Connect with us

Астро

Нерви и проблеми за Везни, шеметен ден за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Възможно е да се почувствате лишени от подкрепа, тъжни или самотни, опитайте се да не изпадате в самосъжаление – вие сте по-силни, отколкото си мислите, но трябва да престанете да се люшкате напред-назад, да не хленчите, а да подхождате практично и да намирате решение за проблемите. Ако все пак не виждате изход, помислете с кои свои действия и нагласи сте стигнали дотук – това осъзнаване ще ви бъде много ценно и ще ви помогне в бъдеще да постъпвате другояче. Отделете време и за близките си към края на деня, имате нужда от тяхното присъствие край вас в такива моменти.

ТЕЛЕЦ
Опитайте се да запазите личното си пространство в името на разбирателството с близки и приятели. Денят ще ви донесе вълнуващи емоции, които ще ви помогнат да преодолеете самотата, която може би изпитвате. Това ще ви зареди положително и ще спрете да се тормозите излишно. Просто бъдете сред хора. Денят ще започне шеметно за вас – ще съумеете да реализирате куп планирани неща. Ангажиментите ви в работа постепенно ще намаляват, защото се справяте мигновено с всичко. Така краят на деня ще бъде доста мързелив и ще ви позволи да си починете заслужено.

БЛИЗНАЦИ
Имате усещането, че в работата се задава буря. И сте прави – както винаги, вътрешният ви глас не ви е излъгал. Погрижете се за емоционалното си състояние, като прекарвате повече време с любимите си хора. Именно комуникацията с тях ще ви направи още по-силни. Възможно е да сте по-нервни, по-раздразнителни или да си имате разправии с половинката. Гледайте да не се ядосвате за дребни неща, но дори и да се палите на моменти, бързо ще ви минава. Оставете големите планове за началото на следващата седмица и вечерта се отдайте на почивка и забавления.

РАК
Опитайте се да си потърсите успешен резервен вариант, защото още в началото на деня доста неприятни неща ще ви се струпат на главата. Що се отнася до личния ви живот, не си правете изводи само на базата на предположения, тъй като най-вероятно те ще се окажат грешни или най-малкото – преувеличени. Ако някой ви предлага нещо твърде хубаво, имайте си едно наум – може да има някаква уловка. През деня ще се срещнете с приятели, с които да споделите нещата, които ви тормозят. Те ще ви помогнат с ценни съвети и безусловна подкрепа.

ЛЪВ
Възможно е да не сте удовлетворени от работата си, но в момента нямате избор. Не си мислете, че трябва да вземете необмислено решение – това ще бъде най-голямата ви грешка. В средата на деня ще имате възможност да се срещнете с някого, който ще ви бъде полезен след време. Това може и да ви напрегне малко, но в крайна сметка всичко ще зависи от вас и от способността ви да поддържате баланс. Ако се почувствате уморени, незабавно намалете темпото. Обръщайте внимание на важните неща и хора и си напомняйте, че и в семейството, и в работния екип отговорностите се поделят.

ДЕВА
Понякога ви се струва, че сте много слаби и изобщо не владеете ситуацията. Друг път обаче изпитвате нечувана сила да се справите с всичко. Именно днешният ден ще бъде низ от възходи и падения, които ще се отразят на емоционалното ви състояние. Добрата новина е, че още от сутринта ще се вземете в ръце и всичко ще ви се струва поносимо, а и ще получите подкрепата на ваш близък. Не е нужно да се нагърбвате с по-голям товар, отколкото можете да носите. Посветете часове и на себе си – отделете време да се погрижите за външния си вид.

ВЕЗНИ
Днес не се ядосвайте, ако някое ваше желание не се сбъдва – може би така е по-добре, а може и да не е дошъл подходящият момент това да се случи. Имайте търпение и изчакайте ден-два – може пък тогава звездите да са по-благосклонни. Ще бъдете заобиколени от хора с нестандартно мислене. Може да почерпите вдъхновение от тях. Не забравяйте задълженията си и помнете, че скоро ще бъдете добре възнаградени за всички усилия, които полагате в момента. Въпреки това не бъдете алчни, защото гордостта ви пречи да приемете и малкото, което ви се дава.

СКОРПИОН
Сега е дошъл вашият шанс да получите очаквано финансиране или заем. Но все пак гледайте да сте разумни и да не харчите повече, отколкото може да си позволите, за да не си докарате затруднения в бъдеще. Вечерта е добре да прекарате повече време сред природата или да се отдадете на някакъв вид спорт, за да тонизирате тялото и ума си. Имате огромно желание да прекарвате вечерите у дома, отдадени на домакински задължения. И повярвайте, това ще ви се отрази много по-добре, отколкото ако сте на шумно място с прекалено много посетители.

СТРЕЛЕЦ
Отдайте се на спокойствие, защото скоро ще имате нужда от много социални контакти. Към края на деня е възможно да ви обземат някакви съмнения и страхове, а също и да виждате най-лошото у другите или проблемите в отношенията – но това няма да е реално и може да ви отведе в грешна посока. Доверете се на безпогрешната си интуиция и не задълбавайте прекалено много в измислени проблеми. Вие сте сред най-обаятелните представители на зодиака и по тази причина денят ви ще бъде изключително благоприятен за всякакви дейности, свързани с реклама, разговори с хора и търговия.

КОЗИРОГ
Вашата енергия определено няма да е в стихията си. Даже и да възникнат обаче затруднения, ще ги преодолеете с лекота. Денят обаче крие и някои уловки от финансово естество, които могат да се окажат сериозна заплаха за по-алчните представители за зодията. Що се отнася до отношенията – лични и служебни, имайте предвид, че е възможно да се палите повече от обикновено и да сте по-раздразнителни. Ето защо може би е полезно за вас да оставите околните на мира и да се погрижите за себе си и за собственото си спокойствие у дома в разговори с любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ
Измъчват ви най-различни съмнения, дори е възможно любовната ви връзка да бъде подложена на сериозно изпитание. Не се подлъгвайте от мнение на приятели, защото това само ще усложни емоционалната ви криза. Ако се въздържите от прибързани заключения и действия, всичко ще отмине без поражения. В края на деня се отдайте на дейности, които ще донесат спокойствие и почивка лично за вас – например като обърнете внимание на дома си, разхождате се по-често сред природата, спортувате, четете интересни книги. Доста вероятно е през следващите седмици да предприемете интересно пътуване, затова започнете подготовката му.

РИБИ
Промененото ви и дружелюбно отношение към хората около вас ще се отрази положително на живота ви. Не че досега сте били други, но в поведението ви се забелязва желание заедно да вървите напред. Ако досега делата ви са се движили и по инерция, то вече промените са в ход. Освен с присъствието си ще работите и върху условията, привеждайки ги в хармония с претенциите си. При съществуващата конкуренция това е най-малкото, което може да направите за бизнеса и кариерата си. Семейно тържество или друго важно за вас събитие ще ви създаде приятни вълнения, отпуснете се и се повеселете.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930