Connect with us

Астро

Пълен седмичен хороскоп 27 юни 2022 – 3 юли 2022

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

В началото на седмицата представителите на зодия Овен, ще са заобиколени от приятели и познати, които ще са готови да им окажат необходимата помощ и съдействие по всяко време. Това обаче не означава, че може да разчитате на другите за всичко, а сами нищо да не правите. Напротив, трябва да сте инициативни, да действате като генератор на идеи и вдъхновение за другите. Ако сте осъзнали, че някъде и по някакъв начин сте сгрешили, тогава винаги може да коригирате линията си на поведение. Средата на седмицата може да е свързана със сблъсък на личните ви интереси с интересите на някои членовете на семейството. Това важи особено за отношенията с родители и близки роднини.

Най остри форми подобна конфронтация придобива в ранна възраст – когато родителите ви продължават да ви наставляват, а вие се опитвате да се освободите от тази зависимост. За да не ескалира напрежението, опитайте се да прекарвате колкото се може повече време извън дома, в уединение. Края на седмицата е чудесно време за приятелско общуване с хора, които познавате от дълго време. Успешно ще преминават приятелски срещи, пътувания, посещения на клубове и въобще места където сте заобиколени от съмишленици. Активна ще е също е комуникацията в социалните мрежи и в интернет форумите.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

Представителите на зодия Телец в началото на седмицата, ще се наложи да се научат как да съвместяват работното време, с времето за почивка. Този, който знае как да се отпусне, знае как да работи – това правило е особено актуално за вас сега. Интензивната работа, към която сега ще сте много склонни, ще изисква адекватна почивка, за да може напълно да възстановите изразходваните сили. Освен това, периода е благоприятен за допълнителна работа и изпълнение на частни поръчки. Също така е добър момент за занимания с духовни практики и всякакви изследвания.

Паралелно с това в средата на седмицата, вашето желание за разкриване на различни тайни може да бъде подхранвано от някои странни и мистериозни събития. Например, ще бъдете узадачени от странното поведение на някои познати и роднини и може, да започнете нещо като независимо разследване. Същевременно не е желателно да правите подобни неща. В даден момент може да се натъкнете на факти, които да обърнат представите ви с главата надолу и да подкопаят отношенията с близки хора. В края на седмицата може да получите перспектива за реализация в професионалната дейност. Това важи особено за безработните и тези, които искат да си намерят друга работа.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

27 юни 2022 – 3 юли 2022

Представителите на зодия Близнаци в началото на седмицата, ще бъдат въвлечени в активно взаимодействие с приятели. Може би ще бъдете поканени на приятелско парти. Това е добър момент за участие в творчески фестивали, конференции, срещи със съмишленици. Може би ще ви бъде предложена интересна, обществено значима работа, където ще имате много интересна комуникация. Възможно е да започнете самостоятелно да изучавате някои материали в съответствие с вашите предпочитания. Също така, обучението като част от група, ще бъде успешно.

В средата на седмицата може да се наложи да преосмислите подходите си, за вземане на финансови решения. Ориентацията към забавления може да дестабилизира състоянието на вашия бюджет в посока надценяване на разходите над приходите. Може би, ще бъдете принудени да намалите разходите си и да съкратите времето провеждано с приятели. Същевременно в края на седмицата в характера ви може да се появи силен организаторски принцип, волево отношение, насочено към възстановяване на реда във всичко и преди всичко в себе си. Това е чудесно време за учене, разширяване на кръгозора, пътуване, изучаване на чужди езици. Фокусирайте се върху личностното развитие.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

27 юни 2022 – 3 юли 2022

В началото на седмицата представителите на зодия Рак, ще могат да покажат способността си да постигат целите си с помощта на по-меки методи. Понякога, за да постигнете това, което искате, не е нужно да оказвате натиск върху събеседника и да започвате спорове. Сега ще може лесно да убедите опонентите си да действат по начин, който е от полза за вас. Освен това, колкото по-меко и дипломатично убеждавате другите, толкова по-голям ефект може да постигнете. Също така в тези дни, в живота ви може да се появи някой влиятелен покровител.

В средата на седмицата обаче амбициите ви може да се засилят и да започнете да действате стремително. Но това може да доведе до усложнения в професионалната дейност. Трябва да помните, че вашите инициативи на работното място не винаги се оценят от шефовете като полезни и необходими. Затова е препоръчително винаги преди да се захванете с нещо да се консултирате с началниците си и едва след тяхното разрешение, да пристъпите към изпълнение на работните задачи. В края на седмицата, ще преобладават положителните тенденции и вие ще завършвате седмицата също толкова успешно, колкото сте я започнали. Това е добро време за духовни практики и езотерика, свързани със свещени знания и тайнствени явления.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

27 юни 2022 – 3 юли 2022

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата, ще почувстват, че пред тях се разкриват нови перспективи. Вероятно ще се радвате на авторитет сред другите, а близките ще бъдат готови да ви помогнат по всякакви въпроси. Всъщност не е нужно да правите нищо специално, защото самите обстоятелства ще са във ваша полза. Любимият човек ще поеме инициативата и готовност да се заеме с важните въпроси. Затова може да разчитате на късмета и енергията на партньора си – той няма да ви подведе.

Отношенията с приятелите също ще са отлични. Може би, ще ви предложат да отидете на вълнуващо пътешествие. Средата на седмицата може да бъде свързана с усложнения в отношенията с представители на властта и закона. Например възможни са глоби за нарушаване на правилата за управление на автомобила. Краят на седмицата е подходяща за укрепване и стабилизиране на партньорствата. Това се отнася както за брачните, така и за деловите връзки. Бъдете открити и щедри, не спорете за дребни неща и това веднага ще промени естеството на отношенията ви към по-добро.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

27 юни 2022 – 3 юли 2022

Представителите на зодия Дева в началото на седмицата, ще може да постигнат много. Успехът обаче няма да дойде при вас сам. За да направите това, ще трябва да покажете желание за промяна на реалностите в ежедневния си живот. От нещо ще трябва да се откажете, особено когато става въпрос за стари навици, които ви пречат да продължите напред. Ключовата дума на тези дни е свързана с обновяване и отхвърляне на всичко, което е остаряло и е загубило предишната си ефективност. Това е добър момент за медицински преглед, начало на курсове на лечение.

Ако имате проблем с наднорменото тегло, тогава е време да започнете диета – положителният ефект от нея няма да закъснее. В кариерата може да настъпят положителни изменения. В средата на седмицата бъдете готови за неочакваното. Промяната във външните обстоятелства може да ви принуди бързо да коригирате плановете си. Участието в спортни мероприятия по-добре отложете, поради повишената вероятност от нараняване. В края на седмицата ще имате достатъчно физическа сила, за да се справите с огромно количество работа. Ще почувствате, че здравето ви се подобрява. Използвайте това благоприятно време за решаване на практически въпроси.

Везни

09.24 – 10.22

Везни

27 юни 2022 – 3 юли 2022

Представителите на зодия Везни в началото на седмицата, ще имат шанс да подобрят или възстановят своите отношения. Ако бракът ви напоследък е в криза, сега е подходящ момент да внесете мир и хармония. Опитайте се по нов начин да погледнете на партньора и си спомнете всичко, което ви свързва. Сега ще може да обсъдите всички спорни въпроси в спокойна и приятелска атмосфера и да стигнете до компромисни решения. Добро време за посещение на тържества, сватби, юбилеи и театър, кино. За влюбените не са изключени любовни признания с предложения за брак, годеж и сватбено тържество.

Въпреки това е по-добре да не планирате говорене пред публика за средата на седмицата. Външните обстоятелства в тези дни могат да бъдат неблагоприятни. Най-проблемните теми на седмицата може да бъдат свързани с поддържане на стабилност в партньорството, кариерата и работните въпроси. В края на седмицата предстои прекрасно време за всичко ново, необичайно, което може да ви заплени. Ето защо може да се увлечете от нещо, което ще позволи да разгърнете напълно творческите си способности. Много положителен период за любов, романтични връзки, подаръци, изненади.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

27 юни 2022 – 3 юли 2022

В началото на седмицата за представителите на зодия Скорпион е препоръчително да подредят нещата в дома си и на основната си работа. Периода е благоприятен за ремонтни работи у дома или строителство на крайградски имот. Също така е добър момент за прекратяване на вредните навици. Съсредоточете се върху рационализиране на начина си на живот, обръщайте повече внимание на ежедневието, правилното хранене и физическата активност. В средата на седмицата, може да се сблъскате с технически проблеми. Например оборудване или скъп инструмент, с който работите, да се повреди. Може би на работното място ще увеличат производствените ви задачи и ще бъдете принудени да поемете по-голяма отговорност.

Тежестта на домакинските задължения, също може да се увеличи. В резултат на това няма да ви достига време, за да се погрижите за себе си и личните си дела. В края на седмицата ще имате шанс по-положителен начин да решите въпроси, свързани със семейния живот и подобряване на жилищните условия. Семейните отношения, ще се укрепят и стабилизират. Периода е добър за провеждане на семейни съвети и обсъждане на въпроси от дългосрочен характер. Например успешно ще се разрешат въпроси свързани с получаване на ипотечен кредит за закупуване или започване на строителство на жилище.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

27 юни 2022 – 3 юли 2022

За представителите на зодия Стрелец, началото на седмицата е чудесно време за хармонизиране на личния живот. Влюбените могат да постигнат напредък в реализирането на по-нататъшни стъпки към формализиране на отношенията. Ако мислите да направите предложение за брак или да предприемете някои стъпки, за да подтикнете партньора към такова решение, тогава точно тези дни са идеални, а шансът за успех високи. В брака децата могат да се превърнат във фактор, който укрепва и хармонизира отношенията – те ще ви радват с успехите си тези дни.

В средата на седмицата, желанието ви да действате рисково ще се засили, поради което може да попаднете в рискова финансова ситуация. Затова е препоръчително да действате по-разумно и да не избързвате с вземането на финансови решения. Във връзка с тази склонност към непостоянство и вашите романтични отношения могат да се дестабилизират. В същото време в края на седмицата настъпва благоприятен период, за укрепване и стабилизиране на брачните отношения. Може да разчитате на надеждността и отговорната позиция на партньора.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

27 юни 2022 – 3 юли 2022

Представителите на зодия Водолей е добре да използват началото на седмицата за лично развитие. На първо място, става дума за вашето образование. Може да се запишете в курсове за обучение или самостоятелно да се занимавате с изследвания по теми, които ви интересуват. Освен това ще почувствате, че сте готови да поемете повече отговорности и да започнете нов проект по свое усмотрение. Това е особено важно за по-младите, които желаят да се утвърдят в някоя област. Добро време за реализация на творчески способности, участие в конкурси, спортни състезания.

Средата на седмицата обаче може да бъде свързана с усложнения и нервно претоварване. Основната причина за това може да се дължи на факта, че ще се увеличи натоварването на основната ви работа. И успоредно с това вниманието към вас от познати и приятели ще се увеличи. Другите могат да обсебят вашето внимание, а вие, за да съхраните положителните отношения, ще бъдете принудени да се занимавате с техните дела. В резултат може да загубите поглед върху личните си дела и това да причини вътрешен дискомфорт. В края на седмицата ситуацията ще се подобри и ще може да преодолеете трудните моменти.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

27 юни 2022 – 3 юли 2022

В началото на седмицата за представителите на зодия Козирог, на преден план ще бъдат семейните ценности. Вероятно ще имате всичко необходимо, за да направите живота у дома по-уютен и комфортен. Вашето семейство, родители и близки, ще са в основата на вашето благополучие. В семейството ще цари топъл психологически микроклимат, основан на взаимно разбиране и грижа един за друг. Следователно домакинските задължения няма да тежат и създават проблеми – всички членове на семейството съвместно ще помагат. Добър момент за практическо решение на семейни проблеми.

Това обаче трябва да стане бързо, тъй като напрежението в брачните и семейните отношения може да се засили в средата на седмицата. Факт е, че вашият любим човек ще бъде склонен да действа твърде прямо и недостатъчно дипломатично. Например, може да откаже да изпълнява определени семейни задължения. И подобно поведение да дестабилизира не само вас, но и отношенията във вашето семейство. В края на седмицата обаче, положителните тенденции ще надделеят. Това е добро време за бизнесмени, работохолици, тези, които не могат да седят без работа.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

27 юни 2022 – 3 юли 2022

В началото на седмицата представителите на зодия Риби, ще могат да подобрят финансовото си състояние. Може би ще успеете в професията си или ще получите пари от близки роднини. Освен това може да получите допълнителна работа, в извън работно време. Но правилните финансови решения, ще бъдат важен фактор за успех. Може да бъдете много практични в харченето на пари и да правите само наистина необходимите покупки. Добре е да инвестирате в облагородяването на дома.

Въпреки това, в средата на седмицата може да възникнат извънредни ситуации и ще бъдете принудени да похарчите много повече пари, отколкото първоначално сте планирали. Отношенията между влюбените могат да бъдат нестабилни – възможни са кавги по меркантилни причини. В края на седмицата ситуацията ще се подобри. Използвайте свободното си време за почивка и релакс. Препоръчително е да отидете в санаториум или някое тихо уединено място, където ще може да си починете добре от ежедневните грижи и неприятности. Семейният живот, ще е достатъчно стабилен. Отношенията със семейството ще са топли и комфортни.

art-twig.bg

 

Advertisement

Facebook

Календар

август 2022
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031