Connect with us

Астро

Седмичен хороскоп: 3 октомври 2022 – 9 октомври 2022

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

3 октомври 2022 – 9 октомври 2022

Разположението на планетите през тази седмица, ще оказва благоприятно влияние върху вашата работа. Сега ще може успешно да се занимавате с интелектуална работа, професионални дейности или умело да вършите домашните си задължения. През първата половина на седмицата е препоръчително да направите необходимата подготвителна работа и да обмислите няколко пъти последователността на действията си.

Това ще ви помогне да съставите ясен план, а през втората половина на седмицата започнете да действате, тъй като тогава ще бъдете по-енергични и активни. През този период също, се очаква много романтика. Не са изключени нови запознанства, срещи, начало на новa връзкa. В съществуващите отношения повече време трябва да отделите за съвместни забавления и отдих. Само не започвайте борба за надмощие в семейството. Спрете да спорите на кой е по-трудно, организирайте си съвместна почивка. Откажете се от авантюрите. През почивните дни, приятели могат да ви помолят за помощ.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Телец през първата половина на седмицата, могат да бъдат преследвани от финансови провали. От една страна, може да понесете загуби в резултат на повреда на оборудване или щети на вашето имущество, които ще трябва да бъдат компенсирани със съответните финансови разходи. От друга страна, вие самите може да сте склонни да храните илюзии относно способността си да управлявате парите. Това може да ви доведе до лоши инвестиции или харчене на пари за илюзорни цели без положителна възвръщаемост.

Втората половина на седмицата е много обещаваща за тези, които се стремят към кариерно израстване и чакат повишение. Може би през уикенда ще получите информация, която ще ви доближи до заветната цел. Това е благоприятно време за решаване на всякакви проблеми, свързани с професионалната дейност. Също така е добро време за общо почистване на жилището и придобиване на домашни любимци.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, могат да загубят правилната представа за реалните си възможности. Възможно е вашето самочувствие да бъде както надценено, така и подценено. Това може да се случи в резултат от общуване с началниците, които могат да ви дезориентират в оценката на професионалните ви успехи или неуспехи. Основният признак за неправилна оценка на способностите, може да стане провал в бизнеса и попадане в странни ситуации, недоразумения. През този период е по-добре да не поемате инициатива.

Втората половина на седмицата може да засили вашето любопитство. Може би ще бъдете привлечени към творчеството, изучаването на различни науки, сърфирането в интернет в търсене на интересна информация. Ако по това време се окажете на почивка на брега на топлото море, тогава е много вероятно ваканционен романс. Прекрасно време за любов и творчество. Опитайте се да използвате този период за онези дейности, на които сте готови да се отдадете със страст и които допринасят за вашето личностно развитие.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

През първата половина на седмицата на представителите на зодия Рак се препоръчва да се въздържат от всякакви тайни и неофициални дейности. Може би някои недоброжелатели ще се опитат да хвърлят сянка върху вашата репутация. До вас могат да достигнат слухове и клюки. Не се опитвайте да разследвате или да реагирате по какъвто и да е начин. Най-добрият отговор е пълното игнориране. Също така в тези дни се опитайте да се държите пределно коректно, докато шофирате собствената си кола. Нарушаването на правилата за движение няма да остане незабелязано от служителите на КАТ.

Втората половина на седмицата може да е свързана с увеличаване на финансовите постъпления в семейния ви бюджет. Добро време за големи покупки, например имот на кредит или изплащане. Отношенията с близки и роднини, ще са отлични. Може да получите финансова подкрепа от роднини. Може да обсъдите тихо и мирно въпроси, свързани с подялбата на наследствено имущество.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Лъв, да се въздържат от посещения на приятелски партита и клубове по интереси. Факт е, че приятелското общуване в тези дни може да ви разочарова. Възможно е да се сблъскате с факти за ненадеждно поведение на някой от вашите приятели или познати. Обстоятелствата могат внезапно да се променят драматично и рискувате да направите грешка. Въздържайте се от планиране.

Втората половина на седмицата е изключително успешна за хармонизиране на брачните отношения. Вашата половинка, ще демонстрира своето уважение и любов. На свой ред може да почувствате, че връзката ви се превръща в източник на радост и щастие. От средата до края на седмицата предстои благоприятно време за конструктивен диалог с партньора и намиране на компромисни решения. Това важи не само за брачните отношения, но и за бизнес партньорствата. Също така е добро време за публични изказвания и срещи с интересни хора.

Дева

08.24 – 09.23

Дева10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Дева през първата половина на седмицата, може да се наложи да се справят със сложни проблеми. Може да се почувствате дезориентирани и да попаднете в трудна ситуация. Външните обстоятелства могат да се влошат. Каквото и да правите, всичко ще върви трудно, чрез преодоляване на препятствия. Това важи особено за темите за кариера и партньорство. Шефовете могат да ви поставят нереалистични задачи и срокове. В съпружеските отношения може да се сблъскате с неразбираеми и трудни за обяснение ситуации, които да подхранят ревността и подозрителността ви.

Втората половина на седмицата е свързана с подобряване на здравето. Ще може успешно да се справите с болестите, като преминете медицински преглед и започнете курс на лечение. Добър момент за покупка на домашни любимци, както за дома, така и за битови нужди. По това време ще може лесно да решите всякакви битови въпроси, които изискват физически усилия и финансови инвестиции. Също така по това време, ще успеете да намерите надеждни помощници за всяка работа.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, могат да се сблъскат с неприятности свързани с представители на закона. Това важи особено за тези, които имат личен автомобил и го управляват самостоятелно. Не са изключени нарушения на правилата за движение с последващи глоби. За да избегнете проблеми, по-добре в тези дни използвайте градския транспорт. Пазете здравето си и от вирусни инфекции.

Втората половина на седмицата и особено почивните дни благоприятстват романтичните връзки и любовния флирт. Ще бъдете много интересни и привлекателни в отношенията с представители на противоположния пол. Чудесно време за помирение в любовта. Вашите чувства ще се проявят с нова сила и ще сте готови на всякакви действия в името на взаимността. Също така по това време може да бъдете привлечени от творчеството, изкуството. Възможно е да посетите концерт на любимия си изпълнител или да отидете на театър – това ще ви помогне да задоволите естетическите си нужди.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Скорпион през първата половина на седмицата, могат да влошат отношенията си с любимия човек. Може би, ще ви бъде трудно да се удържите от проявите на ревност и подозрение спрямо половинката или сами ще почувствате, че искате нови преживявания. Романтичните отношения могат да бъдат свързани с емоционална несигурност, объркващи ситуации, в които ви е трудно да се справите с чувствата си, както и с чувствата на партньора. Пазете се от измами при финансови операции.

Втората половина на седмицата благоприятства хармоничния семеен живот. Ще се чувствате комфортно в кръга на близки и роднини. Ще приложите много усилия, насочени към подобряване на условията на живот и уреждане на отношенията в семейството. Ремонтните дейности в жилището ще вървят с ускорени темпове. Също така е добър период за работа на вилата или в градината.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Стрелец през първата половина на седмицата, е по-добре да не разчитат на надеждност в поведението на партньорите. В деловото партньорство може да се сблъскате с несериозно отношение, когато поради неизпълнени обещания няма да успеете да изпълните планираните задачи в срок. В семейните отношения напрежението може да се увеличи поради факта, че някой от членовете на семейството няма да изпълни възложените му задължения.

Втората половина на седмицата е благоприятна за пътувания, контакти и нови запознанства. Нараства нуждата ви от нови ярки впечатления, от общуване с нестандартни креативни хора. Опитайте се да осъществявате по-активен контакти с околните, бъдете в течение на актуалните новини. Ще може успешно да разрешите много проблеми с помощта на вашите познати и приятели – определено ще получите реална подкрепа, веднага щом поискате съдействие. Може да бъдете неочаквано поканени да ги придружите на развлекателно пътуване. Използвайте свободното си време за релакс и забавление, изпълнете живота си с усещане за празник.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, рискуват да похарчат всичките си пари и по този начин да изпаднат в трудна ситуация. Факт е, че в тези дни ще имате повишено хазартно желание да инвестирате в някакво рисково начинание- като финансова пирамида. Освен това, ако сте влюбени, може да загубите контрол върху разходите си и да направите скъп подарък на любимия човек и да останете без пари. Не бързайте с подобни скъпи подаръци, преди да сте се убедили в чувствата си.

Втората половина на седмицата може да бъде свързана със ситуации, които ще повишат самочувствието ви. Например, посещението на салон за красота, ще ви направи по-привлекателни. Ще успеете да направите приятното впечатление на околние и ще бъдете третирани по-уважително. Това е прекрасно време за обучение и пътувания на дълги разстояния. Вашите действия, основани на морални принципи, ще получат подкрепата на другите. Следователно вашата репутация ще се подобри.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, може да се сблъскат със здравословни проблеми. По това време тялото ви ще бъде отслабено и предразположено към вирусни и инфекциозни заболявания. Опитайте се, да се обличате според времето, избягвайте течения и преохлаждане. Също така в този период ще ви бъде по-трудно да осъществявате практична дейности, да работите за възстановяване на реда. Например може да ви е трудно да се насилите да почистите жилището и това да доведе до известен хаос във вашият дом.

Втората половина на седмицата е благоприятна за решаване на финансови и материални въпроси. Нивата на доходите ви може да се повишат. Добре е да планирате пазаруване за уикенда. Най-успешно ще бъде пазаруването на модерни дрехи и бижута. Като цяло тази седмица благоприятства тези, които са съсредоточени върху решаването на материалните проблеми и се стремят да постигнат висоти в кариерата.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

10 октомври 2022 – 16 октомври 2022

На представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, няма да им е лесно да постигнат взаимно разбирателство в семейството с родителите и близките роднини. Може би, ще искате да имате повече свобода и да се откъснете от зависимостта. Но, от друга страна, сега вие самите едва ли сте в състояние ясно и недвусмислено да формулирате от какво точно имате нужда. Това е така, защото в момента вероятно преминавате през период на съмнения, придружен от криза на самочувствието. А напрежението в семейството се появява в резултат на вашето поведение.

Втората половина на седмицата е благоприятна за духовни практики. Опитайте се да прекарвате повече време в самота – това ще ви помогне да се съсредоточите и да задълбочите своето съзнание. Успешно може да овладеете техниките на автогенното обучение, чигонг, йога, както и четенето на псалми за преработка на своята карма. Успешно ще се развиват всякакви неофициални събития и разследвания, при които е нежелателно да се привлича вниманието на околните.

vlastta.bg

 

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031