Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп: 19-25.02.2022

Публикувана

на

Пред някои от представителите на зодиака са разположени капани и от тях само зависи дали ще поемат риска да се намърдат в тях. Вижте какви са звездните намерения в периода от 19 до 25 февруари.

Овен 21 март – 20 април

На 19-и се въздържайте от дейности в социалните мрежи. Не сключвайте нови договори. 20-и позволява да постигнете отдавна набелязаната цел. На 21-и стартирайте нова работа и нов предмет на дейност. 23-и ви среща с потенциални врагове и конкуренти. На 24-и започнете отдавна планираните ремонти и промени у дома и в офиса. 25-и ви води към финала на важни споразумения.

19-и. Днес всеки има скрити намерения независимо какво декларира, обещава или се стреми да постигне. Не се обвързвайте с никого за нищо. Най-неблагоприятният ден в месеца за сключване на договори и брак. Единият със сигурност ще „настъпи” другия и в бъдеще ще го използва едностранно. Може да се окажете длъжник на тези, които нещо ви дължат. Не участвайте в залагания.

20-и. Днес може да вземете важно решение, да направите отдавна подготвен ход и да се издигнете на по-високи позиции в личния и социален живот. Ден на орела. Концентрирайте се върху целта, която преследвате и до вечерта може да я постигнете. Ако действате в различни посоки ще изпуснете важното. Ден за духовно прозрение. Не яжте месо, не стойте дълго пред компютъра.

21-и. Всичко предприето днес ще носи късмет и ползи, ще ви свързва с точните хора, ще позволява да се сключат перспективни договори и да се внедрите в нова среда. Не се стопирайте и изолирайте. Уредете си повече срещи, опипвайте почвата в местата на личния си интерес и все някъде ще ви излезе късмета. Родените в първата декада са в по-изгодна позиция. Действайте.

22-и. Ден на тайното знание на поверителната информация и на нещата, които си шепнем на ушенце. Който е добре информиран ще извлече ползи от всяко свое действие. Лесно ще вземете изпит, а който си е научил урока и в любовта днес няма да остане на сухо. Водете принципна политика. Днес се дава клетва за вярност. Не може да си позволите да лъжете тези, от които зависите.

23-и. Ден на коренната реформа. Съберете съмишленици, не се подавайте на провокации и поставете условията си. Днес е опасно да се гневите и да предизвиквате околните. Неблагоприятно и за оперативни намеси в областа на бедрената става. Добре е да се приключва обещаната работа, която може да ви донесе пари и повишение. Нищо ново да не се започва.

24-и. Ден на крайъгълният камък. Добре е да се започне строителство и ремонт, да се заеме нова база и позиция в бизнеса и да се стартират нови дейности. Затворете производствения си цикъл, постарайте се да бъдте максимално независими лично, емоционално и енергийно. Сега е момента да помислите за оборудването и отоплителната система, за да намалите в бъдеще разходите.

25-и. Ориентирайте се към приключване на обещаната работа. Нещо, което движите от доста време отива към успешен завършек, който ще ви донесе пари и по-добро положение в работата и в обществото. Не бързайте да задлъжнявате, ако още не сте си изплатили дълговете. Финализирайте сделки и преговори, вземете окончателно решение с кого и накъде ще продължите в бъдеще.

 

Телец 21 април – 20 май

19-и е подвеждащ и ограбващ ден. Попадате в изнудващи положения. 20-и повдига старите проблеми, но с нови действащи лица. На 21-и може да направите силен и изпреварващ ход. Добре е да се сключват нови договори. Влезте в съвместни инициативи. 22-и е ден за учене, търсете нова група по интереси. На 23-и няма прошка за неуверените. 24-и руши статуквото, а на 25-и постигате своето.

19-и. Родените в първата декада днес може да бъдат засегнати болезнено на болното място, да загубят пари и да направят губещо вложение. И от печалбите ви друг ще се възползва. Не вярвайте на приказки и обещания. Някой ще се опита да ви измами и да ви вкара в задлъжняваща програма. Днес и най-мъдрият ще покаже, че си е малко прост. Останете където сте, давайте заето за досадници.

20-и. Днес и за родените около 5-15 май ще има рискове и проблеми. Луна и Сатурн образуват кръст с Уран и с рожденото ви Слънце. Връщат се старите проблеми, които сте неглижирали. Възпламеняват се скрити страсти под пепелта на забравата. Внимавайте с вложенията и личните финанси. На всяка крачка ще срещате прегради. Тази вечер преди заспиване си поръчайте сън.

21-и. Днес излизате от примката на ограниченията и може да направите силен и обезпечаващ ход. Време е да се подписват нови договори, да се влиза в нова среда, да се търсят нови партньори и допълнителни пазари. Сега е момента да се привличат спонсори и нови клиенти. Рекламирайте се, търсете паралелна работа и странични доходи. В бъдеще те може да станат основите ви ресурси.

22-и. Днес може да намерите нови треньори и учители за децата и ново занимание или хоби за себе си. Търсете нещо стабилизиращо и вдъхновяващо, с което да се занимавате в свободното си време. Тенденцията е започнатото днес да стане в бъдеще основен източник на вдъхновение и радост от личните ви възможности. Намерете нов екип, привлечете нови служители.

23-и. Ден на коренната реформа. Отварят се огромни апетити за служебни позиции, места и ресурси. Трудно ще спечелите конкурси. Ще се играе без правила и от позиция на силата. Не очаквайте лоялност дори и от тези, с които до момента сте се разбирали и действали синхронно. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Някой не издържа и решава да замине за чужбина.

24-и. Ако не започнете с реформите някой друг ще ги започне и с това ще ви направи излишен в дадена ситуация. Получавате лично откровение как е добре да се постъпи. Не чакайте покана и стимул отвън. Следвайте интуицията си и се опитайте да завладеете позицията, която ви привлича и която ще бъде базата ви за развитие и успех в бъдеще. В този ден всеки опитва да си подреди живота.

25-и. Днес Сатурн от Водолей налага ограничения, но 4-те планети от Козирог ще подкрепят бизнеса и личната ви инициатива. Като капак и любовта ще бъде до вас и може да се разберете по всички спорни въпроси. След дълги опити постигате нещо голямо и важно. Доказвате се в средата си и пред родителите. Това може де бъде ден на големия ви личен триумф, ако си изиграете правилно картите.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

На 19-и лесно се влиза в капани на страсти и амбиции. Отложеното за 20-и ще се развие по-добре за вас. Родените в първата декада ще имат трудни отношения със закона на 21-и. На 22-и може да бъдете изолирани и да не получите важна информация. 23-и носи конфликти за родените в третата декада. 24-и размества пластовете на личния ви интерес, а на 25-и постигате целта си.

19-и. Днес са заложени мрежи за наивници. Ще уловите някого в крачка и в лъжа, но и вашата неискреност и желание за манипулация ще се разбере и може да стане обществено достояние. Затваряйте си устата, не споделяйте свои и чужди тайни и не поемайте несвойствени ангажименти. Очертават се удари по слабите ви места. До 10 март не афиширайте проектите, които подготвяте.

20-и. Ако днес загубите концентрация и започнете много неща едновременно ще загубите и ще дадете възможност на конкуренцията да ви измести от нечие сърце или от желаната от вас пазарна ниша. До 23-и ще трябва да положите доста усилия, за да се задържите на позицията, която ви носи радост, пари и любов. В този ден ще успеете, ако действате концентрирано и целенасочено в точната посока.

21-и. Действайте изпреварващо, проведете важните разговори в първите часове на работното време. Към обед някой ще ви изпревари и може да се възползва от труда ви и от предложените от вас идеи. Навлизате в труден тридневен период. Луната от Стрелец ви гледа в опозиция и е в конфликт със Слънце и Юпитер от Риби. По някакъв начин ще „сгазите лука”, ще се оплетете в интриги и лъжи.

22-и. Ден на тайното знание и на поверителната информация. Всичко, което разберете днес е добре да съхраните, да не го разпространявате, а да го направите част от личната си програма до началото на март. Меркурий вече е в прегръдките на Сатурн, а този аспект изисква и налага да си затваряме устата, да не споделяме истини и факти, които може да се обърнат срещу нас. Бъдете дискретни.

23-и. Денят ще започне с атака, с провокация и с промени на важни позиции в професионалния ви и личен живот. Освобождават се стаени в миналото страсти и чувства, засилва се тенденцията към скандали и авантюристично поведение. Днес тълпата е неуправляема. Не провокирайте тези, с които трябва да работите или да влезете в делови контакт. Неблагоприятно за операции на стави.

24-и. Ден с огромна преобразуваща и разрушителна сила. Старото си отива, не се опитвайте да го задържите, а активно се включете в промените, които правят близките, приятели и хората, с които е свързан бизнеса ви. Ден на мечката и мечешките услуги. Не си превишавайте правата, но и не допускайте на някой да се разпорежда с живота и ресурсите ви. И сексуалната ви енергия се събужда.

25-и. Днес е важно да финализирате сделка с имот, да приключите с обещаната работа и да сложите в ред отношенията си с някого. Нищо ново да не се започва преди да се разчисти пътя за него, да се разбере на какво може да се разчита и на кого. Преследвайте неотклонно целта си и до вечерта може да се похвалите с победа и постижение. Подложени сте на големи изкушения, ограничете ги.

 

Рак 22 юни – 21 юли

Прибързаната ви реакция на 19-и сутринта е вредна. Не се обвързвайте с никого и за нищо. 20-21-и ще бъдат най-силните ви и успешни дни за периода. Може да постигнете максималното и да се окопаете на сигурна позиция. На 23-и конкурентите ви нанасят удар. Не водете преговори. На 24-и предстоят реформи, които няма да ви харесат. На 25-и сте разкъсвани между желания и възможности.

19-и. Не ставайте рано и не поемайте ангажименти към никого до обед. С напредването на деня овладявате положението и се възползвате от всяка своя връзка и проведен разговор. Проблемът в този ден е, че може да попаднем не само в чуждите, но и в собствените си капани. Лъжите ви може да се обърнат срещу вас, а желанието да използвате някого ще даде шанс да ви притиснат и използват.

20-и. Денят е благоприятен за всяко начинание, независимо колко е значимо или незначително и как ще повлияе на живота ви. Лесно ще отхвърлите съмненията и ще вземете важно решение, което ще помогне да се издигнете на по-висока навивка в личен, обществен и професионален план. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяка преграда. Днес бариерите са само в ума ни, действайте.

21-и. Ден на подадените ръце. Водете преговори, сключете нови сделки, търсете нови съюзници, спонсори и доставчици, обадете се на приятели и започнете съвместни инициативи. Денят се свързва с колесницата на победата. Едно пътуване ще ви открие неподозирани възможности и ще ви устрои на ново място. Законът ще ви подкрепя. Лесно ще уредите документи и може да спечелите дело.

22-и. Родените в третата декада ще спечелят много, ако работят умело с получените днес информации. Наученото и усвоеното в момента ще удвои силите ви и ще помогне да спечелите всяка битка. Търсете среда за развитие на дарбите си, кандидатствайте за нова служебна позициия. Постарайте се да стигнете до корена на проблемите, за да ги решите. Запишете се за нов информационен и учебен курс.

23-и. Ден на пост, въздържание и смирение. Може да жертвате средства, усилия или част от времето си за да удовлетворите някои амбиции на приятели и деца. Днес апетитите са огромни, трудно е да се справиш сам с конкуренцията. Обединете сили и ресурси и ще постигнете крайната цел. Бъдете внимателни със здравето. Следващите два дни са неблагоприятни за операции на кости и стави.

24-и. Днес и утре за вас ще действа пръстът на съдбата. 4 планети ви гледат в опозиция от Козирог, но 3-те планети от Риби ви дават покровителство. Емоциите трудно се овладяват и ще предизвикат генерални промени в отношенията, в начина ви на работа и живот. Една капка може да прелее чашата на неудовлетворението. Ден на генерални реформи, след които нищо няма да бъде същото.

25-и. Вървете си по пътя. Ще сбъркате, ако промените плановете си в движение и направите несъгласуван с близките и шефовете си ход. Ще срещате ласкатели и провокатори, изкусители в чувствата и конкуренти готови на всичко, за да ви елиминират от пътя си. Имате шанс да постигнете поне една цел, ако я гоните неотклонно. Всяко разсейване ще пречи и ще ви вади от играта.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Нищо важно да не се предприема на 19-и. Лесно се попада в капани и в нежелани зависимости. 20-и залага прегради, които трудно ще преодолеете. На 21-и важното да се насрочи за следобед, когато всичко при вас ще потръгне и ще се уреди. На 23-и поставяте на мястото им тези, които са ви подвели и навредили. На 24-и преустройвате на нова база работни и лични връзки. На 25-и постигате целта.

19-и. Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни конфигурации. Увеличете дистанциите и точно днес не се обвързвайте с никого за нищо. Може да бъдете подведени и използвани. Не влизайте в социалните мрежи и не афиширайте намеренията си. Всяка изтекла от вас информация ще се използва срещу вас. Нищо да не се подписва. Не приемайте на гола вяра и чуждите идеи.

20-и. Един разпилян и рисков ден, в който губите енергия и сили, занимавате се със странични неща в момент, когато трябва да насочите усилията си към точно определна и важна за вас цел. Ще влезете в преразход на сили, енертия и пари. Не влизайте в казино и не играйте хазартно. Здравето е нестабилно, вероятни са гинекологични проблеми. Отложете взимането на важни решения за утре.

21-и. Денят може и да не тръгне по правилата, но ще завърши по вашите разпореждания и желания. От обед навлизате в стабилизиращ и силен период. Може да сключите изгодни сделки и да подпишете перспективни договори. Намирате нова или допълнителна работа, разширявате контактите с полезни за бъдещето ви хора. Ден на генерални промени и упорство за постигане на важна цел.

22-и. Тенденцията е днес да получите нужната информация преди другите и да нанесете удар върху намеренията на конкуренцията. Ще наложите своите мнения и идеи, ще затвърдите положението си на работното място и може да получите изгодно предложение за съвместна работа и дейност. Нищо да не се отказва, после ще сортирате и подредите нещата по приоритети и степен на важност.

23-и. Ден на огромните апетити. Печелят хората с яка захапка. До обед се поставят условия и се действа от позиция на силата. Няма прошка за тези, които са ви предали и поставили в рисково положение. Днес си връщате загубени позиции и се готвите за промяна, за нападение и атака в следващите дни. Няма място за протакане. Ден за коренни реформи в начина ви на работа и живот.

24-и. Ден на откровение за правилната посока. Направете отдавна планираните промени. Започнете строителни и ремонтни дейности. Имате възможност да заемете престижна позиция и да завладеете нова база, на която в бъдеще ще работите и ще се развивате. Подпишете нов договор, включете резервите на пълна мощност. Не отлагайте лечения, заемете се с болестен проблем.

25-и. Този ден разкрива картите и помага да се разберете по спорните въпроси, особено в любовта и в личните дела. Време е да се вземе окончателно решение, да се затвърди една връзка и да се постигне съгласие по важните семейни въпроси. Нищо ново да не се започва. Не е ден за запознанства. Сега е момента да приключвате и да направите нужната инвентаризация на всички нива.

 

Дева 23 август – 22 септември

На 19-и се оплитате в лъжи, няма достоверна информация. 20-и позволява да постигнете важна цел. 21-и е ден за нови начинания, за преговори и съвместни инициативи. Може да се продаде непродаваемото преди. 22-и носи късмет само на добре подготвените. 23-и е рисков, особено за родените в третата декада. 24-и ви осигурява нова позиция и нов пост. На 25-и финализирайте сделка.

19-и. Днес всеки се е подготвил да улови голямата риба. Не разчитайте на искреност в отношенията. Не започвайте нова връзка и не се изявявайте в социалните мрежи. Може да попаднете на изкусителни предложения и ако „клъвнете” ще си платите с лихвите. Внимавайте с алкохола и стойте далече от хора, които имат неадекватно поведение. Постойте край огън и прочистете мислите си.

20-и. Ден на високите енергии позволяващи да се стигне далече в отношенията и личните връзки. Водете преговори, поставете условията си и направете първата крачка към някого и нещо. Концентрирайте се над най-важната си цел. Направете предложение и чакайте такова. Лесно се преодоляват прегради и неудобства. Ще постигнете това, което в миналото сте гонили безуспешно.

21-и. Станете рано, уплътнете си времето до обед с лични и делови срещи. Ще има успех всяко ваше начинание. Може да направите изгодна покупка и сделка. От обед навлизате в рисков период. Родените в първата декада са в неблагоприятна юридическа позиция. Не влизайте в чужди роли и не позволявайте на никого да работи с личните ви данни. До 23-и на обед вървите към загуби.

22-и. Ден на прикрити действия и информации, които някой ще се опита да скрие от вас. Бъдете особено внимателни, проверявайте всичко и не се доверявайте на случайни хора. И близките ще ви спестяват болезнени истини за връзката ви. Не провеждайте разговори, за които знаете, че не сте подготвени добре. Може да купите нещо на висока цена или да продадете свои продукти на загуба.

23-и. Родените в третата декада може да попаднат между чука и наковалнята. До обед както и да постъпите ще сте виновни и ще накърните нечии интереси. Ще последват скандали и санкции. Увеличете дистанциите, не ходете по митинги и не участвайте в рискови инициативи. Следобед и най-губещата ситуация ще се обърне във ваша полза. Може да получите изгодно делово предложение.

24-и. Днес в хороскопа ви действат брилянтни аспекти от другите два земни знака. Започвате изкачване по пътя към славата и успеха. Денят е благоприятен за подписване на нови договори, които ще ви осигурят нова позиция на работното място. Получавате откровение за пътя напред и за смисъла на една връзка. Осигурявате си нужната стабилност, пари и предимства. Ден на изцеление.

25-и. Днес може да се обзаведете с имот, да осъществите изгодни сделки и да постигнете целта, която преследвате отдавна. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви разсейват, да ви губят времето и отклоняват от поетите ангажименти и личните ви намерения. Не проявявайте излишна активност и не се намесвайте в чуждите дела и избори. Разберете се с роднини по имотен спор.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

По възможност на 19-и си останете у дома и не контактувайте с много хора, за да си спестите загуби и разочарования. 20-и е успешен и творчески. На 21-и вървите към изгодни договори и покупко-продажби. На 22-и е добро време за среща с учителите и с капацитети в нужната ви област. 23-и е рисков. На 24-и се решавате на революционни промени, а на 25-и приключвате губеща връзка.

19-и. Днес лесно се попада в капани, но и вие сте заложили няколко. Тенденцията е към лъжи и изневери. Взаимно си мътим водата и после се чудим защо сме нещастни и самотни. Стойте далече от ласкатели и не повтаряйте старите грешки. Мошениците дебнат и в социалните мрежи. Колкото и изгодно да ви изглежда една реклама или предложение е вероятно да бъдете ощетени.

20-и. С действията си днес може да направите крачка напред във връзките и работата си и да се изкачите на нова позиция в живота и бизнеса. И отговорностите ви ще нараснат, но с радост ще ги приемете и поемете. Не се съмнявайте, че ще се справите с всеки проблем. Нещо вътре във вас подсказва, че сте на прав път и вървите към точното място и точните хора. Не се отклонявайте.

21-и. Ден за посещение на пазари и тържища. Може да купите или да продадете и полуготова продукция на изгодна цена. Ще се появи купувач за нещата, които предагате и сами ще намерите нещо отдавна търсено и желано. Водете принципна политика. Една лъжа ще ви излезе солено и може да се отрази неблагоприятно на служебната ви позиция. Ден и на доброволната жертва в името на децата.

22-и. Днес може да влезете в нова творческа среда. Добре е да започнете нов информационен курс, да опресните езикови или технически знания и да си намерите ученици, които да обучавате. Печелят добре информираните и тези, които са в час с изискванията на момента. Осигурете си допълнителна заетост или нужните тренировки за подобряване на здравето и личните ви умения.

23-и. Ден на крокодила, отварят се огромни апетити, всеки напира и се стреми да елиминира конкуренцията с всякакви средства. Не очаквайте лоялна игра. Днес конкурсите се печелят от свои хора. Родените в първата декада първи ще усетят ударите под кръста. Едно пътуване може да се провали или да донесе повече проблеми отколкото ползи. И сексът не е на ниво. Вероятни са изневери.

24-и. Днес и утре Луна, Венера, Марс и Плутон ви гледат в пречупващ аспект от знака на Козирога. Очертават се внезапни промени и проблеми у дома и на работното място. Връзките ви по месторабота ще ви костват много и ще ви изложат на провокации и манипулации. Тайните ви може да излsзат на показ или да попаднат в ръцете на някой, който ще ви шантажира. Приключете губещи връзки.

25-и. Всичко, което започнете днес с голяма вероятност ще се провали и няма да има успех в   бъдеще, но каквото успеете да приключите в срок ще ви донесе положителна промяна, печалба и стабилизиране на позициите ви в бизнеса и в обществото. Довършете обещаните проекти, предайте приключените задачи на шефовете и помогнете на близък да се справи с проблемите си.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 19-и ограничете контактите. На 20-и се съобразете с нуждите на деца и родители. Следвайте само една посока. Срещите ви на 21-и ще стимулират бизнеса и кариерното ви развитие. 22-и е ден за проучване и разузнаване в тила на конкуренцията. 23-и налага ултимативно поведение. На 24-и правите решителна крачка и пробив в нова среда и посока. На 25-и приключвате със старото.

19-и. Родените в първата декада попадат на мошеници и нелоялни търговци. Ще ви обещават едно, а ще получите нещо съвсем друго. И сами сте склонни да водите нелоялна игра и политика. Проблемът в този ден е, че и най-големият хитрец може да бъде надхитрен и употребен за нечия кауза или интереси. Не се обвързвайте с никого за нищо. Не правете коментари в социалните мрежи.

20-и. Днес ще срещате прегради, но лесно ще ги преодолявате. Луната от вашия знак сключва брилянтен аспект със Слънце и Юпитер от Риби. Може да получите съдействие и да намерите спонсор за личните си изяви и нужди. Трудно ще се разбирате с родители и деца поради квадратурата на Луната със Сатурн, но до вечерта всичко ще се подреди. Поръчайте си сън преди да заспите.

21-и. Ден за пътуване, за делови и приятелски срещи, за подписване на нови договори, за среща с бъдещи и настоящи партньори и съюзници. Може да се решите на крачка, от която сте се страхували и притеснявали. Този ден освобождава градивни потенциали и позволява на всеки да извлече максимални ползи от труда и личната си инициатива. Упорствайте, целта е лесно достижима.

22-и. Ден на поверителната информация и на скритото знание. Проверявайте по няколко канала всичко, което ви казват и предлагат. Който се добере пръв до новите или променящите се данни в своята или чуждата област ще спечели и ще направи париращ ход. Бъдете внимателни, може да ви подхвърлят лъжливи сведения. Първосигналната ви реакция е вредна и може да донесе загуби.

23-и. Денят се свързва с преследването и изгнанието, с намерението да се предадеш, да напуснеш полесражението, след като си опитал всичко и вече не виждаш смисъл да се бориш с вятърните мелници на бюрократизма и скъпотията. Никой на никого няма да направи компромис. Не се подавайте на провокации и съблази. Днес и сексът ще донесе само проблеми и разочарования.

24-и. Край с изчакването нещо да се случи и получи без ваше участие. Старото си отива. Денят ще ви  донесе лично откровение как да постъпите в една трудна ситуация. След днешния ден много неща в живота ни няма да бъдат същите. Време е да заложите на нещо ново, да стъпите на нова база в делови и личен план. Подпишете нови договори. Приключете губеща дейност и търсете актуалното.

25-и. Денят е добър за финализиране на сделка с имот, за приключване на преговори и за подписване на окончателни споразумения. Да не се приемат и поставят нови условия. Денят е силен за приключване, а не за започване на нещо ново или за корекции на избраната преди посока. Целта е лесно достижима. Предстои ви да се разплатите с тези, на които нещо дължите или ви дължат.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

19-и не е благоприятен за брак и обвързване. В следващите три дни Луната ще бъде във вашия знак и ще покровителства личните ви и делови връзки. Планирайте пътуване и преговори на място. 23-и започва с юридически проблем, но до вечерта ще го уредите. На 24-и подпишете нов договор и започнете уговорените промени. Планирайте среща с любовта тази вечер. На 25-и сте на финала.

19-и. Ден на опасни връзки, на открита и прикрита манипулативна игра. Ако някой открие слабото ви място ще се опита да извлече ползи. Не водете преговори, не сключвайте договори и не се разплащайте с никого. Сключените днес бракове ще са нeравностойни. Ден на фатално привличане и опити да се използват чужди ресурси, пари и възможности. Намалете до минимум контактите.

20-и. Днес за вас няма незначителни неща или невъзможни такива. Ще намерите изход от всяко положение и независимо преградите по пътя ще прокарате личните си идеи и намерения. Днес лесно се отдава енергия, затова не си позволявайте излишни разходи. Концентрирайте се над най важното за деня. Другото да почака. Тази вечер може да си поръчате сън-прогноза за бъдещето.

21-и. Към обед Луната навлиза в Стрелец, променя планове и намерения и дава нови насоки в работата и личните ви връзки. Може да се наложи пътуване и промени в движение. Не нарушавайте закони и предписания. За родените в първата декада честността е най-добрата политика. Уредете важни документи и дела. Подпишете нови договори или преподпишете старите при по-изгодни условия.

22-и. Родените във втората декада днес може да намерят учители и треньори за себе си или за децата. Направете нужните проучвания, запишете се за нов информационен курс, опреснете езика, който ползвате. Всичко, което усвоите като умение или информация ще носи ползи в бъдеще. В силна позиция са тези, които получат важна информация преди другите. Така ще елиминирате конкурент.

23-и. Родените във втората декада лесно може да попаднат в капани на амбицията и страстта. Не разголвайте душата си, а и тялото пред неподходящите хора. Сексът е противопоказен и разболява. Отложете пътувания, стойте далече от скандали и размирици. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на тазобедрената става и седалищния нерв. Храната да е лека.

24-и. Днес правите крачка към важни промени в работата и в живота. Получавате откровение за  правилния избор и задвижвате нещата. В момента е важно на каква позиция ще застанете, на каква база ще стъпите и с кого ще тръгнете заедно напред. Време е да се окопаете на позициите, които ви носят успех и удовлетворение. Може да се намери лек за тежка болест и решение на стар проблем.

25-и. Ден за финализиране на отношения и преговори, за уреждане на имотен и наследствен спор и за постигане на крайни цели, които удовлетворяват и двете страни. Не залитайте в странична посока и не отлагайте дори и неприятните разговори. Така или иначе в тези дни трябва да ги проведете. Родените в третата декада са в по-изгодна делова и юридическа позиция.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Предприетото на 19-и ще изложи на риск лични отношения и намерения. Родените в третата декада може да загубят пари и позиции. 20-21-и са дни за старт на нови дела и инициативи. Подпишете нов договор, направете предложение или сключете брак. 22-и е ден на тайното знание. Печелят добре информираните. 24-25-и са най силните ви дни. Ще постигнете максималното и ще си осигурите доходи.

19-и. Този ден провокира конфликти и рискови отношения в социалните мрежи. На път сте към губеща сделка и връзка с хора, които не познавате или не сте проучили добре. Лесно се попада в изнудващи положения. И най-мъдрият ще се хване на една лъжа и ще покаже, че си и малко прост, доверчив и ненужно отстъпчив. Останете където сте, не пътувайте към екстремни дестинации.

20-и. Днес гоните далечни цели и привличате  нужните хора. Лесно ще се справите с възникналите  проблеми и ще излезете с чест от неприятно положение. Ден на орела, който вече е забелязал заека и се спуска отгоре. Концентрирайте се, гонете целта неотклонно и не променяйте решенията си в движение. Ако се отметнете от една уговорка ще сбъркате, а ако друг го направи ще се разделите.

21-и. Ден на лично изцеление, а и работата ви ще потръгне. Ще си проличат хората умеещи да побеждават, да диктуват събитията и да привличат благоприятните партньори и събития. Всичко предприето ще има успех и ще ви поставя в по-изгодни положения от преди. Преместете се на ново работно място, подпишете нов договор. Добре е да влезете във владение на ново жилище или имот.

22-и. Днес печелят добре информираните и тези които ще се доберат до нечии тайни и намерения. Символ на деня е златното ключе на познанието, което ще отвори вратите пред знаещите и можещите. Явете се на конкурси и прослушвания, влезте в нов екип, в благоприятна за развитието на дарбите и уменията ви среда. Може да привлечете точните хора и да елиминирате конкуренцията.

23-и. Денят може да започне мирно и тихо, но до вечерта напрежението в отношенията ви ще нарастне, ще се случват събития, които ще ви скарат с един и дистанцират от друг. Ден на коренната реформа, която едва ли ще стане с мирни средства. Не оставайте нищо важно за вас без надзор и не изпускайте контрола в ситуацията както у дома, така и на работното място.

24-и. Денят събужда скрити желания и страсти, активизира сексуалната ви енергия и стимулира желанието за промяна във връзките. Сега е момента да включите в действие скритите резерви, да обновите дома, да си създадете удобно любовно гнездо и уютно работно място. Добре е да започнете ремонти и строителни дейности. Създайте си удобства за един по-добър живот.

25-и. Всичко, което постигнете и уредите днес ще ви осигурява защити и предимства в бъдеще. Приключете водените преговори и подпишете окончателни договори. Не включвайте нови оферти и искания. Дръжте на старото споразумение и на това, за което в миналото сте се разбрали. Финализирайте сделка с недвижим имот. В най-силна позиция са родените в третата декада.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

19-и може да ви вкара в губещи връзки, ограничете контактите. На 20-и прескачате бариери в отношенията, нищо не става без натиск. На 21-и сутринта проблемите ще са повече за родените в третата декада. На 22-и ставате търсени и актуални с информацията, с която разполагате. На 23-и не влизайте в спорове и разправии. На 25-и постигате максималното и подписвате изгодни договори.

19-и. Съветът е да си затваряте устата, независимо колко ви се иска да се похвалите с нещо или да привлечете някого за съюз и съдействие. Връзките в този ден са объркани, съдържат скрити мотиви и неистини, които в последствие ще навредят и на двете страни. Лош ден за гостуване, за обвързване, за първа среща и любовни признания. Някой си вкарва автогол с предложенията, които прави.

20-и. Луна и Уран са в опозиция и в конфликт с планетите във Водолей. Родители и деца са противопоставени и дърпат в различни посоки. Ще се наложат непредвидени разходи. Не взимайте и не давайте заеми. Не реагирайте на ултиматуми и не навлизайте в чужда територия на влияние. Отложете за утре следобед разговори по имотни и наследствени дела. Не напрягайте очите.

21-и. Денят започва трудно за родените в третата декада. Може да се отложат срещи и да се насрочат други извънредни. Към обед ще постигнете целта си в работата и в деловите връзки и до вечерта може да подпишете успешен договор. Събитията от деня ви свързват с качествени хора. Бъдете открити и честни в отношенията. Ще получите одобрение и финансиране на проектите си. Действайте смело.

22-и. Днес много хора ще зависят от съветите, разпорежданията и информациите, които се дават. Старайте се да не заблуждавате другите и бъдете избирателни в контактите. Ще спечелят тези, които са в час с поверителната информация. Търсете нови източници на финансиране и нова база за развитие на проектите си. В този ден някой ще тръгне в съвсем нова професионална посока.

23-и. Денят е рисков и конфликтен. Не се обяснявайте с никого и ограничете контактите, особено с първосигнални хора. Моментът е благоприятен за приключване на такива проекти, които ще ви донесат популярност и слава. Не допускайте никого до методиката на работата, от която ще печелите в бъдеще. Ден на плагиатите. Стремежът е да надникнеш и в чуждото легло.

24-и. Ден на революционни промени в начина ни на мислене, работа и живот. Излезте от зациклянето, коригирайте отношенията си с тези, които ви помагат или пречат. Осигурете си нови бази за развитие на бъдеща дейност. Един затваря губещ бизнес, а друг стартира нещо, от което ще печели. Ориентирайте се към ремонти и размествания, които ще улеснят работата и семейния ви живот.

25-и. Днес ще се похвалите с постижение, с придобивка и победа. Ще постигнете крайна цел, която гоните от доста време не само в работата, но  и в партньорските отношения. Не бързайте веднага да стартирате нещо ново. Порадвайте се на придобивката и наградата, която провидението ще ви изпрати. Не се самоограничавайте, днес се чупят рекорди и се постига непостижимото преди.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 19-и интуитивно ще усетите къде удрят през пръстите и няма да посегнете. 20-и е ден на успехи, напредък и постижения. Тази вечер ще сънувате пророчески сън. 21-и отваря вратите на късмета и възможностите повече пред родените в третата декада. 22-и ви поставя в информационно затъмнение. 23-и е губещ и рисков, а 24-и налага ултиматуми. На 25-и бъдете на точното място.

19-и. Родените в първата декада ще се измъкнат от  капаните по пътя и сами може да заложат своите пред неподозиращите жертви. Както и да се развият събитията ще имате повече възможности и предимства да избегнете проблемите. Най-добрите майстори в източните бойни изкуства никога не са на мястото на удара, така и вие търсете начин да избегнете директни конфликти, битки и проблеми.

20-и. Днес всичко е постижимо, късметът е на една ръка разстояние. Протегнете се и вземете всичко което ви се предлага. Слънцето е в Риби и на 5 март ще дойде в съвпад с Юпитер. До тогава имате шанс да постигнете максималното. Ще се справите с всеки юридически проблем. До 21 март съдбата ще ви покровителства по всички възможни начини. Изискването е само да не се разпилявате.

21-и. До обед може да подпишете изгодни договори и да задвижите перспективни сделки. Денят се свързва с колесницата на победата в картите Таро. Някой ще пътува, друг готви преместване, а трети протяга ръка към нови партньорски отношения. До обед работите повече за себе си, а следобед ще се раздавате и ще правите услуги. Всичко предприето днес ще ви се отплаща във времето напред.

22-и. Днес ще си осигурите защити и предимства, които не се дават всеки ден и на всеки. Може да се доберете до информация, с която ще бъдете защитени и ще парирате ударите на конкуренцията. Родените във втората декада да не се хвалят. Всеки излишен коментар ще проваля намеренията ви. Търсете нужните ви треньори, учители и ученици. Влезте в нов екип и организирайте такъв.

23-и. Родените в третата декада ще бъдат подложени на остра критика и натиск. Ще се наложи да поемете и удара спрямо интересите на деца или родители. Не ходете по митинги и не влизайте в разправии с никого, независимо че правото и законът са на ваша страна. И най-добрите ви намерения може да бъдат оплюти и освиркани. Запазете неутралитет, щадете си здравето.

24-и. Ден на реформи и реорганизации както у дома, така и на работното ви място. Луната бърза на среща с Марс, а това е емоционално агресивен аспект, който ще ви накара да изплюете камъчето, да кажете и направите промените, които смятате за нужни и важни. Тенденцията е към преместване. Някой тръгва за чужбина, а друг ще зареже града и ще се върне към корените. Договорите се променят.

25-и. Силата на този ден е в това да се постигнат крайни цели и да се извърви пътя към едно сърце. Луната е в съвпад с Венера и Плутон, а това е аспект, покровителстващ любовта и зачатието. Може да направите бебето и да вземете окончателно решение къде ще живеете, работите или учите. Вечерта е важно да сте вече на точното място, където е силата, душата и любовта ви.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031