Connect with us

Астро

Неочаквани приходи за Везни, напрежение и скандали за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата ви го изисква. В края на деня освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. Аргументирайте се добре при взимането на решения. Важно за вас събитие ще ви създаде повече вълнения, но с хубав край. В края на деня влизате в добра форма, физическото ви състояние може да породи нови желания и емоции.

ТЕЛЕЦ
В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна, родителите може да ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. Има смисъл да потърсите богат спонсор за своя бизнес. Животът ви може да се подобри чувствително, ако се оглеждате внимателно и не пропускате добрите възможности за реализация. В любовта ви владеят силни страсти и крайности. Възможно е да се сблъскате със затруднения при отношенията ви със стар приятел. Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се.

БЛИЗНАЦИ
В семейната среда няма да ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, близките да ви поднесат голяма изненада. Нервната ви система е претоварена. В интимния живот ви очакват големи изненади. Възможно е някои от вас да стартирате ново обучение. Живейте с позитивна нагласа не само към собствените, но и към чуждите успехи, и не хабете енергията си в търсене на чужди грешки и пропуски. Новина от далече може да ви зарадва с благоприятно за вас разрешение на битов проблем. Възможно е родителите или близки роднини да ви направят специален подарък.

РАК
За вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното ви място. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Здравето и тонусът ви са отлични. Най-красивите ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Една промяна в обстановката може да ви ободри и разсее от прекалените ви работни ангажименти. Бъдете коректни по отношение на закона във всичките му прояви, включително и този за движението по пътищата. В близкото ви обкръжение се появява личност, която може силно да ви стимулира.

ЛЪВ
Дори и понякога да ви изглежда нетактично най-близките ви роднини, че прекалено се намесват във вашите планове, на този етап не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации от тяхна страна. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. За да избегнете трудностите, които се очертават пред вас, трябва да обърнете по-голямо внимание на партньора си. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите големи загуби. Засега е важно да усетите накъде „духат ветровете“ и да се възползвате от попътния вятър.

ДЕВА
Вървете уверено по пътя си и бъдете коректни в общуването с хората, с близките и приятелите си. Вие сте волеви, инициативни, превръщате се в трансформиращ фактор, както за вашия собствен живот, така и този на най-близкото ви обкръжение. Тенденцията е валидна за всички, но подчертано за взелите правилните решения. Някои може да се включат в курс за преквалификация, тъй като новите реалности изискват прагматизъм. Идва време, в което ще се чувствате в хармония със себе си. Една любовна връзка се развива доста бурно и хората около вас може да разберат какво става.

ВЕЗНИ
Заредени сте със сили и желание за работа. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца. В семейството ви може да има болен, който да разчита изключително на съвет и помощ от вас. В края на деня хазартната ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. Не губете чувство за реалност. Отложете уговорените делови срещи, защото може да са във ваша вреда.

СКОРПИОН
От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение, но сякаш сте повлияни и притеснени неизвестно защо. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си

СТРЕЛЕЦ
Дребни детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи, умерени и предпазливи. Печелите неприязънта на колегите си. Говорете с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте партньора си с романтична вечеря.

КОЗИРОГ
Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях, и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност. На работното място се справяте отлично с рутинните си задължения, в пълен синхрон с изискванията да сте търпеливи и отговорни. Промените са положителни. Всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи. Единственото изискване е да не сте прибързани.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете умерени в разходите. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си, избягвайте общуване с непознати хора и не се движете сред тълпите, за да избегнете проблемите. Следобед посетете свои делови партньори. Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо, и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и удоволствия.

РИБИ
Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат да успявате на работното място. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Не избързвайте да критикувате колегите си. Изслушайте казаното от тях и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете, почистете дома си, а след това отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение вкъщи.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031