Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп 5-11 март 2022 година

Публикувана

на

Овен

На 5-и се препоръчват двустранни срещи, а на 6-и е добре за приятелски визити, за групови контакти и изпълнения. Очертават се печеливши връзки. 7-и отваря възможности за пътувания и делови контакти с чужбина. На 8-и внимавайте какво споделяте и с кого. 9-и е ден за сдобряване и възраждане на стари отношения. На 10-и важното свършете в първите часове на работното време.

Ще се разберете по спорни въпроси с роднини и ще разделите неделимото преди. Един от силните ви в юридическо отношение дни в сатурновата ви дупка. Ще играете и посреднически роли и ще се измъкнете от затрудняващи и притесняващи положения. Получавате подкрепа и съдействие за работа или за уреждане на финансови въпроси.

Водете принципна политика, бъдете честни в отношенията.

Разкривате истинския смисъл на отношенията си с някого. Не отивайте към раздели.

Бъдете сигурни, че по заобиколни пътища партньорите ви ще разберат това, което се опитвате да скриете. Ако въпреки трудностите го споделите ще бъде добре и за двамата и няма да може друг да ви раздели.

 

Телец 21 април – 20 май

 

На 5-и родените около 5 май може да извлекат неочаквани ползи и печалби. Не се препоръчва работа в екип. 6-и е ден за контакти и делови срещи. 7-и урежда разговори и сделки с чужбина. сключете нови договори. На 8-и не ги афиширайте. 9-и стопля отношенията с нужните ви хора. На 10-и се появява сянката на съмнението. Нищо ново да не се започва. На 11-и късметът ви идва към обед.

Съветът е да не се събирате с много хора, да се дистанцирате от светския шум и да не допускате да ви оказват влияние, особено при важен житейски избор. Взетите еднолично решения ще ви осигурят стабилност и предимства в следващите три дни.

Може да се уговорите за големи поръчки и доставки. Изискването е да сте отговорни, принципни и честни в отношенията. Бъдете сигурни, че по странични канали ще се разбере кой лъже и опитва да краде.

Главата ви се пръска от напрежение и трудно намирате вярното решение. Вечерта намирате изход от неприятната ситуация. Ще почувствате ясно какво се случва с близък човек и как да реагирате в ситуацията.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

 

На 5-и не започвайте съвместна дейност. 6-и дава шанс за неочаквани печалби. Подновете връзки, уредете си делови срещи, сключете брак. 7-и отваря пътища за чужбина. На 8-и влизате в преразход. На 9-и Луната навлиза в Близнаци. Препоръчват се пътувания и посещения на добра воля. Привличате съюзници. На 10-и се играят двойнствени игри. 11-и е ден на градежа.

Може да попаднете под ударите на закона и да платите и за чужди грешки и нарушения. Не работете в екип, където не се знае кой пие и кой после ще плаща за веселбата.

Предстои коренна промяна, вървите на среща с хората, които дълго ще бъдат част от живота ви.

Може да подадете документи за работа и учене  извън страната или да получите отговор на направените в миналото запитвания.  Ще се появяват провокатори и хора, целящи да ви отклонят от намерения и цели. Споделеното бързо ще се разчуе и ще предизвика нежелани реакции. Затваряйте си устата, ако искате работата ви да потръгне и уговореното да се получи. Внимавайте какво си пожелавате.

Нищо да не се руши, а да се надгражда и да се започне паралелна работа, която ще ви помогне да затворите работния си цикъл.

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

На 5-и махате голям камък от пътя си, но няма да мине без битки. 6-и носи печалби. Венера и Марс вече не са ви в опозиция. На 7-и действайте в по-далечна перспектива. 8-и не е ден за преговори, споровете са за дреболии. На 9-и може да намерите нов източник на сила, енергия и ресурси. Подновете връзки и договори, пътувайте. На 10-и истината е прикривана. 11-и е ден на съзиданието и градежа.

Ако действате съвместно с някого ще трябва и него да носите на гърба си. Не е ден за запознанства, не се знае кой и с каква цел ще се приобщи и ще прилепне към вас и нещата, които предлагате.

Съчетайте полезното с приятното. Активно изразявайте предпочитания и чувства. Ден за предложение и любовно обяснение.

Може да заемете перспективна позиция и място определено за друг. Подайте документи, уредете наемни отношения и преговаряйте с чужбина по важни делови въпроси. Интуицията ви работи на пълен капацитет, откривате премълчани истини.

Възможни са провокации. Доверете се на интуицията при сортиране на данните. Върви тестова програма, на всички нива си играем на котка и мишка докато не се появи лъва.

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

 

На 5-и е точният съвпад на Слънцето с Юпитер, задават се нови законови координати за бъдещето. На 6-и сте на прага на фатално привличане. Венера, Марс и Луна са в конфликтни аспекти спрямо Слънцето на родените до 1 август. На 7-8-и губите пари и позиции, сключвате неравностойни договори. 9-и стопява дистанциите. На 10-и нищо да не се започва. 11-и е ден за ремонт и строителство.

Не се препоръчва работа в екип, а двустранни срещи и преговори. Ограничете правото на достъп на чужди хора до семейството и приятелския ви кръг. Стегнете редиците, разберете с кого и за какво може да работите и да сте си полезни взаимно.

Ще се наложи да плащате сметките не само на своите, но и на чуждите, за да излезете от затруднително положение. Внимавайте, не разгласявайте поверителна информация.

С пълна сила действа вербалната магия. Ако не сте сигурни в получените информации и трудно комуникирате с някого, не правете важни ходове и изказвания. Замълчете вместо да кажете нещо не на място и да изложите на опасност себе си или някой друг.

 

 

Дева 23 август – 22 септември

 

 

 

На 5-и Слънце и Юпитер са в точна опозиция спрямо Слънцето на родените около 5 септември. Тенденцията е много фактори да действат срещу вас. Ограничете контактите. 6-и носи печалба, но и проблем във връзките. За всичко си плащате. На 7-и поне в една посока нещата се стабилизират. 8-и е силен за родените в третата декада. На 9-10-и не започвайте нов проект. 11-и ви осигурява нова база.

Добре е да се сключват нови договори, да се стартира нов предмет на дейност и да се възобновяват стопирани производства. Може да получите финансиране на проекти, за които почти сте загубили надежда, че ще потръгнат.

Кандидатствайте за финансиране по европейски проекти. Нещата при вас ще потръгнат към края на март. До тогава разчитайте на резервни варианти и приятелска подкрепа. Добре обмисленото ще даде плод.

Пазете бележки и квитанции, ще ви потрябват и може да се наложи да доказвате правотата си. Провалите на другите ще работят във ваша полза и интерес. Нищо да не се споделя.

Включват се в действие енергии на финно душевно и физическо ниво. Трудно ще успеете да излъжете някого, че го обичате и държите на него. Сами ще усетите неискреноста. Не бързайте да си взимате сбогом.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

 

По възможност си останете у дома на 5-и и не контактувайте с нови хора. От 6-и Венера и Марс ще ви гледат в храмоничен аспект от Водолея. Започнатото ще носи голяма перспектива. 7-и разширява влиянието ви в средата. Чакайте повишение. На 8-и не се хвалете и оплаквайте, не давайте излишна информация за своя роднински кръг. 9-10-и ви носят предимства, а 11-и стабилност.

За лудориите в момента дълго ще се плаща. Не взимайте прибързани и импулсивни решения.

Не се ограничавайте и в храната, колкото и да изядете няма да напълнеете.

Обаждат се роднини от чужбина, получавате и предложения от бъдещи работодатели. Тенденцията е отношенията да се трансформират в изгодна за вас посока. По-добре замълчете вместо да кажете нещо излишно. Не изхвърляйте квитанции и бележки. Сами може да си създадете компромати.

Ще ви помага и случайността.

Това, за което се споразумеете ще стане основа за нещата, които от утре ще надграждате. Работете за стабилизицията и на семейните връзки. Днес нищо не бива да се руши.

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

 

 

5-и е ден с протекция за родените около 5 ноември. Слънце и Юпитер ви облъчват в брилянтен аспект. На 6-и правите рисков, но печеливш ход. 7-и е ден на кармични срещи. 8-и променя правилата и ви среща с голямата ви конкуренция. Нищо важно да не се споделя. 9-и стопява дистаниците и привлича влюбените сърца. От 10-и Меркурий ще ви подкрепя от знака на Рибите. На 11-и сключете нов договор.

Влиза се в остри противоречия, особеон ако семейството ви е разпиляно в различни краища на света. И едно пътуване може да се отложи или да не мине по зададения план и график. Движете се внимателно, доверявайте се повече на интуицията.

Пазете си личните данни, не подписвайте нови договори, ако условията не са уточнени. Успехът идва утре.

Сега е момента да си дадете прошка, да си протегнете ръце с тези, които биха осмислили живота и биха стимулирали работата и бизнеса ви. Тенденцията е да се възраждат от пепелта връзки и отношения занемарени от години. Ден на феникса.

Попадате в защитена и хармонична ситуация и в среда от нови благоприятни за вас възможности. Сключените днес и в следващите дни договори ще ви носят предимства и късмет. Активизирайте се максимално, водете преговори.

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

 

5-и е ден на опасни изкушения, но на 6-и е добре да си доставите удоволствия за сетивата, да уредите важни и приятни срещи и да се споразумеете за предстоящите задачи. 7-и носи печалба само на умелите играчи на пазара. 8-и е провокативен. На 9-и направете нужните компромиси. 10-и е рисков, не се обвързвайте и не тръгвайте в нова посока. На 11-и ви се предлагат печеливши и изгодни варианти.

Спазвайте закони и разпореждания, не си позволявайте действия в сивита икономика и бъдете точни в плащането на данъци и такси. В момента законът ви гледа под око. Не се обвързвайте с непознати, не влизайте в нова среда.

Някой затваря производствения си цикъл, подсигурява и защитава продукцията си на пазара. Може да намерите подходящи партньори, с които да успеете.

Сега е момента да се подсигурите двойно, така че, ако една рабата се провали, съседното разклонение в бизнаса ви да заработи с печалба. Търсете подходящите партньори и инвеститори.

Не е изключено да си докарате проблем във връзките, ако спрете погледа си на нещо чуждо. Не е ден за изневери, ще се разбере.

Точно днес не си позволявайте да загубите личната си самостоятелност с нов договор или скючване на брачно споразумение. На прага сте на фатално привличане, от което няма измъкване.

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

 

На 5-и не създавайте нови връзки и ограничете до минимум контактите. Сами се вкарвате в изнудваща програма. На 6-и правите крачка в сигурна и обезпечаваща бъдещето ви посока. На 7-и обсъдете с близките бъдещите си действия. На 8-и започнете ангажимент, който бързо ще приключите. 9-и е ден за прошка. На 10-и може да получите неприятни вести, програмата за петък се променя.

Луната в хармоничния ви Телец. Имате шанс да спечелите неочаквани пари, да ви предложат изгодна работа и сделка и в следващите два дни да подобрите материалното си положение с успешен делови и бизнес ход. Подайте нужните документи, които ще защитят позицията и работното ви място. Може да ви повишат и да ви възложат допълнителни задачи. Някой от обкръжението ви прави гаф, а това ще извади вашата кандидатура на преден план.

Обадете се първи, не чакайте другият да го направи, особено ако изпитвате болка, тежест и празнина от липсата.

Който не може да работи със словото по-добре да замълчи. Не правете изказвания по болезнени за околните теми и въпроси. Не е изключено да ви липсва достоверна инфомация и напразно да обвините някого. Една забележка не на място ще запали опасни огньове и страсти.

Разчитайте на близки и роднини родени под воден знак. Те усещат интуитивно какво трябва да се направи, за да се защитят позициите. Само логиката не помага да запазите дейноста си.

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

 

Ако на 5-и сте сънували родителите си, сънят ви може да е пророчески. 6-и ще изисква от вас повече да давате и дано го направите с радост. 7-и е ден на откровение за бъдещата посока. Страничните варианти ще отпаднат, ще остане основното. 8-и е провокативен, особено за родените в третата декада. На 9-и завършете работа, която ще донесе пари и повишение. На 10-11-и намирате мястото си.

Противопоказно е да се действа екипно, да се влиза в нова среда за бизнес и тренировки. Може да ви стоварят цялата работа и отговорност. Десет пъти помислете преди да направите или да обещаете каквото и да било.

Водете принципна политика и независимо нечии амбиции не нарушавайте правилата. Постъпете както смятате за правилно.

Не взимайте решения за преместване, за пътуване и преустройство. Родители и деца не се разбират и теглят в различни посоки.

Провокира ви желанието с нещо да се похвалите или да разкрите нечии намерения. Бъдете лоялни, не разгласявате свои и чужди тайни. Замълчете, вместо да кажете нещо, с което ще навредите на себе си или на някой друг. Ще изживеете някакво приключение, за което дълго ще разказвате. Не бива да се действа и играе хазартно.

Включват се тайни източници на сила. Нищо не е случайно, както и да ви се струва. Което си е ваше ще си дойде при вас и ще ви донесе защити.

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

 

На 5-и никой не играе по правилата, но за вас ще има всякакви екстри. На 6-и късметът ще проработи за родените в първата декада. На 7-и действайте с мисъл и в по-далечна перспектива. Опитайте да привлечете спонсори от чужбина. Приключеното на 8-и ще донесе ползи и пари. На 9-и не влизайте в конфликти и не нарушавайте закона. 10-и е рисков и подвеждащ. На 11-и сключвате изгодна сделка.

Елиминирайте всеки опит за странично въздействие и влияние. Каквото уредите самостоятелно ще ви донесе късмет и ползи, ще ви подпомогне творчески и материално.

Вдигате нивото с водените преговори. Търсете нови връзки и контакти, рекламирайте дейноста си и може да привлечете спонсори. Сега е момента да се явите на прослушвания и конкурси. Съдбата ви подкрепя.

Интуитивно ще усетите къде ви е мястото и с кого е добре да тръгнете заедно в бъдеще в личен и  професионален план. Символ на деня е жерав излизащ от облак. Всичко се изяснява и прояснява.

Конкуреницята е безмилостна и може да ви спретне компромат. Затваряйте си устата, ако искате да извлечете максимални ползи. Не оставайте на показ уличаващи писма и бележки.

Простете си взаимно. Не започвайте нищо ново без да сте изчистили проблмите и изгладили отношенията. И най дребното неизяснено обстоятелство ще стане препъни камък в работата и близостта ви в бъдеще.

Сключвате нови договори или ви преназначават на престижно място. Ден на съзиданието и градежа. Нищо да не се руши.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031