Connect with us

Астро

Пълен хороскоп за месец април 2021

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

 

Април за представителите на зодия Овен въпреки значителните перспективи за творчески реализации, ще бъде двусмислен. Трябва да се доверявате само на себе си, а не да слушате наставленията на другите. Опитайте се да заобикаляте тези, които ви се струват подозрителни и дори опасни. Всеки спор може да доведе до конфликти, така че ограничете социалния си кръг.

В началото на април ще бъдете независими и уверени и ще може да разчита на своите сили. Но към края на месеца, са възможни затруднения при пътуване. Много от вас ще губят ценно време, за безполезна комуникация и излишни спорове. Ще се дразните заради дреболии и ще се карате не само с членовете на семейството, но и с колеги. За да предотвратите този труден период, трябва да контролирате емоциите и настроението си. Избягвайте конфликтите, в противен случай само ще губите сили.

Любов и семейство

Първата половина на април, ще бъде предизвикателна по отношение на личните отношения. Неразумната ревност, неконтролираните страсти от страна на вашата половинка, неочакваните конфликти – всичко това ще разтърсва личния ви живот. И все пак, опитайте се да накарате разума да надделее над емоциите, в противен случай последствията могат да бъдат необратими. Възможно е някои от вас, да не успеят да възстановят отношенията си. Помислете за това, преди да направите нещо. Насочете енергията си в мирно русло, особено след като края на месеца, ще ви предложи много интересни и разнообразни възможности за развитие на личния живот.

Показвайки оригиналност, лесно ще спечелите сърцата на вашите близки, особено след като пролетта вече неотменимо е настъпила. Атмосферата на лекота, непринуденост и креативност със сигурност ще завладее всички. Във всекидневието си, би било добре да направите пренареждане на мебелите или дребни ремонти. В отношенията с децата не трябва да прекалявате, диктувайки собствените си условия. Опитайте се да ги изслушвате, така ще бъде по-лесно да се разберете.

Кариера и финанси

Първата седмица на април, ще бъде успешна, ако бъдете по-инициативни в работата. Само не трябва да сте прекалено нетърпеливи и да влизате в битки – така може да си създадете проблеми. Откликнете на молбите на колегите за помощ. Те ще се радват да получат подкрепа от вас, а надеждното им рамо няма да ви навреди в бъдеще. Що се отнася до връзките с висшестоящите, април не е най-доброто време за вашите творчески инициативи. Едва ли ще получите подкрепа. През този период също не се опитвайте, да посредничите в чужди дела. По-добре преразгледайте своите връзки и контакти – време е да промените нещо.

По финансовите въпроси, месеца не предвещава нищо добро. През първите десет дни на април, може да се сблъскате с различни материални проблеми. Но ако все пак решите да направите голяма покупка, по-добре е да го направите в средата на месеца. През втората половина на периода, всички начинания могат просто да затънат в рутина. Така че отделете за това време определена сума пари, това няма да ви навреди.

Здраве

През първата половина на април, ще бъдете податливи на алергии и инфекции. Балансираната диета, билковите чайове и поддържащите имунитета препарати, ще помогнат за предотвратяване на всевъзможни заболявания. Избягвайте дългите разходки с неудобни обувки – в противен случай дълго време ще трябва да се справяте с мазолите и техните последици. За дамите периода е благоприятен за разкрасителни процедури. Но не се увличайте по нови или модни кремове, за да не се занимавате по-късно с премахването на последиците от тях.

Използвайте естествени подхранващи маски или доказана козметика, подходяща за вас. Кожата ви ще бъде перфектно обновена и ще останете доволни от резултата. През втората половина на април се пазете от стрес, преумора, както и от работа, която предизвиква напрежение в очите. Посещавайте зъболекарски кабинет, само когато е абсолютно необходимо.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

Април е времето – в навечерието на рождения ви ден – когато започва отброяването на личната ви нова година. Древните астролози вярвали, че през този период си струва да се направи равносметка, да се подредят делата и плановете, да се завърши нещо, да се постави всичко на мястото си. Вероятно този период, ще бъде по-напрегнат за вас. Затова изчакайте с новите проекти. Не забравяйте: този, който спечели време, печели всичко!

По-добре насочете енергията си към творчество, любимия човек, децата и любимите занимания, хобита. Накратко, това, което допринася за вашата вътрешна хармония. И в никакъв случай не допускайте апатия. Всъщност вие сте твърде весели и депресията няма да ви засегне. А с прехода на Слънцето в Телец, вашето положително настроение ще се затвърди. Може да обмисляте нови идеи и как да направите, ако не целия свят по-красив, то поне света около вас.

Любов и семейство

През април има голяма вероятност от конфликти с близките, ще бъде доста трудно да се въздържате от изясняване на отношенията. Но ситуациите, бързо ще приключват. Отношенията с по-младото поколение, могат да се усложнят. А в брачните отношения си струва, да обърнете повече внимание на интимната страна. Сега Венера ви носи нови увлечения. Отново ще сте изпълнени със страст и любовен огън, а противоположният пол няма да може да устои на вашия чар. Следователно, ако сърцето ви е свободно, тогава има голяма вероятност нова любов да влезе в живота ви.

Като цяло Меркурий и Венера ви обещават, ако не нова романтична история, то вниманието на противоположния пол и флиртове – със сигурност. Тези планетарни влияния, също могат да спомогнат за ново начало в съществуващите отношения. Със сигурност личният ви живот ще стане по-стабилен, независимо дали това е нова линия на поведение с децата и тяхното възпитание или на отношенията с роднини. Вие отлично организирате семейни срещи и затова любимите хора вероятно с нетърпение чакат вашите кулинарни шедьоври, а роднините да ви посетят.

Кариера и финанси

По отношение на работата, април ще бъде много активен месец: както в бизнеса, така и в отношенията с колеги. Затова е напълно вероятно, да се сблъскате с пречки и разногласия. Най-добре през този период, не започвайте нови проекти. Сега е важно да установите контакт с ръководството, да покажете своите умения и старание. Работата ви, ще бъде оценена и добре платена.

Вашата предпазливост и пестеливост, ще имат положителен ефект върху състоянието на семейния бюджет. Още в първите дни на април, ситуацията ще започне да се променя във ваша полза. Последната седмица на месеца, е чудесно време да разрешите всички съществуващи проблеми с началниците. Вашите заслуги, ще бъдат признати, авторитетът ви ще расте много бързо. От ваша страна трябва да проявите желание да запазите и съхраните постигнатото. Ако имате дългове – към приятели, партньори, банки – тогава до края на април, вероятно ще успеете да се издължите.

Здраве

В началото на месеца, ще може лесно да се справите със стреса, без да изпадате в депресия. Не забравяйте за правилното балансирано хранене. Редовно тренирайте във фитнеса или правете упражнения у дома. Трябва също да преосмислите диетата си. Сега може да отслабнете доста бързо, основното е да преодолеете желанието, постоянно да похапвате нещо. Не е нужно да гладувате, достатъчно е да изключите тестените храни, чипса, алкохола и да замените сладкото със сушени плодове. Ако сега смятате, че това е трудно, то скоро ще разберете, че си е струвало.

През втората половина на април е добре да се заемете с профилактика на заболявания на панкреаса и бъбреците. Отварите от лечебни билки, ще бъдат добро допълнение към лекарствата. Дори да нямате никакви здравословни проблеми, билковите чайове ще помогнат за поддържане на отслабеният ви организъм след зимата. Старайте се да не се преуморявате, тъй като ще бъде по-трудно да възстановите силите си.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

 

Април ще бъде хубаво време за представителите на зодия Близнаци. Съдбата ви е подготвила промени и приятни изненади. Събитията както в личния живот, така и в бизнеса ще се развиват по много интересен и разнообразен начин. Но едно нещо ще остане неизменно – вие ще играете главната роля. Навсякъде ще успявате да бъдете в центъра на случващото се. Заслужава си да се отбележи, че няма опасност да останете сами. В работата, всичко ще се окаже по такъв начин, че ще решавате производствените проблеми и задачи заедно с колегите. В колективните действия обаче не забравяйте, че истината се ражда в споровете, но ако страстите кипнат, тя се изпарява.

Не отлагайте нещата за последната седмица на месеца, в този период едва ли ще ги разрешите – ще има закъснения и донякъде ще сте настроени апатично. Най-положителните моменти в този месец, могат да бъдат неочакваните пътувания, за които има голяма вероятност. Средата на пролетта е чудесно време да промените имиджа си. В края на април е полезно да намалите активността, ако е възможно, по това време си почивайте повече или си вземете кратка отпуска.

Любов и семейство

Както се казва, няма нищо по-трайно от временните трудности и през април тези думи, ще са много характерни за семейния ви живот. Буря от страсти и ураган от емоции, ви гарантира Венера. Отношенията с роднините и децата, ще ви радват, добрите новини ще станат често явление. Повече време ще отделяте, за отглеждане и възпитание на децата. И може да се наложи да бъдете по-строги.

В личния си живот рискувате да си създадете проблеми, но може би смятате, че точно това трябва да направите в момента. В любовните отношения страстта, а понякога ревността ще надделяват. Ако вашите отношения отдавна са „улегнали“, както си мислите, тогава сега те вероятно ще престанат да бъдат такива. Но какво ще добави този „експлозив“ към вашият личен живот, зависи от вас. Между другото, вие ще имате водеща роля. А дамите, ще се възползват абсолютно от този факт.

Кариера и финанси

Финансовите си апетити, ще трябва да смекчите, април е неблагоприятен за финансови рискове. Що се отнася до пазаруването, във вашите покупки вероятно ще преобладават предмети за дома. И между другото, те ще бъдат много успешни. В работата, не форсирайте събитията, особенно ако това касае повишение. То ви очаква в близко бъдеще и с натиска си, може само да развалите отношенията си с началници, колеги и да накърните собствената си репутация. Сега трябва да се отпуснете и да оставите нещата да се случват от само себе си. Ако е възможно, по-добре си вземете отпуска и не мислете за работа.

Друг проблем, може да стане за вас нуждите на роднините – трябва да им осигурите материална подкрепа. Накратко, през април, ще давате повече, но със сигурност имате резерви за това. В средата на месеца, ще ви се предоставят нови възможности за печелене на пари, които ще използвате. През последните дни на месеца е възможно грешките ви в работата да излязат наяве, а също да се наложи да връщате финансови дългове.

Здраве

В средата на пролетта може да се обострят някои хронични заболявания. Ето защо си струва да се застраховате, като вземете навреме превантивни мерки. Трябва да внимавате особено при работа с електрически уреди, тъй като сега докато са в в ръцете ви, могат да се повредят. Също така си струва да се пазите от нараняване, например ако се занимавате с екстремни спортове, не пренебрегвайте мерките за безопасност.

Краят на месеца ще бъде по-успешен. Благоприятно време за козметология, оформяне на тялото. Йога практиките, както и водните процедури (аквааеробика, плуване) ще помогнат за поддържане на баланса на тялото. Ще може да влезете във форма и да се отървете от някои дългогодишни проблеми. Сега е важно да се заемете с естетиката на външния си вид и да преведете тялото си в ред. Всички козметични и уелнес процедури, ще бъдат успешни.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

Представителите на зодия Рак, ще запомнят април с промените и интересните събития в живота. А реформите, ще засегнат преди всичко бизнес сектора. Но в същото време не трябва да разчитате на никой друг, дори на надеждните приятели. Трябва да разчитате само на собствените си сили и те със сигурност няма да ви подведат. Основното нещо е да осъзнаете какво искате и след това, упорито да следвате целите си. В средата на април, напрегнатата обстановка ще се смекчи и замислените от вас планове, ще бъдат близки до реалността.

Времето също ще е прекрасно за почивка и пътуване, впечатленията ще са незабравими. Също така позицията на Меркурий и Венера е благоприятна за промяна на имиджа, започнете нова страница в живота си – например с нова прическа. През последните дни на април, ще се радвате на приятелски партита или просто задушевните разговори на чаша кафе. По това време може да разчитате на разбирането и подкрепата на вашите приятели и познати. Също така по това време, ще се наложи да се върнете към някои недовършени дела.

Любов и семейство

През април, няма да имате време за личен живот. За което, разбира се, ще трябва да изслушвате претенциите на вашата половинка. Накратко, сега няма да ви бъде до романтика. Но ако започнете поредица от кавги, най-вероятно ще стигнете до раздяла. Роднините ще ви зарадват с приятни изненади и готовност, да помогнат във всичко. Както обикновено, вие с удоволствие ще откликнете и ще участвате активно във всички семейни планове.

В отношенията с децата демокрацията и равноправието, ще доведат до очакваните резултати. До средата на април, всички конфликти с любимия човек ще изчезнат, а може би те ще си заминат с него. Може да се каже едно – че вашата тъга при всички случаи ще бъде краткотрайна . Готови ли сте за нова романтична история с красив финал? Сега това може да се осъществи, като вие ще играете главната роля.

Кариера и финанси

През април ще трябва да влагате максимални усилия в работата си, бъдете подготвени за стресиращо време. Но усилията ще се изплатят, както в парично изражение, така и под формата на уважение към вас, от колеги и шефове. Тези проекти, които започвате сега на работа, ще имат дългосрочна перспектива. Финансовата ситуация, ще е трудно предвидима: парите могат да идват от там, откъдето не сте очаквали и може да спрат там, където всичко е било ясно и точно. В средата на периода в работните дела, всичко ще е спокойно. Ще играете видна роля в екипа и ще можете да създадете прекрасно пролетно настроение и вдъхновение.

През втората половина на април, финансовото ви състояние ще се подобри и ще може да си позволите дългоочакваното пазаруване. Няма да има причина да се чувствате ограничени, напротив, вероятен е допълнителен източник на доходи. В края на месеца ще се струпат работни задачи, които трябва да бъдат решени, но не започвайте нищо важно. Също така, бъдете готови за връщане на дългове.

Здраве

През първата половина на април, ще сте уязвими към хронични заболявания. Погрижете се за ставите и особено за краката. Това е неблагоприятно време за диагностични прегледи, възможни са грешки. Физическата активност, спортът и особено водните спортове и процедури, ще имат ефективен и положителен ефект върху вашето тяло.

През втората половина на април е възможно често главоболие. Опитайте се да излизате по често на открито, бъдете активни. Времето ще е благоприятно за козметични и релаксиращи процедури, билковите лекарства и чайове, също ще ви бъдат от полза.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

 

Април ще донесе на представителите на зодия Лъв, не само пролетно настроение, но и много примамливи предложения от чуждестранни партньори. Сред тях може да са съвместни творчески проекти, развлекателни пътувания, шопинг турове. Не пропускайте тази възможност. Сега желанията ви, ще съвпадат с възможностите. Далеч от дома, ви очаква успех. Проявете инициатива, покорете нови върхове! Ще получите вдъхновение да пътувате, така че, разширете своите интереси, изучавайте чужди езици, с една дума, покажете се на света и реализирайте талантите си.

Но за да постигнете замислената цел, трябва да работите усилено. Както се казва, без труд нищо не се постига. През втората половина на април, ще може да разчитате на подкрепата на приятели и съмишленици, във вашите начинания. В последните дни на месеца, трябва да бъдете внимателни при шофиране, особено когато пътувате по служебни дела.

Любов и семейство

Домакинскте задължения през април, няма да ви тежат. А битовите проблеми, ще се решават от само себе си, без видими усилия от ваша страна. При отглеждането на децата, се придържайте към принципа на равноправието. Оставете любимото си дете да се включи в някое общо дело, без да се намесвате в действията му, като само го насочвайте с личен пример. Със сигурност ще видите колко гордо, щастливо и доволно е е от резултатите.

През втората половина на месеца, в интимната сфера може да се появят някой недоразумения. Спокойно изчакайте неприятния период. Насочете вниманието си към други неща. Запишете се за фитнес, работете в градината. Приятно приятелско парти в края на месеца, на което вие и вашата половинка, ще сте поканени, ще заличи неприятния период. Необвързаните има шанс да изпитат несподелена любов. Това силно ще подкопае самочувствието ви, защото сте свикнали да получавате всичко наведнъж. Не се отчайвайте, може би след дълго ухажване чувствата на избраника ще се променят. В приятелските отношения трябва да сте по-меки, в противен случай рискувате да се скарате сериозно и за дълго време.

Кариера и финанси

Обстоятелствата през април не предразполагат към мащабни търговски проекти и създаване на творчески екипи. Обсъждането на споразумения и сключването на договори, са особено нежелани. Въпреки очевидния успех на преговорите, те едва ли ще се осъществят изцяло. Финансовият риск е противопоказан. Препоръчително е, да се съсредоточите върху текущата си работа и дела. Възползвайте се от възможностите, предлагани от обстоятелствата. Повишете професионалното си ниво. Запознайте се с най-новите постижения във вашата специалност. Това ще се превърне в допълнителен коз, по пътя на кариерното ви израстване.

През този месец, дори да не сте на ръководна позиция, със сигурност ще имате възможност да покажете своите лидерски и организационни умения. Във финансово отношение не се ръководите от принципа „ аз искам“, а се опитайте да планирате разходите, в противен случай те могат да надхвърлят доходите. А допълнителни постъпления в бюджета ви, все още не се очакват. През последните дни на април, е препоръчително да избягвате държавните институции, особено по финансови въпроси. Опитайте се да действате, без да се набивате на очи.

Здраве

Въпреки факта, че на пролет ще искате бързо да захвърлите зимните дрехи, не бързайте. Вероятността от настинки е висока. Ларинксът, трахеята и щитовидната жлеза са уязвими. Ако усетите първите признаци на настинка, не оставяйте заболяването да се развие. Затоплете краката си, правете инхалации с отвара от лайка, пийте чай с липа и малини преди лягане. Цитрусовите плодове, ще помогнат за справяне с пролетния дефицит на витамини.

Април е чудесно време за спорт и сутрешен джогинг. Време е да стегнете фигурата си, за да блестите за лятото. Очаква ви прекрасна ваканция, което означава, че неволно ще трябва да демонстрирате красотата на тялото си на плажа. Тонизирана фигура, ще ви вдъхне увереност.

Дева

08.24 – 09.23

ДеваПрез април се очакват противоречия и трудности в работата. Обстоятелствата ще ви поставят пред необходимостта, да вземате незабавни решения и да действате, без да поглеждате назад. Мобилизирайте тактическите си способности. Умението бързо да се адаптирате, подвижната ви мисъл и активни действия, ще позволят да контролирате ситуацията. В средата на месеца, ще ви е трудно да съчетаете личните и обществени интереси, например в колектива на работа. Въздържайте се от импулсивни действия. Търсенето на приключения и романтика, може да създаде опасни ситуации.

През този период е противопоказно да участвате в масови събития. Желателно е да намалите активността. Полезно е да обмислите постиженията, да направите равносметка. Колкото по-малко внимание привличате към себе си, толкова повече възможности ще имате, да разберете собствените си нужди и желания. Последните дни на месеца, ще са по-позитивни и ползотворни. Ще се появят конструктивни идеи и хора, които ще помогнат за изпълнението на целите. Не забравяйте да си почивате. Оптимистичният поглед и чувството за хумор, ще ви помогнат да видите нещата по различен начин. А това, е много полезно.

Любов и семейство

През април трябва да сте по сдържани в личния си живот. Твърде интензивните емоционални изблици, ще предизвикат неодобрението на любимия човек. Спазвайте обещанията си. Ако искате да се отдадете на забавления и флирт настрани, не забравяйте, че вашата половинка може да отговори със същото. Във всеки случай, хармонията и взаимното разбирателство ще пострадат от това. Организирането на свободното време на децата, ще отнеме много време. Ако планирате да зарадвате децата, с организирането на развлекателни мероприятия, най-добре го направете у дома. Тук те ще разкрият най-добре своите таланти.

Необвързаните представители на знака, ще копнеят за някой от миналото. Няма да успеете да изхвърлите мислите от главата си за минала любов и следователно, абсолютно няма да забелязвате какво се случва наоколо. Между другото, някой вече изпитва силни чувства към вас, но вие се стараете да не ги забелязвате. Време е да затворите старите врати и да се научите да живеете, независимо от всичко.

Кариера и финанси

Обстоятелствата, които ще възникнат през април, ще ви затрудняват по пътя на придвижването към целта. Основната причина, ще е липсата на средства или необходимостта от изплащане на дългове. Сега не е препоръчително да вземате нови заеми. Условията на кредита могат да се променят към по-лошо. Трябва внимателно да се отнасяте към служебните мероприятия. Мнението на началниците и напредъка в работата, пряко ще зависят от това как се изявите.

Бъдете сдържани и тактични. Може да преговаряте с ръководството, само ако действате като говорител на колективните интереси. Ако имате личен интерес, няма да постигнете желания резултат. През втората част на април, ще сте по-натоварени в работата. Вероятно е също получаване на информация, която драстично да промени бъдещите ви планове за кариера.

Здраве

На фона на пролетния недостиг на витамини, е възможно отслабване на имунитета и в резултат изостряне на хронични заболявания на носоглътката. Вземете своевременно превантивни мерки и приемайте витаминни препарати. Простудата и грипът могат да повлияят отрицателно на функцията на бъбреците и пикочния мехур. Не отлагайте лечението.

Заедно с традиционните лекарства, не забравяйте и за народните рецепти. За да избегнете проблеми с храносмилането, контролирайте качеството на храната. Вероятни са хранителни и алергични реакции. Обърнете внимание, на състоянието на вашата кожа.

Везни

09.24 – 10.23

Везни

Съдбата ще ви подкрепи, във всичките ви начинания. През април дори ще успеете в неща, които не сте очаквали да бъдат реализирани. Набележете си цел и предприемете действия. Не споделяйте с никого вашите непосредствени планове. Няма да е излишно също, да усмирите любопитството си. Прозрението и дипломатичните способности, ще ви позволят лесно да хармонизирате отношенията си с другите и дори, да превърнете враговете в съюзници.

През последните дни на април, са вероятни много интересни запознанства, нови срещи, вълнуващи пътувания. Ще може да се отпуснете и да си починете, от ежедневният стрес и суматоха и да внесете приятно разнообразие в живота. Ако ви е станало тясно в рамките на предишната работа и сте решили, да се преместите на друго място, настройте се за трудности. Просто така, няма да ви пуснат. Ще трябва да се борите за правата си.

Любов и семейство

През април, ще имате добри възможности за създаване на вълнуващи запознанства и романтични отношения, основани на съвместни интереси като например занимания във фитнеса, уроци по танци. Необвързаните, ще се чувстват въодушевени от ново запознанство. Възможно е да се влюбите от пръв поглед. Но не бързайте да показвате чувствата си. Не отправяйте искания и претенции към избраника, защото никой, с нищо не ви е задължен. Основното е, да не разрушавате финната линия на зараждащата се връзка с натиска си.

В семейните отношения, ще доминират личните интереси. Желанието за самоутвърждаване, може да изостри партньорските отношения. Нежелателно е да настоявате на вашето мнение. Насочете енергията си към създаване на уют и комфорт в семейния дом. Вие сте обичани и уважавани, какво по-хубаво от това? Децата са възхитени от вас, а половинката се гордее с вашите качества. Сега ще сте по-любвеобилни от обикновено и това е прекрасно. Възползвайте се от прекрасното време, отидете на семейна ваканция, организирайте романтична среща, съберете приятели у дома.

Кариера и финанси

На работа ще сте изправени пред сложен период. Ще трябва да работите за двама, да изпълнявате чужди задачи и да овладявате нещо ново. Но този период ще ви даде стимул и ще ви помогне да спечелите повече пари за реализиране на стара мечта. Радвайте се за този шанс, защото предстои ваканция и наистина ще ви трябват средства за прилична почивка.

Тези които работят с пари и ценни книжа, трябва да бъдат бдителни. Има голяма вероятност от загуби, особено през втората половина на месеца. Винаги пресмятайте и преглеждайте всичко няколко пъти. Когато подписвате важни документи, консултирайте се със знаещи хора. Познат човек може да се възползва от вашата наивност и лековерност. Опитайте се обективно да оценяте ситуацията и да решавате производствените въпроси, като вземете предвид мненията на колегите. Сдържаността и готовността за компромис, ще ви позволят да се справите с всякакви интриги.

Здраве

През април уязвимо ще е гърлото. Склонни сте към настинки и вирусни инфекции, които ще засягат гърлото ви. Обличайте се топло, приемайте повече витамини. Избягвайте преохлаждането, в противен случай бронхите също ще страдат. Тези които имат хронични болести, е добре да се изследват. Има голяма вероятност за рецидив, особено през първата половина на месеца.

Пролетните месеци са особено опасни за хора, с повишена чувствителност към времето. Възможни са главоболие, световъртеж, скокове на кръвното налягане и др. Всичко това може да доведе до неврастения. За да предотвратите това, помогнете си с лекарства и не забравяйте да водите здравословен начин на живот. Правете контрасти душове. Подобрете кръвообращението си и приемайте повече кислород.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ги очаква месец, изпълнен с неочаквани обрати на съдбата. Желанието да направите всичко по свой сценарий, ще създаде още ненужни трудности, които така или иначе, ще имате в достатъчни количества. Може да се сблъскате със странни препятствия и слухове. Възможни са служебни интриги. Не забравяйте да изпълните обещанията си и да върнете дълговете, в противен случай ще ви напомнят за това.

Опитайте се да оцените събитията, които се случват обективно и от различни гледни точки. Не се доверявайте твърде много на входящата информация. Отчасти може да се окаже невярна. Обстоятелствата в средата на април, могат да провокират изясняване на отношения в непосредствената среда. Сдържайте раздразнението си, бъдете внимателни в изказванията. В края на месеца приятелските контакти, ще помогнат за облекчаване на напрежението.

Любов и семейство

От началото на април навлизате в период, на разцвет на любовта и приятелството. Опитайте се да не помрачавате отношенията си с любимия човек, с неоснователни подозрения и заяждания. В отношенията с децата се старайте да постигнете взаимно разбиране и да установите приятелски стил на общуване. Не отказвайте помощта на близките, ако те изразят желание да участват във вашите дела.

В средата на месеца семейната идилия може да бъде нарушена, от известна нервност при разпределението на семейните задължения. Преди да изразите мнението си, внимателно изслушайте гледната точка на вашите близки. Необвързаните ги очаква нов период в живота, който носи много нови запознанства, срещи, ухажвания. Ще имате шанс да се влюбите и да бъдете много щастливи. Временните затруднения в съществуващите взаимоотношения, ще бъдат решени във ваша полза.

Кариера и финанси

Предстои напрегнат период, свързан с основната работа. Ако мотивите на действията на колегите, не са ви ясни, не бързайте да изяснявате причините. До края на април всичко ще стане ясно без ваше участие. Има вероятност да се обезкуражите от неуспехите в работата. Подобни затруднения са временни и ви се дават, за да преосмислите плановете си за бъдещето. Пригответе се за факта, че шефовете ще ви изпитват, като ви дават сложи задачи и ви изпращат в командировки.

Не трябва да се обезсърчавате, покажете всичко, на което сте способни, защото има добра перспектива пред вас, да заемете висока позиция и заедно с нея финансовото ви състояние да се увеличи. Безработните е добре да опитат силите си в нова област. Пред вас са отворени много пътища, които ще доведат до успех. Например сега е моментът да получите допълнително образование, да смените работата си, да се преместите в друг град и да научите нещо ново.

Здраве

В разгара на работата, оставяте тялото си на втори план. Почивайте си повече и не забравяйте да спите достатъчно. Време е да преразгледате менюто си и да премахнете оттам мазни, пържени храни. Лекарят ще ви посъветва за диета, която трябва да спазвате, не само заради красивото тяло, но и за здравето на кръвоносните съдове.

Ако във вашият живот има малко физическа активност, тогава е време да се позамислите. Разбира се, не е нужно да се изтощавате с усилени тренировки. Разходките, джогингът, плуването са страхотни. След такива занимания, ще се чувствате приятно уморени. Скоро ще почувствате, че умората се е оттеглила и мускулите са в тонус.

Стрелец

11.23 – 12.21

СтрелецПредставителите на зодия Стрелец, ги очаква един активен и хубав месец, освен ако разбира се не проявите ленвост. От това какъв вид „презареждане“ предпочитате, ще зависи как ще се развият вашите дела. Процедурите за детокс, ще вървят добре, но под наблюдението на специалист. С парите всичко ще е наред, така че, ще може да си позволите грижа за тялото и козметични процедури. По отношение на любовта, избягвайте служебните романи. Злите езици, ще разкрият всичко в лоша светлина, устроивайки ви „черен“ PR.

Необвързаните, ще имат възможност за романтични запознанства, нови чувства. Основното е да не се страхувате да експериментирате с отдиха и забавленията. Бъдете инициативни на работа. Творческият подход към задачите, ще ви донесе много удоволствие. В работата и у дома не зацикляйте на обиди и проблеми, опитайте се да се отнасяте към всичко леко и естествено. Резултатът ще бъде професионален растеж и спокоен семеен живот, за всички членове на семейството.

Любов и семейство

Прекалената взискателност към партньора, както и заповедническия тон, няма да са във ваша полза през април. Освен това не създавайте любовни истории на работа, вероятността от разочарование е голяма. Средата на месеца е момент за поправяне на грешките и подобряване на отношенията. За тези, които все още не са намерили своята сродна душа, приятелските партита са чудесно място за среща. Влюбените, ще искат свобода и нови експерименти. И ако партньорът ви е готов за тях, тогава във взаимоотношенията, ще има пълно взаимно разбирателство.

Средата на април е чудесно време за семейни празници и всякакъв вид съвместни забавления. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства, за да подобрите отношенията си с всички членове на семейството. Децата, постоянно ще се нуждаят от вас. Само не заменяйте любовта с материални блага. И не използвайте любовта за лична изгода, в противен случай децата ще спрат да ви се доверяват.

Кариера и финанси

За да бъдете продуктивни на работа, трябва да подобрите знанията и уменията си. Но не бързайте с нещата, първо затвърдете постигнатото. Тогава съдбата ще ви предостави възможност да разкриете способностите си и да получите добри дивиденти. Всичко, което се изисква от вас, е инициативност и решителност в действията. Вашето красноречие ще бъде толкова убедително за колегите и бизнес партньорите, че ще ги вдъхнови за нови дела. Колектива ще ви подкрепя и даде възможност да се концентрирате, върху изпълнението на сложен и интересен проект.

През втората половина на април, ще е необходимо спешно да изплатите дълговете си и да помогнете на вашите близки, затова ще имате пари. Ше намерите достойно вложение за вашите спестявания. Опитайте се обаче да не планирате важни събития, особено колективни. Въведете в ред работното си място. Предпочитайте неформалната комуникация. Тогава може да се срещнете с полезни хора и да установите необходимите връзки. Към края на април финансовото ви състояние ще се влоши, затова спестявайте.

Здраве

През април здравословното ви състояние, ще е по-нестабилно от обикновено. Обърнете внимание на нервната система, белите дробове, тазобедрените стави. Източник на неприятности, също могат да бъдат разширените вени. Заемете се с изучаване на народна медицина. Ще може да измисляте свои собствени рецепти и лечебни методи.

Обърнете специално внимание на емоционалното си състояние. Нервната умора, може да бъде свързана с лошо кръвообращение и да доведе до безсъние или обратно, до повишена сънливост. Ще е нужно постоянно да възстановявате силите си. Старайте се да не претоварвате главата, очите и въобще цялото тяло.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Април ще е неблагоприятен за нови дела. Погрижете се за нервната система и си позволете повече поводи за положителни емоции. Например, опитайте се да спите достатъчно. Не се старайте да свършите всичко за един ден, претоварването може да повлияе негативно на здравето ви. Поради емоционално напрежение, може да избухвате дори без повод. За да запазите както вашите нерви, така и на хората около вас, намерете мирен изход за вашата енергия – например заемете се със спорт.

През втората половина на април, ако към целеустремеността си добавите дипломатичност и чувство за хумор, ще се получи отличен коктейл за успех, както в личния живот, така и в работата. Опитайте! Но ако ви предложат рисков бизнес или игра срещу някого, откажете, ще загубите. В края на месеца, поради стари грешки са възможни неприятни изненади, помислете върху слабите си места. Ще трябва да се справяте със стари дела, обещания и дългове или да преминете отново през някакъв урок на съдбата.

Любов и семейство

Ще бъдете в центъра на вниманието. Като магнит, ще привличате противоположния пол и ще се харесвате на всички. Само внимавайте, да не се забъркате с женени хора, в противен случай ще получите куп проблеми. Сега съществува риск да се влюбите дълбоко, само че, в грешния човек. Според закона на подлостта, ще ви хареса този, който няма да проявява признаци на внимание към вас. Може би си струва да помислите за опции, които са по-надеждни и прости?!

За тези, заети с домакинска работа и семейството, април ще им даде почивка. Ще имате уникалната възможност да си починете от главоболията, да си поемете дъх и да се насладите на спокойствието. В трудни моменти родителите и приятелите ще ви помогнат, а вие от своя страна трябва да се насладите на моментите на усамотение с половинката. Спомнете си колко отдавна, не сте си организирали романтична вечеря? Сега е точното време.

Кариера и финанси

Що се отнася до работата, тук най-добрата тактика за постигане на това, което искате, е да се договорите с колегите. И сега е по-добре да не поемате важни ангажименти и лидерство. Оставете всичко да върви по инерция – както сте планирали, така ще се развива. Обърнете внимание на новите познати – те могат да ви бъдат много полезни в работата. Средата на пролетта е подходящо време за попълване на вашия интелектуален ресурс, включително професионален. Така че намерете сайтове или курсове (в зависимост от това, което е налично), ще ви е от полза.

През втората половина на април със сигурност ще си направите финансов план, който ще се окаже доста ефективен. Заслужава си да се отбележи, че сега ви чака събиране на реколтата – тоест, ще получите дългоочаквани плащания, например бонус. Също така, последната седмица на април, обещава късмет на заетите с творчески професии. И ако последното не е за вас, тогава внесете нотка на креативност дори в скучната работа, това ще повиши настроението и ще подобри резултатите.

Здраве

Време е да подобрите здравето на нервната си система. Депресия, напрегнатост, раздразнителност, всичко това ще попречи на нормалния ход на живота. Депресивното ви настроение, може да причини главоболие. Вземете успокоителни, ако не може да се справите със стреса. По-добре от всяко хапче, ще ви помогне вечер с приятелите. Отдавна не сте отпускали, тялото и душата си.

За да предотвратите изневиделица зъбобол, планирайте посещение при зъболекар. Отдавна си обещавате да се погрижите за усмивката си, но го отлагате за по-късно. Сега не трябва да се колебаете, тъй като рискувате да получите сериозен възпалителен процес, който в крайна сметка ще доведе до антибиотично лечение. Изберете внимателно дентален център и практикувайте добра хигиена.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

Април ще бъде много динамично време, за представителите на зодия Водолей. Ще трябва не само много да свършите, но и да го направите ефективно и качествено. Безотговорността и мързела по какъвто и да е въпрос в крайна сметка, ще се обърнат срещу вас, така че тренирайте чувството си за отговорност. Вашите близки сега, ще се нуждаят от повече внимание, съвети и подкрепа.

Април също така обещава, разширяване на кръга от познати, нови хобита, интереси, комуникация и запознанства. Накратко, няма да скучаете. Заслужава да се отбележи, че през този месец, каквото и да се случи, всякаква работа и проблеми, ще посрещате с оптимизъм и с чувство на хумор. А доброто настроение в много отношения, е ключът към успеха.

Любов и семейство

Вероятно с настъпването на пролетта, ще започне нов период в личния ви живот. Всичко ще е отлично, няма да ви липсва вниманието на противоположния пол. Не се страхувайте да започнете нова връзка, да излизате на срещи или от интимните преживявания. Сега целият свят е пред вас и вие сами избирате как да живеете. Получете удоволствие от общуването с противоположния пол, забавлявайте се с приятели и може би скоро ще разберете какво наистина ви липсва.

За обвързаните, на преден план ще бъдат семейните въпроси и отношенията с роднини, които най-вероятно сега много разчитат на вашия алтруизъм и подкрепа. През последната седмица на април, има висока вероятност от конфликти и изясняване на отношенията. Но всичко ще завърши добре, а темпераментното помирение ще внесе още по голямо разнообразие в сексуалния ви живот.

Кариера и финанси

Април е благоприятно време, за осъществяване на творческите ви планове. Преговорите с началниците, ще са успешни. Ако е възможно, повишете професионалното си ниво, посещавайте курсове, получете допълнително образование. Специалистите, са винаги търсени. В материално отношение, периода е добър. А интуицията ще ви подскаже как най-добре да се разпореждате с финансите. Ако ви дължат пари ще ви ги върнат, ако имате кредити, ще ги изплатите. Децата с техните желания и нужди, донякъде могат да изпразнят вашият бюджет.

Средата на април е благоприятно време, за солидни покупки за дома. Ако се занимавате с частен бизнес, вероятно ще трябва да сключвате сделки, да изпълнявате договори. Ако внимателно обмислите предложенията, анализирате сами перспективите и не разчитате на случайността, тогава всичко ще бъде успешно. Опитайте се да разрешите най-важните бизнес въпроси до 18 април. След това, ще сте затрупани от стари недовършени дела и проблеми, а реализацията на всякакви бизнес въпроси ще се отлага постоянно и ще изглежда много трудно.

Здраве

Вашето здраве в средата на пролетта, със сигурност ще бъде добро. Няма причина за безпокойство. Емоционалният фон през април, със сигурност ще бъде положителен. Благоприятно време за лечение и борба с хроничните заболявания и за превантивни мерки.

През втората половина на април, не си струва да планирате диагностичен преглед, има вероятност за грешка. Отлично време за спа лечение. За дамите е препоръчително, да не пропускат отличният момент за козметични процедури, сега те ще донесат максимален ефект.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

Април, ще е активен месец за представителите на зодия Риби, предназначен за големи неща, но без бързане и суетене. Ще трябва да поемете инициативата. Не си губете времето в празни приказки и клюки. Опитайте се, да не се заблуждавате относно собствените си победи и постижения, бъдете скромни и хората ще бъдат привлечени към вас. Не се опитвайте да избягате от ежедневните грижи. Помнете, че има време за работа и време за почивка. Възползвайте се максимално от времето си.

Средата на април, ще е много добър период за вас. Позицията на планетите ви обещава интересни и разнообразни събития: пътувания, запознанства, нови преживявания и интересни новини. Креативните от вас, ще искат повече лично пространство. Това ще бъде възможно, ако периодично изключвате своите джаджи и излизате сред природата. Но не забравяйте, че не сте сами на този свят. Има близки хора, които не са безразлични към вашата съдба. Бизнесмените ще бъдат твърде активни, както в преговорите, така и във финансовите сделки. В края на април очаквайте постъпления.

Любов и семейство

През април на личния фронт са възможни проблеми. Кавгите с любимия човек едва ли ще ви харесат, затова трябва да се отпуснете и да слушате само своето сърце, а не съветите на „доброжелателите“. Понякога позволявате да бъдете обичани, но не давате нищо в замяна. Това може бързо да развали връзката, дори и да е била достатъчно дълга. Разпределете приоритетите, възможно е да обичате себе си повече от партньора и да не сте готови да споделяте живота си с него. Тогава не губете чуждото време.

През втората половина на април ви очакват необичайни запознанства, които със сигурност ще променят живота на много необвързани. Бъдете общителни, не се колебайте да направите първата крачка. Вашите романтични надежди, ще се осъществят Венера ви обещава приятни емоции и преживявания в любовта. Освен това ако е имало разногласия с близки хора, ще се помирите. Що се отнася до дома, това е чудесно време за ремонт и решаване на битови въпроси, сега напълно ще може да организирате семейството за тези цел. Ако се заемете с обновяване на интериора, тогава резултатът ще зарадва както вас, така и вашите близки.

Кариера и финанси

Не избягвайте нови срещи и запознанства – те определено ще са от полза за вашата кариера. Ако има възможност да се поучите от чуждия опит, не го пропускайте. В средата на април, ще е полезно да промените обстановката, да получите нови впечатления и знания. Чудесно време за повишаване на квалификацията и професионално развитие на вашите професионални умения. Не се стремете да подчертавате своите таланти, вашият авторитет е безупречен. Бъдете себе си и всичко ще е добре.

От средата на месеца в време, когато трябва да преминете от думи и планове към реални дела. Във финансово отношение април ще бъде добър месец. За последната седмица на периода, не трябва да планирате важни въпроси: преговори с началниците, стартиране на нов проект и т.н. Това време е най-добре да използвате за завършване на делата, а не за започване на нови. Плюс това, има вероятност ще ви изплатят или върнат обещана сума

Здраве

През първата половина на април, поддържайте тялото си в добра форма: витаминните комплекси и разбира се, зеленчуците и плодовете, ще помогнат в борбата с недостига на витамини, но също така не забравяйте и за физическата активност. Добър ефект, както и позитивно настроение като бонус, ще ви дадат водните спортове. Алкохолът в умерени количества също ще бъде полезен за нормализиране на кръвното налягане, ако този въпрос е от значение за вас.

В този период не експериментирайте с козметични средства, възможни са алергични реакции. През втората половина на април, обърнете повече внимание на емоционалния фон. Чистият въздух е панацея за вашето здраве, в противен случай е възможно главоболие. Също са препоръчителни храни и препарати, които тонизират мозъчната дейност и тялото като цяло: зелен чай, консумация на повече риба и т.н.

art-twig.bg

 

 

 

 

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031