Connect with us

Астро

Пълен хороскоп за октомври 2020: всички зодии

Публикувана

на

Месец октомври благоприятства деловите връзки, както и романтичните приключения, като за някои от вас любовта ще премине в следващ етап – за едни брак, за други съвместно съжителство. Тушират се споровете и проблемите в професионалната област и се засилват уменията за комуникация и работа в колектив.
ОВЕН
През октомври представителите на зодия Овен, ще трябва да пожертват много, заради работата и семейството. Всички членове на семейството ще се нуждаят от вашата помощ, подкрепа и внимание. Ще трябва да отделяте много време и усилия, за да премахнете постоянно възникващите трудности във взаимоотношенията с близки и бизнес партньори. До края на месеца отношенията ви с другите ще се подобрят значително, а енергичната активност ще донесе печалба.
По принцип целият месец, ще бъде изпълнен, ту с положителни, ту с отрицателни събития. Ще трябва да мобилизирате усилията си от самото начало на месеца, но до средата на периода, ще се почувствате уверени в собствените си сили и ще може да решите някои проблеми в партньорството. Правете отстъпки, особено по не фундаментални въпроси и ще видите как всичко се променя. Сега здравословният компромис ще е толкова важен, колкото и въздухът. Избягвайте острите теми, особено при спор с противници. Не нарушавайте атмосферата, с ненужни, негативни емоции. Не забравяйте, че сега е важно да бъдете в златната среда.
Любов и семейство
В семейните отношения, ще се покажете като силна и ярка личност, при условие че партньорът не оказва натиск върху вас. Налагането на чуждото мнение, не е приемливо за вас. Много от представителите на вашият знак, ще искат остри усещания и може да рискуват да създадат отношения настрани. Обаче е препоръчително да не стигате до това, в противен случай ще загубите доверието на любимия човек.
През втората половина на месеца необвързаните ги чака романтична среща, която може да се развие в бизнес партньорство и да помогне за кариерата. В последните дни на месеца не трябва да се карате с приятели и не изостряйте отношенията с началниците, в противен случай ще си спечелите много ненужни проблеми. През октомври ще бъдете заети да търсите постоянен партньор. За щастие имате много почитатели и следователно няма да е трудно да изберете най-достойният сред тях. Колко дълго ще продължи връзката, ще зависи изцяло от вас.
Кариера и финанси
В работната през октомври, всичко ще бъде нестабилно. Успехът и късмет, ще ви обърнат гръб, така че този месец не трябва да стартирате нови проекти и да подписвате дългосрочни договори. Връзките с партньорите, ще бъдат напрегнати. Опитайте се да бъдете неутрални в разговорите си. Здравословният компромис, още не е навредил на никого. Правете отстъпки, но в същото време не забравяйте за вашите интереси.
Във финансово отношение нещата няма да вървят толкова добре, колкото бихте искали. Ще трябва да изплащате дългове и на практика няма да останат пари за вашите собствени нужди до края на месеца. За да ви стигнат парите до следващата заплата, се препоръчва да се въздържате от скъпи покупки. В края на месеца ще може да балансирате финансовото си положение, с помощта на влиятелни партньори.
Здраве
Физическото ви състояние през есента, ще бъде задоволително. Атаките на депресията бързо ще се изпарят, ако редовно спортувате и като цяло водите активен начин на живот. По време на периода на недостиг на витамини, поддържайте организма си с балансирана и разнообразна диета. Яжте зеленчуци, плодове и протеинови храни.
За укрепване на имунитета, приемайте витамини. Старайте се също да не се преуморявате, в противен случай ще имате неустоимо желание да изоставите пътуванията до басейна или фитнес залата. А заедно с това раздразнението и умората ще започнат да се натрупват, което ще доведе до нервен срив.
ТЕЛЕЦ
През октомври представителите на зодия Телец, ще се сблъскат както с положителни, така и с отрицателни емоции. През първите дни на месеца, ще бъдете затрупани с работа. Нови проекти, обещаващи партньорства, нови условия на работа – това е, което ще ви заобикаля до средата на месеца. Трудности могат да възникнат поради невъзможността да съчетаете семейството и работата. Изберете кариерата, като разчитате собствените си сили, постепенно ситуацията у дома ще се върне към нормалното.
През втората половина на месеца работния темп ще се забави и ще може да си направите почивка. Това е периода през които, ще се чувствате най-добре. Ще се радвате да съберете плодовете на вашата упорита работа. Може да имате неочаквани идеи, как да подобрите финансовото си положение. Последните дни от месеца, може да са изпълнени със семейни конфликти и болести. Бъдете внимателни, при общуване с непознати.
Любов и семейство
В любовта ситуацията ще е нестабилна: колкото повече се опитвате да задържите партньора, толкова по-бързо той ще се отдалечава. Затова се препоръчва да контролирате вашата настойчивост и да дадете повече свобода на вашата сродна душа. Анализирайте поведението си, може би сте дали повод за действия, които са предизвикали кавги наскоро. Може би на партньора ви, му липсва внимание. Спокойно обсъдете всички въпроси, коригирайте възприятието си за случващото се и в любим човек ще намерите любов и разбиране. Отношенията с децата, ще се развият повече от добре. За потомството ще останете безспорен авторитет.
Необвързаните ще бъдат затрупани с покани за срещи, партита, тържества. Отхвърлете съмненията и желанието да сте сами, по-често бъдете сред хора. Има шанс да се запознаете с интересен човек, с когото ще възникне силна емоционална връзка. Рано е да се говори за сериозна дългосрочна връзка, но комуникацията с този човек ще бъде богата и полезна за вас.
Някой от вас които от дълго време имат отношения, ще решат да направят сериозна стъпка – и да създадат семейство.
Кариера и финанси
В кариерата през октомври отговорните и трудолюбиви от вас, най-накрая ще получат насърчение от своите началници. В последно време, успяхте да демонстрирате отлични професионални качества и ако ви предложат допълнителна работа, се съгласете. Ще свършите работата бързо и ще ви бъде платено много добре. Новите служители, които са от скоро във вашата компания, ще се окажат опитни и отговорни хора. Комуникацията с тях ще бъде много полезна. Много е вероятно при обсъждането на професионални въпроси, да се роди съвместен проект, участието в което ще ви помогне да откриете нови страни на вашия талант.
По отношение на финансовите въпроси през октомври, трябва да сте много внимателни. Опитайте се да не правите никакви транзакции с публични пари. Може би през този период ще загубите или от глупост ще похарчите голяма сума пари и ще трябва да компенсирате от собствените си средства.
Здраве
Що се отнася до здравето, през октомври по необясними причини може да изпита известно безпокойство, което със сигурност ще се отрази на вашата активност и концентрация. През този период, доколкото е възможно, е необходимо да намалите физическият и психически стрес, да почивате повече и да намерите възможности за релакс.
Ако няма противопоказания, този месец е добре да ходите на масаж, който несъмнено ще тонизира тялото ви. Особено внимание трябва да обърнете на гърба и шията. В края на октомври, може да се поглезите с кулинарни изкушения. Това няма да повлияе на фигурата по никакъв начин. Излизането в ресторант или просто вечеря със семейството, ще има положителен ефект върху настроението ви и ще ви помогне да се справите с тревожността.
БЛИЗНАЦИ
За представителите на зодия Близнаци, октомври ще бъде време на вълнуващи пътувания и важни запознанства, които ще им помогнат да реализират своите професионални амбиции в бъдеще. Най-благоприятното време за изпълнение на нови проекти е през първото десетдневие на месеца. Ако не оказвате натиск върху партньорите и подчинените си, ще съберете силен екип от съмишленици.
Интелектуалното общуване, ще ви бъде нужно повече, отколкото искреността и откровеността. Прекарвайте повече време в комуникация с приятели и трупайте нови знания. Месецът е добър и за работа. В личния живот всичко ще е наред през първата половина на месеца, в следващите дни взаимното разбирателство с партньора може да намалее. Ще имате нужда от търпение и деликатност. Романтични запознанства, ще имате достатъчно, но сериозна връзка може да се получи, само ако отношенията са основани на общи интереси.
Любов и семейство
В личните отношения се очакват изненади. Партньора, децата, роднини – всеки ще изисква вашето моментно внимание и участие в живота си. Издръжливостта понякога няма да ви стига, но е препоръчително в този труден период да се опитате да сдържате емоциите си и да проявите търпение в общуването със семейството. Вашите заучени фрази, адресирани до най-близките и пренебрежението към напрежението в семейството, ще ви изиграят лоша шега – най-вероятно ще отчуждите близките си или напълно ще унищожите семейството.
Необвързаните представители на знака, ще бъдат настроени да общуват активно с другите. Не се страхувайте от запознанства с хора, които ви интересуват – никой няма да може да устои на вашата усмивка и чар. Искреността и откритостта са ключът към сърцата на новите познати. Може би точно сега ще намерите партньор, за когото отдавна мечтаете.
Кариера и финанси
За да постигнете положителни резултати в кариерата през октомври, трябва да се научите да сдържате емоциите си и да контролирате настроението, в противен случай може да си навредите. Този месец се очакват много комуникация, същевременно ще може да подновите някои връзки и контакти. Бизнес партньорствата, ще донесат късмет и ще отворят нови перспективи в живота. А някои от новите запознанства, ще доведат до ползотворно сътрудничество в бъдеще.
Към края на месеца в работата може да ви накарат доста да се притесните. Може би някой от колегите, ще реши да организира саботаж или рокада. Не падайте духом, до началото на ноември ситуацията ще се изправи и ще получите прилив на сила и енергия. По отношение на финансите си струва да се въздържате от големи покупки и инвестиции: има голяма вероятност парите да бъдат пропилени. В края на месеца, креативните, може да разкрият своите таланти. Ще постигнете успех.
Здраве
В средата на месеца, при някои могат да се появят здравословни проблеми. Ще трябва да се подложите на преглед. За щастие, навременната диагноза ще позволи ефективно лечение. През втората половина на месеца, обърнете внимание на превенцията на сърдечните заболявания. Опитайте се да не претоварвате бъбреците и черния дроб – за известно време се откажете от алкохола и мазните храни.
Опасността от неприятни злополуки и настинки, през този месец ще е увеличена. Не разчитайте на съдбата. Запомнете – всичко е във ваши ръце. Чаша горещ чай с мента, ще ви предпази от настинки и неприятни инциденти … Просто спрете да общувате с хора, които се хранят с вашата енергия. Също не пренебрегвайте физическата активност. Редовните посещения на фитнес залата, ще ви поддържат във форма.
РАК
За много от представителите на зодия Рак, октомври ще бъде неспокоен месец. Много от вас ще воюват, сами със себе си. Вътрешната конфронтация няма да ви позволи да работите плодотворно и да изградите отношения с любимия човек. Какво точно ви притеснява, ще определите чак към края на месеца. Най-вероятно ще се дължи, на нестабилната ситуация на работното място. В работата е възможен неприятен разговор със стар съперник и това да наложи да вземете важно решение.
През този месец, ще имате голямо желание да се уедините и да анализирате текущите събития. Опитайте се да разпределите времето си по такъв начин, че да е достатъчно за комуникация с близките и размисъл за живота. Това е добър месец за саморазвитие, пътувания и начало на образованието. Работата може да не е толкова интересна, колкото бихте искали – приемете го философски. Сега не е време да търсите друга.
Любов и семейство
Отношенията с членовете на семейството, няма да са от най-приятните. През целия октомври, ще страдате емоционално, когато общувате с близките. И всичко това ще се дължи на факта, че мненията на близките и вашето, често няма да съвпадат. Упоритите от вас, няма да искат да правят отстъпки и компромиси, което ще предизвика буря от възмущение сред децата и съпруга. Ако искате да постигнете мир и разбирателство в семейството, опитайте се да забравите за гордостта и често се съгласявайте с най-близките.
През втората половина на месеца, ще ви обхване носталгично настроение. Изведнъж ще поискате да си спомните старите дни, да се срещнете със стари приятели, да посетите онези места, които са оставили след себе си много приятни впечатления. Необвързаните може да възобновят отношения с бивши партньори. Новите запознанствата, направени през този период, не обещават да прераснат в сериозна връзка. Ако обаче не се стремите към това, тогава се наслаждавайте на момента и просто си позволете да бъдете ухажвани. Ситуацията ще се разреши от само себе си.
Кариера и финанси
В началото на месеца, работата ще върви мудно и неравномерно. Дългите периоди на почивка, ще бъдат последвани от кратки периоди на енергична активност. Може би има много неща, които не ви устройват в работата, но трябва да се стегнете и да бъдете търпеливи. В средата на месеца, ви чака подновяване на стари партньорства, което ще допринесе за напредък в кариерата, повишено настроение и бизнес активност. До края на месеца покровителството на влиятелни хора ще ви помогне в създаването на материална база. Положителната тенденция ще продължи до началото на ноември.
В последните дни на месеца, се въздържайте от прекомерна комуникация с колегите – може би ще бъдете въвлечени в конфликт на интереси. Не се замесвайте в спорове и отложете изясняването на отношения за по-добри времена. По отношение на парите, ще имате късмет. Може да ви бъде предложена изгодна оферта, която ще промени целия ви бъдещ живот. Жалко е, че на много от вас ще им е трудно да се концентрират върху основната цел и да преодолеят инерцията. Препоръчително е да се преодолеете вътрешната конфронтация, иначе ще пропуснете блестящи възможности.
Здраве
През октомври е възможно изостряне на хронични заболявания. Поддържането на нормално физическо състояние, ще ви помогне навреме да реагирате на появилите се симптоми. А при първите признаци на заболяване, се консултирайте с лекар. Сега трябва да консумирате голямо количество минерални вещества, които ще ви помогнат да се справите с предстоящата заплаха.
За да поддържате добра физическа форма, както и да повишавате общия тонус на тялото, запишете се в фитнес зала. Въпреки това, не прекалявайте – правилно преценете възможностите си и разпределете натоварването. Октомври също е идеален за трениране на паметта -определено ще имате успех в изучаването на чужди езици. А саморазвитието ще ви обогати в духовен план.
ЛЪВ
През октомври представителите на зодия Лъв, ги очакват творчески подем, интуитивни прозрения и финансов успех. В края на месеца, ще имате късмет в работните въпроси. Първите дни на октомври трябва да обърнете внимание на здравето, отчаяно ще се нуждаете от комфорт, грижа за близките и домашен уют. Някои от вас ще трябва да тръгнат на дълго, неочаквано пътуване в края на месеца, вероятно в чужбина. През този период, изведнъж ще се появи желание да учите чужд език или да получите друго образование – не се колебайте да учите.
Точно учението, ще отвори нови перспективи за вас. Сега смирете характера си, бъдете отстъпчиви на работа и у дома. Вашата енергия търси път навън и е готова да изгори всичко наоколо, задръжте я – и месецът ще приключи много успешно. Като цяло през октомври ще бъдете енергични, привлекателни, общителни и креативни – накратко, късмета ще бъде на ваша страна, така че не пропускайте шанса да направите живота си по-ярък, по-богат и щастлив.
Любов и семейство
Не се захващайте с всичко наведнъж, а решавайте задачите по ред на настъпването им. Обърнете повече внимание на любимия човек, заемете се с общо хоби. Напоследък сте се отчуждили от партньора си. Е, време е да анализирате защо това се е случило и да закърпите пукнатините в семейната лодка. Най-накрая, ще осъзнаете, че трябва да работите върху брачните отношения и едва тогава, всеки член на семейството ще се почувства щастлив.
Първата половина на месеца, се заемете с решаването на неотложните семейни въпроси. Ще се изненадате, когато откриете, че близките с готовност ви помагат и че подкрепата на семейството върши чудеса. В разговори с любимите си хора, се опитайте да не се дразните от дреболии и не създавайте изкуствени конфликти. Бъдете съпричастни към проблемите на децата.
Кариера и финанси
През този период, ще може да се справите с най-трудните задачи. Вярно е, че много от вас, ще бъдат твърде небрежни. Не бива да разчитате изцяло на подкрепата на късмета, проявете инициатива – и тогава всичко ще се получи. При решаването на работни задачи, помолете за помощ колегите, които между другото ви уважават и ценят като изпълнителен и професионален работник. Тяхната помощ ще ви позволи да достигнете до нови хоризонти в кариерата.
През октомври много от вас, ще бъдат заети с изграждането на нови бизнес контакти. Не забравяйте, че незавършените дела няма да ви позволят да продължите напред. Ето защо, преди да започнете нови проекти, завършете старите. Във финансово отношение, периода не е много благоприятен. Умерете своя плам и се откажете в тоя месец от големи разходи. Вашата активност, ще намалее в края на месеца. Това не е причина да се разстройвате – по-добре се заемете с нещо което ви доставя удоволствие. Ако няма такова, сега е моментът да намерите хоби по ваш вкус.
Здраве
През октомври, ще изпитате емоционално претоварване. Нестабилното психическо състояние, ще се отрази негативно на работния дух. Ще бъдете преследвани от апатия, раздразнителност и нервност. Общуването с другите, ще бъде сериозно изпитание. Процедури за отмора – релаксиращи вани, курс на масаж, слушане на успокояваща музика ще ви помогнат да се справите с депресивното състояние. Би било хубаво да правите йога и дихателни упражнения.
В средата на есента има възможност за обостряне на хронични заболявания. Пригответе се за това! Вземете всички необходими превантивни мерки. През октомври са вероятни и настинки. Опитайте се да не се преохлаждате, вземете предпазни мерки – пийте витамини и се обличайте топло.
ДЕВА
За представителите на зодия Дева, октомври ще бъде изпълнен с най-разнообразни събития. В началото на месеца се заемете с битовите и семейни дела. В средата на месеца, обърнете повече внимание на здравето, отколкото на работата. Прекарвайте повече време със семейството си. От развлеченията изберете тези, които няма да ви струват големи суми, но ще ви доставят много положителни емоции.
Опитайте се да се реализирате в творчеството: съставете кулинарна рецепта, проявете въображението си в дизайна на апартамента. Препоръчително е също по-често да се усамотявате – сега това ще е полезно за вас. В последните дни на месеца, се пазете от конфликти на работа и с любимите хора – това може да попречи на вашите планове за бъдещето.
Любов и семейство
През октомври личният живот, ще е двусмислен. Може би през този период ще видите много недостатъци в партньора си. Спокойно, в света няма перфектни хора, така че не трябва да имате причина да се сърдите или притеснявате. Наред с недостатъците, любимият ви човек има много положителни качества, съсредоточете се върху тях. Не стигайте до кавги и конфликти. Семейните, ще разрешат битови дела. Някои възрастни роднини, ще се нуждаят от вашата подкрепа. Сега е моментът за укрепване на семейните връзки. Взаимоотношенията с децата ще бъдат добри. Потомството ще чувства вашия авторитет и напълно ще ви се подчини.
Необвързаните могат да разчитат на нови романтични познанства. Ще се окажете в забързан водовъртеж от страстни чувства, но те няма да продължат дълго. Този месец също може да срещнете бивш партньор, за когото отдавна сте забравили. Избледнелите чувства могат да избухнат с нова сила и вие да решите да подновите връзката. Може да се увлечете отново, но най-вероятно тези отношения няма да имат перспектива.
Кариера и финанси
Имате твърде много недоброжелатели и конкуренти, които се стремят да ви съсипят живота. Те правят интриги и тайно настройват ръководството срещу вас. Внимавайте, когато общувате с колеги – някоя от думите може да бъде използвана срещу вас и да се окажете в центъра на скандал. Препоръчва се да смените бизнес партньорите и да си поставите нови цели. Не споделяйте вашите планове с колегите, в противен случай може да останете без план и без ресурси за неговото изпълнение.
До края на месеца страстите на работното място ще отшумят и вие, ще може по-плътно да се занимавате с работните дела. Когато вземате решения, консултирайте се с хора, на които имате пълно доверие. През октомври, ще изпитвате липса на пари, а така ще ви се иска на да си купите нова рокля или да отидете в скъп ресторант. Съвета е да изчакате неблагоприятния период да отмине – през ноември проблемът с финансите, ще бъде решен във ваша полза.
Здраве
През октомври, ще ви мъчат алергични реакции. При лечение на алергиите, трябва да дадете предпочитание на лекарства, които съдържат естествени съставки. Някои от представителите на знака, ще са изправени пред заболявания на дихателните органи. Краката също, ще бъдат уязвими.
Необходимо е да вземете превантивни мерки срещу настинките – не допускайте преохлаждане, ограничете комуникацията с голям брой хора. Ако е възможно, оставайте вкъщи по-често. Обогатете диетата си с храни, богати на желязо, йод и фосфор – по този начин ще избегнете анемия. Ходенето навън и правенето на упражнения, могат да помогнат за облекчаване на умората и нервността.
ВЕЗНИ
През октомври много от представителите на зодия Везни, ще покажат своите таланти. Нови хоризонти ще се отворят за вас и нямате право да пропускате възникналите възможности! Октомври е най-доброто време за намиране на нова работа, стартиране на нови проекти, подписване на договори, провеждане на преговори. Най-позитивният период, ви очаква в средата на месеца.
Ще бъдете пълни с енергия, която трябва да бъде насочена в конструктивна посока, в противен случай конфликтните ситуации няма да могат да бъдат избегнати. В личният живот няма да скучаете, но може да възникне сериозна конфронтация с партньора или роднини. Но вашият дипломатически подход за решаване на възникналите проблеми, ще ви позволи да прекратите кавгите и разногласията възможно най-скоро. Постарайте се да изгладите ситуацията, а с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.
Любов и семейство
Семейните през октомври ще се занимават с неотложни битови въпроси. Поради натрупаните дела, отношенията с близките могат да се влошат. Препоръчително е да не обвинявате любимите си хора, а да се опитате да разрешите всички спорни въпроси сами. Избраникът може неволно да ви обиди, което ще предизвика негодувание. Може би, ще искате да отвърнете. Въздържайте се от отмъщение – няма да ви доведе до нищо добро. Не се опитвайте също да накарате половинката си да ревнува. Позволявайки си сериозно да се разгневите, ще провокирате конфликт. Краят на месецът ще приключи успешно и всички разногласия ще останат назад.
През първата половина на месеца, е възможно да посрещате далечни роднини. Като цяло месецът е богат на срещи със семейството и приятелите. Много приятни гости, ще посетят дома ви. Сега не се препоръчва да планирате дълго пътуване или командировка. Всичко, което може да си позволите сега, е тиха почивка у дома. Между другото, възможни са съдбовни срещи и събития. Може би нещо подобно се е случвало с вас, преди около 12 години.
Кариера и финанси
Очаква ви професионален успех през октомври. Мащабните проекти ще бъдат успешно реализирани. През първата половина на месеца, обърнете внимание на входящата информация – вероятно някой ще иска да ви дезинформира и да ви дискредитира пред началниците. Колегите ще ви завиждат, а някои дори ще искат да ви детронират от подиума – така че бъдете внимателни с непознати хора.
Вие знаете как да се справяте с парите и този месец няма да почувствате нужда от тях. Само не разгласявайте не всеки срещнат за получените печалби или обещаващите проекти, от които очаквате добро парично възнаграждение. В края на октомври ще настъпи благоприятен момент за финансови транзакции и инвестиции. Когато инвестирате в голям проект, се вслушвайте в съветите на близките.
Здраве
През октомври е нужно, да обърнете внимание на своето здраве. Особено бдителни трябва да бъдете по време на ваканции и когато пътувате. Особено неблагоприятно време за пътуване, ще са последните десет дни на месеца. Има голяма вероятност за битови и производствени наранявания. Нервността, психологическата нестабилност, могат да доведат до ненужни кавги с близките. Билковите успокоителни чайове, могат да помогнат за балансиране на нервната система.
Ако имате възможност останете сами, това също ще помогне да се стабилизира вътрешното състояние. В средата на месеца много от вас ще разберат, че желанието за нездравословна храна е довело до проблеми с теглото. Преразгледайте менюто си възможно най-скоро, като добавите към него повече протеини, фибри и елиминирате прекомерните количества въглехидрати.
СКОРПИОН
Октомври за представителите на зодия Скорпион, ще бъде напрегнат по всички фронтове. Този период ще изисква от вас, напълно да се включите в работния процес. Вероятно ще се сблъсквате с множество препятствия и ще вложите много време и усилия за разрешаването на проблемите. Ще трябва обективно да оценявате своите способности и да не се включвате в рискови проекти и афери. Когато вземате решения, слушайте не само интуицията си, но и хората, на които имате доверие. Не подписвайте важни документи без съветите на професионален адвокат. Отложете стартирането на нов бизнес – сега е моментът да се справите със старите дела.
Въпреки многото работа, успейте да намерите време и за любимия човек, той има нужда от вас. Това е добър момент да изразите своите чувства. В крайна сметка всичко ще завърши в мир – и у дома, и на работа През втората половина на месеца много от вас, ще искат външни промени. Е, сега е подходящ момент за промяна на имиджа. Не се страхувайте да промените прическата си, да експериментирате с косата. Идва време за големи промени – променете се към по-добро.
Любов и семейство
Инициативността ще помогне да се сближите с партньора. От вас отдавна се очаква действие. Е, време е да дадете на любимия си това, за което копнее. Организирайте романтична вечер, направете хубав подарък, прекарайте уикенда само двамата – това ще бъде достатъчно, за да съживите старите чувства и да сложите край на разногласията. И за да може най-накрая да „успокоите“ вашата сродна душа – доброволно поемете някои от домакинските дела върху себе си.
Не забравяйте за децата. Сега те се нуждаят от вашите зрели и мъдри съвети. Помнете, че бъдещият живот на потомството зависи от вашите думи и действия. В разговорите с тях се опитайте, да влагате повече полезни и мъдри съвети.
За необвързаните личните отношения, ще бъдат тясно преплетени с приятелството. Не трябва да се изненадвате, ако новият ви познат се докаже като всеотдаен приятел, а след това започне да ви ухажва. Ходете на срещи най-добре, в компанията на близки приятели. Това ще улесни установяването на контакт с новия познат.
Кариера и финанси
През октомври настъпва благоприятно време за израстване в кариерата. Успехът в работата, ще повиши вашето самочувствие, ще почувствате вкус към живота, ще може да спечелите финансова стабилност поради благоприятното разположение на планетите. Но не чакайте късметът сам да почука на вратата: поемете инициативата, използвайте натрупаните знания, създавайте необходимите връзки. И най-важното – доверете се на интуицията си: тя няма да ви подведе!
Втората половина на месеца е благоприятна, за изпълнение на много от вашите планове. Контактите с шефове в средата на месеца, ще са успешни и обещават печалба. Когато общувате с колегите, се препоръчва да сдържате егоизма и да държите устата си затворена. Изключете фамилиарното общуване, обсъждането на колеги и арогантните атаки срещу служители, в противен случай може да се озовете в капана на интригите на другите, а това ви заплашва с проблеми.
Здраве
През октомври са възможни проблеми с общото ви здравословно състояние, а неразположенията могат да ви изкарат от строя. Погрижете се за укрепване на имунитета предварително, защото ще трябва да отделите всичките си сили за придвижване нагоре по кариерната стълбица. Нередовната диета, стресът на работното място, липсата на сън и лошото есенно време, ще си свършат работата – да разстроят вашият организъм. Плюс това са възможни алергични реакции.
Имунната ви система е под-заплаха. Ето защо, опитайте се да дадете на тялото си максимална почивка. Въздържайте се от посещение на социални събития, шумни партита. Елиминирайте изцяло алкохола. Яжте повече зеленчуци, плодове и храни съдържащи желязо, колкото е възможно по-често. Билковите чайове ще помогнат за облекчаване на умората и отпускане на нервната система. И не забравяйте за упражненията.
СТРЕЛЕЦ
Представителите на зодия Стрелец, ще посрещнат първата половина на месеца в отлично здраве и леко отношение към живота. Още в самото начало на октомври, ще преживеете истински подем. Ще искате да промените всичко около себе си и при това радикално. Интересни запознанства, невероятни събития и незабравими впечатления, ви очакват навсякъде. Може изведнъж да решите, че искате да управлявате света.

За съжаление, решимостта ви ще се отслаби към средата на месеца. Вероятни са проблеми в работата. А у дома често, ще присъстват кавгите и разногласията. В последните дни на месеца, има вероятност от заболяване. Предполагаемите пътувания най-вероятно, няма да се състоят. През този период ще имате възможност да направите добри инвестиции и да се погрижите за бъдещите източници на доходи. Успешно решение на личните проблеми, ще е възможно в средата на октомври.
Любов и семейство
За спокойствие и мир в дома през октомври, може само да мечтаете. Близките до вас не ви разбират и не споделят желанието ви, да правите няколко неща едновременно. Собствените деца не ви се доверяват, а съпругът се е отдръпнал и се държи като непознат. Ще трябва да работите усилено, за да върнете любовта и доверието в семейството. Спрете да налагате мнението си на всички и се научете да намирате компромис в отношенията с близките. Не трябва да се карате с партньора за дреболии и да изисквате невъзможното от децата. Насладете се на това, което вече имате и не съжалявайте за това, което никога не е било.
Необвързаните могат да направят запознанство с екзотичен човек. Може би ще се увлечете толкова по него, че да рискувате и заминете заедно в чужбина. В началото на октомври, са възможни запознанства с полезни и влиятелни личности. Бъдете внимателни с новите познати и не се доверявайте сляпо. Не трябва да живеете само с чувствата, понякога трябва да включвате главата си, за да изградите надеждни и силни връзки.
Кариера и финанси
През този месец, ще може да придобиете авторитет, да намерите съмишленици и да осъществите полезни контакти. В средата на октомври времето ще е благоприятно за решаване на проблеми в работата. Вашите начинания, ще ви позволят да постигнете голям успех и да разрешите стари проблеми. Това е добро време за командировки в чужбина, туристически пътувания. А някои от вас, ще намерят високоплатена работа в чужбина. Повече слушайте, отколкото говорете. Развийте в себе си наблюдението – това ще ви помогне да избегнете много грешки.
Смирете си темперамента си – не изисквайте от другите това, което не могат да ви дадат, не критикувайте методите на работа на другите хора. В противен случай, може да си създадете врагове сред колегите. До края на месеца трябва да изплатите дълговете си. Най-накрая ще се освободите от оковите на дълга и животът ще искри с нови цветове. Последните дни от месеца са благоприятни за инвестиране в недвижими имоти. Ще ви хрумне оригинална идея, която ще ви помогне да спечелите допълнителна печалба в бъдеще.
Здраве
По отношение на здравето през октомври, може да се влошат хроничните заболявания. Това важи особено за храносмилателната система, още повече, че през този период ще сте склонни към нездравословно хранене. Ако имате някакви неразположения, не се самолекувайте и не се опитвайте да си поставяте сами диагноза – потърсете помощ от квалифициран специалист.

До края на месеца, може да се почувствате тъжни и депресирани. Ще ви се струва, че се разболявате и характерните симптоми, свързани с протичане на въображаемото заболяване, със сигурност ще бъдат намерени. За да прогоните лошите мисли, правете повече разходки на чист въздух и практикувайте медитация преди лягане.

КОЗИРОГ

Това, от което представителите на зодия Козирог се нуждаят през октомври, е да укрепят екипа, независимо какво влагат в тази концепция. Наемане на нови служители или изграждане на връзки с роднини – всичко ще е за доброто. Променете това, което не ви харесва. Използвайте здравия разум, когато вземате решения. Малко усилия – и вие ще може да достигнете по-високо ниво. Това може да бъде изгоден договор, нова позиция, предложение за брак. През октомври благодарение на помощта на приятели, ще може да компенсирате всички загуби.

От средата на месеца пътуванията, срещите и контактите ще донесат положителни резултати. В началото на месеца е възможно понижаване на имунитета и влошаване на здравето. В средата на месеца бъдете внимателни – може би някой от недоброжелателите, ще иска да ви заблуди. През това време не подписвайте никакви документи и не сключвайте сделки с непроверени бизнес партньори. Бъдете внимателни в средата на месеца: има голяма вероятност да получите различни наранявания.
Любов и семейство
В сценария на любовния живот са възможни малки промени, но главните герои ще останат същите. Много от вас ще се почувстват уморени, но едва ли ще успеете да се отпуснете, вероятна е криза в отношенията с партньора. Сега е необходимо да преразгледате ценностите си и психически да се подготвите за факта, че някои връзки ще се разпаднат или ще трябва да разрешавате конфликти. Ако до вчера сте били готови да се разделите с партньора, днес преразгледайте отношенията си и взаимно решете да опитате отново. Ако има дори малък шанс да останете заедно, тогава го направете.
В личния си живот през октомври, ще сте близо до отговор на въпрос, който отдавна ви измъчва. Опитайте се да разберете и простите на любимия човек. Дайте на вашите близки повече свобода да изразят чувствата си към вас. Тази тактика ще даде плод: ще видите как личният ви живот ще искри с нови цветове. Необвързаните представители на знака, ги чака подарък: или ново истинско чувство, или предложение за брак.
Кариера и финанси
През целият месец ще защитавате своите интереси и позиции. Ще трябва да работите усилено, така че всичките ви разходи да се изплатят в бъдеще. През октомври ви очакват много комуникации, срещи с партньори, командировки. И което е най-интересното, ще изпитате много удоволствие от случващото се, защото ще имате успех.
През втората половина на месеца, ще ви занимават материалните проблеми. Връзките с колегите, които внимателно сте изграждали, ще прераснат в силен съюз. Заедно ще преместите планини. Октомври е месец на конкретните действия: всичко, което предприемете, ще доведе до много добър резултат. Заемете бойна позиция – решението на скучните въпроси, ще зависи от това колко сте концентрирани. В края на месеца, ще получите материална награда.
Здраве
Октомври е идеален за укрепване на здравето. Опитайте се да отделите време за почивка в своя натоварен работен график. Заемете се с фигурата и нервната си система. Сега е точно моментът за лечение на хронични заболявания. Пийте повече витамини. В средата на есента, ще сте предразположени към чести настинки. Обърнете внимание на дихателните органи.

Избягвайте да пиете алкохол и да преяждате. Не се натоварвайте по време на работа, в противен случай ще си спечелите невроза. Обърнете внимание на появата на слабост, внезапно влошаване на зрението, дискомфорт – това могат да бъдат признаци на сериозно заболяване.

ВОДОЛЕЙ

Пред представителите на зодия Водолей, настъпва период в който ще трябва спокойно да разберат грешките си и да вземат информирани решения. През първата половина на месеца, може да разчитате на подкрепата на приятелите. В средата на октомври са възможни влошаване на здравето, малки неприятности и повишена раздразнителност. Старайте се през това време да не изяснявате отношенията си с близките.

През втората половина на месеца се очаква значително подобрение в емоционалното състояние. Възможна е печалба и евентуално дори повишение в работата. Онези от вас които са отворени към овладяването на нови знания, ги очакват вълнуващи събития. Октомври е чудесно време да помислите за допълнително образование. Не забравяйте, че хората от вашия знак са способни да учат на всяка възраст. Този месец също е благоприятен за експерименти с външния вид, смяна на работата, преместване. Накратко, всички радикални промени са добре дошли!
Любов и семейство
През октомври, ще иматe шанс безболезнено да прекъснете отношения, които отдавна са пред разпад. Значително сте надраснали партньора и вашият път се е разделил. Не се разстройвайте от раздялата – много скоро ще срещнете човек от вашето ниво. Нов партньор ще ви направи щастливи не само физически, но и емоционално. Октомври е подходящо време за хармонизиране на личния живот, включително и за сключване на брак. Ако искате да промените нещо в живота си, няма да намерите по-добро време. Обстоятелствата, ще са на ваша страна. Само пазете всичко в тайна от другите засега.
Семейните трябва да проявяват чувствителност и разбиране, към по-младите членове на семейството. Най-добрият подарък за тях е вашето внимание, грижа и обич. Необвързаните през октомври, ще бъдат в търсене на подходящ партньор. Може би с досада ще разберете, че този, който харесвате, не ви обръща никакво внимание. Въпреки това няма да пощадите сили и средства, за да получите това, което искате и да запалите огън в очите на интересуващата ви личност.
Кариера и финанси
Очаква ви натоварен работен месец. Благодарение на успешното сътрудничество и подкрепата на новите бизнес партньори, ще реализирате своите кариерни амбиции и идеи. Освен това изведнъж ще решите, че е време да се насочите в друга посока, което означава, че ще искате да смените работата или да се занимавате с нещо съвършено ново, опитайте се в нова роля.
Средата на октомври е най-доброто време за подписване на договори, сключване на сделки, отваряне на собствен бизнес. Ако заемате ръководна позиция, сега трябва да наложите своя авторитет в очите на подчинените си. Вземайте информирани решения, които няма да предизвикат негодувание сред служителите. Най-печелившата инвестиция през този месец, ще е инвестирането в нови знания. Започнете да изучавате чужд език или овладейте нова професия и много скоро ще може да приложите на практика това, което сте научили.
Здраве
През октомври е добре да започнете да правите гимнастика и да укрепите гръбначния стълб. Йога, пилатес или плуване – както виждате, има много полезни занимания. През този месец е възможно обостряне на хронични заболявания. Във всеки случай трябва да имате „под ръка“ лекарствата за облекчаване на симптомите на заболяването. Обличайте се според времето и се опитайте да държите краката си топли. През октомври е време да започнете да мислите за профилактика срещу грип.
Като цяло това е период, когато трябва да се заемете със здравето. Ако имате възможност отидете на санаториум. Ако оставите нещата на само себе си, има голям шанс в бъдеще да се разболеете. Дихателните органи, сега ще са най-уязвими. Опитайте се да не се преохлаждате, тъй като всяка настинка може да прерасне в бронхит или дори пневмония.
РИБИ
Октомври за представителите на зодия Риби обещава да премине без особени катаклизми, но и за почивка едва ли ще имате време. Ще трябва да маневрирате, да вземате решения и да избирате. Много от вас ще се сблъскат с необичайни ситуации, но успешно ще ги обърнете в своя полза. Може да се разкъсвате от страсти и амбиции, но няма да сте склонни да го показвате на другите. Не всичко ще върви гладко в отношенията с партньора, въпреки че запознанствата могат да бъдат доста успешни. Ако смятате да сменяте работата си, най-добре е да го направите през първата половина на месеца Това ще бъде един от най-добрите периоди за това. Сега е моментът да осъществите това, за което отдавна мечтаете.
За повечето от вас, периода ще е труден, може да почувствате липса на енергия, трудно ще се справяте с обичайните си дейности. В същото време, в този месец ще имате голям шанс за професионален успех. Средата на октомври ще бъде благоприятна за нови проекти, финансови транзакции или големи покупки. В края на месеца ще може да подобрите отношенията с любимия, като същевременно и финансовата страна на живота също ще се подобри.
Любов и семейство
През октомври има вероятност да се срещнете и запознаете с нови личности, които в бъдеще, ще ви станат истински близки приятели. В личните отношения не разчитайте на големи промени. Докато на хоризонта не се появил единственият, започнете да шлифовате фигурата си, усвоявайки нови техники за гримиране, пазаруване и самопознание. Към края на месеца, ще станете невероятно привлекателни. Възползвайте се от момента и завладейте човека, който ви интересува.
Семейните, ще изпитват приятни емоции през целия месец. Вкъщи всичко ще е спокойно и хармонично. Ако вашият любим, поиска повече свобода, не ставайте ревниви и не правете сцени. Вашият партньор дори няма да помисли да ви изневери, а вашето поведение и упреци няма да повлияят на връзката по най-добрия начин. В средата на месеца най-вероятно ще трябва да решавате проблеми с децата. Възможни са сериозни разходи, например заплащане на обучение или закупуване на ваучер за лагер.
Кариера и финанси
Настъпва благоприятното време за подписване на важни договори, бизнес срещи и запознанства, получаване на нова работа и дори промяна на професията. В средата на месеца, не действайте необмислено. По-добре изчакайте подходящия момент, за да предприемете каквито и да било действия. Преди да направите нещо, помислете за последствията. Опитайте се да не наранявате чувствата на другите. Разработете план за действие, като вземете предвид всички малки неща и го представете на колегите.
Със сигурност, ще искате да въведете нови неща. Много е добре, ако работите по двойки или групи. Но не се забърквайте с хора, с които досега не сте успели да постигнете взаимно разбирателство. Не позволявайте на вашите колеги да клюкарстват за вас. За целта по-малко говорете и участвайте в съмнителни дейности. През този период не се захващайте със сто неща наведнъж, а постепенно завършете едно нещо и започнете друго. Финансово, месеца ще е напрегнат. Въпреки че всичко ще върви добре в работата и шефовете ще ви хвалят, не очаквайте особен паричен бонус.
Здраве
Настроението ви изцяло, ще зависи от качеството на хранене. Затова не експериментирайте с диети и понякога се поглезете с нещо вкусно. Вероятно ще срещнете проблеми с теглото, което може както да се увеличи, така и да намалее. В тази връзка, ще страда не само фигурата, но и здравето като цяло.
През този период ще сте склонни да оставате по дълго на работа, в училище или да стоите до късно в гледане на филми, в социалните мрежи. Постоянната липса на сън ще предизвика вялост и апатия. Умората ще се натрупва всеки ден, което може да доведе до здравословни проблеми. Затова трябва да сте по-внимателни към себе си, да си почивате повече и да спите достатъчно.
twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031