Connect with us

Астро

Кои зодии са със заключени сърца?

Публикувана

на

На някои хора им е много трудно да изричат онова, което чувстват в момента. Според астролозите това се отнася най-вече за представителите на три зодии.

Докато някои казват директно какво им минава през ума или какво им тежи на сърцето, то други размислят няколко пъти, преди да покажат чувствата си. Последните се затрудняват да облекат в думи мислите и емоциите си, защото просто не знаят как най-правилно да го направят.  Страхуват се, че околните или ще ги сметнат за нахални, или ще им стане неприятно и затова предпочитат да се въздържат. Сред зодиите се открояват най-вече трима мълчаливци; но нека не се безпокоят – с малко тренировки и те ще се научат да показват чувствата си.

Скорпион

Скорпионите са тайнствени и затворени по природа. Това важи до голяма степен и за случаите, когато трябва да изразят мислите и чувствата си. Те предпочитат да ги запазят за себе си, защото вярват, че ще бъдат неразбрани. Дайте шанс на другите, скъпи Скорпиони, и със сигурност ще останете приятно изненадани.

Рак

Раците са много чувствителни и емоционални, но се затрудняват, когато трябва да дадат външен израз на чувствата си. Те премислят всяка своя дума, понеже не искат да обиждат и натоварват никого. Ето защо изглеждат тихи и спокойни, предпочитайки да се справят сами с проблемите си. Ако пробва, Ракът ще установи, че е напълно възможно да показва чувствата си, без да наранява другите.

Стрелец

Оптимистичните Стрелци често изглеждат много самоуверени, но става ли дума за емоции, направо блокират. Страхуват се от прекалени изблици на чувства (особено ако са негативно обременени) и не искат да се излагат или да стават за смях. Но трябва да знаете, драги Стрелци, че обикновено тъкмо онези, които изразяват открито мнението си, се ползват с най-голямо уважение.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031