Connect with us

БулевАРТ

Стефан Мавродиев: Ние сме страна на самопречещите си…Съгласието не значи да приемаш глупости

Публикувана

на

За джуджетата в политиката, алчността и дребнавостта като манталитет. Греховете в любовта, славата и алкохола като ад за един актьор.

„Ние сме страна на самопречещите си“. Това каза актьорът Стефан Мавродиев пред Мариян Станков – Мон дьо за Нова телевизия.

„Дадох си дума вече да създавам среда, в която хората да виреят добре. Част от близките ми и приятелите си отидоха, сега се опитвам да създам други. Надявам се пак да се влюбя, досега съм се влюбвал много пъти. Лошото е, че много актьори не успяват навреме да спрат с алкохола. Аз се радвам, че изхвърлих водката. Сега пия по 1-2 малки бири.“, признава актьорът.

„Всички са маскари е принизяване на мащаба, всички са джуджета – пъплят. И днес ще се извъртят така нещата, че накрая ще победят лошите сили. Само при големи трудности хората могат да се обединят и то за кратко. Повечето хора се нагласяват, така е било винаги. Сега Слави Трифонов постъпва като самодържец. Това е губене на време и енергия. Следващите ще бъдат пак тези – по-добре зло, отколкото по-зло. Дългата еволюция е в основата на разни недоразумения“, сподели той.

По повод християнския празник Великден актьорът каза, че всеки от нас е Господ и се надява някога и той да го открие.

„Бях стъпил на платното с единия крак, колите летяха – един човек ме хвана и ме дръпна. Това се случи след напускането ми на пловдивския театър. Изолацията, в която бях поставен, ме доведе до там“, сподели още Мавродиев.

„Големият ад на един човек е властването над другия. Любовта е възможност за изразяване на същността и мечтите. Човек е на този свят заради мечтите се, не заради друго”, казва Мавродиев.

„Съгласието не значи да приемаш глупости. То е задължително по основните опори на живота”, добавя той.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031