Connect with us

Астро

Слънцето навлиза в Овен – енергия, сили и желание за развитие. Какво да очакваме?

Публикувана

на

На 20-и март Слънцето навлиза в знак Овен и ще остане в неговия дом до 19-и април. Управляван от планетата Марс, знак Овен се отличава със смелост и предприемчивост. Марс е четвъртата планета от Слънчевата система. Тя носи името на римския бог на войната. На 20.03 Венера се присъединява към Слънцето в знак Овен и вече е времето за смелост, дързост, размах и рицарска закрила за истината и светлината в нас и в живота ни на всички нива – в професионалните ни дела, в отношенията, лични и делови, и политически, и социални, и морални, които развиваме и живеем оттук нататък. Овен е праволинеен, доблестен знак, който има съзнание и за голямата цел, към която се носи устремно. Подмолни действия и противодействия ще бъдат твърдо парирани, а хората, които ги използват – отстранявани бързо и категорично от пътя на Героя, на Война, който сега няма да се бие против, а за : за мира, за общото добро. Смелото ни сърце, под закрилата на Венера в Овен, ще ни води напред, към пълна реализация на големите и достойните за нас мечти и цели.Овенът е роден водач със силно его и независима природа. Уверен в себе си, енергичен и открит, той обича да щурмува живота и да се бори винаги за успех. Ако няма дипломатични качества, Овенът е индивидуалист, не понася слабостта и трудно признава силата на някой друг. Като кардинален знак е изключително смел и предприемчив. Има заложени лидерски качества и спокойно може да развие собствен бизнес или да се бори за висши ръководни длъжности. Склонен е да иска всичко сега и веднага. Хубаво е да приеме, че не винаги всичко зависи от него и да успява да приема философски грешките си. Спорта се препоръчва за всички представители на знака.

На всички гостуването на Слънцето в знак Овен ще донесе повече енергия, сили и желание за развитие. Използвайте заряда на този период да постигате целите си с вяра, търпение и доброта. Не бързайте и проявявайте разбиране към околните и собствените си слабости. Бъдете уверени в себе си, преследвайте мечтите си и запазете собствената си уникалност.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на зодиите: Овен, Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци. Хората с Асцендент Овен, също ще се радват на прилив на енергия, успех и щастие.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знак Везни, Рак и Козирог.

Нека си пожелаем слънцето в този кардинален и огнен да ни донесе добри новини, бодрост, здраве, позитивни мисли и нов старт в един здрав и изпълнен с хармония свят. Пътят едва започва, но ние сме готови и тази пролет мнозина от нас ще надскочат себе си, ще празнуват успех и ще си поставят още по – мащабни и реални мечти и намерения. Време е. Време е да заживеем новия си мащаб. Потенциалът ни нарастна, благодарение на трудностите, през които минахме и минаваме.

През сезона на Овена ни очакват няколко ключови космически събития, които ще разгърнем в следващи статии. И все пак кои ще са те и как биха ни повлияли?

На 25 март – Слънце, свързано с Венера

Когато планетата на любовта, парите и връзките – Венера, се изравнява със Слънцето, ние получаваме много от неговата енергия. Възможно е да вземем някои смели решения, ръководейки се от сърцето.

На 28 март – Пълнолуние във Везни

Сезонът на Овена ще ни предложи едно от най-вълшебните пълнолуния през тази година. По време на това пълнолуние, Луната, заедно с Марс и Сатурн ще се подредят в перфектен триъгълник, наречен голям тригон. Той се счита за щастлив, защитен и дори магически.

Може да очакваме хармония и лесен поток на енергия между тези космически енергии. Марс и Сатурн, заедно с Луната, ще ни мотивират да работим усилено и да следваме мечтите си. Ще видим плодовете на нашите усилия, но и резултатите от някои рискове, които сме поели.

На 28/29 март – Слънцето в съвпад с Хирон

На 28 март ни очаква пълнолуние във Везни, но също така и подреждането на Слънцето и Хирон. Енергията на Хирон ни помага да приемем нашите травми и рани и да ги превърнем в портали на сила, вдъхновение и изцеление за себе си и за другите. Когато обединяваме енергията си със слънцето, ние получаваме повече сила и вдъхновение.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031