Connect with us

Астро

Пълен хороскоп за месец март 2022 година

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През март за представителите на зодия Овен, всичко ще се развие по най-добрия начин. За това, ще допринесе вашата положителна нагласа и оптимистичен поглед върху живота. Сега е важно да разберете своята стойност и уникалността на собствената си душа, да приемете своето положение и да се научите да се наслаждавате на всеки ден. Само се пазете от прибързани решения и самоизмами.

Любов и семейство

В романтичните отношения, трябва да си позволите колкото е възможно повече. Доверете се на своите чувства и на партньора си, потопете се в света на страстта. През първата половина на месеца, ще привличате по-често вниманието на противоположния пол. Необвързаните трябва да се възползват от това. През март са вероятни много успешни и интересни запознанства, които ще прераснат в нещо повече. Трябва да бъдете такива, каквито сте, без маска и преструвки, тогава всяка връзка, ще има положителни перспективи.

Семейните представители на знака, ще успеят да намерят баланс между работното и личното пространство. Ще успеете да постигнете хармония в отношенията със съпруг/а. Някои общи проблеми, забележимо ще ви обединят със семейството. Бъдете готови за неочаквани новини от далечни роднини. В края на март планирайте празник и поканете всеки, който ви е скъп.

Кариера и финанси

През март, ще обръщате повишено внимание на своите печалби. Загрижени сте за финансовото си състояние и сега, ще имате шанс да увеличите спестяванията си. Отново ще се заемете с трудни и сложни задача и ще ги доведете до край. Може да разчитате на подкрепата на вашите началници. Колегите на които преди сте помагали, също няма да ви останат длъжни.

Тези които се впускат в нов бизнес, ще се нуждаят от решителност и откритост. Други, които търсят работа, ще могат да се пробват в съвсем различна дейност. Такъв опит ще ви заинтересува силно и ще ви позволи да разширите границите на своите познания. Пригответе се да пътувате из страната и чужбина. Финансовото ви състояние, ще е стабилно. Ще получите добър бонус за свършената работа, но не трябва да разчитате на лесни пари. Всичко, което получите през този месец, ще бъде спечелено с честен труд.

Здраве

През март, трябва да се погрижите за нервната си система и кръвоносните съдове. Много симптоми, ще бъдат причинени от стрес и умора. Винаги намирайте време за почивка, сън и не се претоварвайте напразно. Старайте се винаги да сте в добро настроение, не забравяйте да приемате витамин D. В началото на пролетта слънцето ще ви оказва благотворно влияние, разхождайте се колкото е възможно по-често.

През първата половина на месеца, са възможни стомашни проблеми. Не претоварвайте тялото си с нездравословна храна и алкохол, винаги дръжте в аптечката лекарства от първа необходимост. Веднъж седмично организирайте гладен ден. Преминете към здравословно хранене. През март промяната на имиджа, ще бъде успешна. Смело отидете в салон за красота и си направете процедури, които не сте правили от дълго време. Свежият гардероб, ще ви помогне да станете по-привлекателни и уверени. Средата на месеца е добро време, за посещение на зъболекар.

Телец

04.21 – 05.20

Телец

 

Представителите на зодия Телец трябва да следят за всичко полезно, което се случва около тях. Тези знания скоро ще ви бъдат нужни, особено когато се заемете с някаква работа. Влюбените, може да разчитат на перспективно развитие на събитията. Вие сами не сте се надявали, че всичко ще се окаже толкова красиво. Много от вас, ще придобият недвижим имот този месец.

Любов и семейство

Влюбените представители на знака, ще са напълно отдадени на своя партньор. Потънали сте в чувства и сте готови на всичко. Ако сте проверили вашата половинка във времето, тогава не трябва да се бавите с предложението за брак или за съвместен живот. Март е чудесно време за подобни начинания и преместване в нов дом.

Семейните, може да се сблъскат с битови и домашни проблеми. Предстои ви трудна работа в ролята на родители, подобряване на дома и ремонти. Опитайте се да подхождате към въпросите съзнателно. Обсъждайте всяка дреболия с вашата половинка. В периода между 20 и 31 март е възможна неприятна кавга. По това време е по-добре да се въздържате от дълги пътувания и срещи с приятели, особено ако вашият любим човек не е с вас.

Кариера и финанси

Във финансово отношение, трябва да поддържате баланс. Струва си да се откажете от големи покупки и да се научите да живеете според средствата си. През март по-голямата част от приходите си, ще заработите лесно и просто. Творческите личности, успешно ще добият признанието на другите. Някой, когото познавате, ще ви помогне да достигнете ново ниво в професията. Тези които имат собствен бизнес, трябва да преразгледат как се отнасят към своите подчинени. Може би, изисквате от тях твърде много.

Опитайте се да погледнете на своите служители от нов ъгъл. Може би е време да помолите някой за помощ по този въпрос. Помислете как да обедините екипа в неформална обстановка. Първата половина на март е успешна за тези, чиято професия е свързана с науката. Ще може да постигнете много и да завършите това, върху което сте работили дълго време. Всички дела, свързани с пари, ще бъдат успешни. Може да разчитате на солидна оферта.

Здраве

През март ще възникне усещане за спад на силите. Има причина за това – свършва още един жизнен цикъл. Ако забележите апатия, която не е характерна за вас, но не се притеснявайте, всичко ще премине скоро. Междувременно се опитайте да мислите позитивно и не се претоварвайте. Ако имате възможност, починете си извън града.

Възможно е също главоболие, както и ще сте склонни към натъртвания, наранявания. Имунната ви система ще е отслабена и са вероятни инфекции. В студеното време не забравяйте да носите шапка. Въпреки измамно топлото време, не прибирайте зимните дрехи. Усещайки началото на простуда, отидете на лекар и не забравяйте да си вземете болнични, за да се излекувате напълно.

Близнаци

05.21 – 06.21

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, ще трябва да поработят върху поведението си. Ще трябва много да отстъпвате, да избягвате конфликти и да изглаждате ъгли. Пригответе се, че през март може да станете нечии обект на обожание. Има риск да попаднете в любовен триъгълник. В края на месеца ви очакват лесни пари, които ще ви завъртят главата, пазете се от това.

Любов и семейство

През първата половина на март, ще се потопите в романтика. Ухажването ще бъде толкова красиво и галантно, че бързо ще решите да разширите границите на позволеното. Трябва да се пазите от доминиране от ваша страна, в противен случай много бързо ще подтиснете партньора си. Що се отнася до дългогодишните връзки, тук са вероятни изненади. Възможно е някой друг да се намеси във вашия съюз.

Семейните също ще се къпят във внимание. Единственото нещо, което може да наруши идилията, е ревността. Не давайте причина и не оказвайте натиск върху вашият партньор. Не правете скандали, изберете друга тактика и тогава и двамата ще се почувствате по-добре. В края на март ви очакват вълнуващи пътувания с приятели. Гледайте празникът да не завърши с кавга.

Кариера и финанси

Не се очакват значителни промени в кариерата, но що се касае до парите, ще успеете да ги увеличите. Всичко, което сте планирали, ще мине перфектно. Опитайте се да бъдете част от екипа и не изпреварвайте събитията. Също така, не си струва да се хвалите пред другите. Има риск да се появят недоброжелатели. Бъдете внимателни и не се доверявайте на непознати. Шефовете няма да толерират агресивно поведение, така че сега е по-добре да седите тихо и премерено да правите това, което умеете.

Добрата работа, ще донесе добри пари. Това особено важи за творческите проекти. Обединявайки се с някого, ще постигнете по-голям успех. Не забравяйте, че първо работите за своя авторитет и едва след това, той работи за вас. Бъдете търпеливи и не очаквайте огромен успех веднага. За финансовите дела, времето не е лошо. Ще може да подобрите материалното си състояние и да се сбогувате с някои дългове. Само помнете, че хазартът е противопоказан за вас. Не рискувайте пари.

Здраве

През първите две седмици на март, ще бъдете в отлична физическа форма, но след това ще трябва да се погрижите за себе си. Могат да се обадят леки хронични заболявания. Черният дроб ще бъде особено уязвим. Не пренебрегвайте лечението, ако е необходимо, и не забравяйте да се изследвате.

Може да постигнете душевно равновесие, ако се занимавате със спокойни спортове. Туризъм, йога и плуване е това, от което се нуждаете сега. Ако започнете здравословна диета, тогава до лятото, ще постигнете перфектна форма. Премахнете вредните навици, които развалят не само външната красота, но и вредят на кръвоносните съдове. В средата на месеца, има риск от вирусна инфекция. Не забравяйте за хигиената и предпазните средства, особено на обществени места.

Рак

06.22 – 07.22

Рак

Представителите на зодия Рак през март, трябва да се погрижат за своята безопасност. Не рискувайте финансите си. Много от вас, ще могат да се запознаят с влиятелни хора. Обичайното добро здраве, може да ви подведе в най-неочакваният момент. Погрижете се за външния си вид.

Любов и семейство

В любовният живот, не се очакват сериозни притеснения. Семейните, най-накрая ще могат да започнат ремонт или да се преместят. Съветвайте се за всичко с вашата половинка, за да избегнете кавги. През март ще трябва да посещавате по-често роднини, някой близък наистина ще има нужда от вашата помощ. Бъдете готови за изненади от децата, чието възпитание ще отнеме много сили и нерви. Някои неща, ще трябва да вземете под личен контрол.

За необвързаните, съдбата подготвя специална среща. Имате всички шансове да намерите своята любов. Връзката, която ще започне през март, е обречена на успех. Любовта може да не се случи от пръв поглед, но бързо ще разберете че всичко е много сериозно. Освен това избраникът, ще бъде влиятелен човек, но вас ще ви интересува повече неговата личност, а не финансовото му състояние.

Кариера и финанси

За вас работата и всичко свързано с нея е много важна. За да бъдете успешни в бизнеса, трябва да подредите ежедневието си. Всъщност, за да се справите с трудните проекти, трябва малко да се отпуснете. Интелигентните решения, ще дойдат само когато сте отпочинали. В противен случай сте заплашени от емоционално прегряване, а това е изпълнено с конфликти с колеги и шефове, а имате ли нужда от това?! Към края на март, вероятно ще правите всичко на автопилот.

Обръщайте по-малко внимание на финансовата страна. Ако сте много загрижени за парите, те ще отлитат от вас два пъти по-бързо. Възможно е да получите неочаквана печалба към края на месеца. Препоръчително е да похарчите парите разумно и да дарите част от дохода си за добри дела. Бизнесмените трябва да бъдат внимателни с непознати партньори. Рискът от измама и загуба на пари, се увеличава. Бъдете внимателни при избора на служители. Ако планирате да се преместите на ново място, тогава се уверете, че наблизо няма конкуренти.

Здраве

Доброто здраве, не е причина да не се грижите за себе си. Поради негативни аспекти на планетите, хроничните заболявания могат внезапно да се влошат. Най-вероятно това ще бъдат отдавна забравени проблеми. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата и ендокринната система. В тази връзка може да забележите задух, повишено кръвно налягане, треперене, промени в настроението. Всичко е напълно разрешимо. За да сте сигурни, че заболяването не е животозастрашаващо, консултирайте се с лекар.

През март трябва да се заемете с външния си вид. Започнете със своята усмивка, посетете зъболекар. Погрижете се за кожата си. Вашият подобрен имидж, ще ви помогне да се почувствате по-добре и ще ви зареди с много позитивност. Започнете да се занимавате ежедневно със спорт. Малко физическа активност, ще ви помогне да се почувствате в добра форма и забележимо да стегнете фигурата си.

Лъв

07.23 – 08.23

Лъв

Представителите на зодия Лъв през март, трябва да се вгледат по-отблизо в приятелите си и да бъдат малко по-предпазливи с нови познати. Този месец рискът от проблеми в работата се увеличава, затова бъдете внимателни. Положителна тема в началото на пролетта, ще бъдат новите романтични приключения. В края на месеца има вероятност, да се отправите на пътешествие.

Любов и семейство

Семейните трябва да работят над своята самоувереност и самочувствие. Оказвате прекалено голям натиск върху партньора си и сте небрежни в изказванията си. Ако искате да изградите хармонични взаимоотношения, изберете различна тактика. Опитайте се да оставите вашата половинка, да стане главната в отношенията. Не се страхувайте да експериментирате. Обърнете специално внимание на интимната страна на връзката.

Необвързаните имат голям шанс, да срещнат своята любов през март. Между другото, най-вероятно любовта няма да е от пръв поглед. Огледайте се, вероятно вече сте срещнали човек, който отдавна изпитва топли чувства към вас. Приятелски отношения, също може да прераснат в романтични. Излизайте по-често на партита с приятели. Също бъдете максимално честни и открити, както със себе си, така и с обкръжаващите.

Кариера и финанси

Вие обичате своята работа, за вас тя е отдушник, а също така носи и добър доход. В преследване на успеха основното е, да не прегорите. Опитайте се, да съблюдавате режим на работа и почивка. И не забравяйте, че трябва да печелите по честен начин. Всеки риск със сигурност ще ви доведе до финансови загуби. През първата половина на март, е опасно да правите сделки и да придобивате големи материални активи. Рискът от измами ще намалее едва в последните дни на март.

Безработните ще могат да се пробват в нова дейност. Тези, които нямат нужната квалификация, най-накрая ще успеят да преминат през необходимият курс. Хващайте се за всяка възможност. Всичко, което съдбата ви подготвя през март, със сигурност е отредено за вас и определено ще ви хареса. Много представители на знака ще могат да изкарват пари неофициално, използвайки своето хоби. Креативните личности ще постигнат известен успех и ще спечелят сърцата на публиката.

Здраве

Този месец, трябва да обърнете внимание на съдовата система. Вероятни са проблеми, които ще се проявят под формата на скокове в кръвното налягане, главоболие, виене на свят и други симптоми. Разбира се, не трябва да преписвате лошото здраве за стрес, не забравяйте да посетите лекар и да преминете през предписаните изследвания.

Март е добър за промени в начина на живот. Ако по-рано сте се притеснявали или ви е мързяло, да се занимавате със спорт, сега си струва да опитате. Имате отлични спортни данни, което означава, че може да се опитате във всеки спорт. Започнете с ежедневно сутрешно бягане или посещавайте басейн в неделя. Всяка дейност, ще повлияе положително върху физическото и емоционалното състояние. Също помислете за вредните навици. Време е, да се сбогувате с тях.

Дева

08.24 – 09.22

Дева

През март представителите на зодия Дева, ще трябва да се борят с капризите си. Може да ви се струва, че целият свят се е надигнал срещу вас. Не забравяйте, че ако нещо не се получава, тогава това на първо място трябва да бъде мотивация за вас. Романтичните отношения ще носят радост, ако станете по-открити и приятелски настроени към партньора.

Любов и семейство

Вие се справяте отлично с живота и възпитанието на децата. Партньорът уважава вашите решения и е готов да работи с вас в екип. Само вие ще бъдете виновни за кавгите, ако си позволите да подозирате неговите действия. Опитайте се да не предизвиквате конфликти от нищо, запазете спокойствие, ако нещо не върви според вашия сценарий. В средата на март ще получите неочаквани новини, които ще ви принудят да посетите роднини.

Необвързаните могат да се запознаят с интересен и влиятелен човек. Възможен е и служебен роман, който да прерасне в траен съюз. Не трябва да се притеснявате от вероятните слухове и клюки. Доверявайте се само на чувствата си и наблюдавайте поведението на партньора. Не бързайте да ускорявате събитията, нека всичко върви плавно. През март ви очакват много душевни вечери, които ще помните дълго време.

Кариера и финанси

По време на работа са възможни конфликти и недоразумения. Възможна е неприятна ситуация, която да стигне до ушите на шефа. Бъдете дисциплинирани и не закъснявайте за работа. Със сигурност има хора които постоянно ви наблюдават и чакат да се спънете. В този период не трябва да разчитате на бонус или почивка. Сега ще трябва бързо да решавате проблеми. Може да се обърнете за помощ към добър приятел. Финансовото положение, ще бъде стабилно. По този въпрос винаги сте дисциплинирани, което е добра новина.

Трябва да се пазите от кражби през втората половина на месеца. Не носете ценности на видно място и дръжте спестяванията си в банка. Ако искате да увеличите средствата, тогава се консултирайте със знаещи хора. Избягвайте лесните пари, тъй като те са измамни. Безработните, ще могат да си намерят работа на непълно работно време по свой вкус и която ще отнема минимум време. По-късно ще разберете, че искате да разширите възможностите си. В свободното си време изучавайте полезни книги или се запишете на курсове. Съдбата ще ви срещне с човек, който ще ви помогне в работата.

Здраве

През март трябва да следите за състоянието на опорно-двигателния апарат. Склонни сте към нараняване. Това важи особено за любителите на екстремни спортове. Сега е по-добре да се откажете от опасните спортове и бързото шофиране. Тези, които работят на височина, също трябва да бъдат по-внимателни от обикновено. Също могат да се обадят хронични заболявания на ставите. Посетете лекар и се изследвайте, особено ако проблема се повтаря често.

От средата на месеца рискът от заразяване с инфекциозно заболяване се увеличава. Бъдете внимателни в тълпи, използвайте предпазни средства и не пренебрегвайте лечението. Отнасяйте се отговорно към децата, които могат да прихванат всяка инфекция от вас. Март е добър за ново начало и промяна на имиджа. Посетете стилист, зъболекар, отидете на спа център. Всяка промяна във външния вид, ще ви е от полза и ще подобри вашето настроение.

Везни

09.23 – 10.23

Везни

В живота на представителите на зодия Везни, ще навлязат промени. През март ще може да разчитате на искреността на своя избраник. Много от вас, ще искат да избягат от града и да си починат в добра компания. Във финансовите дела се очакват перспективи, не пропускайте изгодните оферти.

Любов и семейство

Март ще добави пикантност към вашите отношения. Вероятни са ярки сцени на ревност, жестоки кавги с последващо помирение. Всъщност подобни обстоятелства, ще са ви от полза, защото след това ще започнете да вярвате повече на партньора си. Препоръчително е да не взимате решения за раздяла, а да направите пауза, за да помислите какво е важно за вас в момента.

Необвързаните импулсивно ще търсят връзки, особено след като на хоризонта се очертават много нови запознанства. Уви, сега съдбата няма да ви даде шанс да срещнете своята половинка, но флиртове и връзки за забавление са доста вероятни. През март партитата, които решите да организирате, ще бъдат успешни. Приемете с благодарност всички дарове на съдбата, които тя е подготвила за вас.

Кариера и финанси

Ще ви бъде двойно по-лесно да се справите със задачите в работата, ако си изберете добър партньор. Сега не трябва да разчитате само на собствените си сили. Ще сте склонни да правите елементарни грешки, които могат да ви струват бонуса. Стремежът да идеализирате всичко наоколо, може да претовари нервната ви система и да доведе до изтощение, не допускайте това. Също така през март, е по-добре да не давате фалшиви обещания.

По отношение на финансовите въпроси, най-накрая ще може да се отпуснете. Ще успеете да се сбогувате с предишните дългове и да се върнете на правилния път. Също така, ще затворите дългогодишен материален въпрос свързан с роднини. Въпреки че ситуацията ще се подобри, трябва да следите за разходите си, така че и в бъдеще да останете на повърхността. Въздържайте се от сделки с недвижими имоти в първите дни на месеца, но в края на март всички покупки и продажби, ще бъдат успешни.

Здраве

През по-голямата част от март, ще може да се поддържате в добра форма. Склонни сте да надценявате способностите си, което може да доведе до нараняване и силна умора. Спазвайте мярка във всичко, не се претоварвайте със спорт и не оставайте твърде дълго на работа. След 20 март има голяма вероятност от обостряне на стари хронични заболявания. Обърнете специално внимание на гръбначния стълб и ставите.

През март са благоприятни масажите и всякакви козметични процедури. Погрижете се за своето тяло, почистете кожата и работете върху имиджа си. Планираните операции и процедури, ще бъдат завършени успешно. Ако искате да се откажете от вредните навици, тогава най-доброто време за това е периодът от 10 до 16 март. Може да се наложи да се обърнете по този въпрос към специалист и да си помогнете с лекарства.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион, ще са обезпокоени от случващото се наоколо. Ще ви се струва, че има твърде много въпроси, които ще ви тежат. Но сами няма да забележите как всички проблеми, ще се решат от само себе си през март. Научете се да се адаптирате към всякакви обстоятелства и бъдете по-гъвкави. Много от вас ги чака решение на домашните проблеми.

Любов и семейство

В любовната сфера всичко, ще е много добре, ако изключим прекалената подозрителност и ревност. Възможно е да възникнат недоразумения, заради прекалени финансови разходи. Решете този въпрос спокойно, скандалите няма да донесат нищо позитивно. Децата ще изискват повече внимание от обикновено, погрижете се за възпитанието им, предоставете им подкрепа.

Необвързаните рискуват неочаквано да се влюбят. Чувствата ще бъдат толкова силни, че ще засенчат всички и всичко, което се случва наоколо. Само следете противоположният пол да не се възползва от вашата лековерност и откритост. Има и голяма вероятност, тези чувства да бъдат несподелени. Краят на март е идеален за дълги пътувания със семейството и приятелите. Може да посетите друг град или дори държава и да се забавлявате. Ако сте планирали парти, тогава може да сте сигурни, че то ще бъде много успешно.

Кариера и финанси

Изпълнени сте с идеи и мечтаете да ги осъществите колкото се може по-скоро, но нещо постоянно ви пречи. Трябва да определите своята тактика на поведение с конкурентите. Някои личности ще искат по измамен начин, да спечелят вашето доверие. Не разкривайте всичките си карти, дори на привидно близки хора. През март може да рискувате, ще имате голям късмет.

Финансовото ви положение, ще изисква корекция. Имате твърде много неразумни разходи. Направете анализ на приходите и разходите, помислете какво наистина ви трябва и от какво може да се откажете или изчакате. В края на март пазете парите си, до вас ще се появи недоброжелател, който ще се опита да ви измами. Безработните напразно ще търсят работа. Сега не е най-доброто време за важни срещи и интервюта. Най-вероятно няма да ви разберат или оценят по достойнство. Използвайте по-добре това време за учене. Ще имате възможност да посетите някои курсове или да учите онлайн.

Здраве

През март, ще ви трябват много сили и енергия. За да ги получите, имате нужда от чист въздух и добър сън. Разхождайте се по всяко свободно време, скоро ще забележите какво огромно влияние оказва това върху съня. Не забравяйте да приемате витамини. Ако вашата диета не е балансирана, тогава просто се нуждаете от препарати, съдържащи микроелементи. Обърнете специално внимание на приема на омега мастни киселини.

Ако планирате да се заемете със своя външен вид, направете го от 1 до 10 март. Всякакви процедури, операции, лифтинг, стоматологично лечение, ще бъдат успешни. Отнесете се сериозно към избора на козметика. През март сте предразположени към кожни проблеми, така че не пестете от продукти и не забравяйте да използвате слънцезащитен крем. Има вероятност за алергия, затова внимавайте с новите храни в диетата си.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец през март, ги очакват много емоции и незабравими срещи. Пролетта, ще ви донесе мисли за промяна на имиджа. Може да ви бъде поднесен приятен подарък и то съвсем неочаквано. През март очаквайте гости отдалеч. Покажете гостоприемство и добри обноски. Могат да възникнат проблеми с парите.

Любов и семейство

Ще жадувате за развитие на събитията във взаимоотношенията. Готови сте да направите предложение на избраника, но се страхувате и не сте сигурни в чувствата към вас. Действайте спонтанно, доверете се на емоциите си. За ваша изненада, любимия човек ви подготвя изненада, която ще ви зарадва много. Бракът, сключен през март, ще бъде дълготраен. Но ако мислите как да прекратите връзката, тогава е по-добре да изчакате.

Необвързаните представители на знака, ще бъдат заобиколени от вниманието на обкръжаващите, но това не е това, което търсите. Ще получите много и различни предложения, но те изобщо не ви интересуват. Търсете прекрасното и не се отклонявайте от принципите си. Ще се появи човек от миналото, който ще ви напомни за минали чувства. Но може да сте сигурни, че това ще бъде само еднократно забавление, не се надявайте, че същото ще се повтори втори път.

Кариера и финанси

В работата, ще може да покажете най-добрите си страни. Явно сте сред фаворитите на шефовете. Въпреки това, бъдете готови за форсмажорни обстоятелства. От вас ще се искат много бързи реакции. А в допълнение към скоростта, ще трябва да свършите работата си перфектно. Пазете се от завистливи хора. Някой в колектива, може нарочно да ви подстави или да разпространи глупави слухове, за да ви дразни. Паралелно с това, всичко което правите през март, ще ви бъде от полза.

Във финансовата сфера, могат да възникнат трудни ситуации. Избягвайте дълговете и не давайте пари на заем, в противен случай рискувате да загубите парите си завинаги. Но има и положителни новини, ще ви бъде предложен доста печеливш и дългосрочен проект, който ще ви донесе добри доходи в бъдеще. Засега се въздържайте от покупка на недвижими имоти и автомобили. При подписване на документи, се доверявайте на специалистите.

Здраве

През март трябва да си спомните за превенцията. Това важи, както за сезонните заболявания, така и за хроничните, за които отдавна сте забравили. Ако не сте ходили на лекар от дълго време, отделете няколко дни и се подложете на прегледи. Погрижете се за храносмилателната система, в средата на март се увеличава рискът от чревни разстройства, които могат да причинят много неудобства. Освен това възстановяването, ще отнеме много време и пари.

По всякакъв начин, прогонете негативните мисли. Апатията и депресията, могат да провокират хроничен гастрит и язва. Лошото настроение, ще се отрази и на нервната система. Научете се да мислите позитивно, четете книги и излизайте по-често.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Представителите на зодия Козирог през март, ги очаква успех в работата и у дома. Това е чудесно време за приемане на гости и посещение на различни събития. За да поддържате връзката си на добро ниво, ще трябва да покажете щедрост и великодушие. През март е по-добре да не търсите съвети по финансови въпроси.

Любов и семейство

За тези, които търсят любовта, се препоръчва да излизат по-често от къщи, особено след 20 март. Очаква ви интересно запознанство, което най-накрая, ще добави колорит във вашият живот. Не отказвайте срещи, дори ако човекът отсреща ви изглежда скучен. Във всеки случай, ще получите изгода от общуването с противоположния пол. Пазете се от отношения с обвързани хора, сега има риск да се влюбите в грешен човек и да си причините много проблеми.

Семейните, трябва да правят по-често отстъпки. Дръжте се галантно и възпитано, проявявайте щедрост и просто без причина зарадвайте любимите хора с подаръци. Може също така, да организирате парти и да изненадате своето семейство. Бъдете сигурни, това ще ви сближи много. Ако от дълго време сте в сложни отношения, тогава е възможно пълното им прекъсване по ваша инициатива, но за вас ще бъде безболезнено.

Кариера и финанси

Тези които имат собствен бизнес, ще имат щастлив шанс да се запознаят с влиятелни хора. Пред вас, ще се отворят нови хоризонти. За да не се претоварите от работа, наемете помощници. Важните преговори и срещи, по-добре планирайте за втората половина на месеца. Не започвайте бизнес със стари приятели, те могат да ви измамят. Добро време за привличане на инвеститори. Креативните, ще имат късмета да хванат вдъхновението. В края на март музата ще ви посети.

Може да създадете нов шедьовър или да се представите пред голяма публика. Бъдете уверени и позитивни, ще успеете. Някои представители на знака, ще трябва да поработят върху имиджа си. Финансовите проблеми, ще ви тревожат повече от обикновено. Прекалено пестеливи сте, опитвате се да пестите колкото се може повече пари, като същевременно се отказвате от обичайните удоволствия. Трябва да се отпуснете малко и тогава ще видите, че най-важното нещо в живота не са парите.

Здраве

През март трябва да пазите пикочно-половата си система. Възможни са обостряния на хронични заболявания, а също така е много вероятно да се простудите и да си създадете проблеми с бъбреците. Въпреки измамното, топло време, трябва да се обличате по-топло и да пазите краката си. Консумацията на алкохол, също може да провокира смущения в отделителната система. По-добре планирайте операции през първата половина на месеца, тогава рехабилитацията ще бъде много по-бърза.

Заемете се със зъбите си. Посещението при зъболекар е необходимо за решаване на дългогодишни проблеми. Зъбната болка, може да ви изненада, така че не се бавете с този въпрос. Вероятни са прояви на стоматит и херпес, които значително ще повлияят както на здравето, така и на външния вид. Съхранявайте антисептици в аптечката и спазвайте хигиена на устната кухина и ръцете. Дамите трябва да се погрижат за здравето на репродуктивната система. Добре е да се консултирате с лекар, особено ако искате да имате деца в близко бъдеще. Възможно е да имате нужда от манипулации, които през март, ще бъдат успешни.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

Представителите на зодия Водолей, ги очаква прекрасен месец във финансово отношение. Най-накрая, ще си поемете дълбоко дъх. Стар проблем, ще бъде решен. Възможни са конфликти в работата, бъдете внимателни в своите изказвания. В любовната сфера нещата няма да са толкова лоши, но ще трябва да направите избор.

Любов и семейство

Семейните, ще бъдат заети с домакински задължения. Най-накрая ще се решите да ремонтирате дома или ще поискате да промените местоживеенето си. Отрицателното е, че е възможен конфликт на битова основа. Ако възникне голяма кавга, тогава станете инициатор на помирение. През март е възможен и пълен разрив на отношенията поради неразбирателство, но всичко е във ваши ръце.

На необвързаните представители на знака, няма да им е до романтика. Имате достатъчно ухажори, но те изобщо не се вписват във вашите планове. Разчитате само на лек флирт и забавление, за разлика от партньорите. Ако не сте съгласни да се обвързвате, тогава не давайте фалшиви надежди. През първата половина на месеца, отделете време за приятелите си. Приятелството е много важно за вас, особено след като около вас има добри и лоялни хора, които няма да ви изоставят в трудни моменти.

Кариера и финанси

Трябва да сте креативни в работата. Вашият нов подход, ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние и да избегнете проблемите. Желанието да дадете всичко от себе си, ще бъде забелязано и от вашия шеф, който няма да ви остави без внимание. Възможни са бизнес пътувания на дълги разстояния. През март ще има възможност да напреднете в кариерата, но трябва да покажете твърдост и да не отстъпвате на никого по този въпрос.

Финансовият въпрос, ще стои остро пред вас. Бъдете дисциплинирани с парите. Планирайте разходите си и избягвайте рискови начинания. Ако искате да инвестирате, не забравяйте да се консултирате с адвокат. В края на март има възможност за измама и кражба, пазете портфейла си и не казвайте на никого своя пин код. Тези, които търсят работа, трябва да обърнат внимание на необичайните за тях професии. Има шанс да бъдете привлечени от нова работа или нестандартна дейност.

Здраве

Психологическото ви здраве през март, ще бъде уязвимо. Всякакви дреболии, могат да ви изкарат от равновесие. Опитайте се да мислите позитивно, привличайте само хубави неща в живота си. Ако сте изправени пред стрес, тогава вземете успокоителни. Липсата на слънце може да се попълни с прием на витамин D. Не пренебрегвайте подтиснатото състояние, защото може да се стигне до депресия. Вземете си домашен любимец, за да подобрите настроението си.

През март рискувате да настините или заразите с вирусно заболяване, затова внимавайте в тълпите. Ако някой от семейството е болен, изолирайте се и използвайте защитни средства. Във вашия случай рискът от усложнения е висок. По-добре не планирайте операции през първата половина на месеца. Има голяма вероятност от лекарска грешка. Отговорно избирайте клиниката и лекаря, където планирате да се подложите на лечение.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

За съжаление, март не обешава да е весел и безгрижен за представителите на зодия Риби. Сега трябва да запретнете ръкави и да свършите доста работа. Вероятни са кавги с роднини и приятели, които ще продължат дълго време. Много от вас, ще се окажат в плен на трудни любовни отношения. Пазете се от манипулации от страна на противоположния пол.

Любов и семейство

Необвързаните рискуват да попаднат в трудна връзка с нечестен човек. Не трябва да откривате душата си пред първият срещнат, първо опознайте по-добре събеседника. Има шанс да срещнете користен човек, който ще се възползва от вас. През март е по-добре, да не започвате романтични отношения. Тези, които вече имат връзка, също им предстои сложен период. Ще трябва да направите труден избор за нещо. Не позволявайте да бъдете подтискани и манипулиран. Ако става дума за раздяла, тогава направете пауза, за да обмислите нещата.

Семейните представители на знака, ще трябва да се справят с домашните проблеми. Възпитанието на децата, ще изисква много усилия и внимание. Често ще възникват кавги с любимия човек, но общите проблеми бързо ще ви помирят. Обърнете внимание на по-възрастните роднини, някой ще има нужда от вашата помощ.

Кариера и финанси

На работа трябва да бъдете спокойни и хладнокръвни. Някои от вашите колеги, умишлено ще ви вбесяват. Тези, които имат собствен бизнес или заемат ръководна позиция, трябва да бъдат по-строги с подчинените. Някой в коектива се възползва от позицията си, помислете върху това. Ако искате да постигнете високи резултати, тогава не обявявайте на всеуслушание плановете си за бъдещето, а мълчаливо вървете към целта.

Материалният напредък няма да бъде толкова бърз. Трябва да се постараете, за да спечелите прилична сума пари. Не разчитайте на печалби или наследство, докато не ги получите. Ако планирате да закупите недвижим имот, тогава не бързайте, свържете се с експерт, които ще ви помогне да разберете всички нюанси. През март могат да ви поискат заем, не отказвайте само на близките си, с останали по-добре не рискувайте, в противен случай завинаги ще се сбогувате със средствата си.

Краят на месеца е добър за безработните. Към вас ще се обърнат хора, които ще ви предложат добра работа. Не губете време напразно, четете повече, развивайте се и посещавайте курсове. Има вероятност за предложение за работа в чужбина. Може да се уплашите от подобна перспектива, посъветвайте се с близките.

Здраве

Трябва да се заемете със самовъзпитание. Обърнете внимание на ежедневният си режим. Липсата на сън, ще се отрази на външния вид и психологическото състояние. Ако искате да избегнете наддаването на тегло, тогава е време да преразгледате диетата си и да се откажете от сладкото. Работете и върху вредните навици, те могат да причинят голяма вреда на черния дроб, особено при тези с хронични заболявания на храносмилателната система.

Началото на март ще ви вдъхнови да се преобразите. Всички процедури при козметолог и зъболекар, ще преминат добре. Ако решите да промените прическата си, заемете се с това отговорно. По този въпрос трябва да сте взискателни и настоичиви, но резултатът ще ви зарадва. Занимавайте се със спорт. Всяка физическа активност, ще повдигне самочувствието ви и ще подобри здравословното състояние. Не забравяйте да правите упражнения сутрин.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031