Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп 9-15 октомври

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

На 9-и ролите трудно се разпределят. Не работете в екип, обгрижвайте партньора. Публичните ви изяви ще ви срещнат с хора, които може да ви навредят. 10-11-и дават полет на личния ви ентусизъм. Задръстени начинания се отпушват и работата потръгва. Доставете си радост за сетивата с вкуса на любовта и храната. Върнете си дълговете, постарайте се да имате повече свобода на действие.12-13-и ви въвличат в конфликти, здравето е нестабилно. Правите прибързан ход или споделяте нещо поверително. Не унищожавайте бележки и документи, ще ви потрябват като доказателство. Извинете се, оправете нещата, особено ако сте ги забъркали вие. На 14-и губят хората с ниско самочувствие, но не и вие. Вървят преговори, в които трябва дейно да се участва и всеки да си изкаже претенциите. На 15-и мъчително напредвате до обед, но почти в края на работното време постигате нещо важно и желано. Колкото повече изчакате, толкова по-изгодни варианти ще ви предложат. По възможност отложете важните си делови разговори.

 

Телец 21 април – 20 май

9-и е критичен в отношенията, особено за родените в третата декада. Не се впускайте в нестандартни отношения. Крачка в грешната посока тотално ще преобърне живота ви. Важното за 10-и отложете за следобед. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. От 11-и тръгващият в директна посока Сатурн ще наложи нови разпоредби. В следващите два дни всичко предприето от вас ще има положителен ефект и ще ви вдига нивото. На 12-13-и ще постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате. Може да уредите имотни и наемни отношения или да намерите търсеното жилище и терен за бъдеща дейност. Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение след една разправия или странично предложение. 14-и поставя в подчинено положение родените до 1 май. Този ден ще покаже над какво трябва да работите и да се замислите. Съдбата ви дава урок. 15-и подрязва крилцата и на останалите. Спазвайте закона и разпоредбите. Настройте се на самозащита. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво.

Близнаци 21 май – 21 юни

Важното свършете до обед на 9-и. След това навлизате в слаб двудневен период, в който е добре да се доверите на инстинктите. Очертава се гостуване, което ще ви разбалансира и провокира не само емоционално, но и интелектуално. Ще се наложат пътувания до 12-и и разместване в програмата. 11-и носи предложения от чужбина. С лекота се поддавате на странично въздействие. Доверете се на предчувствията. Някой може да ви зариби с личните се амбиции и виждания по професионални и лични дела. 12-и е конфликтен, а на 13-и оставете другите да се оправят. Не е без значение какво казваш, предлагаш и пожелаваш за себе си или за някой друг. Пазете квитанции, както свои и чужди тайни. Не заставайте между други двама като страна в спор. Ще се окажете виновни за чужда вина. На 14-и чакайте каещите се грешници да се върнат. С лекота елиминирате конкурент, който вече е свалил гарда и води колеблива политика. На 15-и правите силен юридически ход. Съберете сили и изчакайте, не бързайте да избирате и поемате отговорност.

 

Рак 22 юни – 21 юли

9-и може да стане крайъгълен камък на успешна и перспективна за вас работа или връзка. Затворете производствения си цикъл, съкратете разходите и се постарайте до средата на месеца да уредите имотни дела. На 10-и важните срещи насрочете за следобед. Сутринта останете в тесен кръг. Посетете панаири и изложби. Лесно се усвояват знания и се обменя опит. 11-и разширява деловите контакти. Идват нови решения и разпореждания от хората, под чието ръководство действате. Проведете уточняващи разговори. На 12-13-и ще водите тежки битки с конкуренцията не само на работното място, но и в живота. Подложени сте на натиск и агресия на работното място, а близките ви хора ще ви затрудняват с техните проблеми. Внимавайте в приказките, не давайте обещания, които ще ви затруднят излишно. На 14-и губят хората с комплекси, а нахъсаните ще победят. Стопете дистанциите, обединете интересите си с тези, които държат на вас и ви обичат. 15-и ви среща със спонсор. Може да получите съобщение даващо ви повече шансове, права и пълномощия.

 

Лъв 22 юли – 22 август

На 9-и влизате в клопката на случайни и нежелани връзки. Вероятно е да нарушите закони и разпоредби и да ви глобят. Губите предимства. Вечерта носи любовно предизвикателство. 10-11-и са силните ви и успешни дни, в които реализирате печалби и привличате спонсори. Очертават се пътувания, които ще ви разделят с един, за да ви срещнат и съберат с друг. Прекрачвате ограничения и прегради. Нищо не отказвайте, намерете време за всяка предложена задача. 12-и започва с преговори, но завършва с разправии. Ще ви пречат конфликтите на другите. Не влизайте като трета страна в чужда разправия. Губите си времето. На 13-и поне едно ваше желание ще се изпълни. Започвайте само такива дела, които до утре ще приключите. 14-и ви въвлича в конфликти, а на 15-и докато се каните друг привлича хората, които биха ви били от полза. Старайте се да не предизвиквате тези, от които все още по някакъв начин зависите. Ще попаднете в нестандартни и непредвидими ситуации. Не тръгвайте на път с нередовни документи.

Дева 23 август – 22 септември

На 9-и Меркурий е в съвпад със Слънцето и Марс, Аспектът провокира агресивна нагласа на ума. Търпението ви се изчерпва, може да направите нещо, за което да съжалявате. Бройте до 10 преди да кажете нещо, което би навредило на връзките и работата ви. На 10-11-и изневерявате и ви изневеряват, създавате си излишни врагове и дистанцирате приятелите. Някой се връща към стара любов, а друг към старата си алергия. Не се напрягайте, не участвайте в конкурси и не си налагайте тежка състезателна програма. Внимавайте в дозировките на лекарства и алкохол. Трудно дозирате и отношенията. На 12-13-и правите важни крачки напред и се стабилизирате в работата. Получавате лично откровение за правилната посока. Включете се в проекти с чуждестранно финансиране. Възползвайте се от всеки шанс. Не приказвайте много. На 14-и ви липсва самочувствие, а на 15-и подкрепа. Време е горделивостта да отстъпи място на истинската гордост от връзките с тези, които обичаме. Някой се възползва от неувереността ви и заема мястото, което вие сте заслужили с честен труд.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

На 9-и Слънцето е в съвпад с Меркурий и Марс, Настроени сте непримиримо, агресивно си търсите правата. В неделя до обед ограничете контактите, сутринта е само за любов. Не сте склонни да отстъпвате дори и пред детските молби. Може да се кажат тежки думи. От обед до 11-и на обед направете крачка напред, създайте нови връзки и търсете допълнителна работа. Не отклонявайте предложения, смирете претенциите до едно приемливо за партньорите ви ниво. Ставате по-богати, не само на идеи, но и на възможности за лична реализация. 12-13-и са рискови, бъдете дипломатични. Не споделяйте важни информации. Счупеното до утре на обед е лош знак и е предвестник на раздели. Който не може да работи със словото и е изнервен просто да замълчи, за да не си докара излишни неприятности. 14-и стопява дистанциите, а на 15-и приключвате успешно важна задача. Съдбата ви изпраща попътен вятър и може да постигнете важна цел. Огледайте се. Оставете без коментар забележките, с които някой се опитва да ви извади от релси. Денят е благоприятен за преместване.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 9-и някой бяга от място на конфликт и вечерта среща любовта. Ден на фатално привличане. Ако „мечката играе” у съседите бъдете сигурни, че и при вас ще дойде. 10-и предлага нови правила. Планирайте визити, на които покрай обикновените разговори за децата и времето ще се засегнат злободневни или делови теми, след които може да ви предложат по-добра работа или доходен страничен ангажимент. На 11-и Сатурн тръгва в директна посока и налага строги изисквания на всички нива. Ще се наложи да се съобразите с някого, но и с вашите нужди и изисквания ще се съобразят. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. Този ден започва с откровение за вярната посока и начин на действие, но до вечерта срещате видима и невидима съпротива. На 13-и постигате своето. Ще ви е нужно разбиране и подкрепа за нещата, които движите. Споделете отговорностите. 14-и е рисков за родените в първата декада, а на 15-и и останалите получават тежки уроци. За грешка ще има и прошка, но ще ни е трудно да си го признаем.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 9-и стойте далече от колективните инициативи. Вечерта Луната навлиза в Стрелец и среща Венера, а вие срещате любовта. Някои отношения ще се задълбочат. Навлизате в опасните води на изневерите и любовните авантюри. 10-11-и са дни на контакти и запознанства. Правите връзки с чужбина, привличате хора, които дълго ще останат в личната ви орбита. Водете принципна политика, не лъжете, дори и за добра кауза. 12-и е провокационен. Каквото се загуби трудно ще се върне и възстанови. Може би сега е момента да сложите край на губещи връзки. 13-и започва с конфликт и завършва с помирение. В желанието да се похвалите или оправдаете, може да си вкарате автогол с разкриване на свои и чужди тайни. На 14-и измествате някого. С лакти и зъби ще се стига до финала, а който не е възпитан така ще остане да диша прахта на безкомпромисните. 15-и е добър за преместване. Не бързайте да се хвалите, все още вашата риба е в морето, така че не слагайте тигана. Прибързаните действия работят за чужда кауза.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

На 9-и ограничете страничните контакти. Време е да сте двама, време е за любов. Тези, които съдбата е решила да събере ще се намерят и съберат. Внимавайте с изневерите. На 10-и важните срещи уредете за следобед. Обаждане от чужбина ще помогне да вземете важно решение за промяна. До 11-и на обед правите важни връзки и постигате максималното. Платете данъци и такси, изпълнете дадените обещания и довършете проектите, които влачите от доста време. На 12-13-и Луната е във вашия знак. Конкуренцията е максимална, явете се на конкурси, не говорете, а действайте. Всичко ще става по трудния начин, но до края на деня ще получите лично откровение за правилната посока и избор. Който не може да работи със словото просто да замълчи и да преглътне това, кето би искал да коментира. На 14-и хората без самочувствие отпадат от играта. Забравете проблемите на миналото и неприятностите от детството, вървите към сдобряване и сближаване. 15-и ви среща със спонсор. Планирайте среща с покровител, с човек на когото вярвате и може да потърсите за съвет.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 9-и не правете никакъв избор, ще сбъркате. За всеки ще се намери изкушение и изкусител. Не взимайте важни решения и не поглеждайте встрани от пътя. Може да изневерите на партньора. 10-и ви среща с любовта, с приятели и почитатели. Каквото предприемете следобед ще е важно за бъдещето ви, ще определи правилната цел и посока и ще ви срещне с подходящите хора, с които да реализирате мечтите си. 11-и разширява сферата ви на влияние. Идват покани от чужбина. Влизаме в нов коридор от споразумения и законови промени, които ще въведат порядък там, където не се спазва регламента. На 12-и се събуждате с откровение за правилния избор. Приемайте нащата такива каквито са и не искайте друго. Търсете контакти с близки от чужбина и се консултирайте със специалист. До 13-и на обед може да влезете в нежелани конфликти, но е важно да отстоявате мнението си. Може би ви играят някакъв номер и театър с цел да разберат истинските ви цели и намерения. На 14-и родените в първата декада са в тежка позиция. 15-и е ден за среща с покровители.

 

Риби 20 февруари – 20 март

На 9-и си впускате в неравностойни, но важни за бъдещето ви връзки. Вечерта е любовна. След време може да се чудите как да се отървете от тази толкова желана интимност. 10-11-и са конфликтни и проблемни. Може да се разберат тайни, които ще провокират раздели. Стаеното с месеци избива навън. Предстои трансформация, която ще изисква тежка равносметка. В тангото на живота правите една крачка назад, за да може утре да направите две напред. Получавате прозрение. На 12-и търсите опора в чужбина или във връзките си извън дома. Ако мислите за някого непременно му се обадете или той ще ви звънне. 13-и е провокативен, всяка дума е бумеранг. На път сте да прекратите отношения с хора, които до момента си ви подкрепяли. Работата ви изисква да вземете тежки решения. 14-и ви поставя в подтиснато положение. 15-и носи късмет. Някъде ще се направи опит за промяна, ще се надигнат глави и гласове, но енергията едва ли ще стигне за качествен скок. Възниква неприятен ангажимент, който ще промени плановете ви тотално.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031