Connect with us

Лайфстайл

Венера преминава в Козирог на 23 януари

Публикувана

на

На 23 януари 2024 година, планетата на любовта и красотата – Венера, преминава в знака на зодия Козирог. Тя ще остане там до 16 февруари 2024 година. Транзитът ви помага да запазите самообладание във всяка ситуация, но ограничава творческата страна на живота. Рационалността във всичко излиза на преден план. Желанията съвпадат с възможностите, а действията са калибрирани и прецизни, което помага за постигане на целите. Според западни астролози това е една доста интересна космическа комбинация. От една страна това се дължи на Венера, която е планетата и на приемането, удоволствието и изкуствата и от друга страна, земният и управляван от Сатурн знак Козирог.

Неговият фокус е върху работата и дисциплината. Венера в Козирог е период, в който подхождаме към отношенията си по по-зрял начин и когато романсите ни стават обвързани с правила.

Когато Венера се премести в трудолюбивия Козирог, ще бъдем насърчени да заемем твърда позиция по отношение на романтиката. Любовта трябва да се заслужи, когато Венера е в този знак. Ще търсим одобрението на другите, но и ще наблюдаваме за това дали те полагат усилия в любовен план към нас.

Когато Венера е в Козирог ние приемаме взаимоотношенията си много по-сериозно. Този транзит ни подтиква да положим необходимите усилия, за да получим любовта и привързаността, които наистина желаем. За обвързаните, това е чудесен период, в който могат да задълбочат комуникацията с любимия си човек, да обсъдят общото си бъдеще.

Търсещите любовта имат възможност да се откажат от бързите флиртове в полза на дълготрайната любов. Но Венера в Козирог има същото сериозно въздействие върху всички неща, свързани с красотата. Този транзит може да ни подтикне да обновим стила си на обличане, може би дори прическата.

По време на транзита можем да се възползваме и от това да започнем с всякакви артистични начинания, които сме обмисляли. Козирогът и Венера подхранват нашата отдаденост да творим и създаваме нови неща, да започнем, но и да довършим проектите си.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

май 2024
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031