Connect with us

Астро

Рак – контролирайте емоциите и желанията си, конфликти и скандали за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Ще ви се наложи да последвате съвета или решението на по-възрастен от вас мъж. Добри преживявания и добро влияние върху делата ви ще имате с хора, родени под знака на Везни, предимно мъже. Любовният ви живот няма да бъде скучен, но избягвайте хитрости и манипулации, както и не допускайте такива от страна на партньора си. Мъжете ще имат отговорни задачи, свързани с дете или с млади хора, предимно родственици. Семейните ви дела ще бъдат повече, по-отговорни и изискващи бързи действия. Някои загуби, които може да преживеете днес, са предопределени.

ТЕЛЕЦ
Млада жена или момиче, които живеят на разстояние от вас, ще имат разговор или среща с вас. Не е изключено това да бъде родственичка, която си е дошла у дома за празниците. Жените ще преминат през ден, в който от тях ще се изискат сериозни решения и отговорно изпълнение на задълженията в дома и в работата. Възможни са контакти с юридическа или съдебна институция, нотариус, свързан с уреждане на документ или финансов казус. Като цяло денят ще ви погъделичка с нещо, което може да приемете като късмет, но може да е нещо, което да не покрие вашите очаквания.

БЛИЗНАЦИ
Използвайте идеите си, като се насочите към нови дейности. Освен че ще развивате потенциала си, и ще спечелите от труда си. Ако рискувате разумно, ще ви останат сили и средства и за други финансови занимания, някои от които ще се окажат неотложни. Съдбата ви подкрепя, като същевременно с това ви изпраща и предизвикателства. Бъдете внимателни, защото изкушенията могат да ви преобразят и на мястото на разумните и точни хора, каквито сте, да застанат други, мислещи само за развлечения. Тръгнете ли в тази посока, не след дълго ще се окажете лишени от семейство, работа и достойнство.

РАК
Контролирайте емоциите и желанията си. Трезвомислещите от вас ще проучват перспективите пред появила се възможност в професионалната сфера. В средата на деня е време за сключване на сделки и постигане на договорености от делови, финансов и личен характер. Вечерта е добре да споделите със семейството и роднините, спазвайки традициите, без да проявявате гордостта си. Съдбата ще ви подкрепи в начинанията ви, но трябва да изчистите дълговете си към всички. Освободете се от неудобството, което изпитвате, и поставете на преден план задълженията, които сте натрупали.

ЛЪВ
Пред вас ще светне зелен светофар и ще оставате приятно изненадани от лекотата, с която ще ви се отдават задачите. Залагайте на разума и продължавайте да сте постоянни в усърдието си честно да печелите парите си. Освободете се от хазартни пориви, няма да ви донесат нищо добро. Ще имате възможности за изяви, използвайте ги и дайте най-доброто от себе си. Ще спечелите авторитет, пари и нови, перспективни познанства. Променете отношенията си с околните и най-вече с партньора. Станете по-усмихнати и ведри. Това ще подобри живота ви и ще ви помогне по-лесно да преодолявате препятствията.

ДЕВА
Професионалните ви достижения карат околните да се съобразяват с изискванията и темпото ви. Острият ви тон обаче може да доведе до конфликти, за това се съобразявайте и не гледайте едностранчиво на проблемите. По-често си давайте сметка за мнението на околните, вслушвайте се в него и ще направите общата ви цел по-скоро достижима. Растящите ви ангажименти ще повишават отговорностите ви, а с тях и напрежението около вас. Не бива да се притеснявате излишно, имате потенциал да се справите, иначе не бихте имали доверието на близките, колегите и всички, които ви познават.

ВЕЗНИ
По-напористите ще постигнат желаното повишение на работното място, на други им предстои уреждане на пътуване в чужбина, разбира се, с цената на повече нерви и по-малко свободно време. Усърдието и вещината, с които успявате, не остават скрити от погледите на хора, имащи власт и положение в обществото. Като галеници на съдбата, и този път ще насочите събитията в своя полза, извличайки максимума за себе си. Промяната предстои и дано тя ви удовлетвори. Не всичко обаче ще се развива според желанията ви, но не бива да правите драми от това. Моментът е подходящ да се самообразовате и да попълните липсващи знания.

СКОРПИОН
Прекалено много сте затънали в решаване и търсене изход от битови проблеми. Погледнете по-ведро на живота и ще забележите изхода, който стои до вас. С освободено мислене ще постигнете повече. Ревнивото ви отношение към интимния партньор ще усложни и без това задълбочаващата се криза. Имайте повече вяра в него, защото го заслужава. В професионалното си развитие ще посрещнете с ентусиазъм предизвикателствата и ще работите за утвърждаване на авторитета си. Паралелно с него много ще нарастват и претенциите ви.

СТРЕЛЕЦ
С разбиране и навременни действия ще се отнасяте към въпросите, които чакат решението ви. С прагматичен подход и справедливо отношение към проблемите и техните причинители ще създавате организация, адекватна на нуждите. В бизнес делата си ще получите предложение за съвместни действия, от които може да спечелите. Добрата подготовка и опит ще благоприятстват работата ви и без усилия ще я насочвате в подкрепа на интересите ви. Скоро ще имате увеличаване на доходите, но не бъдете самонадеяни в желанието си да ускорите процеса.

КОЗИРОГ
В преодоляване на бюрократични спънки, ще използвате и личните си контакти, за което няма да съжалявате. Мотивирани сте и ще успеете. Несемейните ще имат запознанство с човек, който ще разнообрази живота им. Нови придобивки за дома и други желани развития ще ви се отразят положително на настроението, мисленето и взаимоотношенията. С прагматичен подход ще пристъпвате към всичко ново и непознато. Ще търсите свое обяснение и причини, за да отделите от времето си за него. Без излишни емоции ще пристъпвате към конкретни действия, уверени в правилността и нуждата от тях.

ВОДОЛЕЙ
Водени от чувството си за справедливост, ще запазвате неутралитет там, където липсва достатъчно яснота. Опитът ви помага да следвате логиката на събитията, запазвайки активността и чувството си за хумор. Денят е благоприятен за работата и взаимоотношенията ви с околния свят. За някои от вас те ще станат повод за организиране на мероприятия, чийто характер ще внася умора за едни, за други ведрина и настроение в ежедневието им. От всичко казано дотук, финансите ви няма да пострадат, напротив. Ще се стабилизирате и ще помислите за разширяване на дейността и дома си.

РИБИ
Съобразявайки се с чувствата и водени от разума си, ще следвате приоритетите си, отдавайки значение на всичко, което ви вълнува и желаете да постигнете. Развитията ще бъдат добри за вас и ще ви дадат сили, за каквито не сте подозирали, че може да носите в себе си. С отворени сетива ще разчитате посланията и ще предприемете адекватни действия, оставяйки доволни от себе си. Проблемите на хората ще ви занимават не по-малко от собствените ви и ще се стараете да сте в помощ на нуждаещите си, а такива няма да липсват. Настроението ви ще се повиши и от приятна изненада в личен план.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31