Connect with us

Астро

Пълен месечен хороскоп за май 2022 година

Публикувана

на

През май всичко около вас ще разцъфти. Не само природата, но главно междуличностните отношения, а за тези, които са прекалено ентусиазирани, дори и кариерата. Това разкрива самият хороскоп за май 2022 г. През този период ние чувстваме силното влияние на звездите например от гледна точка на любовта. Определен дял за това има дори подсъзнанието и генетиката на хората.

Много промени ви очакват този месец. Овен, Стрелец и Лъв ще ги усетят най-много и трябва да внимават с прибързаните си реакции през този период, които биха могли да им костват много.Имайте предвид, че повечето неща трябва да се гледат от разстояние, за да се разбере тяхното истинско значение.Първата половина на месеца ще бъде силно повлияна от Юпитер в знака на Риби. Ще се чувствате по-добре в уединение, заобиколен само от мислите си. Може да ви даде пространство за интернализиране и намиране на баланс, който е ключът към щастливия живот.

И обратното, личностното развитие може да изостане малко поради други обстоятелства, но не се отчайвайте. Тази година имаме по-подходящ месец за тази цел.

Овен 

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

През май у Овена ще се събуди желанието за срещи с нови хора. Следователно ангажиментът към работата по-скоро ще отстъпи и ще се отправите към нови преживявания. Можете да очаквате да се срещнете с много нови хора от различни култури, които ще внесат много вълнение и нов мироглед в живота ви. Както се казва, най-хубавите неща са непланираните, а този период директно насърчава спонтанните решения. Затова се възползвайте максимално и се опитайте да правите това, което интуицията ви подсказва от известно време; можете да преживеете нещо невъобразимо.

С идването на този месец, енергията на Овена непрекъснато ще се увеличава. Благодарение на красивото време може да се почувствате демотивирани в работата и ще предпочетете да се концентрирате върху свободното си време. Не се опитвайте да се борите с това, тъй като ще се почувствате щастливи само ако задоволите нуждите си. Ако все пак искате да работите върху кариерата си, опитайте се да се свържете с колега, който ще се радва да прекара време си с вас.
Май е и месецът на любовта. Ако имате партньор, ще искате да прекарате повече време с него или нея. Ако обаче сте неангажирани, се пазете от депресията, която може да се появи.

Телец

Силен и упорит, но практичен и решителен

Май събужда в Телец огромно желание за любов и физически контакт. В същото време през този месец може да се сблъскате с преувеличена нужда да контролирате и присвоявате партньора си, което определено не е желателно и, напротив, може да доведе до разочарование. Затова се отървете от склонността си към притежание, дайте пространство на партньора си и се насладете на моментите, прекарани заедно. През този период ще се събуди нова жизнена енергия и ще се открият нови възможности за личностно израстване, така че действайте и не се обезкуражавайте от нищо.

През май Телците ще възвърнат увереността си във всички аспекти на живота, благодарение на влиянието на Слънцето. Затова това е чудесно време да се върнете към неща, които сте избягвали, защото сте мислили, че не сте достатъчно добри за тях. Този път може да бъдете много приятно изненадани. Ще бъдете независими и леко егоцентрични, така че ще е по-добре да се грижите сами за нещата.
Тази звезда също така дава способност на хората да покоряват и управляват другите. По-подходящо време за мислене за деца може да не дойде тази година. В същото време се опитайте да поддържате добри отношения с тях.

Близнаци 

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

Май ще бъде фокусиран основно върху взаимоотношенията. Най-накрая ще намерите хармония и емоциите ви ще се стабилизират. Постепенно способността за съпричастност към другите и адаптиране на комуникацията към чувствата на другите ще се засили. Ето защо ще можете да върнете на своя страна онези, които са се отдалечили от вас за известно време, и ще намерите общ език. През това време Близнаците ще бъдат склонни към зависимости, така че внимавайте какво правите и дали не ви претоварва.

През май Близнаците ще се опитат да компенсират обкръжението си за конфликтите, които са провокирали през предходните месеци. Благодарение на Венера ще върви като масло – ще ви даде търпение, отдаденост и безкористност. Но не очаквайте да поправите всичко с няколко мили думи. Някои отношения просто са твърде разрушени. Тази планета също ще ви настигне по отношение на парите. Често ще сте склонни да правите огромни покупки на неща, които всъщност няма да използвате. Вашето обкръжение може да забележи това и мнозина няма да се посрамят да обсъдят вашите наклонности с другите.

Рак 

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

През май Ракът ще се сблъска с проблеми в отношенията, които се трупат от дълго време. Малките намеци, които сте пренебрегвали, ще излязат на повърхността и ще се превърнат в по-сериозни проблеми и ще трябва да бъдат решени. През това време обаче тези неща ще ви уморят и ще се поколебаете. Но не е необходимо да решавате всичко наведнъж; важно е поне да започнете промените стъпка по стъпка. Ако нямате партньор, този период няма да е най-добрият за установяване на нови връзки; използвайте го повече, за да разберете своите мечти и нужди.

През май Марс ще се отрази негативно на всички, които са родени в този знак. Ще имате склонност да заобикаляте проблемите, като ги отлагате и решавате по-късно.
От друга страна, вашият защитен инстинкт ще бъде по-силен от обикновено. Ако някой от близките ви е застрашен, вие ще го защитите на всяка цена и няма да се поколебаете да използвате дори физическа сила. Обаче тези от вас, които ще се опитат да потиснат чувствата си, ще постигнат само неоправдан гняв.

Лъв 

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През май Лъв ще започне да мисли за семейството си. Това ще бъде придружено от желание за задълбочаване на връзката с партньора и децата. Всичко останало в този период ще отстъпи и вие ще се съсредоточите само върху семейството си и тяхното щастие. Това ще ви направи перфектния партньор и родител. Ако все още нямате семейство, този месец е идеалното време да се запознаете и да създадете сериозни отношения. Затова се възползвайте от тази възможност, отидете сред хората, отворете се за нови преживявания и бъдете себе си, очакват ви приятни моменти.

Май може да бъде зает за Лъвовете, особено когато става въпрос за семейството. Хороскопът показва, че може да се случи нещо, което да промени живота ви. Ще бъде месец на любовта; възможно е да получите някои страхотни новини за нечий брак или бременност. Независимо дали участвате вие ​​или друг член на семейството, не се страхувайте да се зарадвате.
Като цяло този месец ще бъде пълен с щастие и мир за вас, така че ще сте склонни да забравяте за работа или училище и вместо това ще се наслаждавате на времето си, занимавайки се с дейности на открито.

Дева 

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Май ще бъде труден месец за Девата. Особено в сферата на кариерата има много препятствия, които ще трябва да преодолеете. Няма да е лесно, но ще се справите. С вашето търпение, което определено няма да ви липсва този месец, можете да направите много и освен това ще натрупате ценен опит, който да използвате по-късно в работата. Но в една връзка ще се борите със страха от искреност, който може да се върне като бумеранг по-късно. Ако има нещо, което не ви харесва, го кажете сега и не чакайте.

Май месец Девите ще бъдат под значителното влияние на Юпитер.Той ще отговаря за неутолимата ви жажда за нова информация.Курсове за неща,които трябва да сте научили отдавна,може да се окажат правилното нещо.Освен това новопридобитата информация може да ви помогне да се представите по-добре от вашите колеги по време на работа.
Що се отнася до семейството,вие сте склонни да се отнасяте много внимателно към всички и да правите всичко възможно, за да избегнете конфликти.Въпреки това, понякога ще бъде по-добре да казвате нещата направо – по този начин можете значително да ускорите тяхното решение.

 

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031