Connect with us

Астро

Да се посмеем от дивана: 12 -те зодии под карантина

Публикувана

на

Овен: Имате нужда от нещо? Овенът е чакал цял живот, за да ви покаже как точно се е подготвил в случай на бедствие. Въже? Боб? Сланина? Болкоуспокоителни и антибиотици с изтекъл срок на годност? Има всичко! Но, мамка му (*поглежда с овчи поглед към нощното шкафче на леглото си*) – тези батерии как така се изтощиха толкова бързо?

Телец: През последните години телецът почти не е напускал пределите на дома си (освен при крайна необходимост), тъй че той е запознат отлично с идеята за социална изолация по-добре от който и да е друг. Не се страхува от куриерите, поръчва си спокойно храна и вече е изгледал поне 10 пъти всички сезони на „Анатомията на Грей“.

Близнаци: Прекарва първите 24 часа в самоизолация, като прави малки кули с книги, организирани по „Да бъдат прочетени“ спрямо „Да бъдат препрочетени“. След това решава да ги подреди по размер, форма и външен вид. Накрая, гордеейки се с постигнатото, прекарва следващата седмица, докато скролва трескаво из интернет и се чуди как да направи маската си по-красива.

о

Рак: „Какво е „навън“? Какво е „вкъщи“? Мразя етикетите!“, мисли си ракът, докато се разхожда из апокалиптично празните щандове на магазините за хранителни стоки. Прибира каквото е останало и от време на време решава да провери дали не може да балансира на главата си консерва с ананас, докато ходи. Това е неговият живот сега.

Лъв: Лъвовете се вслушват в призивите за самоизолация и физическо дистанциране, тъй като на тях наистина им ПУКА за хората. Нима обаче те са виновни, че на хората им ПУКА до такава степен за лъвовете, че се стичат към домовете им на талази? Дали не трябва да се преместят в най-близкия бар, тъй като в апартамента им вече няма място?

Дева: 10 литра алкохол (90%), 10 литра гел Алое Вера – поръчани още преди 6 месеца. Ей така, от най-обикновена прищявка. 3 различни етерични масла, представящи 3 различни богини, 10 кутии латексови ръкавици с най-различни размери. 6 дузини яйца и един чувал пълнозърнесто брашно. Насред всочко това стои Девата, облечена с копринен халат с пера, и чете книга след книга за първите епидемии, засегнали човечеството.

Везни: Публикуват пространни коментари за събитията от деня във всичките си 10 акаунта в социалните мрежи. След като натиснат бутона „изпрати“, започват да четат публикациите на останалите хора по отношение на световните несправедливости и се чудят дали това, което вече са написали, е достатъчно.

Скорпион: В самоизолация от пролетта на 2019-а. Тъкмо се беше наканил да излезе навън и да се социализира, и хоп – обявиха пандемия. Скорпионът обаче е напълно наясно с факта, че са намесени много по-големи сили, отколкото човечеството въобще подозира. Дори е убеден, че ако си стои в тъмното и прави достатъчно жертвоприношения на пустинен бог, ще бъде благословен с прозрение. Жалко, че изпи твърде много текила и заспа.

Стрелец: Стрелецът прекарва първата си седмица в самоизолация, разглеждайки изключително ниските цени на самолетни билети. Ей така, само за да види какво-що… „Ако са толкова евтини сега, защо не си останат такива и за в бъдеще?“, пита се той. След като държи табовете със сайтовете на самолетните компании отворени за няколко дни, най-накрая решава да ги затвори с неохота, тъй като е фрилансър и не разполага с достатъчно пари, за да рискува да се изложи на инфекцията. Накрая си слага смешна шапка (без причина) и решава да си опече бисквитки.

Козирог: Добре дошли сте в дома на козирозите, ако се притеснявате, че съкваритирантите ви не си мият ръцете достатъчно често. Имайте предвид обаче, че между 7 и 8 сутринта е време за тихичко пиене на чай, от 9 до 10 следва палео закуска, а от 10 до 15 козирогът трябва да седне в ъгъла, маркиран с надпис „работен ъгъл“ и да работи, въпреки че вече е останал без работа. Да, можете да му пращате съобщения със сладки снимки на животни, той обаче ще ви отговори едва тогава, когато настъпи „обедната му почивка“.

Водолей: Водолеят обожава да прекарва времето си самичък, но след като е изял всички чипсове и снаксове още през първите два дни от карантината, гледайки „Зоната на здрача“, в момента изпитва непреодолимото желание да се срещне с приятели, просто защото всички му казват, че не бива да го прави.

Риби: „Прекарването на време в малки и интимни групички е окей, нали?“, се питат всички Риби на този свят, „плувайки“ от един апартамент на свой приятел до друг с бутилка вино под ръка. „Всички са изключително уплашени и се нуждаят от интимност“, уверяват се те, докато се гушкат с бившото гадже на своето бившо гадже.

twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930