Connect with us

Астро

Трудности и проблеми за Стрелец, романтика и забавления за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Очаква ви една чудесен ден – с повече романтика, забавления и разнообразие. В случай че сте обвързани, търсете повече съдействие от човека до вас – така той/тя ще се почувства своята значимост и няма да е потребно да правите всичко сами. Едва ли ще скучаете, защото няма да липсват покани за участие в интересни събития и приятелски сбирки или любовни изживявания. Не отказвайте покана да излезете сред хора и да разширите социалния си кръг – ще попаднете на интересни личности. Ще привличате интерес и ще получавате внимание, без да правите кой знае какво.

ТЕЛЕЦ
Вашата харизма ще се проявява по-силно, така че няма да е нужно да преследвате обекта на желанията си – просто бъдете себе си, ценете това, което притежавате, и точният човек ще ви забележи. В края на деня някои от вас ще поискат да направят нещо за външния си вид и да се поглезят по някакъв начин. Направете го без колебания – вие имате склонност да мислите твърде много за работа или за благото на другите, сега е време да се погрижите за себе си. Ще се почувствате по-добре, ако отделите малко повече време за себе си. Ако имате достатъчно енергия и я разпределяте правилно, има шанс да свършите доста неща.

БЛИЗНАЦИ
Може успешно да започнете нови проекти, да довършите стари или да откриете някакво ново занимание, което да ви вдъхнови. И не забравяйте да се съобразявате с възможностите на тялото си и да се доверявате на вътрешните си усещания. Приятелските разговори, разходките на открито и други начини за разпускане са особено препоръчителни. Бъдете по-внимателни с какви хора общувате. Ако попаднете в компанията на агресивен или негативно настроен човек, може да се почувствате заплашени или изтощени. Пазете личното си пространство и не допускайте до себе си хора, които ви влияят зле.

РАК
Околните от време на време започват спорове и ви провокират. Така че е по-добре да прекарате този ден насаме със себе си – по този начин ще запазите важни отношения за вас. Някой може да ви предложи нова работа или интересен проект. Проучете как стоят нещата. Ще преминете през едно интересно време, в което на бързи обороти ще се опитате да реализирате неща, които смятате, че сте пропуснали досега. Вероятно сте имали възможности за тях, но ви е липсвало амбиция, дали сте предимство на други ваши приоритети и т.н. Някои от очакванията ви ще са какво може да свършите, за да започнете на чисто.

ЛЪВ
Не са изключени различни спънки или неприятности, но търсете бързи, практични и дори компромисни варианти, да ги отстраните и да се освободите от тях. Много емоции носи с деца и с млади хора, които може да живеят във вашия дом или да се намират на някакво разстояния от тях. По-емоционални ще бъдат отношенията ви с момиче или с млада жена, независимо от вашия собствен пол. Жените ще имат възможности за пътуване както по работа с определена цел, така и със семейството сили заради близки родственици. Ще ви зарадва раждането на бебе на близък човек.

ДЕВА
Днешният ден ще дойде в живота ви и с някои проблеми от близкото ви минало. В повечето случаи те ще имат връзка с някакви интриги, задкулисни действия, чието влияние върху живота ви все още продължава. „Източниците“ ще са близо до вас и ще са от кръга ви роднини или колеги. Пред вас са някои важни събития или ситуации, които ще изискат вземане на сериозни решения, даване на отговор на важно предложение и въобще стъпки, които ще променят в някои случаи драстично вашия живот. Бъдете внимателни, не се осланяйте само на моментните си чувства и търсете съвет и помощ.

ВЕЗНИ
Някои неочаквани битови проблеми в дома ви или със собственост, която притежавате, може да развали не само настроението ви, но и да промени значително програмата ви. Някои от вас ще имат интересен разговор или предложение от страна на човек роден под знака на Стрелец, свързан с работа, която ще може да извършвате от вашия дом. Всичко ще зависи от умението ви да вземате правилни решения, да подреждате правилно приоритетите си и да следвате собствените си цели, без да се конфронтирате с околните. Ще се възползвате от възможността да се запознаете с нови хора или да разширите отношенията си.

СКОРПИОН
Тази общителна, приятелска и ориентирана към хората среда ви насърчава да излизате сами или в добра компания. Опитайте се да нямате прекалено високи амбиции, защото рискувате да бъдете разочаровани. Заложете на простотата, на автентичните общувания. Ще започнете установяване и поддържането на хармония в романтичните ви отношения. Звездите поръсват любовта ви с лекота, емоциите се издигат и чувствата растат. Като цяло повече чувственост, повече страст и повече щастие през втората половина на деня. Съберете сили – очакват ви много задачи и трудни дела. Вярвайте в себе си и се надявайте на помощта на близки.

СТРЕЛЕЦ
Бързането днес може да ви създаде проблеми, така че не тичайте пред проблемите. Събитията, които ще възникнат и в които ще бъдете участници, ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхната поява и развитие. Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература. Това е ден, в който ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота. Ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани.

КОЗИРОГ
Днешният ден ще изиска от вас едно по-отговорно отношение към поети задължения и обещания. Вероятно е събиране, свързано с личен празник на човек от кръга ви роднини или приятели. Любовният ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне. Мъжете ще се върнат към детските си спомени и ще търсят тяхното повторение или възобновяване, като традиция. Може да пътувате на различни разстояния или да се ангажирате с други подобни действия.

ВОДОЛЕЙ
Любовният ви живот в никой случай няма да мине на заден план, напротив. Дори да нямате романтична връзка, сега повече от всякога ще искате и търсите такава. Мъжете ще преминат през трудни моменти, свързани с емоционални преживявания около близки роднини или приятели. Новините понякога ще ви сварват неподготвени за подобни неприятни емоции и стресът може да бъде голяма част от живота ви. Предстоят ви важни разговори, срещи или друг вид дейност с хора, родени под знака на Стрелец. Близки ще имат добро влияние върху вас, когато сте ядосани, изнервени, уплашени или объркани.

РИБИ
Жените ще имат повече работа, бизнес задължения, контакти с представители на различни институции. Ще се окаже, че някои ваши важни ангажименти все още имат нещо за довършване или ще възникнат други ситуации с ваши минали задачи и дела. Като цяло ще очаквате един по-добре организиран ден и дано успеете да го постигнете. Някои неочаквани ситуации ще ви покажат, че все още някои неща могат лесно да ви разплачат или някои хора лесно да ви разочароват. Дори и да не вярвате в любовта от пръв поглед, това не променя факта, че има изгледи нещата да се променят във ваша полза.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031