Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп за 13-19 ноември 2021

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

В съботния ден се събуждате се след тежък сън, на който не бива да обръщате внимание. Отложете взимането на важни решения в семеен и личен план. Вечерта може да ви се обадят с важно бизнес предложение. Взетите решения в неделя, 14-и, позволяват да стъпите на здрава основа и да да доминирате в средата и у дома. Не обръщайте внимание на неприятностите. На 15-и може да получите работата, за която кандидатствате. Денят е високоенергиен. Не забравяйте и важните семейни поводи. Във вторник, 16-и, търсете начин да уредите имотни и наследствени дела. Може да се намерят средства за важен ваш проект. Денят на 17-и ще направи някого богат, а друг още по-богат. Насочете усилията си към начинанията, които временно сте изоставили. Най-добрият ден в месеца за съвместна делова и творческа работа ще бъде 18-и. Всеки старт ще е успешен.19-и ще бъде денят, зареден с особен фатализъм. Лунното затъмнение ще окаже своето влияние – трябва да се смирите и да не влизате в конфликти. Ако се скарате с някого ще е за дълъг период.

 

Телец 21 април – 20 май

До обяд на 13-и контролирайте емоциите и не позволявайте да ви провокират. Следобед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. На 14-и се включва каналът на кармичната родова памет. Всички сили трябва да се насочат към подобряване условията ни на живот, работа и труд.На 15-и ще постигнете всичко, което ви се полага и ще имате лично удовлетворение. Ден на сърцето е 16-и. Помислете за тези, които обичате или с които ви свързва работата и общественият живот. Очаквайте награди.На 17-и Луната навлиза в Телец. Това е чудесен ден за старт на нови дейности и проекти. С особено внимание трябва да се подходи на 18-и. Не правете компромиси, бъдете там, където се усещате силни. Действията трябва да са насочени към активна работа и търсене на печалби.19-ият ден изисква да не влизате в конфликти, туширайте в зародиш скандалите и не се сърдете на никого за нищо. Намалете изискванията и апетитите. Препоръчва се диета на всички нива и ограничаване на срещите с хора, които ви натоварват. Не оставайте сами тази вечер.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

През уикенда Луна и Нептун от Риби провокират личните ви фобии и фикс идеи. До обед в събота не предприемайте нищо важно. Обърнете се към по-духовни занимания. На 14-и не прекратявайте връзки, търсете съюзи, в които да обедините личния си и творчески потенциал. Грешка е да се изолирате. Денят на 15-и ще издигне един на върха, а на друг ще бъде детрониран. Ще извлечете ползи от всеки разговор и може да подпишете изгоден договор. На 16-и първо дайте нещо от себе си, а после изисквайте. Опитайте да разберете другата гледна точка и да се съобразите с мнението на партньорите си. Изявите ви на 17-и ще ви направят по-богати и обезпечени. Ден на бърза трансформация по отношение на паричните потоци и техния контрол. На 18-и се включете в екипни инициативи. Който се отдели ще загуби и ще бъде елиминиран от играта. Проведете нужните делови срещи, привлечете нови партньори19-и е рисков ден на лъжи, измами и съблазни. Не се доверявайте и не излизайте извън зоната си на комфорт и компетентност. Конкуренцията дебне.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Събота,13-и, има своята тъмна и светла половина. Не бързайте, бъдете по-активни следобед. Ограничете контактите, не започвайте нищо важно и не давайте съвети. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца.На 14-и постигате важна цел, разширяваща позициите ви на влияние. Насочете цялото си внимание за благоустройството на дома и страната. Включва се каналът на кармичната родова памет. С натиск и критика ще се сблъскате на 15-и и ще се наложи да направите нежелани компромиси. Навлизаме в деня на сърцето.17-и е ден на преобразяването, броят се наличностите, отчитат се ползи и загуби. Някой може да промени своята визия, а друг – мнението и намеренията си, които довчера е декларирал. Предстоят обрати в отношенията. На 18-и е време за общи събрания и взимане на важни решения, водещи ще са тези, които са обединили сили, ресурси и интереси. Не е добре да действате самостоятелно. Ден на удари под кръста ще бъде 19-и. Податливи сме на внушения и съблазни. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли.

 

Лъв 22 юли – 22 август

До обед на 13-и не започвайте нищо важно. След това намирате решение на всеки проблем. Направете някои ремонти и благоустройствени дейности у дома и на работното място. 14-и ви свързва с подходящите хора. Всеки избор, който правите да е за доброто на семейството. Вечерта е зареждаща. Действайте активно в посока на важните си цели и интереси на 15-и. Печелите дела и си връщате загубени позиции. Добре е да подпишете нови договори и да приемете предложения за съвместна работа. Започнете прочистваща диета. На 16-и мъдростта надделява над чувствата и ума. Направете своя мъдър избор и това, за което някой ви моли. Никъде на отивайте без подарък. 17-и ще донесе натиск и агресия и ще се наложи да променяте плановете си в движение. Не теглете кредити и не задлъжнявайте по никакъв повод. На 18-и ще ви е нужна силна партньорска защита. Не си позволявайте да действате сами срещу всички. Ограничете контактите и не се впускайте в спорове на 19-и. Каквото загубите, трудно ще го възстановите. Намалете амбицията.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 13-и се отнесете с особено внимание към знаците, които получавате днес.Ще срещате прикрита и открита съпротива не само в семейството, но и в приятелския и роднински кръг. Не се опитвайте да променяте нечии решения. Движени сте от фикс-идеи и илюзии на 14-и. За някои предстои преместване в нов дом, а за друг приемане на нови хора в екипа. Направете размествания и ремонти. На 15-и ще имате постижение, което ще оцените като недостатъчно, но чрез него ще се развият благоприятните за вас дела и начинания. Благодарете за всичко, което в момента ви дава живота. Енергийният ви потенциал нараства. 16-и изисква грижа повече за другите, не мислите само за себе си. Давайте от сърце и ще получите каквото ви трябва. Важното отложете за утре. На 17-и печелите там, където преди сте имали загуби. Очертава се възможност за съвместна работа. Сключете нови договори. Може да влезете в подходящ екип и да подпишете нови договори на 18-и. 19-и е ден на конфликти. Старайте се в този ден да не нарушавате закони и предписания. Смирете амбицията и претенциите.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Отнасяйте се с подозрение към всичко предложено на 13-и. Ако днес се събудите подтиснати, обърнете се към духовни и творчески занимания. Прочистете мислите от негативизма, излезте сред природата. На 14-и стъпваме на нова база и работим за бъдещето. Днес силите са насочени към подобряването на живота и бита, към обезпечаване бъдещето ни и това на децата. Може да разберете за изневери или да бъдете обект на фатално привличане на 15-и. Не си позволявайте конфликти с партньора и не допускайте странични хора да надничат в семейната спалня и кухня. На 16-и добре да вложим цялата си енергия, мисли и чувства в подкрепа на другите. Включете са в спонсорски и благотворителни инициативи и правете това, за което някой ви помоли.17-и е ден на пръстена и колелото, едно обвързване подобрява живота ви. Силите ви се връщат, повишават ви. Започнатите лечения ще са успешни и навременни. На 18-и подпишете нов договор. Не оставайте на места, където не ви оценяват. 19-и е зареден с амбиция и агресия. Днес е добре да се работи самостоятелно.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 13-и ще изкачите връх в кариерата и в отношенията си с партньори. Ще получите подкрепа за творческите си планове. Време е да се уредят сметките и да се финализират започнатите проекти. Медитирайте и се доверявайте на чувствата на 14-и. Може да се справите с всяка болка и проблем и да подкрепите близките. Помислете как да обвновите дома и личните си връзки. 15-и е ден на високите енергии, амбиции и цели. Натрупаното напрежение избива в агресивност. Вероятни са изневери както на партньора, така и на собствения ви стил на работа и живот. Ден на сърцето и сърдечните работи се очертава 16-и. Сега е моментът да се стопят дистанциите, да се сплотява екипа, да се търсят пътища за помирение и разбирателство в името на важна цел. На 17-и не рискувайте във финансов план. Ще влезете в преразход на средства и чувства. Родители и деца на се разбират. 18-и сплотява редиците на конкуренцията, ще се почувствате в изолация. Отваря се пропаст в отношенията, разделяме се на групи по интереси, мнения, амбиции. 19-и налага нови мерки заради остра битка на интереси и мнения. Не е изключена повишена сеизмична активност .

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не реагирайте прекалено емоционално на ситуациите, в които попадате на 13-и. Не е нужно да доказвате нещо. Няма да ви разберат. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. На 14-и не може да си позволите пасивност, но и прекалената амбиция може да ви разболее. Не се претоварвайте, намерете време за релакс и близките си. Вечерта носи смирение и любов. Може да изкачите връх в кариерата на 15-и. Поне в една посока на живота постигате нещо, към което отдавна се стремите. Не чакайте друг да ви свърши работата. Действайте активно. В живота ви може да се появи и неочакван благодетел на 16-и. Приемайте това, което ви предлагат и сами предложете на някого подкрепа в труден момент. Включва се каналът на любовта. На 17-и печалбите са за тези, които разбират от финанси. Време е да промените и личната си визия. Важно е на 18-и да влезете в определена група или екип, в който ще бъдете добре защитени. Не отказвайте допълнителна работа. На 19-и уредете важното до обяд. Вечерта ви залива меланхолия, особено ако останете сами. Гостувайте на приятели.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

13-и ви доближава до тези, с които ще бъдете заедно в бъдеще. Следете знаците, които съдбата ви дава. Не бързайте, не започвайте нищо ново до обед, но за следобед планирайте делови и приятелски срещи. 14-и е ден на съзидание. На лично ниво оправяме къщата и правим ремонти, а на обществено се задейства програма за обезпечаване на бъдещето на нацията. Всичко ще става по трудния начин на 15-и. Вложените усилия ще си заслужават труда, но това ще бъде ясно след дни, когато ще получите повишение. Вечерта е добре за среща със спонсор. Нищо амбициозно да не се предприема на 16-и. Опитайте да удовлетворите претенциите на роднините, ако делите имот. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не влизайте в конфликти. 17-и ви носи печалби и постъпление в бюджета. Силен период, опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея. На 18-и влизате в ролята на организатор на съвместни делови проекти. Ден на призив, който събира хора с различни интереси в името на една обща цел. 19-и е ден на големите апетити. Старайте се да контролирате амбицията и да спазвате диета. Благодарете за всичко.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Утрото на 13-и е с тежко излъчване. Давате си сметка за нещата, които сме пропуснали. Следобед намирате правилната посока и подход. Една случайна среща и разговор слага всичко на място. 14-и е ден на преливаща енергия. Вървим към презареждане, водени от желание да оправим семейния си живот. На 15-и всичко трябва да се прави с усет за последствията. Зарежда ни енергия, която помага да се държим изправено. За 16-и е в сила поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Ако сте забравили обещанията си към някого, днес и той ще ви забрави. Ден на нежелани обрати и финансови издънки е 17-и. Не предприемайте нищо, без да сте съгласували действията си със семейството и партньорите. Започнете диета. На 18-и е от особено значение да намерите своето място в социума, своята група по интереси. Идете там, където всичко е близко на светогледа и разбиранията ви. Води се тежка битка за ресурси, позиции и положение в обществото на 19-и. Не може да си позволявате грешки. Концентрирайте се над работата си.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 13-ти е нужно да обръщате внимание на знаците, които получавате. Ако например забравите нещо и се върнете, седнете и обмислете взетите решения, преди да тръгнете отново. Идете там, където винаги се зареждате. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат, ще ви зарадват на 14-и. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. 15-и е ден, в който някой ще постигне цел, за която дълго се е борил. Предстои презареждане. Враговете стават приятели. Ден за прояви на благотворителност е 16-и. Правете всичко с мисъл за ближния. Стимулирайте активността на децата. Добре е за инвестиции в спортна дейност. На17-и полезните мисли и съвети лесно се усвояват и се прилагат на практика. Може да спечелите неочаквани пари. Включете се в перспективни начинания и дейности. Кандидатствайте за работа и подпишете нови договори на 18-и. Правата ви ще бъдат защитени по-добре, ако работите в екип. 19-и е ден на манипулации. Не правете нещо, за което ще съжалявате. Работете на собствен терен, със свои хора и средства.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031