка с мълчание, по-добре седнете на масата за преговори и обсъдете това, което не ви харесва. Добрите отношения се изграждат с много труд и трябва да имате това предвид, когато се карате.

Кариера и финанси

Вие сте много добродушни към колегите и с удоволствие, ще им помогнете в трудни моменти. Може да бъдете помолени да замените някого или да отидете на неочаквана командировка. Не отказвайте, защото в бъдеще ще имате добър шанс да се изкачите по кариерната стълбица. Ръководството, ще оцени вашите усилия. А тези които имат собствен бизнес, ще бъдат по-лоялни към своите подчинени от обикновено.

Финансовото ви положение, ще бъде малко по-несигурно. Следете за разходите си, не давайте заеми, ако не сте уверени в човека, не се забърквайте в големи кредити. Също сега не е време за големи покупки, придобиване на недвижим имот и инвестиране. Към края на месеца, финансовото ви състояние ще се подобри. Освен това може да получите неочаквано пари, това може да бъде бонус, наследство или печалба.

Здраве

През този месец, може да усетите всички прелести на вегетативно-съдовото разстройство. Това не е причина за паника. Главоболието, виенето на свят, нестабилността и гаденето са много неприятни, но е важно да запомните, че такова заболяване се лекува с почивка и позитивност. Създайте приветлива атмосфера около себе си, медитирайте, отидете на разходка, посещавайте басейн или отидете на фитнес. Запълнете цялото си свободно време със спокойствие и позитивност и тогава лошото здравословно състояние, ще изчезне дори без употребата на лекарства.

Но ако това състояние ви безпокои прекалено, тогава потърсете специалист. С помощта на лекарствата, бързо ще се почувствате по-добре, но не забравяйте, че това не е опция и ще трябва да работите сами върху себе си. През февруари също е добре да работите върху укрепването на имунната си система. Приемайте витамини и често се разхождайте на слънце. По време на епидемия, не забравяйте да използвате защитни средства и да си миете ръцете. При първите симптоми на настинка, незабавно започнете лечение.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

 

През февруари на представителите на зодия Близнаци, са им гарантирани неприятности, ако не се заемат сериозно със своето поведение. Вие сте твърде несериозен и непостоянни. Трябва да поработите върху сдържаността. Не влизайте в конфликти и спорове и бъдете търпеливи. През този месец, ще намерите изход от някакъв дългогодишен проблем. Не се хвалете пред другите.

Любов и семейство

Влюбените представители на знака, ще бъдат изправени пред изпитания. Възможни са предателство, ревност и кавги. От ваша страна, трябва да бъдете по-сдържани, да игнорирате провокациите и да не се само навивате. Всеки проблем първо трябва добре да обмислите разберете и едва след това да вземете сериозно решение. Ако чувствата във връзката с любимия човек отдавна са отихнали, помислете за пауза в отношенията.

Необвързаните няма да бързат, да се ангажират с чувства. Ще сте много доволни от свободния живот. През февруари трябва да укрепите връзката си с родителите. Прекарвайте повече време с по-възрастни роднини. В края на февруари ви очаква едно запомнящо се събитие. Следете за думите си, за да не обидите някого и да развалите атмосферата.

Кариера и финанси

В работата може да се сблъскате с неразбиране от страна на обкръжаващите ви. Ще сте обект на обсъждане и осъждане. А и самите вие, може да забъркате някакъв скандал. Вероятно това ще се дължи на натрупаната умора, време е да си вземете почивка и да си поемете дъх. И ако отдавна сте решили да промените дейността си, тогава може спокойно да потърсите нещо ново. Движете се в посоката, която отдавна сте запланували и не се разсейвайте от еднократни предложения.

През февруари шанса да спечелите много пари е минимален, затова по-добре се съсредоточете върху разходите. Не правете необмислени постъпки, не се замесвайте с ипотека и не инвестирайте в недвижими имоти. По-добре изчакайте засега. Помислете как да увеличите парите си по честен начин. Внимавайте с хазарта.

Здраве

Трябва да бъдете внимателни през първата половина на месеца. Рискът от нараняване, се увеличава. Това важи особено за работа с огън и електрически уреди. Не забравяйте да следвате техниките за безопасност по време на работа и засега отложете потенциално опасните спортове. Най-уязвимата част от тялото ще бъде главата.

През февруари трябва да се съсредоточите върху вашето здраве. Могат да възникнат скрити проблеми, които на пръв поглед са безобидни. Не забравяйте да се изследвате, особено ако смятате, че нещо не е наред. В края на месеца вероятността от хранително отравяне, се увеличава, внимавайте с нови храни и не яжте в съмнителни заведения. Също е подходящо време, за отказ от вредни навици. Това не е лесно да се направи, но резултатът, ще ви зарадва. И дори не става дума за тютюнопушене и алкохол, а за нездравословният начин на живот.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

През февруари представителите на зодия Рак, ще бъдат озадачени от финансовото си състояние. И в голяма степен, усилията ви ще бъдат насочени към печеленето на пари. Очакват ви много бизнес пътувания, срещи и преговори. Бъдете готови да се проявите като ценен служител. През този месец, ще имате възможност да се срещнете със стари приятели и дори, да организирате малко парти.

Любов и семейство

Вие сте много грижовни родители и непрекъснато, ще доказвате това на децата си. Ще може да общувате с членовете на семейството, да ги изненадате и зарадвате. Опитайте се, да държите летвата високо и да не подкопавате авторитета си. Разбира се, няма да се мине без негодувание, заради това, че прекарвате малко време у дома. Опитайте се да обясните ясно защо и за какво, отсъствате.

Романтичните връзки, които започнат през февруари, ще бъдат много страстни. Те ще се развиват бързо и стремително, ще достигат своя връх. Ще трябва да вземете трудно решение, което партньорът, ще ви предостави. Бъдете готови за изненади и сюрпризи. Ще имате шанс да се сближите още повече със старите си приятели. Дългите бизнес пътувания дори няма да попречат на развитието на отношенията. Напротив, разстоянието ще укрепи вашата връзка.

Кариера и финанси

Доста е вероятно да изпитате финансови затруднения и те ще са свързани с факта, че винаги искате повече и все не ви е достатъчно. Склонни сте да спестявате пари, но абсолютно не искате да се разделите с тях. Ще трябва да се примирите с факта, че трябва да плащате за удоволствията. Вашето усърдие да спестявате пари, може би стига до крайност и се измъчвате. Търсете средно положение.

През февруари ще имате шанс да се докажете в някое важно дело. Най-накрая, ще завършите някой стар проект и ще получите достойна награда. След това може веднага да се захванете с нови задачи, докато имате много енергия и ентусиазъм. Поставяйте си само постижими и реалистични цели и тогава, няма да ви се налага да се разстройвате в случай на неуспехи. Безработните трябва да се опитат в нови посоки. Опитайте се да промените радикално вида на дейността, запишете се на курсове, усвоете нова професия или просто да станете индивидуален предприемач, развивайки своето хоби. Всяко ваше начинание, ще бъде съпътствано с късмет.

Здраве

Вашето здраве, не е застрашено от нищо. Но няма да е излишно да се погрижите за външния си вид, да отслабнете и да подобрите вашата кожа. Запишете се на фитнес и тренирайте с треньор. Ако не ви мързи, до лятото ще се сдобиете с отлична фигура. Освен това, не забравяйте за оздравителните процедури. Посетете зъболекаря си в началото на месеца, особено ако проблемът вече е очевиден.

Добре е също да направите преглед на пикочно-половата система, да се изследвате и уверите, че не ви застрашават инфекции. През февруари рискът от възпаление на бъбреците и пикочния мехур ще се увеличи, дръжте краката си топли. Внимавайте с новите сексуални партньори, тъй като сега има висок риск от заразяване.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

 

Представителите на зодия Лъв, ги очаква един романтичен и чувствен февруари. Предстоят ви много срещи, приключения, признания и други. Но някои запознанства, няма да се развият по обичайния сценарий. Възможна е неочаквана печалба, изненада от любимия човек или покупка, за която отдавна сте мечтали. Семейните, ще трябва да хармонизират атмосферата в семейството.

Любов и семейство

В личния живот няма да сте много наясно, какво точно искат от тях. През февруари, ще бъдете обзети от маса чувства и съмнения. Необвързаните може да очаквате всичко от ухажорите, но като цяло ще бъдат доволни от събитията и ще отвърнат с взаимност на симпатията. Препоръчително е да ходите по-често на срещи и да приемате комплименти. Няма нищо страшно, ако трябва да прекарате една скучна вечер с човек, който не оправдава вашите очакванията, това все пак е опит.

В семейните отношения трябва да общувате по-често с половинката. В последно време по-малко време сте отделяли на близките и сега, е момент да поправите всичко. Организирайте малко парти, дори без причина. Поканете любимите хора, приятели, забавлявайте се с настолни игри, отидете на ски или наемете къща извън града за уикенда. Сега трябва да покажете на близките си, че те са много важни за вас. По-възрастните роднини също ще имат нужда от помощ, но ще се стесняват да ви молят.

Кариера и финанси

Вие сте много амбициозни и упорити. Няма да искате да отстъпите мястото си на никого и ще се борите за него докрай. През февруари над вас, може да надвисне заплаха. Възможно е да се появят недоброжелатели, които ще успеят да развалят плановете ви и да ви изкарат от пътя. Вашето постоянство, настойчивост и упорита работа, ще ви помогнат да излезете от трудната ситуация положително. Сега основното е да не влизате в конфликти и да не провокирате нови скандали.

Тези които имат собствен бизнес, също са изправени пред трудни времена. Ще трябва да работите усилено, да търсите нови начини за печелене на пари, разширение и сключване на сделки. Въпреки това усилията ви ще бъдат възнаградени. Ще може да направите добри печалби. Следете сред служителите ви, да не се появявят нечестни хора. В края на февруари има вероятност за измами, пазете се от нови запознанства. Финансовото ви състояние като цяло, ще е добро. Няма да имате нужда от големи заеми и кредити. Старите дългове обаче, трябва да изплатите. Бавно, стъпка по стъпка, ще успеете да балансирате приходите и разходите.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на кожата си. Вероятни са алергии, дерматити и други кожни заболявания. Заемете се с елиминирането на този проблем, в противен случай рискувате да го пренесете в хронична форма. В средата на февруари рискът от заразяване с инфекция, ще се увеличи. Носете защитни средства, когато сте на обществени места.

Ако сте планирали операция през февруари, по-добре я отложете. Сега има вероятност нещо да не върви по план. Не си струва риска, затова отложете всички интервенции до следващия месец. Спешните операции ще преминат добре, но периодът за възстановяване, ще отнеме повече време от обикновено. Посетете СПА център в края на месеца. Всяка промяна на външния вид, ще бъде успешна.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

Представителите на зодия Дева, ще бъдат изпълнени с вдъхновение, затова не изпускайте този период. Спешно трябва да се заемете с творчески проекти. Срещнете се със стари приятели, почивайте по различен начин, отколкото преди. Всяка дейност, която ви извежда от зоната на комфорт, ще свърши работа през февруари. Перспективата за кариерно израстване проблясва, не пропускайте този шанс.

Любов и семейство

Любовните отношения ще се развиват положително. Може да разчитате на признания, разкрития и сериозни действия от избраника. Честността и откритостта ще помогнат на партньора ви да спечели вашето доверие, внимание и любов. Просто не бързайте с гръмки изявления, оставете втората половина да поеме инициативата, а вие се наслаждавате на ухажване и отвръщане. Много Деви се сблъскват с домакински задължения. Решавате да започнете ремонт, преместване или преместване.

В трудни моменти ще ви помогнат истински приятели, от които дори няма да ви се налага да искате нищо. Трябва да сте благодарни за всяка помощ. През февруари трябва да вземете отговорно отношение към ежедневните въпроси, да се опитате да направите всичко перфектно. Февруари е достатъчно романтичен и носи много срещи, запознанства, срещи. Включете своя чар и приемете подаръците на съдбата. Много двойки дори спонтанно решават да се оженят. Звездите споделят, че съюзите, които ще се случат през февруари, са обречени на дълъг и щастлив съвместен живот.

Кариера и финанси

За девици, чиято работа е свързана с творчество, звездите обещават специален успех. Ще получите заслужена награда, ще спечелите симпатии, ще станете фаворити и ще си проправите път към широката публика. Само сега рискувате да се разболеете от звездна треска. Никога не забравяйте кой е наоколо и кой е придружил късмета ви. Бъдете благодарни на всички, които участват във вашите проекти.

Всички семинари, преговори, сделки и концерти ще се проведат успешно през февруари. Ако отдавна сте искали да учите за нова позиция, тогава съдбата ще ви даде шанс за това. Чувствайте се свободни да помолите инфлуенсър за помощ. Хороскопът казва, че през февруари Девите са истински късметлии и могат да го използват.

Здраве

През февруари, са вероятни проблеми с опорно-двигателния апарат. Възможно е да се появят дългогодишни проблеми с мускулите и ставите. Време е да си спомните за превенцията. Ако успеете да започнете лечение на ранен етап, тогава болестта ще отшуми доста бързо. Заемете се с оздравителна гимнастика, запишете се на плуване и усвоете йога.

Вегетативно-съдовата дистония, също може да напомни за себе си, което ще се прояви като главоболие, виене на свят и ускорен пулс. Такова заболяване се лекува с подходяща почивка и спокойствие. Избягвайте стреса и ако ви измъчва безпокойство, тогава се научете да се отпускате с помощта на правилното дишане. Може да приемате витамини и билкови чайове с маточина и лайка. Следете да не развиете хранително разстройство на нервна почва.

Везни

09.24 – 10.23

Везни

През февруари представителите на зодия Везни, трябва да контролират и да следят за своите действия. Ако искате да „харчите“ пари, първо проверете спестяванията си. Ако смятате, че финансовото ви състояние е нестабилно, тогава започнете да спестявате. По-добре този месец да се откажете от любовни приключения и афери. Среща с дългогодишен приятел, ще ви изкара от унинието.

Любов и семейство

Този месец, няма да е много добър за романтичните отношения. Много двойки, ще преминат през тест. Ще се изкушите да опитате нещо ново. По този начин, ще изпитате чувствата си. Ако искате да започнете нова любовна връзка, тогава първо прекратете старата, така всичко ще е честно.

Семейните цености ще бъдат на заден план, защото сега приятелите и забавленията, ще са по-важни за вас. Препоръчително е в този период, да не правите предложения за брак, защото това ще бъде по-скоро обусловено от моменти на страст, а не на истинска любов. Не бързайте също, да вземате важни решения относно бъдещето на вашата връзка, сега е по-добре да направите пауза, да подредите нещата в главата си и да оставите партньора си да обмисли всичко. В края на февруари ви очаква топла среща с приятели, която ще повдигне вашето настроение.

Кариера и финанси

Всички операции, свързани с пари, ще бъдат непредвидими. По-добре се откажете от сериозни покупки и не се занимавайте с хазарт. Ако искате твърдо да стоите на краката си, намерете си допълнителна работа. Неочаквани печалби могат да дойдат през втората половина на февруари. Но не ги харчете веднага, по-добре ги отложите за в бъдеще. В работата трябва да бъдете избирателни с колегите, партньорите. Има твърде много негативизъм сред обкръжението ви. Трябва да се вгледате по-отблизо в новите хора.

Проектите, които завършите през първата половина на месеца, ще бъдат успешни и ще ви помогнат за сключването на договори за дълго време. Някой може да ви помоли за помощ, не отказвайте. Имате на какво да научите новите колеги и същевременно да станете модел за подражание. Безработните представители на знака, ще подходят сериозно към търсенето на работно място. Очертават се много предложения за сътрудничество и трябва да изберете това, което е най-платено. На пръв поглед може да ви се стори, че работата е твърде проста за вас, но повярвайте, работодателят ще има с какво още да ви удиви.

Здраве

Този месец трябва да обърнете внимание на органите на слуха. Вероятни са отит на средното ухо, увреждане на слуха. На тази основа може да се появи замайване и главоболие. Приемете този проблем сериозно, в противен случай рискувате да стигнете до болницата и да вземете антибиотици. Отитът може да се развие и е синузит. Не се преохлаждайте, обличайте се топло и се уверете, че краката ви не се студени.

През февруари ще се осмелите да направите сериозна крачка и да се погрижите за себе си. Всякакъв вид спорт ще ви подхожда, особено лека атлетика. Вие не само ще се занимавате плътно с физически упражнения, но и ще превърнете тази дейност в хоби. Вашият упорита работа ще бъде възнаградена с отлично здраве и прекрасна фигура. Само не забравяйте, че спортът и вредните начици са несъвместими. Трябва също да се борите, с тези лоши навици, които ви пречат да се чувствате добре.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, ще бъдат изненадващо чувствителни и щедри през февруари. Това ще бъде забелязано от почти всеки, който случайно комуникира с вас. Уверете се, че вашата доброта не се бърка със слабост. Препоръчително е да отделяте по-голямата част от времето за себе си. Добрата новина за този месец е, че това, което сте планирали от дълго време, най-накрая ще се сбъдне. В любовната сфера се очакват изненади.

Любов и семейство

Тези, които вече са уморени от самотата, най-накрая ще се сдобият с прекрасни, хармонични взаимоотношенията. Новият роман ще ви позволи да бъдете свободни, да повярвате в себе си, да промените нещо външно и вътрешно. Заслужено ще получавате комплименти, подаръци и много внимание. В замяна, ще искате да дадете още повече. Може би това е любов. Съюзът, който се формира през февруари, е обречен на успех и дълги съвместни години.

Домашните задължения ще охладят малко отношенията на семейните. Трябва да помислите как да избегнете ежедневната рутина и да си починете от нея. Възможни са кавги и заяждане, без основателна причина. От своя страна трябва да се стараете, да сдържате негативните емоции и да се опитате да реагирате на провокациите по различен начин. Направете първите стъпки към помирение и по-добри отношения. Бъдете сигурни, че вашата половинка също очаква това.

Кариера и финанси

Вие прекрасно изпълнявате своята работа. Достатъчно сте усъвършенствали своите умения, за да избегнете сериозни грешки. Въпреки това, по време на работа може да възникне проблем. Следете да не ви подставят и в крайна сметка да ви изкарат виновни. Винаги бъдете една крачка напред и се въоръжете с хитрост по отношение на непознати хора. Възможен е конфликт с нов колега. Тези които имат свои бизнес, ще им бъде по-трудно. Ще се изправите пред голяма задача да обедините екипа. Покажете с личен пример какво може да се постигне, като работите колективно.

Възможно е да се наложи да вземете трудно решение и да уволните някой служител. Но не се страхувайте от това, в бъдеще всичко ще се подобри. Финансовият сектор, ще е стабилен. Обаче допълнително внимание в тази сфера, няма да е излишно. Има риск да се забъркате в съмнително начинание и да загубите много пари и други ценности. Доверете се на знаещи хора и дългогодишни приятели, които знаят как се инвестира.

Здраве

Здравето ви ще е добро, но си струва да се погрижите за черния дроб и бъбреците. Краят на зимата може да донесе неприятности под формата на обостряне на хронични заболявания на важни органи. Избягвайте алкохола и излишните лекарства. Сега е по-добре да не приемате хапчета, без да се консултирате с Вашия лекар. Време е да се подложите на ултразвук на коремната кухина и да си направите кръвна картина. Избягвайте нови и екзотични храни.

През февруари е време да се заемете с естетическа корекция на тялото. Посетете зъболекар, козметик, лекувайте кожните проблеми, купете си медицинска козметика. Посещението в салон за красота се приветства. Освен че ще се почувствате по-добре, настроението ви ще се подобри и самочувствието ви, забележимо ще нарасне.

Стрелец

11.23 – 12.21

СтрелецПредставителите на зодия Стрелец през февруари, ще се сблъскат с материални проблеми. Но вашият вроден оптимизъм, ще ви помогне да излезете от всяка ситуация победител. Само не забравяйте, че не всеки има чувство за хумор. През февруари рискувате да обидите любим човек. По-добре запълнете този период с работа върху себе си. Запишете се на курс или започнете някакъв вид обучение за саморазвитие.

Любов и семейство

Вие сте много любвеобилни. Точно това, може да ви изиграе лоша шега. Ако не може да вземете решение за избора на партньор, тогава е по-добре да се откажете напълно от отношенията. Има голяма вероятност да попаднете в любовен триъгълник, който не носи нищо добро. Ще бъдете погълнати от несподелени чувства. Трябва да се стремите да бъдете обичани, а не да се забавлявате с това, че ви толерират.

Февруари ще бъде наситен с партита, срещи и празници. На необвързаните няма да навреди да се отпуснат и забавляват. Именно на такива места е най-вероятно да срещнете любовта. Между другото, тя най-вероятно няма да е от пръв поглед. Семейните представители на знака, сами ще искат да организират празник. Поканете тези хора, които са наистина се отнасят много добре към вас.

Кариера и финанси

Лошо ще ви се отдават задачи, които са свързани с финансите. Ако имате някакви затруднения, тогава се обърнете към компетентни хора. В колектива със сигурност ще има и такива, които ще се присмиват на евентуален ваш провал. Вие трябва да сте победители в ситуацията и да не придавате значение на провокациите. Има вероятност да ви предложат нова позиция, но това няма да ви хареса особено, защото ще трябва да смените работното си място. Претеглете добре плюсовете и минусите.

Не е във ваша полза да отказвате допълнителни часове работа, защото сега финансовото ви положение не е най-доброто. Смело се захващайте с допълнителна работа и не се страхувайте да развивате свои бизнес. Ако нямате увереност в своите таланти, тогава първо ги демонстрирайте на вашите близки. Подкрепата на другите ще ви помогне да станете по-смели и да се решите да направите нещо повече.

Здраве

По отношение на начинът ви на живот, има още много какво да се желае. Вредните навици, лошият сън и нездравословната храна съсипват живота ви. Време е да започнете да мислите как да поправите това. Първо, трябва да се отървете от вредните навици. Ако ви е трудно да спрете да пиете, тогава първо намалете количеството. И е по-добре плавно да замените нездравословната храна със здравословна. Усвоете навика за готвене на пара и пропуснете купените от магазина полуфабрикати.

През февруари, нервната ви система може да създаде проблеми. Трябва да спите повече, така ще решите 50% от проблемите. Разхождайте се повече, защото дневната светлина ще ви помогне да развиете необходимите хормони, които по-късно ще подобрят нощния ви сън, както и цялостното ви здраве. Ще бъде също полезно да отидете в санаториум или в спа център. Разхождайте се по-често в гората, наситете тялото си с кислород.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Представителите на зодия Козирог, трябва да се занимават с това, което наистина е интересно за тях. През февруари не преследвайте печалбите и без това сега, няма шанс да спечелите голяма сума пари. Приемете и обмислете съветите на членовете на семейството. В любовната сфера, предстоят грандиозни промени. Бъдете отворени за нови запознанства, които ви очакват този месец.

Любов и семейство

Често искате да правите всичко наведнъж. Напразно се опитвате да съчетаете работа и домакинските задължения. В този период ежедневието ще изисква толкова много време и усилия, че трудно ще се справяте с работата. Ще трябва да си поставите приоритети. Слушайте съветите на по-възрастните роднини, те не ви желаят злото, а искрено се опитват да помогнат. Семейните може да бъдат изправени, пред кавги на финансова почва.

Романтичните отношения, които започнат в началото на месеца, има риск да приключат много бързо. Вие сами ще разберете, че това не е вашият човек, тъй като абсолютно не споделя вашите интереси. Всяка раздяла, ще премине леко за вас. Това е особено вярно за тези, които отдавна са уморени от болезнени и трудни връзки. Смело направете пауза, ако се чувствате уморени. Трябва да обновите своята енергия и да се обичате повече. Отпуснете се с приятели, които винаги са там, за да ви помогнат.

Кариера и финанси

Ще се справяте добре в ежедневната работа. Но ако се наложи да се заемете с дадена дейност от нулата, няма да е лесно. Подгответе се за трудности, ако решите да започнете нова работа. Не са изключени конфликти с колеги и доста остро напрежение от страна на шефовете. Опитайте се да не правите грешки в работата, тъй като рискувате да ви намалят заплатата. Финансовите проблеми ще се усещат остро и могат да ви развалят настроението. За тези, които са свикнали да правят пари от хобито си, ги очаква приятна изненада.

Един неочакван шанс ще ви донесе такава печалба, която не сте очаквали. Трябва да проявите креативност и да разгледате по-отблизо заобикалящата ви среда. Сред познатите ви ще се появи човек, който ще предложи значителна помощ. Най-трудно ще бъде на безработните. Няма да намерите достойна работа и такава на непълно работно време, ще бъде нископлатена. Опитайте се да не пилеете парите които са ви останали, пестете и изчакайте подходящото предложение. Но не приемайте работа, която не ви харесва.

Здраве

През този месец са вероятни съдови проблеми. Възможно е повишаване на кръвното налягане, главоболие и прашинки в очите. Проблемът ще бъде лесно идентифициран и отстранен. Основното нещо е да посетите лекар навреме и да получите помощ. Не експериментирайте с народни средства. Не пестете време и пари за лечение.

През февруари, сърцето ще е много уязвимо. Опитайте се да не се претоварвате емоционално и физически. Ако попаднете в стресова ситуация и не може да излезете бързо от нея, тогава се свържете с психотерапевт. Той ще ви помогне да разберете себе си и ще ви научи как да се измъквате от стреса с помощта на прости техники. Занимавайте се с по-спокойни спортове като плуване, ходене пеша, йога. Ще ви се даде възможност лесно и просто, да се отървете от вредните навици. Познат човек, ще помогне за това.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

За представителите на зодия Водолей, февруари ще е много добър месец. Ще гледате на всичко положително. Но следете за своите думи и действия, склонни сте към импулсивни постъпки и може да си създадете проблеми. Новите връзки няма да доведат до нищо добро, но върху укрепването на старите, си струва да поработите. Може да се срещнете с човек от миналото, който ще обърне всичко с главата надолу.

Любов и семейство

Семейните, ще решават общи проблеми с роднини. Някой ще прехвърли върху вас, своите задължения и грижи. Родителите и малките деца, ще изискват много внимание. Пригответе се за много семейни кавги и разправии. Ще действате като гръмоотвод и помирител. Покажете своята щедрост и доброта.

През февруари необвързаните не ги очаква нов романс, но е вероятно възобновяването на стари отношения. От миналото, ще изплува бивша връзка. Между другото, може да и дадете втори шанс. Всичко зависи от това дали сте се променили през това време и дали сте готови за компромиси, заедно с партньора. Може да разчитате на искрено приятелство. До вас има истински приятел, който ще ви помогне в трудни моменти и няма да ви изостави.

Кариера и финанси

В работата всичко ще се развива гладко и без инциденти. Очаква ви един спокоен период, без много напрежение. В началото на месеца, ще ви бъде възложена важна задача, с която ще се справите блестящо. Може да очаквате добри печалби през този период. Но не забравяйте за дълговете си, те трябва да бъдат върнати. Тези които имат собствен бизнес, ще могат да сключват нови сделки и да изпробват нови начини за печелене на пари.

Може да бъдете уверени в своите служители. Някой от тях, ще ви помогне много безкористно. Ако имате съмнения, свържете се с компетентни хора. Финансовото ви състояние, ще е задоволително. Ще получавате пари редовно и знаете как да ги управлявате. Само не забравяйте за дълговете си, които трябва да бъдат върнати навреме. Въпреки доброто финансово положение, по-добре не взимайте нови кредити през февруари, бъдете търпеливи и се научете да икономисвате от ненужни неща.

Здраве

Трябва да обърнете внимание на дихателните си органи. Склонни сте към настинки, които бързо могат да доведат до усложнения. Не разчитайте, че може да се справите сами. Не забравяйте да се консултирате с Вашия лекар от време на време. Няма да е излишно да проверите белите си дробове, да си направите рентген. В периода на грипа се предпазвайте с маска и мийте ръцете си по-често. През февруари, ще са благоприятни козметичните процедури. Може също лесно да се подложите на операция, включително стоматологична.

Ако сте планирали протезиране или имплантиране на зъби от дълго време, сега е подходящ момент. Може свободно да експериментирате с външния си вид. Обърнете също внимание на начина си на хранене. Склонни сте към преяждане, което силно се отразява както на фигурата, така и на състоянието ви като цяло. Преминете към по-леки храни, организирайте си гладни дни. Може би е време да посетите специален курс по готвене. В края на февруари, рискът от проблеми с храносмилането се увеличава.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

Представителите на зодия Риби ги очаква един добър месец, особено ако използват чара си. Мнозина ще искат да се сприятелят с вас, не бъдете твърде категорични. Проблемите с работата и парите, сега ще бъдат на първо място. Не пропускайте ако ви предложат изгоден договор, няма да има втори шанс. Помислете внимателно, какво се случва във вашите отношения.

Любов и семейство

За необвързаните краят на месеца, ще бъде добър период. Ще бъдете под покровителството на Венера, което означава, че ще намерите щастие и любов. Ново чувство буквално ще преобърне живота ви и вие самите, ще започнете да гледате на света по различен начин. Ходете по-често на културни събития с приятели.

Семейните също ще бъдат обзети от нови чувства. Ако ви се е струвало, че романтиката е безнадеждно загубена във вашите отношения, тогава именно през този месец ще разберете, че не е така. Наслаждавайте се на приятните моменти, по-често целувайте и прегръщайте партньора си. Доверете се на своя любим човек, не ревнувайте напразно и не го обиждайте със своето подозрение. Вече сте изпитали своя съюз за здравина, време е да се потопите в красота.

Кариера и финанси

Доверете се на интуицията си, сега ще ви е от полза, особено при сключването на договори. Рискувате да се натъкнете на нечестни хора, но вашият инстинкт трябва да ви помогне да избегнете това. Трябва да бъдете убедителни и да покажете, че сте много твърди. Но сега не е препоръчително да слушате съветите на другите. През февруари рискувате да се окажете в неловка ситуация, заради някой ваш познат.

В края на месеца ще започне период, в който може спокойно да смените специалността и професията си. Може спокойно да се запишете на курсове, да започнете нов мащабен бизнес, да се преместите в друг град. Трябва ясно да си поставите цели и приоритети и да изградите план за близкото бъдеще. Във финансовия сектор нещата ще вървят трудно. Струва си да контролирате разходите си и да не правите големи покупки. Винаги се опитвайте да съпоставяте потребностите с възможностите. Спестете поне малка сума за бъдещето.

Здраве

Сега не трябва да се отчайвате, ако не всичко върви както бихте искали. Вашето състояние пряко зависи от спокойствието и атмосферата около вас. Обезсърчаването и песимистичните възгледи за живота, могат да доведат до продължителна депресия. Трябва да се забавлявате по всякакъв възможен начин, да общувате повече с приятелите и семейството, да излизате по-често. Няма също да е излишно да приемате комплекс от витамини.

Външната трансформация, ще ви помогне да се справите с лошото настроение и здраве. Най-добрият период за това ще бъде 21-24 февруари. Не се притеснявайте да добавите ярка нотка към своята визия. Силно се препоръчва, да сте физически активни. Не само ще се почувствате прекрасно но и ще повишите вашето самочувствие. Приемете спорта като навик и до лятото, ще се възхищавате на красивото си отражение в огледалото.

art-twig.bg

 

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2024
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930