Connect with us

Астро

Шанс за печалба за Телец, напрежение за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Макар че голяма част от вас са притиснати от проблеми на работното си място, днешният ден никак не е лош. Емоционалната ви същност е твърде изразителна и не бива да се поддавате на интензивността й. Действате ли спокойно, ще постигнете всичко, към което се стремите сега. Част от родените в знака ще проведат срещи с влиятелни хора по въпроси от деловото всекидневие. В тази връзка някои ще получат предложение за преквалификация или за поемане на допълнителна работа. Струва си да разгледате предложението по-обстойно, не бързайте с решението си.

ТЕЛЕЦ
Вътрешни противоречия и недоверие към околните създават големи трудности на доста от вас сега. Всъщност тези фактори, моделиращи по определен начин съзнанието ви, не действат от вчера. По-важното е да преценявате строго и обективно реалната действителност и да оставите интуицията да ви води. Днес ще проведете ползотворни срещи в обществените среди. Новини от делово естество ще ви мобилизират за решителни действия. Звездната ви карта говори ясно и недвусмислено за предстояща промяна в живота ви. Шансът ви за печалби е значителен.

БЛИЗНАЦИ
Множество пречещи фактори, породени от силни противодействащи тенденции, ви създават големи затруднения за движението ви напред. Тази ситуация не бива да ви стряска, нито да ви отклонява от набелязаните цели. Преследвайте ги с настойчивост и ще постигнете стремежите си. Денят е чудесен за контакти. Сега бихте могли да проведете успешни преговори и до сключите споразумение от делови тип. Шансът ви за парични печалби и за напредък в материалните дела е значителен. Трудно осъществими за някои се оказват контактите в обществените среди.

РАК
През днешния работен ден вие ще имате множество професионални задачи и куп други ангажименти. При тези обстоятелства е ясно, че преобладаващата част от вас ще бъдат притеснени и нервни. Едва ли е необходимо да се безпокоите. Концентрирайте се върху задълженията си и ще успеете. Денят е печеливш и благоприятен за действия във финансовата сфера. Новини от делови партньори или при осъществяване на контакти в обществените среди са характерни за всички. За вас вече започват изразителни промени. Хубави са и ще ви радват.

ЛЪВ
Основателно е да се твърди, че материалният успех и паричните постъпления са неотменима част от деня за мнозина от зодията. За съжаление обаче денят е изпълнен с много нерви и напрежение. На преден план отново изпъкват личните проблеми, които за някои от вас са толкова много и едновременно с това така заплетени, че ще ви бъде доста трудно, докато ги разрешите. Сигурно е, че ще се справите. По-важно е да съхраните психическата си мощ през това време. Веднага след справянето с въпросните събития ще започне процес на възстановяване и промени.

ДЕВА
Много напрежение ще ви донесе този ден. Шанс за делова реализация не ви липсва, но последната ще зависи от вложените сили при изпълнение на съответните задачи и не на последно място от настойчивостта ви. Някои от вас са си поставили нереалистични цели и фанатично преследват осъществяването им. Напълно възможно е да се разминете. По отношение на паричните печалби, денят ще ви донесе успех. По-внимателни следва да бъдете към партньорското участие в съвместна дейност. Запознанствата ви са свързани с проблеми на работното място, а също и с бъдещи трудности в личните отношения.

ВЕЗНИ
Ще се наложи да се занимавате с лични проблеми, защото ваш близък не е спазил даденото обещание. Не бива да допускате новите си познати бързо и наивно до себе си. Внимавайте и не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят, а това не е във ваша полза. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

СКОРПИОН
Плановете ви се променят заради все още продължаващото ретроградно движение на Меркурий. С право ще се ядосате на настояванията на близките си днес да приключите с проблема. Запазете спокойствие при деловите разговори, ако сте на работното си място. Не проявявайте нервност. Възможни са проблеми в личните отношения, дори раздяла за известно време с любимия човек, ако не сте достатъчно предпазливи. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор Козирог.

СТРЕЛЕЦ
До обед се пазете от разправии у дома заради предстоящо делово пътуване. Направете отново плановете си, ако имате съмнение, че се налагат други решения. Преценете дали са перспективни или не си струва да рискувате с тяхното осъществяване през този ден. На работното място се справяте добре. Не се опитвайте да прехвърлите лошото настроение и върху колегите си. Ще се радвате на идеални отношения с човек от противоположния пол. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

КОЗИРОГ
Отложете задачите си, ако са свързани с вашия дом, за да не се провалите на работното си място заради закъснението си и невъзможност да завършите започнатите задачи. Не разчитайте на късмета си, защото днес може и да ви изневери. Справете се първо със служебните си задачи. Бъдете отговорни и коректни, за да не се окажете в редиците на безработните. Откажете се от романтичните срещи, защото сте изнервени. Сексът трябва да остане на втори план, ако можете да обясните на интимния си партньор защо сте напрегнати и какво е психическото ви състояние. Вечерта се усамотете в дома си.

ВОДОЛЕЙ
Ще блеснете с възможностите си и ще докажете на всички, че трудностите на работното място не ви притесняват. Подгответе се за неочаквани обрати заради спешни задачи, с които ще натоварят вас. Задълбочете се в задълженията си, за да не разочаровате началниците си, които са ви гласували голямо доверие и са ви поверили нови отговорности. Вечерта имате възможност да изясните недоразуменията в личния си живот. Любимите ви хора ще ви дарят незабравими романтични мигове, а сексът ще ви подейства разтоварващо. Подарете си емоции с романтична вечеря с половинката ви.

РИБИ
От сутринта се отдайте на интелектуални занимания въпреки остатъците от ретроградния Меркурий, който ще ви подкрепи. Имате възможност да осъществите делово пътуване. Не се вживявайте в проблемите си на работното място, защото са лесно преодолими. Успехът, който постигате, преминавайки през трудности, които не зависят от вас, ще ви се услади многократно. Осъществете нови запознанства, които ще ви обогатят с приятни изживявания. Несемейните ще срещнат мечтания партньор. Семейните жени, въпреки че са впечатлени от новите си познати, да не изневеряват.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031