Connect with us

БулевАРТ

„Сексът и градът“ : от пандемията до „изчезването на приятелите“

Публикувана

на

Пандемията от COVID-19 ще намери място в сюжета на продължението на сериала „Сексът и градът“.

Това става ясно от интервю на изданието „Венити Феър“ със Сара Джесика Паркър. Актрисата, световно известна с ролята на Кари Брадшоу, разказва, че действието на новите епизоди се развива отново в Ню Йорк, и с оглед на това включването на коронавируса в историята е било напълно логично.

Новите епизоди ще проследят живота на Кари Брадшоу, Шарлът Йорк (Кристин Дейвис) и Миранда Хобс (Синтия Никсън), които ще търсят своя път в любовта и приятелството, вече на над 50. Ясно е, че ще липсва образът на Саманта, тъй като актрисата Ким Катрал не желае да има общо с шоуто.

По думите на Сара Джесика Паркър, Ню Йорк ще е „четвъртият персонаж“ в новите епиоди.

В момента тя очаква сценариите от шоурънъра Майкъл Патрик Кинг. По думите ѝ сериалът разполага с „невероятно многообразен“ екип от сценаристи, който ще обогати историята с нов „житейски опит, политически и социални гледни точки“.

Паркър с интерес очаква да види как сценаристите си представят нейната героиня и тези на колежките ѝ с оглед на изминалото време от оригиналните епизоди на „Сексът и градът“. Как са се адаптирали те, какво място заемат в света днес? В какво са се провалили като жени или приятели? Какво е отношението им към социалните мрежи?

Актрисата посочва, че е любопитен животът на Шарлът и Миранда, тъй като те вече са майки на тийнейджъри. А самата Кари Брадшоу „няма семейство отвъд приятелствата си“ и е важно къде е стигнала в професионален план.

Новите епизоди носят имет And Just Like That… и се очакват в стрийминг платформата HBO Max.

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31