Connect with us

Лайфстайл

Кои типове мъже, никога не бива да стават по-добрата ви половинка

Публикувана

на

Няма идеални мъже, както няма и идеални жени. Всички ние сме далече от съвършенството и има моменти, когато дори любимите хора трудно ни понасят. Но някои личности могат да са крайно контрапродуктивни по отношение на връзките. И това вече няма общо с отделните моменти, в които изнервяме околните. Този проблем е свързан с два факта: първо, невъзможно е да опознаем изцяло даден човек и второ, хората се променят. Така например един мъж може да бъде абсолютно очарователен в началото на връзката, но след известно време да си зададете въпроса къде се е дянал принцът на белия кон. Обратното също е възможно: отначало някой може да ви се струва непоносимо скучен, а с времето да откриете, че този човек притежава чудесни черти, които не сте забелязали преди. За съжаление има хора, които изобщо не могат да се адаптират. Може би не умеят да обичат или просто не приемат да бъдат обичани, защото са прекалено обременени с чувство за вина, страх или стаен гняв. В тези случаи връзката е обречена на провал, освен ако не се случи някакво чудо.

Ето кои са трите типа мъже, които е най-добре да избягвате:

Мъже, които се люшкат от една крайност в друга

Мъже, които са пословични лъжци

Лъжата има много лица. Най-очевидното е да описваш събития и ситуации, които никога не са се случвали. Но лъжа е също да симулираш чувства, да обещаваш неща, които никога няма да изпълниш, както и да се примиряваш с обстоятелства, с които не си съгласен. Рано или късно ще разобличите лъжеца, но не заради начина, по който мами вас, а заради неискреното му отношение към другите. Щом го прави с тях, защо да не го изпробва и върху вас? Често тези лъжи не се разкриват лесно, понеже има мъже, които са родени лъжци. Ето защо е толкова по-важно да се вглеждате в начина, по който се отнася към околните. Човек, който постоянно лъже, не може да разчита на доверие във връзката. Скоро ще се почувствате като малка изморена детективка, която подслушва телефонните му разговори и преравя вещите му с надеждата да го хване в лъжа. С пословичните лъжци просто е невъзможно да се изгради щастлива и трайна връзка.

Мъже, които ви задушават

Това е онзи тип мъже, при който имате чувството, че през цялото време стъпвате по яйчни черупки. Обикновено тези хора са много критични, що се отнася до думите или облеклото ви. Това качество е характерно за мъже, които са постигнали големи успехи или са натрупали пари. Те търсят жена, която да се държи по начина, по който на тях им харесва, и с която могат да се показват в обществото. Във всеки случай вие се чувствате така, сякаш постоянно ви преценяват и дискредитират като цяло. В негово присъствие непрекъснато трябва да внимавате какво говорите и как се държите, което ви създава напрежение. Бързо ще се превърнете в личност, която се въздържа да изразява спонтанно чувствата и желанията си. А ако се осмелите да го направите, се чудите как ли ще реагира на думите ви. В екстремни случаи такива мъже са маниаци на тема контрол, нарцисисти или дори насилници. Те смятат, че светът се върти около тях и че всеки – най-вече партньорката им – е длъжен да живее според правилата им. Освен това им харесва да всяват страх – било чрез перфидни психологични трикове, било чрез директно физическо насилие. С такъв мъж никога няма да бъдете щастливи.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930