Connect with us

Астро

Спорове и конфликти за Телец, неочаквани финанси за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден ще имате интересни финансови отношения с жена. Възможно е те да се осъществят при реален контакт с нея, но е възможна и виртуална комуникация, свързана с някакъв проект, бизнес, продажби и др. Това ще бъде благоприятен ден за работа с финансови документи, за получаване на пари чрез банков трансфер или други финансови институции. Внимание ще изискат обаче финансовите ви дела с мъж, който ще има някакви затруднения или ще отлага ангажименти с вас. Подобни събития ще окажат необходимостта да планирате разходите си и да внимавате при работа с финансови документи или споразумения.

ТЕЛЕЦ
Днес по-голямата емоционалност, която ще изпитвате, и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени, ще се отразят на вашия любовен и семеен живот. Поради подобни причини по-често ще възникват спорове и конфликти с партньора ви, дори за незначителни неща, които обаче могат да провокират по-сериозен сблъсък, а в някои случаи дори и разрив в отношенията ви. През деня неочаквани неприятности ще ви притиснат да се откажете от нещо, да направите труден компромис или да преживеете поучителна загуба. Пазете личните си вещи и документи на обществено място.

БЛИЗНАЦИ
Мъжете днес ще покажат неочаквано нетърпение при реализиране на свои желания и планове. Това може да предизвика противопоставяне от страна на родители, роднини, приятели. Тяхната неочаквана реакция пък ще изненада вас. Днес може да преживеете интересни и специални емоции с една приятелска връзка с човек, роден под знака на Водолей. Ще ви зарадва новина, свързана с личен празник на дете в кръга ви от роднини или приятели. Жените ще имат лични притеснения относно пътуване или хора, които живеят на разстояние: в друг град или държава.

РАК
Много внимателни бъдете с това, какво другите хора ви казват, с новините, които гледате по телевизията или които четете. Много фалшиви неща ще се разпространяват през този ден, а с вашата емоционалност може да реагирате прибързано. Може да имате ангажимент с плащане на данъци или друга документация, свързана с ваше имущество или собственост. Ще ви се наложи да откажете една среща или покана за събиране. В тези ангажименти почти винаги ще възниква нещо непредвидено. Хубавите неща за вас ще са свързани и с един неочакван късмет или шанс за финанси или нова работа.

ЛЪВ
Последните няколко дни бяха натрупан опит, но все още има някои малки подробности, които трябва да бъдат изчистени. През днешния ден ще има да се вземат решения, промените ще трябва да бъдат добре обмислени. Лошата среда постепенно ще се подобри, ще се покажете убедителни и мотивирани и това ще има огромно значение. Бъдете внимателни към нуждите на близките си, ще бъдете по-полезни и приятни, не бъдете твърде замислени, от вас ще зависи да направите добра среда за общуване. Вашият интимен живот ще се възползва от добрите взаимоотношения с половинката ви.

ДЕВА
Днес сте пълни с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от всяка възможност, която пресича пътя ви. Ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите оказват благоприятно влияние върху вас. През днешния ден ще можете да правите нови планове или да възобновите недовършени неща спрямо желан партньор. Ще се почувствате много спокойни. Любовта ще се изгражда пред очите на вашите близки. Предстоят ви интересни преживявания, които могат да ви дадат нови идеи или да ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви.

ВЕЗНИ
Някои от интересните събития през днешния ден ще бъдат свързани с непознати хора. Други ще са свързани с ваши финансови интереси и са вероятни добри парични постъпления. За съжаление ще ви притесняват проблеми в живота на близък човек, които може да са от здравословен или професионален характер. Тези проблеми са наистина сериозни и с неясно развитие. Ще имате и важен или полезен за вас разговор или контакт с човек, предлагащ ви допълнителна работа с добро заплащане. Ще обмисляте покупка за дома или за офиса си. Причината е дали да заплатите за нея с пари или да я вземете на изплащане.

СКОРПИОН
Благоприятен ден за продажба или отдаване под наем на вещи или имот, които не използвате. Разбира се, това ще бъде изцяло индивидуално решение, съобразено с конкретната ситуация. Ще ви изненадат гости или контакт с хора, които имат лоши маниери или са твърде емоционални. В някои случаи това може да провокира неприятен конфликт с тях. Мъжете сами или с чужда помощ ще успеят да излязат от една трудна ситуация или проблеми. Благоприятно влияние в такива моменти върху вас ще има от страна на хора, родени под знака Риби. Ще имате парични отношения с мъж, който може да бъде ваш родител, роднина или работодател.

СТРЕЛЕЦ
В семейството ви ще има повече задачи, свързани с комфорта в дома, подмяна на мебели или вещи и др. Мъжете ще се изправят пред трудни или сложни решения, свързани с любовния си партньор или с любими хора. Ще очаквате по-голяма активност от страна на жените около вас в такива ситуации. Те да вземат решенията, а вие да избегнете съответната отговорност. Като цяло денят носи за вас голямо разнообразие от различни емоционални преживявания, основно позитивни или по приятни поводи. Вероятни са нови познанства с приятни и забавни хора, размишленията на които ще ви харесат.

КОЗИРОГ
Жените ще поемат някои задачи в дома си, чието изпълнение е било предназначено за мъж, но различни обстоятелства или настроения ще възпрепятстват тяхното изпълнение. Вероятни са новини, свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. Други ще ви създадат временно притеснение, докато получите достатъчно достоверна информация за тях. Ако искате да бъдете забелязани, всичко ще бъде успешно. Отношенията с другите текат като по вода, ще бъдете в услуга на близките си и ще ги слушате, защото те не могат да живеят без вас.

ВОДОЛЕЙ
Независимо от преувеличеното ви его, вие знаете как да бъдете щедри. Ако сте влюбени, опитайте се да изпълните очакванията на партньора си, без да очаквате нищо в замяна. През втората част от деня ще се върнете към истинските си ценности, чувствата ще намерят своето място, ще намерите пак своето благополучие и ще споделите радостта от живота с всеки, който иска да ви изслуша. Сега е подходящ момент да се върнете към старите планове. Добре е да обърнете внимание на малките неща. Това, което сега изглежда незначително, може да изиграе важна роля по-късно. Ще бъдете в добро настроение, а отношенията с хората ще се развиват хармонично.

РИБИ
Ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели. Възможно е ваши приятели да са на прага на брачно обвързване и съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа. Това ще бъде благоприятен ден за предложения за брак и за обсъждане бъдещето на вашата собствена романтична връзка. Ще има обаче и своите трудни моменти, свързани с неприятни новини от живота на близък човек, драма в неговия личен или любовен живот. Ако пътувате, може да преживеете конфликт или противоречие с човек, който ще бъде от вашето семейство.

vlastta.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031