Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп от 15 до 21 декември

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

Станете рано на 15-и, пътувайте и организирайте важните си срещи до обед. От обед до неделя на обед се очертават неприятни въздействия, тенденция към обсебване и използване на потенциала ви от странични хора и фактори. Контролирайте играта на чувствата, отложете за неделя следобед срещите, на които ще се взимат решения за следващата седмица.

На 17-и се включва каналът на кармичната родова памет. Ще намерите явни и тайни източници на сила, всичко ще се подреди според желанията ви или така както е най-добре за семейството. На 18-и ви чакат печалби и възможности да постигнете важна цел. Някой ще бъде повишен, друг ще изкара пари от странична дейност и ще си покрие разходите по празниците. Вечерта се приберете с подарък. Навлизаме в деня на сърцето. На 19-и направете жестове, които ще донесат някому радост. До сряда на обед се занимавайте със странични дейности, но след това насочете вниманието си към дома и семейството. Добре е в четвъртък сутринта да се поглезите в център за разкрасяване. Полезните вещества лесно се усвояват. Тествайте нови козметични продукти. Вечерта се съберете с тези, с които ще бъдете по празниците и уточнете програмата. В петък до обед е добре да се работи в екип и да се довършат последните важни съвместни дейности и инициативи. Всичко предприето ще мине на ниво. Вечерта е предизвикателна. Бъдете внимателни, може да си докарате неприятности на чуждо място. Останете си у дома.

Телец 21 април – 20 май

Съботната сутрин е прекалено емоционална. Разговорите са провокирани от желания и настроения, а не от разумната преценка и смислените доводи. Така следобед напрежението нараства и до неделя на обед не са изключени конфликти. Следете знаците на съдбата. Ако тръгнете за някъде и нещо сте забравили може би е по-добре да се върнете и да не се намесвате в играта, в която някой се опитва да ви вкара. Ще се излъжете в преценката, не взимайте важни решения. От обед на 16-и ситуацията се прояснява, и се намира решение на възникналите проблеми. Заложете стабилни основи за бъдещето. 17-18-и ще ви донесат късмет и ползи, ще получите бонуси за добре свършената работа. Към обед на 18-и късметът работи с пълна сила за родените в първата декада. До вечерта ще се случват събития, за които ще почерпите и ще имате повод за радост. Възможни са неочаквани покани и печалби. Вечерта върнете жестовете към приятели и близки и направете подарък на тези, с които може да не успеете да се видите по празниците. На 19-и до обед се правят дарения. Следобед идете на фризьор и на 20-и се постарайте да сте на ниво. В момента върви тестова програма. От 21-ви може да влезете в нов екип или да ви повишат. Слънцето вече ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Някой си урежда шефско място.

Близнаци 21 май – 21 юни

15-и е белязан с изблици в емоционалното състояние и разправи поради отсъствията или присъствията от петък вечер. Станете рано сутринта и се включете в семейните задачи. Ако проспите сутринта от обед напрежението отново ще нарасне и до вечерта трудно ще се измъкнете от неприятните разговори. В неделя до обед не се срещайте с хора, които могат да ви вкарат в схеми или да ви притиснат с искания. Вечерта стъпвате на по-стабилна база в отношенията и в понеделник сте готови за действие в нова посока. На 17-и се залагат основите на бъдеща дейност и се обсъждат новите фирмени и професионални стратегии. 18-и е денят на неочакваните печалби. Ще спечелите конкурс или награда за положените в миналото усилия. Добре е до 19-и на обед да се включите в благотворителни проекти и да направите поне едно добро дело. Обгрижете някой нуждаещ се от грижи и жестовете ще ви се върнат. В сряда следобед проведете консултации и се срещнете със специалисти. Лесно се усвояват полезни уроци и информации. На 20-и е добре да се свика общо събрание на групата, в която участвате или на хората с които работите съвместно. На 21-ви ще разберете, че сте се сдобили с опасен конкурент. Родените в първата декада може да бъдат изместени от постове и позиции. Вечерта апетитите са огромни, пълнолунието превъзбужда.

Рак 22 юни – 21 юли

Пътувайте в събота. Имате шанс да бъдете с тези, които емоционално ви допадат, а и интелектуално ви подхождат. Може да изживеете чудесни мигове, но от обед до неделя на обед навлизаме в период с негативна енергетика. И най-добрите ви намерения може да се объркат и вместо да се радвате ще страдате и ще си нанасяте удари под кръста. Нужна е активна самозащита от чернотата наоколо. Прочистете ума и съзнанието, следете знаците, които ви дава съдбата. Контролирайте емоциите и не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би в нещо бъркате. В понеделник ще изживеете неприятни моменти на работното място и може да получите откази за позициите, в които се надявате да се внедрите. Родените в третата декада да не бързат и на 18-и сутринта, когато някой може да спечели на техния гръб и с техните пари. Не теглете и не давайте заеми до обед. Започнете прочистваща диета до пълнолунието. Почти в края на работното време на 19-и може да постигнете напредък в отношенията и на 20-и да подпишете нови договори или да влезете в перспективни съюзи. 21-ви е благоприятен за регистрации, за подписване на договори и споразумения. Вечерта не се събирайте с непознати или с хора, които са ви конкуренция. От този ден Слънцето ще ви гледа в опозиция. Ще се намери кой да ви се изпречи на пътя, да ви постави условия и ултиматуми.

Лъв 22 юли – 22 август

Контролирайте емоциите в съботния ден. Очертават се изблици в чувствата, които ще носят повече напрежение отколкото радост и удовлетворение. Не се напрягайте с несвойствени задачи. До неделя на обед не започвайте нови начинания и по възможност не влизайте в нова среда. Следобед на 16-и сякаш стъпвате на спасителен бряг, получавате покани и обаждания, които ще донесат пари и възможност за израстване в работата. Добре е на 17-и да заложите основите на нови проекти, да уговорите съдействие и финансиране и да планирате публични изяви. 18-и носи неочаквани печалби за родените в третата декада а очакваните ще са с особен бонус. На родените в първите дни на зодията ще се наложи да финансират нечий проект. Вечерта се приберете с подарък, с покупка, която ще сплоти семейството и ще стопи дистанциите. За 19-и планирайте срещи и посещения на добра воля. Посетете родителите си или тези, с които няма да може да бъдете по празниците. Включете се в спонсорски проекти и сами ще станете обект на обгрижване. Направете дарение. На 20-и се заемете с визията си, посетете център за разкрасяване. Не се занимавайте със сериозни дела. Вечерта съберете верните хора и за петък планирайте бизнес инициатива свързана с регистриране на фирми и патенти.

Дева 23 август – 22 септември

Родените в третата декада може да очакват открито и прикрито противопоставяне в съботния ден. Не си позволявайте критики и коментари по нечий адрес. Бъдете сигурни, че всичко ще се докладва, ще бъдете ощетени и предадени. Някой се опитва да ви изкара от равновесие, за да се възползва от изблиците ви и да ви изкара виновни за своята игра или вина. До неделя на обед ограничете контактите. След това навлизате в стабилизиращ период, в който ще намерите нови варианти и нов подход към връзките си. Който иска да се премести някъде другаде ще има тази възможност. 17-и ви дава шансове за странична работа и доходи. Ще съчетаете полезното с приятното. Включете се в празничните купони. 18-и е много особен ден, в който може да се спечели от тотото на живота. Всяка среща ще е от значение, съдбата ще ви даде шанс, за който дълго сте се молили. Очаквайте парични постъпления и на 19-и, когато някой ще получи подарък от чужбина, а друг ще вземе своята награда за добре свършената работа. 20-и ви носи обновление и шанс да влезете като пълноправен член в нова бизнес среда. Ако тази вечер е служебният ви купон ще доминирате и ще направите впечатление. Сближавате се с правилните хора. Вечерта се приберете, както сте обещали. Чака ви тежък, рисков и неблагоприятен петък. Нищо не става, както сте го планирали.

Везни 23 септември – 22 октомври

Сутринта в събота имате повече възможности за избор. С напредването на деня тъмните краски се сгъстяват, може да попаднете в неприятни ситуации и да се наложи да променяте плановете си. Нищо ново да не се започва до неделя на обед. Не си превишавайте правата и оценявайте внимателно фактите, които ви съобщават. Не е нужно нищо да доказвате или да отстоявате мнението си на всяка цена. Родените в първата декада са в по трудна позиция в неделя, а в понеделник и останалите ще се поизпотят, ще се наложи да променят програмата си, да поемат неприятни ангажименти или да заместват някой, който се опитва да кръшка от отговорност. На 18-и ще започнете с конфликт, но до вечерта ще постигнете максималното в работата. Чакайте предложение, повишение и бонус върху заплатата. Ще продадете и купите нещо на сметка. Късметът ви работи, хората с дарби и таланти ще печелят конкурси. На 19-и преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете някого, направете едно добро дело. Не подминавайте тези, които срещате в труден за тях момент. 20-и е денят на колелото. Нещо ще се промени, получавате и нова информация позволяваща да решите проблема, който ви мъчи. Променете прическа и визия. Ден за козметични процедури. На 21-ви е време за уточняващи сбирки и събрания. Очертават се командировки, семейството ще е против.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес Скорпионът бяга по тъча на отговорностите, оставя близките да се справят със задачите, които обикновено се делят. Радвате се на моментите лично за себе си. Следобед вече влизате в коловоза на отговорностите, но до неделя на обед не предприемайте нищо ново, важно и отговорно. 17-и ще ви донесе победи, възможност да доминирате в средата си, да определяте правилата и извънредните плащания. Заложете здрава основа на бъдещето, подпишете нов договор. До 18-и на обед е трудно да ви отнемат инициативата и властта, но ако се успокоите с това, че владеете положението със сигурност ще сбъркате и до вечерта ще ближете рани. Конкуренцията напира да ви отнеме места и позиции. На 19-и не си правете сметки, а направете жестовете, които се очакват от вас. Включете се в благотворителна инициатива. Парите в момента изтичат между пръстите ви, дано отидат там, където някой наистина се нуждае. На 20-и дори и да закъснеете за работа направете се красиви. Полезните продукти лесно се усвояват, кръвта се обновява, обновете и визията си. За последните часове на работното време планирайте обща сбирка на тези, с които ще работите или ще довършвате нещо по празниците. 21-ви е чудесен ден за подписване на нови договори и уреждане на фирмени задължения. Поставяте на тясно някой, който се опитва да се измъкне от отговорност.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Родените в третата декада ще имат тежка и рискова събота. Сдържайте нервите, не правете забележки, не влизайте в чужда територия на работа, амбиция и влияние. Ще ви ударят през пръстите, ако сте невнимателни и нетактични. Не се препоръчват много контакти, вероятни са здравословни неразположения. В неделя до обед поспете и не планирайте важни начинания. От обед до 18-и на обед късметът ви се връща и работата си тръгва по реда. В понеделник е важно да си представите колкото може по ярко тази линия на поведение, която ще следвате през седмицата и наистина да се придържате към нея. Не правете промени в последния момент на 18-и, за да не загубите нечие доверие. Чакайте пари и награди за добре свършената работа. Някой, който в миналото се е отказал от услугите ви отново ще се обади с предложение. На 19-и направете дарение и подкрепете нечия инициатива. В този ден и за вашите нужди някой ще се погрижи. Каквото повикаш, такова ще ти се обади. На 20-и колелото на съдбата се завърта и ви вади на предни позиции. Направете се красиви за петъчните си срещи. Може да подпишете нов договор и да регистрирате фирмена дейност. Правото и законът са на ваша страна. Меркурий и Юпитер са в точен съпад в знака на Стрелеца, но пък Слънцето вече го напуска, така че побързайте с инициативите.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ще имате една ведра събота сутрин и един тежък следобед, в който плановете се променят, случват се неприятни събития, които ще предизвикат низ от нежелани контакти в следващите дни. Следете знаците на съдбата, не започвайте нищо важно. За неделя не планирайте екстремни спортни изяви. Посетете родителите и децата. Някой ще има нужда от вас, но и вие може да се окажете в трудна ситуация. Ще си проличи кой на кого държи. 17-и е ден на фундамента. Не си позволявайте да претупвате работата, да прехвърляте отговорността на някой друг. Може да се окажете виновни и за чужда вина. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще избегнете нещо неприятно. 18-и започва с конфликт и желание да се избяга от отговорност, да се зареже работа, която не върви. Но бъдете сигурни, че към обед ситуацията ще се промени, ще се случват събития, които ще ви помогнат да излезете с чест от неудобствата, да уредите нов договор, да си получите парите за добре свършената работа и да получите нови поръчки. На 19-и чакайте и предварително плащане за услугите, които ще направите. Денят се свързва с благотворителността, помогнете на близък в нужда. 20-и ви дава предимства за участия в конкурси, за нови договори и работа. До петък е добре да се регистрират патенти и да се вадят разрешителни.

Водолей 21 януари – 19 февруари

15-и има своята светла и тъмна половина. Започвате деня прекалено емоционално, с желание за удоволствия, за приятелски срещи и пътувания. Следбед си поемете отговорностите, ако не искате да си имате неприятности с партньори и близки. Контролирайте чувствата, приемайте всичко без излишни емоции и за неделя сутрин не планирайте екстремни мероприятия. Следобед ще ви се обадят с предложение, което ще стане база за нови дейности през седмицата. 17-и ви дава предимства с каквото и да се заемете. Нищо не правете без план и без да спазвате правилата. В този ден от значение е да се залага здрава основа на всичко, а не да се претупват нещата. На 18-и ще се случват събития, които ще ви карат да харчите непланирани пари. Родените в първата декада да не участват в големи сделки и инвестиции. Може да изпаднете в нежелани зависимости. На 19-и направете жест или дарение. Ден на сърцето. Ставаме по-добри. И за вас ще има кой да се погрижи, ако сте в самота и изолация. Вечерта си направете здравословни процедури. На 20-и проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако пренебрегват колективните решения. Нищо да не се купува без одобрението на партньора. Вечерта е добре за общи сбирки, за провеждане на фирмени събрания и купони. В петък се събуждате със зверски апетити, но и другите няма да отстъпват.

Риби 20 февруари – 20 март

Очертава се една тежка, рискова и прекалено емоционална събота за родените в третата декада. Увеличете самоконтрола. От една забележка или накриво казана дума може да пламнат свещени войни и да си докарате големи неприятности. Внимавайте с храната и се пазете от провокатори. До неделя на обед може да изживеете неприятни моменти, които ще променят добре подредената ви програма за празниците. Но още в неделя вечер ситуацията започва да се избистря и стабилизира. В понеделник всеки може да намери своите тайни и явни източници на сила и да се подключи към тях. Медитирайте над кармата на рода. Не повтаряйте миналогодишните грешки от новогодишния период. Придържайте се към семейните дела, дори и да изпуснете служебния купон. 18-и ще ви донесе награда и материално стимулиране. Някой ще дочака бонус от шефа и награда за добре свършената работа. В този ден случайността също ще ви помогне да спечелите и да получите доход от личното си хоби. На 19-и е време за жестове един към друг. Включваме се към космическия канал на любовта. Земята е най-близо в тези дни до своя духовен център Слънцето, което от 21-ви вече ще ви гледа в благоприятен аспект от знака на Козирога. На 20-и се освобождавате от един проблем, но на 21-ви поемате и извънредна отговорност, която може да ви скара с партньора.

twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

април 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930