Connect with us

Астро

Пълен годишен хороскоп за всички зодии – 2022 година

Публикувана

на

Предвижданията на хороскопа за 2022г, ще ви осигурят прозрения и насоки за начина, по който Новата година ще се развива за вас. В годишният хороскоп за 2022г., се вземат предвид по-специално позициите на планетите Юпитер и Сатурн, които дават повече или по-малко добра представа, за това какво може да очакват през годината 12-те знака на зодиака.

За да получите по-точна прогноза, не забравяйте да прочетете, освен хороскопа за вашия слънчев знак и за вашия асцендент. Направете обобщение на двете прогнози, защото само така, ще имате повече подробности и по-точна информация.

 

Овен

03.21 – 04.19

Овен

Обща прогноза

Представителите на зодия Овен, могат да очакват една изключително успешна и активна година, в която ще може успешно да реализирате вашите планове и нови проекти! Юпитер и Сатурн, ще са благоприятно разположени спрямо вашият знак и ще ви заредят с ентусиазъм и постоянство, за да може да осъществите всичко, което искате! През 2022 г. пред вас ще се отворят нови възможности сякаш по магичен начин, просто грабнете подходящата възможност и извлечете максимума от нея! Това е година за действие, не за размисъл и късметът наистина ще бъде изключителен!

От 11 май до 28 октомври, планета на изобилието и късмета Юпитер, ще премине през вашия знак и това ще е най-добрия период в годината. По това време очаквайте голям късмет и сбъдване на желанията. Този период също е благоприятен за укрепване на финансовите ви възможности. Може да направите значителни спестявания, да инвестирате в дългосрочни проекти, да закупите предмети или услуги, които са едновременно необходими и приятни. Инвестирайте и в образованието си! В личния живот, се очакват само положителни промени. Ако имате връзка, тя може да премине на следващо ниво-законен брак или раждане на дете.

От 28 юли до 24 ноември Юпитер ще е ретрограден и това по-скоро е подходящ момент за саморазвитие, обучение и личностно израстване, а не за амбициозна работа или творчески проекти. Затова свършете амбициозните си задачи преди края на юли, тъй като след това, Юпитер ще насочи вниманието ви навътре, а не към външния свят. Друг ваш мощен планетарен съюзник е Сатурн във Водолей, който ви носи невероятни идеи, но и отговорност, мъдрост, сериозност и целенасочен подход към работата, така че, със сигурност ще се отличите по-някакъв начин. Сатурн обаче също ще бъде ретрограден, по-специално от 4 юни до 23 октомври и тогава, ще ви подтиква да работите по-усърдно. По това време обърнете повече внимание на разногласията в работата, тъй като понякога сте склонни към конфликти.

Заслужава да се отбележи и благоприятното влияние на Марс, който ще бъде в Близнаци, и ще оказва благоприятен ефект върху вашият знак от 20 август до края на годината. Ще имате толкова много възможности, че ще искате да започнете няколко неща наведнъж, но за щастие Сатурн ще ви помогне да подредите нещата. През ноември и декември обаче Марс е ретрограден, така че не започвайте нищо ново преди Коледа, все пак ще имате повече от достатъчно неща за вършене, така че няма да скучаете.

Както в работата, така и в свободното си време, програмата ви ще бъде пълна и разнообразна и това ще ви хареса! Понякога може да ви се струва, че нямате време за срещи и личен живот, заради работата, но е точно обратното. Вярвате или не, но точно в тази сфера всичко ще е благоприятно тази година. Затова се насладете на тази красива 2022 година и то максимално!

Работа и Пари

От 11.05 Юпитер отваря нова глава за вас. Ще почувствате, че отново правите това, което обичате. Очаквайте приток на пари и решаване на сложни въпроси. Ако търсите партньори, определено ще се появят правилните хора. Инвестициите в обучение и развитие ще се изплатят бързо, така че гледайте към бъдещето с оптимизъм. През 2022 г. има смисъл да помислите за своя социален статус. Това е повратна точка, когато са възможни значителни пробиви. Като тук не става дума само за професията, но и за семейното положение. И е много важно да не допуснете грешката да игнорирате тази тема. Имайте предвид, че нещата и без това ще вървят добре и ако сте пасивни може да си създадете значителни проблеми. Затова е препоръчително да се замислите сериозно за своите мечти и смело да ги реализирате.

През 2022 г. вашият път ще бъде постлан с успех и никоя пречка няма да бъде твърде голяма, за да предизвика затруднение! Има много неща, които искате да реализирате в живота, а 2022г. е създадена, за да осъществи вашите мечти. Наистина няма да ви липсва самочувствие и ще откриете в себе си огромен потенциал – само внимавайте и не преследвайте безпринципно твърде много цели. Понякога е добре да се съобразявате с интересите на другите, няма да загубите нищо от това.

Това, което може да ви накара да продължите напред и за което трябва да следите е несигурността. Сега не е момент да размишлявате и да се колебаете, а да го направите! Със сигурност от миналата година сте разбрали къде искате да отидете, сега остава само да го осъществите! Изключително добро време за вашите планове, ще бъде между 25 май и 5 юли с Марс във вашия знак Овен. Тази година определено ще имате повече от прилични печалби, но трябва да внимавате за едно. Какво е то? Прекомерните разходи! 2022 година е чудесна за печелене на пари, но няма да имате такъв късмет с финансовите разходи, внимавайте за това!

Любов и Семейство

Ще имате изненадващо много време, да посветите на своя любовен живот. Може би и защото просто го искате, така че винаги ще имате възможност. Дори и в дългогодишните връзки, ще се насладите в най-голяма степен на романтиката! Самочувствието, което най-накрая ще добиете в живота, ще допринесе за вашето спокойно настроение, а това ще пренесете в живота на вашият партньор. Вече няма да е нужно да се оплаквате от нещо пред другите и още повече, ще може да се наслаждавате на всички красоти на живота, заредени с с оптимизъм и радост!

Най-добрият месец за любов и запознанства определено е май, но не само защото е месецът на любовта! Венера и Юпитер ще се срещнат по това време във вашия знак и може да очаквате много страст и искри! Също през август когато Венера е в Лъв, ще може да се отдадете на летни флиртове и авантюри, но разбира се, само ако сте свободни! А в навечерието на Коледа, през втората половина на ноември и началото на декември, Венера в Стрелец, също ще носи късмет в тази област от живота.

Макар че ви очаква забързана година, всичко във вашето семейство и дом, ще бъде изненадващо спокойно. Вашето семейно гнездо означава много за вас и точно там, ще може да презаредите своите сили и да си починете. Това е мястото където се чувствате в безопасност и на което винаги може да разчитате. Ще се радвате на всичко, което по някакъв начин е свързано с децата, независимо дали вашите собствени или децата на някой от вашите близки или приятели. Компанията на най-малките и тяхната жизненост, ще бъде изключително вдъхновяваща за вас.

С възрастните ще бъде малко по-трудно, защото не винаги ще бъде лесно да обясните, защо нямате достатъчно време за семейния живот, както преди. Но работата си е работа, дори и не високо заплатена, в бъдеще може да донесе своите плодове – това са вашите приоритети сега, нищо не може да се направи. Но ако все пак намерите време за семейството си, вие и вашите близки определено няма да скучаете! Ще се насладите на незабравими изживявания заедно, а това ще ви зареди с много енергия!

Късмет и Здраве

Това ще бъде година изпълнена с лични и професионални успехи. Ще откриете, че сте много по-активни и съсредоточени. През 2022 г. ви очакват много щастливи моменти, развитие и просперитет. Жизнената ви енергия ще бъде на ниво. Не се предвиждат тежки сътресения. Ще се почувствате най-добре в края на лятото и началото на есента. Здравето, диетите и упражненията, няма да са от първостепенно значение тази година. От друга страна, здравето ви ще е стабилно и ще имате достатъчно енергия, за да избегнете сериозни заболявания и намаляване на имунитета.

2022 е много успешна година, за родените под знака на Овен. Определено ще изпитате нарастване на енергията. Ще имате възможност да създадете нещо ново и прекрасно тази година. Искате да започнете малък бизнес? Да организирате събитие? Да постигнете успех в състезание? Или може би искате да напишете книга? Всичко това е възможно и по-лесно от всякога! 2022 ще стане значима в много аспекти на живота, това е годината на нови възможности и шансове, тя ще бележи началото на нов етап в живота. Сега е време, за вземане на важни решения за бъдещето.

Заради интензивния начин на живот, често може да се чувствате претоварени. Затова е препоръчително, често да излизате на чист въздух и ако е възможно да прекарвате по-малко време пред компютъра. За някои представители на знака ще бъде полезно, да си вземат домашен любимец, за съвместни разходки сутрин и вечер. Няма да навреди също, да проверите зрението и слуха си. Освен това трябва да избягвате височини. За избухливите и емоционални представители на знака е важно, да обърнат внимание на качеството на съня. Често събитията от деня могат да причинят нощни преживявания и безсъние, което увеличава раздразнителността. В този случай е добре да прибегнете до седативни билкови препарати. Превантивните мерки, както и активните спортове, ще ви помогнат да избегнете болестите. През есента следете диетата си, не претоварвайте стомаха и черния дроб.

Телец

04.21 – 05.21

ТелецОбща прогноза

За представителите на зодия Телец, 2022 ще бъде година на положителна промяна! Това е година белязана от нови идеи, пробване на различни подходи и способи за правене на нещата, накратко, ще си позволите да се отклоните приятно от рутината. Въпреки, че вие доста харесвате стереотипа, защото ви предлага стабилността която толкова много обичате, ще почувствате, че това ви отнема твърде много и блокира новите неща в живота. Това усещане обаче не е новост за вас, то ви съпътства вече три години, защото Уран във вашия знак се движи бавно и ефектите му са дълготрайни. А Уран, това е планета на промяната и изненадата! И тъй като е във вашият знак, това означава, че тези промени ще бъдат много полезни и освобождаващи за вас!

2022 е година, в която може да анализирате живота си и да се запитате какво искате да остане и какво искате да промените. С Уран във вашия знак, вашата личност, кариера, планове и целият ви живот, бързо се променят. Вашата визия за бъдещето сега е коренно различна от миналото и може да преживеете трансформации, които изглеждат плашещи, само защото са непонятни, неизвестни, но които генерират моменти на ентусиазъм. Не се страхувайте смело да мечтаете, време е да продължите напред.

Освен Уран, промени носи и благоприятния Плутон в Козирог, който ще има най-силно въздействие върху вас през май тази година. Плутон е владетел на вътрешната трансформация и ви нашепва, че когато искате да промените живота си, най-добре е да започнете отвътре, от своята душа и разум. И когато нещо се промени в подхода ви към живота, тогава тези външни промени, ще бъдат само въпрос на време! Малко по-сложен е Сатурн във Водолей, който е в неблагоприятна квадратура с Уран, така че от една страна е промяната, от друга отговорността и дълга. Бихте искали да запазите известна материална сигурност, но в същото време се изкушавате да изследвате нови мисли и идеи. Въздействието му може да бъде малко неприятно, но със сигурност ще се справите!

Може да разчитате на късмет тази година, Юпитер в Риби ще ви донесе много добри неща. Изключение прави периода от 11 май до 28 октомври, когато Юпитер е в Овен, този период може да е по-агресивен и с по-малко възможности за изразяване и изпитване на чувства. Но наистина само малко, защото тук все още имаме магичния Нептун в Риби, който поддържа интуицията ви през цялата година и способства лесно да чуете собствените си чувства. А те ще ви насочат по пътя на промяната в живота! Така че се насладете на тази специална година, максимално!

Работа и Пари

В областта на кариерата тази година, постепенно ще се разгръщат различни промени, от които първоначално, ще се плашите и защитавате, тъй като ще искате да запазите всичко така както е. Но скоро ще разберете, че няма причина да се придържате към старите навици, само защото това ви дава усещане за стабилност, когато новите възможности ви помогнат да печелите по-ефективно и да продължите професионално напред. 2022 година ще ви даде шанс да започнете да изкарвате прехраната си с това, което наистина харесвате и да претрансформирате едно от хобита си в обещаваща доходоносна дейност.

Разбира се, това няма да стане за един ден, но ако решите да вървите в тази посока, ще бъдете много по-щастливи от преди. Изчакайте идеалното време за започване на нови проекти, през февруари, Марс в Козирог ще ви донесе необходимата проницателност и решителност. Следващият обещаващ период, ще е през юли и август, когато борбеният Марс е точно във вашия знак. Затова може би, ще е по-добре лятната си ваканция да посветите на работа, а не на почивка – ще имате достатъчно време да отдъхнете по нататък! И от финансова гледна точка, не би трябвало да имате проблеми с това!

Безработните, могат да разчитат на успешно решение на този проблем. Позицията която ще ви се предложи, като цяло ще бъде задоволителна, както по отношение на приходите, така и по отношение на емоционалния комфорт. Между другото, някои промени в професионалната сфера почти сигурно ще се случат и с някои от тези, които вече имат работа. Възможно е да става дума за допълнителен източник на доходи, който ще се превърне в интересна точка за приложение на собствените ви умения, таланти, знания и т.н.

Що се отнася до финансовата сфера, ситуацията обещава значително да се подобри. Вярно е, че тази прогноза не се отнася за тези, които не са склонни към интензивна работа. Въпреки че и тези които предпочитат да не се претоварват, по принцип няма да загубят доходите си. Но представителите на вашият знак, които са готови да отделят много време и усилия, за повишаване на печалбата, ще направят много добро състояние. И в бъдеще, ще могат да го похарчат, за нещо наистина интересно и приятно.

Любов и Семейство

Има какво да очаквате тази година! 2022 г. ви обещава задълбочаване и засилване на отношенията! Край на повърхностните партньорства, в които се чувствате сякаш играете игра и уж добре се разбирате, но в същото време дори не се познавате достатъчно и всеки живее своя живот. През тази година това вече няма да ви е достатъчно и ще направите нещо по въпроса! В дългогодишните връзки дълбоките разговори за живота, ще заемат основно място, а ако сте необвързани, определено ще искате да опознаете много добре новият познат, преди да се сближите!

Планетата на любовта Венера, ще бъде най-благосклонна към вас през юни, септември и декември. Това е най-доброто време, независимо дали за романтична почивка за двама или за срещи и запознанства! Венера ще гарантира, че няма да има недостиг на страст! Ако сте необвързани обаче, ще ви привличат по-сериозните отношения, а не само тръпката, макар че и на това ще се насладите, освен ако на хоризонта не се появи нещо по-сериозно. Както и да е, има какво да очаквате тази година, 2022 ще донесе много приятни сюрпризи за вашия любовен живот!

През тази година домът ви ще бъде приятно хармоничен, това е мястото където ще може да се отпуснете и презаредите батериите. Не се очакват много конфликти, единствените критични периоди са по време на ретроградния Меркурий, тоест през втората половина на януари и в средата на май и септември. Така че, по това време най-добре избягвайте да решавате сложни въпроси. Най-силно, ще почувстват влиянието на Меркурий, родените между 10-20 май. Така че, внимавайте да не започнете да обсъждате някои жизненоважни теми, точно на рождения си ден!

Не приемайте твърде присърце критиките от страна на близките. Децата ще бъдат много важни в живота ви тази година. А някои от вас, ще се замислят сериозно за потомство! Ако вече имате големи деца, много време и енергия, ще посветите на тяхното образование и ще се радвате, че най-накрая имате повече време, да им отделите. Децата, не само вашите, но и племенници, внуци, ще бъдат вашият невероятен източник на радост и добро настроение през цялата година.

Късмет и Здраве

Юпитер заедно със Сатурн ще донесат просперитет, но също така ще ви принудят да вземете важни решения в живота. Тази година носи много големи промени и най-накрая, ще се освободите от старите стереотипи, които ви спъват и пречат да продължите напред. В живота ви навлизат нови енергии, дайте път на въображението и тайните си желания и започвате да рисувате картина на мечтания нов живот!

За щастие, ще избегнете здравословни проблеми и не е нужно да се притеснявате за сериозни болести. Само от време на време, са възможни незначителни неразположения. Това обаче винаги ще ви напомня, че здравето е много важно и трябва да се грижите за него. През тази година, пълна с благоприятни промени, не се страхувайте да експериментирате с диетата си. Ще си помогнете много, ако намалите месото и мазните храни. В основата на доброто здраве също са редовните упражнения и спорта, не забравяйте това.

Като цяло, сега е идеалното време да промените начина си на живот към по-добро, това ще се впише по-естествен начин в цялостната рамка от новите неща нахлуващи във вашият живот. Такива промени може да нямат бърз ефект, но ще се радвате на по-здравословен начин на живот и в бъдеще ще се почувствате видимо по-добре. Паралелно с това, ще сте склонни да се тревожите и за здравето на близките си и ще се опитате да ги вдъхновите да направят нещо, за да се почувстват по-добре. Въпросът е как ще го приемат, във всеки случай винаги ще се радвате да споделите своя опит с другите.

Близнаци

05.22 – 06.21

БлизнациОбща прогноза

За представителите на зодия Близнаци 2022 година е идеална, за внимателно обмисляне на важните въпроси в живота. Тръгвате по един път, които е насочен към изпълнение на вашите мечти, но за да успеете, първо е необходимо ясно да определите своите приоритети. И само след като решите този проблем и целите ви станат ясни, вече няма да е нужно да се притеснявате и може смело да съобщите това на своето обкръжение. Нептун в Риби създава един свят на заблуди и илюзии, не се подавайте на тях, още повече че това не е в хармония с вашето вътрешно Аз. По-скоро се възползвайте от положителното влияние на Сатурн във Водолей, който ще действа като защитна стена над вас през цялата година и ще ви напомня, че целенасоченият подход и самодисциплината са необходими, за да постигнете желаното. Това може да не една от най-силните ви страни, но в тази област имате най-голям потенциал да се подобрите през 2022 г.

Тази година повече от обикновено ще ви дразнят ретроградите, тоест връщащите се назад планети. Те носят периоди, в които не е много лесно да се започват нови неща, а и не е препоръчително. Напротив, добре е да завършите старите дела и да се обърнете повече навътре в себе си, както и да решите въпросите, които сте пренебрегвали в последно време. Сатурн ще е ретрограден във Водолей от 4 юни до 23 октомври. Така че от лятото до есента, много неща няма да са такива каквито сте ги замислили и в крайна сметка всичко ще бъде доста по-сложно. Но накрая ще се радвате, че всичко е завършило правилно и честно.

От 20 август до края на годината, войнствената планета Марс, ще бъде във вашия знак необичайно дълго време. Въпреки че половината от това време ще бъде ретрограден, това все още е отлична новина за вас, която отваря вратата към успеха. През есента, ще ви бъде лесно да прокарате идеите си, да работите по нови планове и да се реализирате. Марс и Сатурн създават много благоприятен тригон и това ви помага да комбинирате амбицията с отговорността. Понякога ви е трудно да се занимавате с една и съща дейност прекалено дълго време, но сега това се променя към по-добро и няма опасност да оставите делата си недовършени. Точно обратното! Освен това ще довършите и приключите това, което е висяло дълго време над вас като Дамоклев меч и ще се радвате, че тази успешна година ви е помогнала да почистите всичко в живота – както в работата си, така и в личните дела и планове!

От 30 октомври до края на годината Марс ще е ретрограден във вашият знак. По това време не започвайте нови проекти и също така, се пазете от кавги и гневни изблици. Меркурий ще бъде ретрограден в периодите от 14 януари до 4 февруари, от 10 май до 3 юни и от 10 септември до 2 октомври и тази година ще има голямо влияние, особено на тези от вас, родени през май. По това време е препоръчително да не надценявате възможностите си и да ограничите своите амбиции – като отчитате реалното състояние на нещата в този период.

Работа и Пари

През последните години, вероятно сте оставили на заден план кариерата, а някои от вас дори са останали вкъщи. Това положение ще се промени тази година. До началото на лятото, ще изпитате нужда да бъдете по-публични, по-общителни и ще се впуснете в път, който ще ви позволи да преследвате това, което искате. 2022 г. ще ви даде всички шансове за професионално израстване. Много от представителите на вашият знак ги очаква повишение, ще се заинтересувате от нови области и направления, и ще гледате на много неща и събития по различен начин. Възможно е пътуванията и допълнителното образование, да станат част от цялостната успешна професионална картина. Ще имате чудесната възможност да погледнете отвъд хоризонта, да мислите повече и да действате по-активно.

Тази година с Марс във вашият знак, предвещава изключително успешна есен. Планетата на късмета Юпитер в Овен от май до октомври, също ви обещава успех. Така че през по-голямата част от годината, винаги ще имате поне една от тези планети на успеха на ваша страна! Само началото на годината може да бъде малко по-смущаващо, основно заради влиянието на Меркурий. Възможни са леки разногласия на работното място, но бързо ще се справите с това. Ако имате нови планове за своето професионално развитие, идеално е да започнете да ги осъществявате през пролетта или лятото.

През есента може да пожънете първите плодове на успеха, въпреки че това се очаква по-скоро в дългосрочна перспектива и най-доброто ще дойде през следващите години. Във финансовата сфера обаче, 2022 година изглежда повече от обещаваща за вас. Ще имате стабилен доход, който с малко упоритост и постоянство, може да се повиши дори няколко пъти в сравнение с миналата година. И това е перспектива, която определено си заслужава усилията! Така че определено трябва да опитате и най-важното, да не се отказвате при първото препятствие!

Любов и Семейство

По отношение на любовта, тази година за вас на първо място ще са дългосрочните връзки, а необвързаните ще предпочитат по-сериозни отношения. 2022 година ще ви донесе по-голямо желание за стабилност и свързаната с нея сериозност в любовните дела. Така че флиртът няма да ви привлича твърде много и ще предпочетете по-перспективни неща. Венера, планетата на любовта, ще ви се усмихне през март, в съюзния знак на Водолей. Също много благоприятно време за романтичните отношения е края на юни и юли, когато Венера ще е директно във вашият знак. Така че в началото на лятото ще бъдете много по-привлекателни за противоположния пол и няма опасност да останете незабелязани! Това ще продължи от 23 юни до 18 юли. Също и от 29 септември до 23 октомври, когато Венера е в знака Везни.

И трите тези периода са идеално подходящи за романтичните отношения и ще бъде прекрасно по това време, да бъдете заедно с партньора си. Ако например сте имали конфликт, по време на ретроградния Меркурий, в тези периоди ще може да обновите чувствата си. Това време също е чудесно за намиране на нова любов и запознанства! Що се отнася до дома, през 2022 г. ще осъзнаете напълно важността на своето семейство! Вашите близки ще бъдат до вас, независимо дали се справяте добре или сте преследвани от неуспехи. Като ви помагат винаги да останете на повърхността, ще започнете да ги цените повече и ще гледате на отношенията си от малко по-различна и по-оптимистична гледна точка.

Пазете се в периодите на ретроградния Меркурий, който тази година е в съзвездие, където ще ви засегне особено силно, така че по-добре избягвайте решаването на важни въпроси през втората половина на януари и в средата на май и септември. Като цяло през тази година комуникацията с членовете на семейството, ще се подобри значително и най-накрая ще може да постигнете разбирателство и да разберете тяхното поведение и решения, които са били неразбираеми за вас. Благодарение на това, че тази година ще намалите малко темпото си и ще водите по-заседнал начин на живот, междуличностните отношения ще се развиват положително.

Късмет и Здраве

През 2022 година успех ще имат целеустремените от вас, които знаят какво искат. Време е да изясните своите цели и да ги следвате системно и неуморно, тогава живота ви ще се изпълни с невероятни неща и ще изградите сами успеха, за които само сте мечтали досега! Влизате в солиден период на изграждане на живота си, така че през 2022 г. използвайте това влияние, за да стигнете до дъното на нещата, които наистина се надявате да постигнете. Ярки събития и неочаквани промени ви очакват през 2022 г. Има възможност да надхитрите съдбата и да промените кармата. Но само при условие, че се обръщате по-често назад в миналото и коригирате грешките

Много от вас, ще започнат активно новия период в живота и ще го започнат от перспективите, които им е предоставила предходната година. Въпреки това, е препоръчително да останете на земята, бъдете практични. Само при това условие ще бъде възможно да осъществите плановете си. По отношение на здравето в началото на годината, може да се почувствате малко по-слаби, но пролетта, ще възстанови силите ви. Все пак трябва да сте отговорни към своето здраве през цялата година, Сатурн ще ви напомня да не пропускате профилактичните прегледи, а здравословното хранене и редовните упражнения трябва да са нещо естествено.

Тази година определено е добра идея да внесете малко повече системност и редовно да се грижите за своето здраве, тялото ви със сигурност ще го оцени. Също така е добре най-накрая да осъзнаете, че силите ви не са неограничени и когато се появят признаци на умора, просто си вземете почивка. Не надценявайте възможностите си, така ще избегнете бъдещи проблеми, които биха могли да се развият с времето от претоварване на тялото. Не надценявайте способностите си, когато спортувате, тъй като може да получите ненужни травми. Накратко през 2022 г. се отнасяйте отговорно към тялото си и следвайте правилата за здравословен живот, които знаете много добре, но понякога ги пренебрегвате. Така ще се радвате на добро здраве.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

Обща прогноза

За представителите на зодия Рак, 2022 година е подготвила интересни възможности, особено в сферата на работата. Ето защо, ще трябва да излезете от зоната на дома и семейното благополучие и да проучите какво ви е подготвила съдбата. Вашият успех в работата, ще бъде многообещаващ, но все пак отчетете, че късмета ще бъде променлив. В края на краищата сега във вашия знак, няма да присъства нито една от по-отдалечените планети, така че годината ще бъде по-скоро обикновена, като изключителните дни, ще се редуват със слаби. Като представители на знака Рак, вие също сте много обвързани с енергиите на Луната и при липса на по-мощни планетарни влияния, може да забелязвате по-често как ви влияе лунният календар и циклите на Луната.

Планетата на щастието Юпитер, ще ви се усмихва от сродния знак Риби, от началото на годината до 11 май, а след това отново като се върне там от 28 октомври до края на годината. Благодарение на това първата и последната част от годината, ще бъдат изключително приятни и успешни за вас. Би било идеално да планирате всички важни проекти, независимо дали в професията или в личните дела, по време на тези времеви прозорци и особено през пролетта. Така или иначе, през лятото и през по-голямата част от есента, ще има съвсем различни занимания и сигурно няма да измислите нещо по-добро от това, най-накрая да организирате една добра ваканция и да си починете – със сигурност го заслужавате. От друга страна, в любовта и романтичните отношения, като цяло лятото ще бъде към вас щедро и ще получите максимум удоволствие.

През цялата година, както и миналата, планетата Нептун свети в благоприятна светлина. Нейното влияние е дълготрайно и доста фино и подкрепя вашата интуиция, емоционални преживявания и въображение. А когато се свърже с планетата Юпитер в Риби, ще стимулира вашата чувствителност, възприемчивост и въображение, както и вашите артистични наклонности. Малко по-сложно през цялата година, ще усещате енергиите на Плутон в Козирог, който, както и Нептун, е в това положение от много години, така че това не е нещо ново за вас. Може дори да не забележите, че е в опозиция към вашият знак и прави живота ви малко по-сложен и труден. В знака на Козирог той символизира вътрешната трансформация, чрез отговорност, дълг и упорит труд. Въпреки това си струва да се отбележи, че по време на ретроградния му период, от края на април до началото на октомври, ще имате по-малко неудобства и трудности. Като цяло обаче 2022 г. ще бъде без особени усложнения и въпреки че не ви очакват чудеса, ще може да постигнете изненадващо много!

Работа и Пари

Началото на годината няма да започне обещаващо за професионалното ви развитие, тъй като под влиянието на ретроградния Меркурий през втората половина на януари и началото на февруари, може да се появят дребни разногласия на работа. Но не се притеснявайте, всичко ще се реши без излишен стрес, по-скоро се съсредоточете изцяло върху задачите си, защото краят на зимните и пролетните месеци ви обещават по-голям успех. В края на април и май, енергиите на Марс в сродният знак Риби, ще ви дадат възможност да се самоутвърдите. Очакват ви нови отговорности и едва ли ще имате много свободно време, но добрата новина е, че това ще се отрази положително на вашата заплата.

В работатата самочувствието ви ще нарасне и това, ще доведе до много нови победи. Но внимавайте, разбира се вие знаете своята стойност, но не прекалявайте с твърде високи амбиции, гледайте уверено на нещата, но реалистично. Не само по-добрите печалби, но и по-доброто управление и отговорните инвестиции, ще ви помогнат да увеличите състоянието си, така че всичко което влагате, ще даде своите плодове. Като цяло, очаквайте подобрение, както по отношение на кариерата, така и на парите, но това ще става постепенно и няма да бъде лесно!

Може да постигнете едно стабилно финансово състояние. Но в същото време не очаквайте лесни пари. Всички придобивки ще трябва да бъдат спечелени с упорит труд. Натрупаните по-рано средства ще могат да бъдат спестени, но не всички представители на знака ще успеят да увеличат състоянието си. Очакват се много разходи за подобряване на жилищните условия, закупуване или ремонт на превозно средство и пътуване из страната. В същото време ще трябва да се намалите разходите за хобита и развлечения. Въздържайте от закупуване на стоки от съмнителни сайтове и не се доверявайте на непроверени продавачи, тъй като тази година има голяма вероятност да се сблъскате с измамници.

Любов и Семейство

Любовните отношения, ще бъдат източник на радост и удовлетворение за вас, може да очаквате една приятна и балансирана година в партньорството. Ще срещнете подкрепа и разбиране от своята половинка и ще бъдете много благодарни за позитивния и подход към всичко, с което се сблъсквате и решавате заедно в живота. Необвързаните може да чувстват, сякаш им липсва възможност да срещнат интересни хора. Ще прекарвате много време на работа, а също и в кръга на приятелите си, но те са все едни и същи хора. В крайна сметка е възможно приятно да бъдете изненадани, че между тях се крие незабележимо някой, с когото бихте могли да се разбирате чудесно!

Най-доброто време за любовта е целият април, когато Венера и Юпитер са в Риби и носят много емоционална и любяща атмосфера. Но и юли и август също ще са благоприятни, когато Венера ще е във вашия знак и ще ви донесе някакво лятно приключение – но, само ако го искате и сте свободни! И накрая, може да имате късмет в края на октомври и първата половина на ноември, когато Венера е в Скорпион, тогава може да стане доста горещо! По отношение на дома, всичко ще бъде спокойно тази година, въпреки факта, че ще имате по-малко време за семейния живот от обикновено. В семейството ви ще цари любяща атмосфера на взаимна подкрепа и доверие, на което много държите. И със сигурност, ще го оцените и винаги ще се радвате да намерите време поне в рамките на вашите възможности, за вашите близки.

Ще бъдете много доволни от това, че вашите близки ще се съобразяват с кариерните ви планове и амбиции. Може би дори не сте го очаквали от тях, но и те от своя страна, ще бъдат приятно изненадани че имате подобни амбиции. Ще бъдете много щастливи, когато имате възможност да отпразнувате успеха си в кръга на близките и да споделите щастието си. И ще чакате с нетърпение наближаването на края на годината, когато вече ще сте завършили много от вашите трудоемки задачи и най-накрая, да се посветите на създаването на красива и приятна домашна атмосфера за предстоящите празници. А точно с това най-добре се справя вашият знак, от целия зодиак!

Късмет и Здраве

2022 година ще бъде време на постепенен възход и напредък. Когато съчетаете въображението и чувствителността с постоянството и старанието, ще постигнете прекрасни успехи. Вашият труд ще даде плодове, така че си струва да опитате и да се възползвате от възможностите, които ви предстоят! Няма да ви липсва късмет през 2022 г. Въпреки факта, че обикновено не вярвате в късмета, а парите и късметът не са толкова важни за вас, новата година ще бъде период на просперитет. 2022 година ще бъде едновременно интересен и двусмислен период. Очакват се както успешни и проспериращи дни, така и моменти на недоволство и разочарование. През зимните месеци и през първата половина на пролетта животът ще тече премерено и спокойно, останалата част от годината ще донесе много различни събития, изпитания и промени.

Притежавате огромни защитни сили. Харесвате всичко старо и изпитано, но това не означава, че понякога не се лутате в света на непостижимите цели. През 2022 г. трябва да се пазите малко повече. Планетарните влияния повишават физическата ви чувствителност и ви напомнят, че трябва да се грижите за тялото си и да му отделяте вниманието, което заслужава. Не се опитвайте да оказвате натиск върху вашата производителност, когато имате леки здравословни проблеми, като грип или лошо храносмилане, те се появяват само за да ви напомнят, че трябва да си починете. Струва си да обърнете по-голямо внимание на хигиената и необходимата дезинфекция, но вие знаете това, просто не го забравяйте в ежедневието!

Друга област, която заслужава внимание тази година, е вашата кожа, повлияна от Козирог, който е в опозиция на вашият знак. Възможни са кожни проблеми, различни обриви, екземи и други подобни, нищо твърде сериозно за щастие, но все пак неприятно, така че е по-добре да му обърнете внимание от самото начало и да заложите на естествените продукти за защита на кожата. И като част от профилактиката на здравето, не забравяйте да спортувате, въпреки че ще бъдете много натоварени – независимо от това все ще намерите време за разходка или упражнения, а може дори да ходите пеша до работа! Добрата новина е, че краят на годината ще бъдете по-здрави и много от проблемите ще бъдат решени!

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

Обща прогноза

Представителите на зодия Лъв, ги очаква една по-спокойна и не много активна година. Сеге е препоръчително вместо да преследвате успеха и големите амбиции, да посветите тази година на саморазвитие и също така на почивка. Ще откриете, че е по-важно да се занимавате с неща, които харесвате, дори това да не е нещо бомбастично, отколкото да се опитвате да направите пробив в света или да сте най-добрите във всичко. С вашата уверена лъвска природа понякога не обичате да го признавате, но Сатурн във Водолей е в опозиция на вашия знак през цялата година, ще ви напомня за това. Неговото послание е да продължите напред и да се заемете с дейности, които дори не сте мислили, че някога ще правите.

Усещате обаче, че посоката в която сте поели в живота, не ви удовлетворява и чувствате, че трябва да направите някаква промяна. Със сигурност много неща не харесвате и може да ви е неприятно да го чуете, но сте попаднали в стереотип, който ви убива. Сега е моментът да откриете нови възможности и да разберете какво буди във вас ентусиазъм и страст и с какво наистина искате да се занимавате. Това обаче означава да забравите временно за кариерния растеж и конкуренцията и вместо това, да се съсредоточите върху вътрешното си чувство за щастие и удовлетвореност.

Уран, планетата на промяната и изненадата, от дълго време се намира в знака Телец в квадратура спрямо вашия слънчев знак Лъв. Това означава, че както миналата година, трябва да избягвате прекалено спонтанните и необмислени решения, които могат да ви причинят материални загуби. Но в същото време, ще желаете някаква промяна и нещо ново в живота. Просто трябва да се вслушвате в по-отговорния Сатурн във Водолей и постепенно да вървите към това, което наистина ви харесва в живота, разбирайки последствията от своя избор. Но, преди това трябва да изясните какво точно искате.

Може да очаквате успешен период с Юпитер в Овен от 11 май до 28 октомври и след това в края на годината от 20 декември. През тези периоди, ще бъдете надарени с активна енергия и няма да ви липсва мотивация. От края на юли до края на ноември Юпитер е ретрограден и това е време да продължите напред във вашия вътрешен свят, а външния да поставите на пауза. Този период е прекрасен за духовно израстване и преоценка на вашите цели. Сатурн също е ретрограден от юни до октомври, а Уран от 24 август до края на годината, така че всъщност не се очакват много сериозни промени във външния свят и във вашите дейности по това време. По-скоро лятото и есента е време, в което да си изясните какво искате в живота. Знаете, че имате нужда от някои промени, сега става въпрос да разберете как трябва да изглеждат те, за да подобрите наистина съдбата си!

Работа и Пари

В сферата на кариерата 2022 година ви обещава положителни промени! Но преди да започнете да мечтаете за повишение, голяма заплата и похвали от шефа пред целия екип, помислете дали сегашната ви кариера наистина ви удовлетворява или по-скоро мислите, че имате нужда от промяна. Това не означава непременно, че ще промените изцяло професията си, но може би е добре да организирате някои неща по-различен начин, за да бъдете по-щастливи. Време е за креативност и смели идеи, само обърнете внимание на склонността си към твърде много индивидуализъм, не забравяйте за интересите на вашите колеги. Отличен период за вас ще бъде от края на май до началото на юли, когато Марс и Юпитер ще ви помогнат лесно и плавно да се утвърдите и себереализирате.

Финансовото ви положение ще бъде стабилно и ще може да се радвате на живота, но обърнете внимание на склонността си към необмислени разходи и спонтанно пазаруване. Може лесно да похарчите, под влиянието на Уран, ненужна сума за неща, които са хубави, но нямат реална стойност. По-скоро инвестирайте в подобряване на дома. Неправилното планиране на разходите може да доведе до необходимостта да спестявате през първата половина на годината. Ще трябва да намалите разходите за развлечения, по-рядко да си позволявате нови неща и по-често да се храните вкъщи. С течение на времето ситуацията ще се промени: ще се появят допълнителни доходи или любимия човек, ще предостави значителна финансова помощ.

През есента някои от вас, ще бъдат изправени пред големи разходи, свързани с децата или повреда на домакински уреди. Добрата новина е че ще успеете да се справите сами, без да затъвате в дългове. През 2022 г. е добре да обърнете внимание на организацията на финансово-икономическите си дейности. В средата на лятото, ще трябва да оцените започналите в началото на годината събития и действия. Това е време да разрешите проблеми с неизплатените дългове, да реорганизирате и балансирате финансовите въпроси. Ще имате достатъчно енергия и здрав разум, за да разрешите всичко по най-благоприятния начин. Краят на годината е подходящ момент да се насладите на резултатите от собствения си труд и да започнете да планирате бъдещето.

Любов и Семейство

2022 година, ще бъде успешна за влюбените представители на знака, ще се движите уверено напред, но понякога няма да може да избегнете смесените чувства във вашите отношения. Особено смущаващо ще бъде началото на годината, когато има риск от разногласия поради дребни неща, като закъснения за срещи и др. През тази година ще имате достатъчно време за любов, така че не бързайте. Дългогодишните връзки ще се развиват много обещаващо и много двойки ще решат да се оженят, да започнат да живеят заедно или поне ще обсъдят темата за създаване на семейство.

От друга страна необвързаните представители на знака, често ще усещат, че нещата не вървят според техните идеи. Опитите за срещи понякога, ще завършват с различни необичайни ситуации, които може да са смешни, но колекционирането на забавни истории не е вашата цел. Благоприятен период се очертава през май и август, когато ще имате планетата Венера на ваша страна, тя ще се погрижи за добрата доза романтика и страст! А какво по-хубаво време за любов, ако не през красивия май, а след това настъпва лятната ваканция, така че имате какво да очаквате с нетърпение! И ако това не е достатъчно, късмета ще ви се усмихне и през втората половина на ноември и първите десет дни на декември.

2022 година, ще е много щастлива за вашия семеен живот. Най-доброто време за конструктивна промяна, новини и движение напред. За много от вас това може да означава брак или нов член на семейството! Също така е идеално време за преместване или ремонт на вашия дом. Благодарение на факта, че тази година ще бъдете по-свободни по отношение на кариерата и няма да сте прекалено взискателни, ще може да си позволите да прекарвате повече време с любимите си хора в уюта на вашия прекрасен дом. И разбира се, там ще се чувствате чудесно през цялото време! Но не приемайте, че трябва да правите нещо повече сега. Ретроградните планети, особено през втората половина на годината, ви казват да завършите това, което сте започнали, а свободното си време посветите на душевен релакс, като се отпуснете в тишина, без да правите нищо, заедно с хората които обичате. Също така ще се радвате да споделите своите хобита и интереси, независимо дали става въпрос за спорт, пътувания в планината, култура, музика, творчество, градина, домашни любимци или нещо друго, което харесвате.

Късмет и Здраве

По принцип 2022 г., ще бъде доста равномерна и спокойна. Ярки събития, любовни приключения, късмет в работата се очакват през летния период. През пролетта и есента, може да се отегчите. В същото време, ще оцените финансовата стабилност, взаимното разбирателство в семейните отношения и липсата на сериозни здравословни проблеми. Не се предвиждат значителни промени в кариерата. Не очаквайте съдбовни запознанства или срещи. Освен това, ще трябва да прекарвате много време у дома, да вършите домакинска работа, да се грижите за близките и да решавате проблемите на децата.

2022 е година за почивка и себепознание. Ще имате достатъчно време да си почивате на спокойствие, да се потопите в дълбините на душата си и да се посветите на нещата, които ви харесват. Ще бъде една приятно спокойна година, когато ще може да намерите отговори на въпроси за истинския смисъл на живота! Вашето здравословно състояние ще бъдат относително стабилно през тази година, но все пак трябва да избягвате проблеми. Това е идеално време да се заемете с упражнения, да подобрите диетата и начина си на живот, защото това са неразделни неща способстващи вашето саморазвитие и цялостен напредък в живота, към което ще се стремите през тази година. Струва си постепенно да изпробвате различни видове упражнения и системи за хранене, за да разберете кое ви подхожда най-добре. Обаче правете всичко умерено, без никакви радикални лечения или спортни изяви. Който върви бавно, стига най-далеч.

Медитацията също може да ви хареса и да помогне за вашето вътрешно благополучие. За цялостното ви здраве, ще бъде важно да осъзнаете, че в миналото сте били склонни да се претоварвате и пренебрегвате нуждите на тялото си в името на постигането на успех. Сега ще откриете, че не може да продължавате така безкрайно и ще се отдадете на много повече спокойствие и релакс. Не забравяйте да спите достатъчно и да слушате гласа на тялото си, което винаги може да ви уведоми при проблем. Въпросът е само да забележите сигналите му, а не да ги заглушавате с енергийни напитки или кафе!

Дева

08.24 – 09.23

Дева

Обща прогноза

Представителите на зодия Дева, може да се надяват на една успешна 2022 г.! Ако може да се каже нещо за тази година, това е преди всичко една изключително благоприятна година за работата – всичко, с което се захванете, ще бъде успешно и очаквайте подобрение в материалната и кариерната сфера. Но това ще изисква, вашата инициатива и решителност. Трябва да си изясните към какво се стремите, за да може да използвате силите си по-ефективно и целенасочено. Това няма да е релаксираща година и може да имате проблем, с намирането на време за почивка и разпускане. Но въпреки това, личните отношения ще се развиват добре и разбира се в резултат на работата ви, ще постигнете по-добри печалби, което ще ви отвори нови възможности да преобразите своя дом.

Ваши планетарни съюзници през цялата година, ще са Плутон в Козирог и Уран в Телец. Тяхното благоприятно взаимодействие, ще отвори нови възможности за положителни промени в живота. Основно те, ще са свързани с имуществените и финансовите въпроси. Същевременно влиянието на Плутон предполага, че промените във външния свят са неразривно свързани с вътрешната трансформация. Тук е нужно да се стараете да станете по-добри, да работите за освобождаване от негативните качества и навици. Уран ви напомня, да не се страхувате от нови идеи по пътя към успеха и да се опитате смело да правите нещата по различен начин. Но от друга страна, се пазете от прекалено спонтанни и необмислени начинания. Възможно е да има нещо интересно в тях, но е по-добре им отделете известно време, преди да започнете да ги реализирате, за да видите дали има смисъл от тях.

След това, имаме Нептун в Риби, който е в опозиция на вашия знак, и през по-голямата част от годината планетата на щастието Юпитер, се присъединява към него в Риби. Това предполага, че успехът няма да падне от небето даром, а емоционалните проблеми понякога ще се явяват пречка на вашият път към успеха. Тук не става дума толкова за взаимоотношенията, а по скоро за вътрешна борба и че е нужно, да изясните в каква посока всъщност ви тегли сърцето.

Но ако се опитате да получите отговор на този въпрос, може да откриете, че той изобщо не е еднозначен. Така че, ще е по-добре да го отложите за по-късно, а сега се съсредоточете върху това което ви е ясно. Ще имате достатъчно планове и енергия, така че определено не рискувате да скучаете и да не свършите нищо тази година! Напротив, в края и ще бъдете много доволни от това което сте постигнали и колко забележително, сте се придвижили напред във всички сфери на живота!

Работа и Пари

Светът на работата, ще бъде във фокуса на вашето внимание тази година и по-голямата част от енергията ви ще бъде насочена към кариерата. Ключът към успеха е да намерите време да си изясните приоритетите, за да не губите излишна енергия за неща, които нямат перспектива. Очаква ви отличен период през февруари, когато Марс в Козирог ще ви даде проницателност и активност. Лятната ваканция също ще бъде изненадващо активна и полезна, благодарение на Марс в Телец. Вероятно ще трябва да направите значителни компромиси по отношение на отпуската, но тази година ще компенсирате това благодарение на командировките и няма да стоите на едно място.

През август благодарение на Меркурий в Дева, отличните комуникативни умения ще ви помогнат в кариерата. Есента и краят на годината, от друга страна, ще бъдат малко по-слаби в работата, Марс в Близнаци, и освен това ретрограден през последните два месеца на годината, не обещава възнаграждение на вашите способности, а по-скоро малко хаос. Но това не е толкова важно, тъй като по това време ще имате солиден гръб и финансова стабилност. По-добре не се захващайте с нови проекти преди Коледа и се отдайте на малко почивка!

През 2022г. , не е препоръчително да харчите твърде много пари, този съвет ще бъде особено актуален в началото на годината. Много от представителите на знака, ще трябва да положат големи усилия, за да си осигурят стабилен материален доход. До април обаче ситуацията ще се стабилизира, а финансовият поток ще се увеличи значително. Възможно е да получите допълнителни доходи, може би, чрез нови начини за печалба. Така ще може не само да изплатите дълговете си, но и да започнете да спестявате. През летните месеци разходите ще се увеличат значително, но и материалните приходи няма да намалеят. Постъпленията ще бъдат доста добри, така че ще може да си позволите дори някои излишества.

Любов и Семейство

Вероятно няма да имате достатъчно време за романтични забавления, колкото бихте искали, но въпреки това 2022 година ще бъде приятна и хармонична за вас в любовта. И когато вие и вашият партньор, най-накрая намерите време, всичко ще бъде много романтично и любящо. Необвързаните имат шанс да срещнат някой, с когото наистина да се разбират добре. Това може да се случи например, по време на пътуване с приятели или на бизнес среща. Началото на годината е белязано от ретроградната Венера в знака Козирог, така че януари не е много благоприятно време за запознанства, а по-скоро за изясняване вътрешно, какво искате от любовта. Може да ви изненада случайна среща с бивш колега. Възможно е също с нетърпение да очаквате Свети Валентин и цялият февруари да е изпълнен с любов.

Юни също ще е благоприятен за романтичните отношения с Венера в Телец, а срещата й с Уран ви обещава приятни изненади в любовта. А след това през по-голямата част от септември Венера преминава през вашия знак и ви обещава много страст, но по-добре го демонстрирайте с езика на тялото, а не с думи, защото ретроградният Меркурий, ще усложнява комуникацията. Както и да е, 2022 година ще бъде толкова хармонична, че не е нужно да се притеснявате за някакви големи проблеми в отношенията! По отношение на дома, също ви очакват положителни промени и е напълно възможно това да се случи още в първите месеци от годината. Много от вас ще успеят да придобият нов имот. Също е вероятно по-нататъшно разширяване на семейството, като брак, поява на дете (ако не ваше, то на някой от близките), както и нов домашен любимец.

Едновременно с това натовареността ви в работата, може да повлияе на семейните отношения-вероятно няма да ви остава много време за любимите хора. Въпреки това трябва да помислите за тях и да се опитате да им посветите всяка свободна минута, това ще помогне много. Ключът към добрата семейна комуникация, на първо място е търпението. Обърнете внимание и на периодите на ретроградния Меркурий, а те са: втората половина на януари до 4 февруари, след това вторите половини на май и септември, те ще бъдат доста значими за вас тази година и тогава са вероятни по-чести недоразумения. Също по това време е по-добре да отложите важните разговори и да избягвате преместването в ново жилище, ако е възможно.

Късмет и Здраве

2022, ще е успешна година по отношение на работа, която ще носи своите сладки плодове. Ще се радвате на материална и финансова стабилност и ще подобрите жилищните си условия. Ако ясно разбирате какво искате, ще продължите напред към целите си бързо и безпрепятствено! Късметът в професионалните дела, ще бъде забележим както никога досега, непрекъснато ще се изкачвате по кариерната стълбица. Награди, стимули и важни задачи – всичко това ви очаква. Ще бъдете уверени в своите способности, пълни са със сила и решителност, да разрешите всякакви проблеми. Усилията и старанието което положите, за да реализирате своите идеи и планове, ще получи признание и ще бъдете заслужено възнаградени.

Ще се радвате на добро здраве през цялата година и единственото, за което има смисъл да се тревожите, са дребните проблеми, причинени от стрес и преумора. Затова се поглезете с техники за релаксация и упражнения като йога. Медитацията също може да бъде полезна за вас, тя ще изчисти ума ви и ще ви помогне да подобрите психичното си състояние. За физическа релаксация на тялото, е препоръчително да се съсредоточите върху масажите, особено ако работата ви е свързана с голямо физическо натоварване.

Всичко това може да допълните със слушане на релаксираща, отпускаща музика. В случай на леки проблеми като настинка, не отивайте веднага на лекар, а опитайте първоначално с билки, вероятно организма ви просто иска да напомни, че понякога трябва да си почивате. В останалото през 2022 г. не е нужно да променяте нищо в начина си на живот и хранене, може спокойно да прилагате това, което е работило в предишни години. По-скоро е важно да обърнете внимание на своята психика и нерви, затова редовно отделяйте време за отпускане, кото напълно изхвърлите работата и другите грижи от главата си. По този начин бързо, ще успеете да се възстановите.

 

Везни

09.24 – 10.23

Везни

Обща прогноза

Представителите на зодия Везни, може да очакват една щастлива и приятна 2022 година! Ще просперирате във всички области на живота, а освен това ще имате много енергия, така че, това е идеалното време да се заемете с нови дейности и дори такива, които сте отлагали дълго време. Сега е моментът за успешно приложение на вашите таланти, най-вероятно в областта на изкуството. Изведнъж ще почувствате, че осъществяването на вашите мечти е напълно възможно – Вселената ще ви осигури най-благоприятни обстоятелства, но разбира се, най-важното ще трябва да направите сами. И ако все още не сте наясно кое направление най-много ви привлича, сега е моментът да се отдадете на смели мечти, които скоро може да се превърнат в реалност!

Самореализацията ще бъде на първо място за вас тази година, но ще имате късмет и в личния живот и любовта, където всичко ще бъде много красиво! И това също се отнася за междуличностните отношения, независимо дали с колеги, приятели, съседи и така нататък. Сатурн във Водолей ще ви помага много през цялата година, като ви подтиква да съчетаете своята креативност и вдъхновение, с отговорния подход и постоянство. Така ще може да напреднете бързо с нещата, които наистина ви харесват и са важни за вас. Също така, сега ще приемате всичко много по-сериозно от преди.

В допълнение към активността, ще сте провокирани от Юпитер, който ще е в Овен от средата на май до края на октомври, в опозиция на вашия знак. Може да не ви звучи много хубаво на пръв поглед, но във връзка с други събития тази година, това ще е истински удар върху егото ви. Не е нужно винаги да се приспособявате към желанията на другите хора, както често правите като истински дипломати. Също така е добре понякога да се държите малко по-агресивно и да отстоявате собствените си цели, дори и да не го направите директно пак е крачка напред!

Интересен небесен помощник за вас през последните няколко месеца на годината, ще бъде Марс, който ще остане в знака на Близнаци за необичайно дълго време и това е много силно свързано с вас! Може да разчитате на неговата подкрепа от 20 август до края на годината и това е чудесно време да работите активно върху всичко, което ви мотивира, време за вашите проекти, независимо дали професионални или лични. Но внимавайте да не ги отлагате твърде дълго, защото през ноември и декември Марс ще бъде ретрограден. По това време може да завършите вече започнатото, но не е препоръчително да се впускате в нещо съвсем ново. Ще имате много възможности и благоприятни моменти през цялата година, така че определено ще успеете!

Работа и Пари

Едва ли може да си пожелаете по-щастлива година от 2022 г.! Всичко ще върви добре и няма да се страхувате от никакви предизвикателства, така че, вратата за професионално израстване е широко отворена! Освен това имате дарбата да се разбирате с колегите и вашите комуникативни умения, ще ви помогнат да решите много от проблемите. Вашите постижения и таланти, също ще бъдат оценени по достойнство! Може да очаквате по-високи доходи и печалби, благодарение на повишение, нови поръчки или разширяване на вашите правомощия. Динамиката на случващите се събития може да не е стремителна, но крайният резултат ще надхвърли и най-смелите ви очаквания. Само трябва да бъдете по-внимателни, когато влизате в сътрудничество или сключвате сделки. Възможно е бизнес партньорите да преследват изключително лични цели и да се стремят само към собствена изгода.

През предходната година квадрата на Сатурн-Уран, е създавал някой динамични ситуации, трансформиращи и понякога трудни по отношение на материалната сфера. Докато 2022 г., ще благоприятна за вашата професионална еволюция. Благоприятно настроеният Сатурн, ще допринася значително за вашия успех, като засили способността ви за самодисциплина, силна воля и постоянство. Малко по-сложно ще бъде през ретроградния период на Сатурн, т.е. от юни до октомври 2022 г., въпреки че ще имате успех, нещата ще се развиват малко по-бавно и може да има хора и ситуации, които тестват вашето търпение и решителност. Но за вас няма непреодолими препятствия и благодарение на това ви очаква година, пълна с изобилие и награди.

По отношение на парите, могат да възникнат някой сложности. Но не защото, ще имате малки доходи. С това повечето от вас, не би трябвало да имат проблеми. Въпреки това, много от вас през 2022 г. ще се окажат напълно неспособни на систематично планиране и като цяло на разумен подход към разходите. Вашите моментни капризи, готовността да се поддадете на собствените си слабости, ще са част от желанието ви за получаване на положителни емоции, но те няма да бъдат оправдани от рационална гледна точка. В резултат на това постоянно ще харчите пари по грешен начин. Тези от вас обаче, които внимателно обмислят тази прогноза, ще могат да предотвратят поне част от финансовите проблеми и да изживеят годината, без да изпитват недостиг на средства.

Любов и Семейство

По отношение на любовта 2022 г. ще бъде изключително красива и страстна, въпреки че първите два месеца няма да са много показателни. Март обаче ще ви изненада приятно, когато Венера във Водолей ви зареди с добра доза любовни искри и подобри романтичният ви живот, а на необвързаните помогне с намирането на нов познат. Началото на лятото също ще бъде прекрасно, благодарение на Венера в Близнаци от 23 юни до 18 юли. А времето между 29 септември и 23 октомври принадлежи директно на вас. Венера се среща със Слънцето във вашият знак Везни, така че е много вероятно да отпразнувате рождения си ден с романтика за двама!

През цялата година може да очаквате много любов, задълбочаване на партньорските отношения, обновление на чувствата, брак, така че необвързаните има на какво да се надяват. Повече от вероятно е 2022 година да ви донесе сближаване със симпатичен колега, с когото ще споделяте общи интереси и планове! В семейната сфера, както и навсякъде другаде в живота, ще се справяте добре през цялата година, въпреки че за дома, няма да имате много време в сравнение с работата. Вашите близки ще настояват да им отделяте повече време и това понякога може да доведе до недоразумения и напрежение. Тази година ще бъдете особено засегнати от ретроградния Меркурий и през тези критични периоди трябва да избягвате всякакви опити за решаване на сериозни въпроси, тъй като комуникацията ще бъде блокирана. Тези периоди са: втората половина на януари и първите четири дни на февруари, след това периодът от 10 май до 3 юни и третият между 10 септември и 2 октомври.

Интересното е, че през 2022 г. ще ви е по-лесно да разговаряте с роднини по мъжка линия, отколкото с жените в семейството. Това може да е свързано и с факта, че сега ще сте много фокусирани върху своята себереализация и заети с проекти и по-малко ще сте съсредоточени върху изграждането на уютно домашно гнездо. Така че по-принцип ще имате много повече с мъжкия елемент и това важи както за дамите, така и за господата, родени под знака на Везни. Но също така ще бъдете много популярни сред децата, за които винаги ще намерите нещо интересно и забавно.

Късмет и Здраве

2022 година е година на самореализация, когато щe може да изпълните вашите мечти, а също и да мечтаете за други нови амбициозни проекти и цели в бъдеще. Като цяло ще постигнете голям успех в живота, така че ще имате достатъчно време активно да се занимавате с нови проекти, които сега може да не са актуални за вас, но в бъдеще ще ви носят радост и удовлетворение! Не се страхувайте да предприемете действия. Всичко е във ваши ръце. Ако отдавна искате да промените нещо в живота си, тогава през 2022 г. поемете повече инициатива. Само избягвайте твърде примамливите оферти и съмнителните запознанства.

Още една добра новина – здравословното ви състояние ще е отлично през цялата година и ще имате достатъчно физическа сила за всичко, което искате да правите. Но дори и така, вие ще искате да го подобрите още повече. Вероятно много от вас, ще бъдат магнетично привлечени от различни лечебни техники, алтернативни терапии, билкарство и други подобни. Имате голям потенциал да се усъвършенствате в тази посока и не само да помогнете на себе си, но и да предложите полезни съвети и помощ на хората около вас.

В крайна сметка, когато успеете да намерите нещо, което наистина работи, естествено е да искате да го споделите с другите и да дадете позитив и надежда. И кой знае, за някои от вас тук може да се отвори нова бизнес възможност за бъдещето, дори и печалбата да е на последно място във вашите цели. Внимавайте обаче да не се самозабравите и да не се изтощите с твърде много занимания. Това може да доведе, особено през втората половина на годината, до дребни проблеми, особено по отношение на храносмилането и теглото.

Скорпион

10.24 – 11.22

СкорпионОбща прогноза

За представителите на зодия Скорпиони, 2022 година е подготвила много разнообразни събития. Някои планетарни влияния ще са благоприятни, докато други по-скоро ще ви дразнят, така че ще имате редуващи се периоди на слънчево и облачно време. Въпреки това, не се обезкуражавайте от редуването на тези възходи и падения, те са тук, за да ви помогнат да растете и да се развивате. И добрата новина е, че въпреки че не всичко винаги ще бъде идеално, не е нужно да се притеснявате, ситуацията няма да се влоши в сравнение с 2021 г., напротив, това ще бъде подобрение спрямо предходната година, пълна с предизвикателства. Така че, докато Уран и Сатурн все още ви гледат намръщено, Юпитер ще ви огрява благоприятно, а двете най-отдалечени планети, Нептун и Плутон, ще ви помогнат. Може да очаквате приятни моменти предимно в емоционалния и личния си живот, в тези сфери ви очаква много щастлива година.

Събитията от 2022 г. често ще ви се струват хаотични и ще ви е трудно да се ориентирате в тях. Много е важно да сте наясно с приоритетите си и да си зададете правилната посока, освен ако вече не сте го направили през предходната година. Всичко това са изпитания, които ще ви доведат до изкуството да слушате инстинктите си по пътя към успеха. Вашата силна интуиция, ще ви отведе в правилната посока, само не се обезкуражавайте, когато всичко не става веднага, и не се поддавайте на съмненията, независимо дали вашите собствени или на хората около вас. Със собствени сили и постоянство, ще постигнете голям успех. Така че в крайна сметка, ще може да се гордеете със себе си!

През по-голямата част от годината планетата на щастието Юпитер, преминава през знакa Риби, който заради водният елемент е свързан с вас, и ще ви помага да приложите своите чувства и интуиция във всички сфери на живота, не само в личната. Но между 11 май и 28 октомври Юпитер ще напусне Риби за няколко месеца и ще влезе в Овен, който е твърде енергичен и нечувствителен към вас. Така че докато огнените Стрелци, Лъвове и Овни, например, ще жънат успех в този момент, вие, освен ако нямате асцендент в някой от тези три знака, ще се почувствате малко потиснати. Но не правете нищо по въпроса, защото вашето време ще дойде отново в края на годината. А същевременно може да се заемете с вашия вътрешен свят и личностно израстване, още повече, че ще имате емоционалната подкрепа на планетата на мечтите Нептун в Риби. И знайте, че един ден смелите ви мечти ще се сбъднат!

Работа и Пари

Финансовата сигурност е много важна за вас и се опитвате по всякакъв начин да я поддържате! Обаче през променливата 2022 г., не винаги ще сте наясно какво да правите и ще трябва да се научите да живеете и функционирате щастливо, дори в тази несигурност. Все пак ще имате всичко необходимо, въпреки че, е по-приятно, ако точната сума пари попада в сметката ви всеки месец. Това обаче е лукс, който често е за сметка на самореализацията, така че трябва ясно да определите какъв е вашият приоритет и от какво сте готови да се откажете. В началото на годината, ще е необходима дисциплина и добра организация. През това време също, би било по-добре да работите от вкъщи или от среда, в която се чувствате комфортно и в безопасност.

Периодите с Юпитер в Овен ще бъдат доста напрегнати, но бъдете оптимисти и с ентусиазъм се захващайте с работа. В тези периоди обикновенно промените се ускоряват и дори понякога разпалват духовете, но тази енергия е добре да се превърне в ново начало на професионално ниво. Може да поемате рискове и да действате интуитивно. Някои моменти може да са по-натоварени и бързи, но ще носят и нови идеи, които трябва да следвате с ентусиазъм. Също е добре да прецените внимателно вашите бизнес партньори и да задържите само тези, с които може да създадете нещо полезно.

Поддържането на добри отношения с вашите шефове и колеги, ще бъде ключът към успеха в работата. Обичате да се адаптирате до известна степен, но някои от вас ще открият, че не могат да работят с колегите си и ще решат да станат независими в кариерата. Важно е да имате самочувствие и да знаете какво искате. Най-доброто време за реализиране на вашите проекти е втората половина на април и май, с благоприятната енергия на Марс и Юпитер, всичко ще върви гладко. Докато през лятото не трябва да се стараете прекалено много, по добре си позволете добра почивка. А през ноември и декември внимавайте за ретроградния Марс, който ще изпита търпението ви!

Любов и Семейство

Юпитер и Нептун в Риби ще спомагат за романтиката, но тъй като не всички планети ще са толкова положителни, подгответе се за променливи периоди. Най-добрите месеци за вас определено ще бъдат април и първата половина на ноември, когато към благоприятното влияние на Юпитер се добавя и Венера, която преминава през Риби през април и от 23.10. до 16.11. е точно във вашия знак Скорпион. В тези периоди вашата привлекателност ще се увеличи, както и и шансовете за любовен успех на необвързаните. През останалата част от годината много ще зависи от това под какъв знак е роден вашият партньор, тъй като това ще определя как ще се отнася към вашите чувства и нужди и степента на разбиране между вас.

По принцип сте много упорити в чувствата си, така че може да изчакате подходящия момент, тъй като другата страна може да вижда нещата по различен начин. Ако искате да се сближите с някой, който харесвате от дълго време, отложете го или за първата половина на пролетта, или след това изчакайте до последните месеци на годината, това ще увеличи шансовете ви за успех! По отношение на семейният живот и дома, всичко ще е благополучно и ще бъдете много щастливи през 2022 г. Това е сферата която ще ви зарежда с енергия, да продължите напред. Ще се държите заедно с любимите си хора и ще се разбирате добре, въпреки ще има някои дребни недоразумения, особено по време на ретроградния Меркурий, т.е. през втората половина на януари, както и вторите половини на май и септември. Но те няма да са твърде сериозни.

Няма да бъдете засегнати твърде лично, но другите ще трябва да решават и да се разбират в проблемите, така че всичко, което трябва да направите, е да се държите дипломатично и скоро всичко ще бъде отново прекрасно. За по-младите представители на знака 2022 г. е подходящ момент да станат независими от родителите и да развият своята самостоятелност. Същото важи, ако наскоро сте прекратили токсична връзка, сега може да изградите своя нов независим живот. Единствено, никога не забравяйте хората, които винаги стоят до вас, подкрепят ви и ви даряват любов. Те заслужават да не забравите да им отговорите със същото и да намерите достатъчно време за тях, дори ако имате много работа.

Късмет и Здраве

Годината предвещава много изключителни събития. А вие като истински професионалист, ще успеете още повече в работата си. Финансите ще бъде в изобилие и разходите не обременителни. Социалният живот ще бъде наситен със събития. Юпитер ще донесе късмет, а Сатурн ще помогне да го запазите. Любовният живот ще ви зарадва в края на годината. Плутон ще бъде в знака на Козирог през цялата година. Отношенията с другите, ще са спокойни и стабилни. Едва ли ще влезете в сериозни спорове и кавги с някого. Но Сатурн също ще бъде във Водолей през по-голямата част от годината. Така че ако мечтаете да се изявите на обществената арена или да повишите социалния си статус, няма да постигнете особен успех.

Фиксираната точка от живота ви, която винаги ще ви носи щастие и добро настроение, ще бъде вашият вътрешен емоционален свят, управляван от интуицията и вътрешното познание. Ако държите на духовните си желания и им останете верни, постепенно ще може да пренесете сбъдването на мечтите си в материалния свят! По отношение на здравето, тази година може да бъде по-предизвикателна за вас, затова е важно да не забравяте да се грижите за тялото си. Но също и за своя ум и душа, защото прекрасно знаете, всичко е взаимосвързано. Така че, освен здравословна диета, със сигурност няма да сгрешите, ако намирате редовно време за медитация или йога. Това ще ви помогне да държите стреса под контрол, който ще ви съпътства често от средата на пролетта до средата на есента.

Почивайте повече, разхождайте се сред природата, намерете свой начин, който най-добре ви помага да си върнете състоянието на вътрешен баланс и мир. През май бъдете по-внимателни съществува риск от нараняване. Като цяло физически няма да се чувствате по-различно отколкото през 2021 г., нищо няма да се промени особено. Понякога сте склонни да се тревожите за здравето си заради някои симптоми, които забелязвате, но не прекалявайте с опасенията, защото те са просто източник на допълнителен стрес, а това не само няма да помогне на здравето ви, но може да го влоши.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

Обща прогноза

2022 година за представителите на зодия Стрелец, ще бъде една спокойна и хубава година, в която ще се съсредоточите върху малките неща. Най-важното за успеха, ще бъде да си спомняте и да следвате миналия си опит. Това ще бъде година, в която ще имате възможност да коригирате грешните решения от миналото и техните последствия. Няма да ви се налага да решавате сложни въпроси, ще ви бъдат спестени подобни сътресения и ще се интересувате повече от ежедневните въпроси, като например как най-добре да се разбирате с хората около вас, как да се справите с финансите и бюджета или дали да продължите да почивате в чужбина или не. Накратко, обичайни неща, които обаче съставляват мозайката на красивия и щастлив живот, затова е важно да направите нещата по такъв начин, че да сте доволни и всичко да е в хармония.

Започвате новата година с Марс в Стрелец, който ще остане там до 24 януари и ви носи много активно начало на 2022 г. Може да решите да се възползвате от тази възможност и започнете да реализирате плановете си, независимо дали на работа или в личния живот. Но тъй като Марс е в квадратура с Нептун, първо се запитайте дали вашите планове не са илюзия – ако имат реален шанс да успеят, тогава не се колебайте! Първата половина на годината ще бъде много по-динамична и активна от втората, през която нещата ще се развиват по-бавно и спокойно. Това е така, защото няколко планети ще са ретроградни и особено вашият владетел Юпитер, който ще е ретрограден от 28 юли до 24 ноември. Обаче от 11 май до края на октомври, тази планета на късмета е в знака на Овен, който е свързан с вас, чрез огненият елемент. Това ви дава голяма подкрепа във всичко, което правите. Ако искате да се заемете с нещо ново, може да го правите от май до юли.

Като цяло обаче тази година, не е препоръчително да поставяте летвата твърде високо. Нептун, в Риби не е много благосклонен към вас, а през по-голямата част от годината с него в същия знак ще е и Юпитер, което показва, че трябва да сте внимателни, да не стройте въздушни кули и да се стремите към измамни цели. Ще бъде по-добре да се отдадете на почивка и спокоен ритъм на живот. Например, вместо уморително и стресиращо пътуване, предпочетете да си останете вкъщи. И като цяло избягвайте дейности, които носят известен риск, въпреки че обикновено ги харесвате. Просто се примирете и си кажете, че не може да имате винаги всичко и предпочитате да се наслаждавате на спокойствие и сигурност. Особено ако в миналото сте имали проблеми и това е внасяло много стрес във вашият живот, сега може да се поучите от този опит и да не се „парите „за втори път. 2022 година ще ви донесе повече увереност и хладнокръвие, което ще стане източник на удовлетворение и усещане, че сте щастливи и нищо не ви липсва!

Работа и Пари

Ще се насладите на работата си през 2022 г. и ще я вършите с ентусиазъм и желание. Ще бъдете доволни от успехите, които споделяте с целия екип. И дори задачите, които понякога са ви доста досадни, ще може да вършите ако не с удоволствие, то поне добросъвестно и няма да ви липсва мотивация. Може да очаквате успешен период главно от май до октомври, когато имате подкрепата на Юпитер на ваша страна. Все пак става дума повече за съществуващи проекти, отколкото за нещо ново. С новите планове тази година бъдете внимателни и преди да се впуснете в каквото и да е, първо помислете дали си струва излишния стрес.

Много обещаващо за вас е времето от 25 май до 5 юли, когато към благоприятното влияние на Юпитер, ще се добави и Марс в Овен и ще ви бъде много по-лесно от всякога да се утвърдите. Така че се възползвайте от това! Финансово ще бъдете добре, доходите ви ще бъдат стабилни и постепенно ще се подобряват. Не очаквайте някакви чудеса, но определено ще ви радват! Вашата печалба за следващата година, ще зависи много от това какви решения ще вземете преди пролетта. Добрата новина е, че има шанс да коригирате грешните избори. Ако имате собствен бизнес, опитайте се да не сте скъперници, но и не инвестирайте във всичко подред. Всеки добре инвестиран лев ще ви донесе два, а това дори не е най-добрият вариант. Затова се отнасяйте много сериозно към проблемите, дори да ви изглеждат малки и незначителни.

Ако търсите нова работа, по-добре платена и с перспективи за растеж, най-доброто време за преместване е средата на април. Въпреки това, не си струва да напускате старата, преди да намерите нова работа.В началото на годината доходите ви могат да нараснат значително спрямо предходната година. Ще по-добре да спестите по-голямата част от тези пари. Важно е сега, докато имате средства, да зплатите старите дългове. Защото в края на годината се очакват нови разходи, които най-вероятно ще бъдат свързани със семейни въпроси. Ако успеете да живеете без големи разходи до юни, тогава да може да направите голяма покупка, като нов дом или кола.

Любов и Семейство

В любовта, може да разчитате на един прекрасен и романтичен месец май, защото планетата Венера, ще бъде благоприятно разположена в Овен, където ще се срещне и с Юпитер, планетата на късмета. Благодарение на това, ще се насладите на страст, а отношенията ще се развиват хармонично и без проблемно! Втората половина на август и началото на септември с Венера в Лъв, също ще е добро време за любов! И след това в началото на ноември и декември с Венера в Стрелец, ви обещава красив предколеден романс. Като цяло 2022 година ще бъде богата и щастлива на любовни събития. Много от вас които са нямали късмет в любовната сфера през последните години, най-накрая ще намерят това което са търсили! Но е важно да разберете какво точно искате в любовта и благодарение на това, ще започнете да вярвате повече в себе си и ще станете по-привлекателни за своя партньор.

В началото на годината, може да се чувствате неудовлетворени или да се налага да се приспособявате към неща, които всъщност не искате, но постепенно малките страдания ще изчезнат и ще бъдат заменени от удовлетворение и щастие! През годината ситуацията само ще се подобрява. Има голяма вероятност за промени в семейният кръг, а външният им вид зависи от знаците, в които са родени вашите близки и какво имат в хороскопите си. Но определено може да очаквате събития като брак, напускане на дете от дома, смяна на работа на някой от близките, заминаване на член от семейството в чужбина за по-дълъг период от време и т.н.

Ако, от друга страна, планирате дете, ще е по-добре да изчакате още малко, освен ако, не се появи изненадващо, но това не е особено вероятно. Разбира се, поради текущите промени, ще има доста тревоги в семейните ви отношения и може да откриете, че се притеснявате прекалено много за някого. Но не се опитвайте да принуждавате близките си да правят това, което вие смятате за най-добро. Вместо това им покажете своето разбиране и подкрепа. Много по-щастлива ще бъде втората половина на годината за вашето семейство и ако планирате семейни събития, най-добре е да ги насрочите за втората половина на 2022 г.

Късмет и Здраве

2022 година ще ви донесе много малки радости, които правят живота красив и щастлив. Всичко ще бъде по-добре за вас, отколкото в миналото, ще бъдете доволни и ще вярвате повече в себе. Ще разберете, че не е нужно да се опитвате да направите грандиозен пробив в света, за да бъдете истински щастливи и успешни. Ще имате много възможности, в дългосрочен план. При благоприятната комбинация от обстоятелства, ще бъде възможно да се извлечете различни привилегии, които по един или друг начин, ще обхванат всички аспекти от живота и значително ще ви изменят в личен план. Главната задача, която волю или неволя, ще трябва да решавате през следващата година, е да преосмислите собствените си намерения, планове, желания, цели.

Добра подкрепа в собствените ви благородни импулси и стремежи, ще ви осигури Марс, който през 2022 г. ще образува съвпад с наталното ви Слънце във вашият знак. В случая този аспект се явява изключително положителен, тъй като ще подчертае силните и най-перспективни черти на вашият характер и ще ви тласне в оптимална посока на развитие. По отношение на здравето, през 2022 г. не е нужно да се притеснявате за сериозни проблеми, но условието за това е да не се претоварвате и редовно да си почивате. И не само физически, но и психически. Накратко, отдайте се на живот без излишен стрес и в свободното си време просто отпускайте това, което не е нужно да решавате в момента. Това е необходимо, за да поддържате не само ума си, но и тялото си в най-добро състояние.

За да успокоите своя ум и да се отпуснете, може да пробвате медитация, ароматерапия или да пиете билкови чайове, с маточина или валериана. Плановете ви ще изискват много енергия, а това ще бъде предизвикателство за тялото ви, особено през втората половина на годината. Така че е абсолютно необходимо да поддържате баланс в живота и да си позволявате от време на време, да се изключвате напълно от делата. Когато става въпрос за ежедневие и диета, придържайте се към това, което е работило за вас през 2021 г. и по-добре не експериментирайте твърде много. Ако здравето ви задължително изисква промени в диетата, пристъпете към това постепенно и за предпочитане след консултация със специалист.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

Обща прогноза

2022 година, ще бъде абсолютно специална за представителите на зодия Козирог! Ще се чувствате прекрасно и най-накрая, ще намерите истинско щастие, успех и удовлетворение в живота. Това ще бъде не само заради късмета които ви очаква, но и защото постепенно ще осъзнаете, че пречките пред успеха всъщност са много по-малко, отколкото сте си мислили, и ще намерите свои собствени начини да се справите с тях. Ще изградите самочувствие, с помощта на което всичко веднага ще стане по-лесно и ще преследвате целите си, докато не постигнете желаното! Истинската промяна към по-добро обаче, няма да дойде от някакви чудеса, а от вашето вътрешно аз – просто ще се почувствате различни, по-добри и това ще се отрази на външните обстоятелства!

За всичко това, ще спомогнат главно енергиите на Уран и Плутон! Плутон от дълго време се движи във вашия знак Козирог и отваря вратата към вашата вътрешна трансформация. И в благоприятно взаимодействие с него се намира Уран в Телец, който е отговорен за промените и сюрпризите в живота, а сега те ще са повече от благоприятни за вас! Ще влезете в новата година успешно и през първите два месеца от нея планетата на любовта Венера в Козирог ще ви оживява. Ще работите върху взаимоотношенията, ще се чувствате доволни, щастливи и обичани! Така началото на годината ще бъде прекрасно, а продължението ще бъде не по-малко положително. Постепенно пред вас ще се разкрият подаръците, които съдбата е подготвила за вас.

Може би всеки месец ви очаква нещо интересно и благоприятно, последователно в различни области на живота. Специалните периоди, които си струва да се отбележат, са тези през които Уран и Плутон са ретроградни, планетите, които ще ви засегнат най-много тази година. Уран ще бъде ретрограден, до 18 януари и след това от 24 август до края на годината. А Плутон от 29 април до 8 октомври. Тези периоди ще ви напомнят, че промяната в живота започва с вашата собствена вътрешна трансформация, вашите разбирания и промяна на старите обичайни модели на поведение към по-добри. А след това външната промяна ще се случи от само себе си, може би дори изненадващо бързо – само направете всичко правилно!

Така че ви предстои на първо място, една година – за личностно израстване и извличане на най-доброто от себе си! Ако вече сте се занимавали с някои техники на духовна работа и развитие в миналото, тогава това няма да е нещо ново за вас и по същество, просто естествено ще надграждате това, което сте правили в предходните години. Но този път нещата ще се случват спонтанно от само себе си. Във всеки случай не е нужно да се страхувате от никакви шокови терапии, защото целият този процес на вашата вътрешна трансформация, ще ви бъде приятен и може да измените зоната си на комфорт, но без да бъдете принудени да я напускате. И най-хубавото в това е, че едновременно ще се наслаждавате на тази много ползотворна година!

Работа и Пари

2022 година ще бъде награда за вас – най-накрая ще се възползвате от усилията си от минали години и ще пожънете плодовете от предишната си упорита работа както във финансово, така и в кариерно отношение. Сега имате възможност да се съсредоточите повече върху личното развитие и да оставите упоритата работа настрана за известно време. Благоприятните обстоятелства определено ще ви позволят да го направите! Освен това се очаква още една приятна изненада за вас тук – струва си да сте бдителни, защото ще ви бъде предложена уникална възможност, която ще ви позволи да се подсигурите добре финансово! Но внимавайте и не отлагайте, защото може лесно да изпуснете този шанс в живота!

Много благоприятно време за вашите планове и себереализация, ще бъде от 24 януари до 6 март, когато Марс премине през вашия знак и се срещне с планетата Венера, а това предвещава изключително добри условия за реализиране на вашите планове! Отлично ще прекарате и ваканцията, благодарение на Марс в Дева, когато ще се изкушите да продължите да работите и доста да се претоварите! За сметка на това, ще яхнете вълната на успеха до края на годината! 2022 година е доста успешна за смяна на професионалните дейности и за намиране на работа. Съответно тези, които влизат в този годишен цикъл безработни, могат да бъдат спокойни. Още през първата половина – и най-вероятно още през първите 2-4 месеца – те ще имат възможността да получат не просто добро място, а място, което е почти идеално във всяко отношение.

По отношение на финансите, трябва да бъдат изключително отговорни. Но не защото доходите ви ще намалеят и средствата няма да стигат. Не би трябвало да има големи проблеми с това. Но факт е, че 2022 г. е идеална за реорганизиране собствените ви финанси. Като ги приведе в ред и си направите по-рационален подход към харченето, ще може да оптимизирате разходите си и вече благодарение на това, да се почувствате финансово по-стабилни и независими. И освен това би било желателно да прилагате приблизително същия подход към имотите, който лично притежавате или ще придобиете.

Любов и Семейство

В началото на годината планетата на любовта и хармонията Венера, която ще бъде във вашия знак повече от два месеца до 6 март, ще ви дари с много удовлетворение и щастие. През януари обаче, тя ще бъде ретроградна, така че влиянието и ще е отслабено и няма да може да се насладите напълно на радостите в любовта. Януари не е много подходящ за нови срещи, а в комуникацията с партньора са възможни проблеми, по-добре прекарайте този период безконфликтно и спокойно. Също така е много вероятно през януари, да срещнете някаква стара любов! През февруари ще бъдете любимците на съдбата! Енергиите на Венера също ще ви носят много положителни емоции през юни в знака на Телец, през септември в Дева и през декември отново в Козирог!

През цялата година любовният ви живот ще бъде радостен и стабилен и ако все още не сте намерили своята половинка, благодарение на благоприятните обстоятелства, ще може лесно да изградите стабилна и качествена връзка, с перспектива за бъдещето. Обвързаните, ще успеят да обновят своите чувства, ще правят съвместни планове с любимия човек или с други думи, тази година ще бъде много хубава и ще се насладите напълно на хармонията и стабилността на връзката! Първите месеци на 2022 г., ще са под управлението на Венера и ще са много благоприятни за семейния живот. И ако мислите да ги прекарате със семейство си, това е точният момент! Във всеки случай, независимо дали имате деца или не, ще се насладите на една прекрасна семейна атмосфера. Само не забравяйте от време на време да напомняте на близките си, че са много важни за вас и че ги обичате, това ще свърши повече работа, отколкото да се опитвате да започнете дебати за сериозни неща.

Избягвайте обсъждането на трудни въпроси по време на ретроградния Меркурий – през втората половина на януари, както и вторите половини на май и септември. Меркурий може да навреди на комуникационният процес по това време, особено на тези от вас, които са родени в последното десетдневие на този знак, т.е. около средата на януари. През лятото ви очаква много успешен и щастлив период, но не забравяйте да споделите доброто си настроение и удовлетворение с вашите близки. Те определено ще се насладят на почивката с вас и не е нужно да работите постоянно! През есента също няма да имате много време за семейния живот, така че не забравяйте да компенсирате това през декември!

Късмет и Здраве

2022 година ще ви покаже по най-добрия начин, какви възможности и потенциал се крият във вас. Във вас има много повече, отколкото си мислите! Ще се научите как да използвате пълноценно всичките си сили и способности и да изградите здравословно самочувствие, с което може да направите почти чудеса в живота! Положителното влияние на планетите, ще доминира над негативното. Всъщност отрицателното в този годишен цикъл ще е толкова малко, че може до голяма степен да бъде игнорирано. Сатурн ще ви стане надежден помощник през 2022 г. Тази планета образува благоприятен полусекстил със съзвездието Козирог, което ще ви позволи надеждно да поемете по пътя на положителните промени в живота.

По-конкретно, ще бъде осигурена всякаква подкрепа на вашите начинания. От вас ще се изисква само да се ръководите от чувство за вътрешно благородство, желание за хармонизиране на околното пространство и не само да вземате, но и нещо да дадете на света. Освен това подобни процеси със сигурност ще имат дългосрочен ефект и затова, трябва да се отнесете към тях задълбочено и със съзнание за лична отговорност. Що се отнася до здравето всичко ще остане на същото ниво през тази година и не се очакват големи промени. Вашето внимание няма да бъде насочено към грижи за тялото, така че не може да очаквате чудодейни промени към по-добро, но от друга страна, дори не е нужно да се притеснявате за неочаквани неудобства.

От време на време могат да се появят дребни проблеми като обикновена настинка, но нищо сериозно. Освен това, ако имате силна воля и започнете систематично да подобрявате своята форма, със сигурност нещата ще станат още по-добри. Но сега това едва ли ще е ваш първи приоритет, така че, определено не трябва да се насилвате да ходите на фитнес, например, ако предпочитате почивка и парче шоколад. Както и в други сфери на живота, истинските промени, които ще имат дългосрочен ефект, ще дойдат отвътре и не е нужно да ги насилвате. С времето ще разберете, кога е най-подходящият момент да направите нещо за тялото си.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

Обща прогноза

Представителите на зодия Водолей, са на прага на една година с почти неограничени възможности! Очаква ви активен, успешен и щастлив период под закрилата на могъщия Сатурн, който се движи през вашият знак през цялата година. Най-голям успех ще имате от май до октомври, когато Юпитер ще е благоразположен към вашият знак, а късметът ще ви се усмихне в областта на новите възможности. Планетарните енергии ви обещават положителни промени, на които ще се радвате. Само не забравяйте винаги да обмисляте нещата, преди да се впуснете в действие. Спонтанността е вашата силна страна, но понякога може да ви провали, така че спрете за момент и обмислете плюсовете и минусите на планираното действие. Тогава нещата ще се получат още по-добре и енергията ви ще се насочи в правилната посока!

Имате много идеи и големи амбиции, но не може да преследвате всичко наведнъж. Така че е най-добре първо да определите кои са основните ви приоритети и да се съсредоточите само върху едно нещо! Вашата сила е в способността, да ви хрумват страхотни творчески идеи и именно в тази посока си струва да се съсредоточите, тук ще имате успех и ще получите удовлетворение. Вашият успешен и много активен период започва точно в началото на годината, така никакво разсейване, започнете веднага. През пролетните месеци може да се почувствате малко по-уморени и да внимавайте, да не се подадете на стреса. Проблеми са възможни през цялата година в междуличностните взаимоотношения и общуването с околната среда, особено в сферата на работата, но и навсякъде другаде, където ще трябва усилено да обяснявате и защитавате мнението си.

Да се научите да комуникирате хармонично с околната среда, е най-голямото предизвикателство за вас през 2022 г. В крайна сметка вие сте уникални, както и вашите идеи, така че не всеки може да се настрои на вашата вълна и да разбере за какво говорите. Не позволявайте това, да излезе извън контрол! Независимо какво говорят за вас, сами виждате, че вървите с бързи скокове в посока, която ви дава усещане за самореализация. Ако някой не харесва вашите действия, значи това е негов проблем, а не ваш! Просто не общувайте с такива хора, не си струва да губите енергия за ненужни конфликти. Имате много по-интересна работа за вършене!

През лятото ще се радвате на повече спокойствие и релакс и нещата ще се наредят добре за вас. С настъпването на есента ще дойде време за важни решения, които ще ви движат напред в живота. Внимавайте обаче за възможни недоразумения, особено от 10 септември до началото на октомври с ретроградния Меркурий. Той отново ще ви напомни, че разговорът с хората понякога е трудна задача. Нещата ще се подобрят през ноември. Цялата есен ще бъде изключително активна и успешна за вас, ще продължите напред с увереност. Планетата Сатурн е ретроградна, от 4 юни до 23 октомври. Това е време, когато най-важните неща ще се случват вътре във вас, а не във външния свят. Ще си изясните много, най-добрите начини за вършене на нещата ще изкристализират за вас. През последните два месеца на годината, всичко ще върви гладко и ще имате причина да бъдете много доволни от себе си!

Работа и Пари

2022 година ще бъде изпълнена с нови възможности и предизвикателства в най-добрия смисъл на думата! Време е да започнете нови интересни проекти и да реализирате своите идеи. Когато нещо ви мотивира, не губете време да го анализирате от всички страни, само ще загубите ценно време – веднага пристъпете към действие! Отварят се възможности за по-големи финансови инвестиции, които имат изглед да ви донесат добри печалби и да увеличат спестяванията ви. Въпреки това, няма да се чувствате много спокойни, когато трябва да се ангажирате с големи суми пари. През 2022 г. залагайте на собствените си проекти, а не на работата в екип, тъй като от време на време може да възникнат недоразумения с колеги. Нищо сериозно, но може да направи живота ви малко неудобен.

Най-доброто време за вашите кариерни планове е от 6 март до средата на април, когато Марс е във вашия знак и ще ви носи огромна енергия. Последните два месеца на годината, през ноември и декември Марс е ретрограден в Близнаци и това по-скоро е преходно време. Ще имате успех, но по-добре не започвайте нови неща в този момент. По принцип в професионалната сфера, може да разчитате на голям успех. Потенциалът на вашите възможности в това отношение е изключително голям. Вярно е, че да се реализирате напълно, ще е необходимо да се спазват няколко условия. Първо, трябва да сдържате собствените си емоции. Така ще избегнете цял куп проблеми. Например, ако се въздържите да демонстрирате вашите слабостите пред колектива, по един или друг начин това ще бъде във ваша полза.

Второ, трябва да обръщате по-голямо внимание на дребните неща. Събития или обстоятелства, които изглеждат незначителни в момента, могат да придобият голямо значение в бъдеще и дори да станат ключови. Друг важен елемент на успеха, е правилната организация на вашето работно време. Това трябва да вземете под особено внимание и не само да планирате собствените си дейности, но и да анализирате резултатите от миналите. Всъщност през 2022 г., ще може да се усъвършенствате по този въпрос, ако пожелаете. Много неща, ще ви подтикват към това. А от такава ситуация със сигурност трябва да се възползвате.

Любов и Семейство

Междуличностните отношения и общуването, ще създават някой притеснения през 2022 г., както вече бе споменато, но добрата новина е, че любовните връзки са красиво и ярко изключение! Когато следвате своите чувства, не може да сбъркате, така че, партньорството ще е в хармония. Но 2022 година, ще ви подтиква да изясните приоритетите си във всички области на живота, включително любовта. Съответно ако имате дългогодишна връзка, от време на време ще мислите как да продължите заедно като двойка, ще правите напълно нови планове със своята половинка и може би ще преосмислите някои от старите. През март, когато Венера преминава през вашия знак Водолей, ще се насладите на голяма доза романтика.

Ако сте необвързани, първият месец на пролетта е идеален за романтично запознанство! Началото на лятото с Венера в Близнаци, също обещава красиви емоции. А освен това, ще се насладите на една романтична есен през октомври с Венера във Везни, която от своя страна, ще донесе хармония и разбирателство в отношенията! Семейните отношения през тази година, ще зависят много от това, дали вашите близки приемат смелите ви планове за самореализация. Възможно е те да ви подкрепят напълно, особено ако са родени във въздушните знаци Водолей, Близнаци или Везни. Но може и всичко да им се струва прекалено диво и ненормално. Каквото и да е, не забравяйте, че достатъчното внимание, което отделяте на семейния живот и особено стремежът към добра комуникация, може да реши много.

Вашите близки определено ще оценят отделеното време за тях, дори и да не ви го кажат открито. Пазете се от недоразумения главно по време на ретроградния Меркурий, тоест през втората половина на януари, от 10 май до 3 юни, а след това от 10 септември до 2 октомври. И трите критични периода, най-силно ще бъдат почувствани от януарските Водолеи, но за всички е важно да избягвате сериозните разговори, особено когато има риск от разногласия. Интересен също ще бъде периода с ретроградният Сатурн във Водолей, от юни до октомври, който ще ви подтикне да въведете ред в своите задължения и отговорности. Става дума за една вътрешна инвентаризация на съвестта, за това дали дължите нещо на някого, за да ви е спокойно на душата!

Късмет и Здраве

2022 година е идеална за смели планове и отваря широко вратите за вашата самореализация! Когато разчитате на собствените си сили и се доверите на вътрешния си глас, за да ви покаже правилната посока, ви очаква огромен успех! Така че имате какво да очаквате с нетърпение!Юпитер ще отвори нова глава във вашата кариера. В началото обаче ще се борите с хора, които ви пречат да правите това, което искате. В крайна сметка ще постигнете вашите цели. Независимостта ще ви е от полза, а новите запознанства и модерните идеи, ще донесат дори повече изгода, отколкото сте очаквали. Повече пари ще се появят през есента, когато успеете да върнете старите дългове или да съберете средства за по-нататъшни дейности. Така че дерзайте!

2022 година е благоприятна за духовно търсене и развитие на таланти, дори това да означава революция. Животът ви ще се ускори, ще сте по-любопитни и по-често ще започнете да се усмихвате. По отношение на здравето – Сатурн във вашият знак, ще ви накара да се чувствате по-уморени и по-често може да подхващате различни инфекции. Основата на доброто здраве тази година, ще бъде психическото равновесие, така че, за да се чувствате добре трябва да избягвате стреса. В противен случай, това ще се отрази и на вашето физическо състояние. Ако съхраните вътрешен баланс, ще избегнете и здравословните проблеми. Ако никога не се чувствате напълно в своята кожа, погледнете преди всичко дали сте били претоварени психически и потърсете хармонията в живота.

И ако не успеете да направите това само с малко спокойствие и внимание към собствените си нужди, потърсете алтернативни средства. Като това не включва само билки и други подобни, но и разбиране за психосоматичното значение на болестта и съответно работа за решаване на основните проблеми в душата. Но разбира се, независимо че ще сте много заети с работа и други натоварвания тази година, не забравяйте за здравословното хранене и упражненията, които трябва да са естествена част от вашият живот, независимо колко работа имате. Ще е изключително необходимо, каквото и да правите, да поддържате високо енергийното си ниво.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

Обща прогноза

Представителите на зодия Риби, са на прага на значима и важна година не само за вашето лично израстване, но и за живота ви като цяло. Вашият небесен владетел, Нептун, от дълго време преминава през вашия знак Риби, както се казва, той е у дома си и вие усещате това положително влияние от 2012 г. насам и това ще продължи до 2025 г. През 2022 г. Нептун ще има най-силен ефект върху тези от вас, родени около средата на март. Какво означава това? Това е планета на мечтите, чувствата, интуицията, но и на илюзията и лъжата, затова внимавайте. Време е да осъществите мечтите си и да ги превърнете в реалност, за да се почувствате щастливи, но от друга страна има голям риск да изградите „въздушни кули“.

Планетата на късмета Юпитер, ще се срещне с Нептун в Риби и тяхното съединение, ще донесе много интересни възможности в живота ви, но също и предизвикателства и клопки. Ще трябва да се борите за това, как да превърнете мечтите си в наистина осезаема реалност, да запазите тяхната красота, без да губите усещането за реалност и да останете твърдо на краката си, без да губите почва под себе си. И, разбира се, това ще изисква много упорита работа, независимо дали ви харесва или не. Ще бъдете заредени с положителна енергия и мотивация през цялата година, въпреки че практическите обстоятелства не винаги ще бъдат на ваша страна. Но това няма да ви спре.

Ако искате да продължите напред в живота, най-добре е да го направите през първата половина на годината, защото през втората Нептун ще бъде ретрограден и вниманието ви ще се насочи повече към вътрешността на вашата душа, към вашият богат и ярък вътрешен свят. Това е време да погледнете малко назад и да решите нещата, за които не сте имали време, както и да си починете. От края на юли ретроградния Юпитер, ще се присъедини към Нептун и двете планети няма да тръгнат в директна посока до последния месец на годината, а именно Юпитер на 24 ноември и Нептун на 4 декември. Дотогава нещата ще се случват вътре във вашата душа и едва преди края на годината, вниманието ви ще се върне към външния свят.

Това, което се случва сега в живота ви, може да се оприличи на начален етап на увлекателно пътешествие, така че не се обезкуражавайте през 2022 г., ако резултатите не са такива каквито очаквате. Сега ще посеете това, което с удоволствие ще пожънете после, не забравяйте това. Постоянството се отплаща и добрата новина е, че сте в правилната посока и сега всичко, което трябва да направите, е да изживеете този период и да не се разочаровате. Знаете какво искате, затова се опитайте да го превърнете в реални дела и практически стъпки. Обстоятелствата определено ще ви помогнат!

Работа и Пари

В началото на годината, ще бъде най-добре да се придържате към старите и утвърдени навици и да не спекулирате с промените. Накратко, плувайте по течението и ще просперирате! Със смени в кариерата или намиране на перфектната работа, изчакайте до пролетта и гледайте какво се случва около вас, без да се намесвате. И следете за финансите си повече от всякога, дори ако не успеете да избегнете непланирани разходи. Нещата ще започнат да работят във ваша полза през април, а в края на годината специален късмет ще имат предприемачите. Ако мислите за започването на свои бизнес, сега е идеалният момент, всичко ще бъде прекрасно, няма какво да чакате!

Не трябва да забравяте и за сбъдването на вашите мечти! Марс ще ви подкрепи от средата на април и почти целия май, така че се възползвайте максимално от пролетните възможности, за да може след това да се насладите на хубава почивка и бъдещи успехи. Но внимавайте да не почивате на лаврите си, доброто начало не е достатъчно, трябва да работите системно и да не се увличате от първите успехи! Някои трудности могат да възникнат през втората половина на годината, най-вероятно в началото на есента. Но тези от вас, които дадат всичко от себе си и демонстрират упорита работа, ще могат да ги преодолеят, без да се засягат бъдещите перспективи. През втората половина на есента някои от вас, ще бъдат изправени пред риск (или нужда) да променят текущото си поле на дейност. Но тази ситуация няма да продължи дълго.

Още през декември, ще имате възможност да преодолеете възникналия проблем. Някой ще успеят да се справят с трудностите, а други ще си намерят нова работа. Но в крайна сметка почти всички, ще бъдат доволни от резултатите. По отношение на парите, трябва да боравите с тях, възможно по-внимателно и дискретно. Разходите трябва да бъдат планирани и е желателно спонтанните покупки да се сведат до минимум. Но още по-важно е, да се опитате да спестявате от началото на годината. Тези средства може да изразходвате за удоволствия в края на годината, но за част от вас те ще се превърнат в истинско спасение от големи проблеми

Любов и Семейство

Ако наистина ще бъдете изключително успешни в нещо през 2022 г., то това са отношенията и емоционалния живот! Тук ще сте на върха благодарение на факта, че сте в дълбок контакт с гласа на сърцето си, така че, усещате точно накъде трябва да върви вашия любовен живот. Освен това може да очаквате прекрасна пролет в романтично отношение, защото ще бъдете любимците на Венера практически през целия месец април. Така че, се наслаждавайте максимално и не забравяйте за романтиката, която обичате толкова много! Това ще компенсира може би малко скучното начало на годината.

Необвързаните представители на знака, най-накрая ще имат шанс да променят своето положение! Лятото и есента ще бъдат променливи в любовен план и понякога, ще се чувствате малко раздвоени, но в крайна сметка всичко ще бъде за добро! В края на годината може да разчитате на спокойствие и хармония, а покрай скъсяването на дните ще имате и кой да гушкате, за да се стоплите. И ако през годината нещо не е било наред, тези дребни недоразумения бързо ще бъдат забравени! Семейството ще бъде източник на подкрепа и мотивация за вас през 2022 г. и ще ви подкрепя във всичко, с което се сблъсквате в живота. Вашите близки също ще ви помогнат да останете на крака и да не летите твърде високо към мечтаните висоти. Това също е необходимо от време на време! Ще бъде много важно да поддържате семейството във връзка с финансите и дома, тук ще се справите много по-добре, ако заложите на сътрудничеството, отколкото ако се опитате да правите всичко сами. Просто това е излишно и по-трудно.

Съвместният семеен бизнес може да бъде многообещаващ, а възможността за стартиране на проект заедно с братя и сестри, също ще е интересен. Ще бъде по-сложно с вниманието което трябва да отделяте за семейството, тъй като няма да разполагате с много свободно време. В крайна сметка, ще сте много заети през по-голямата част от годината и ще имате много планове. Само не забравяйте, че това е доста стресираща ситуация за вашия семеен живот и понякога просто трябва да компенсирате! Може би, една семейна почивка ще оправи нещата? Дори не е нужно да е далече, най-важното е да се отдадете на истинско спокойствие и без притеснения да си прекарате времето!

Късмет и Здраве

2022 година ще ви покаже, че вашите възможности могат да бъдат почти неограничени, но не е достатъчно само да мечтаете, трябва да запретнете ръкави и да се захванете за работа. И възможността да споделите радостта от сбъдването на мечтите си с любимите хора, ще ви зарежда със сила! Сатурн, който ще бъде в съзвездието Водолей през цялата година, ще образува полусекстил с наталното ви Слънце. Това е доста позитивен аспект и идеално резонира със собствения ви характер. Така че Сатурн ще има положителен ефект върху вас, макар че в повечето случай не го прави. Въпреки че, трябва да бъдете по-внимателни през периода на ретроградност на планетата, т.е. от 4 юни до 24 октомври. През тези няколко месеца допуснатите грешки, могат да ви струват скъпо.

Затова се препоръчва да бъдете възможно по-разумни, да се придържате към доказаните стереотипи и да не се впускате в необмислени експерименти. Друг, много мощен източник на положително влияние, ще е Венера в съзвездието Козирог. В тази позиция планетата образува секстил, който дава цял куп от всякакви изгоди. Благодарение на Венера, ще може да разчитате на значително облекчение на обстоятелствата и засилване на концентрираните около вас творчески енергии. По отношение на здравето добрата новина е, че през 2022 г. ще се радвате на добро здраве и ще избегнете неприятностите. Ще се радвате на отлично здравословно състояние и ще имате достатъчно сили за всичко, което искате да направите в живота.

Само не забравяйте, че въпреки положителната прогноза, трябва от време на време да си почивате и не винаги ще може да работите на максимум. Просто вашето тяло може да се справя с натоварванията, само до определена граница и не е задължително да откривате къде е тя! Затова се погрижете за организма си и се отдайте на здравословен начин на живот и много почивка. Здравият дух, здравото тяло и позитивното мислене, също ще допринесат значително за това да се чувствате физически прекрасно. Ако все пак нещо ви притеснява, идеалното време да се справите с проблема е през април. Добавете много пресни плодове и зеленчуци към диетата си и не забравяйте да спортувате. Йога ще бъде идеална за вас тази година, упражненията ще ви помогнат да успокоите тялото и душата си.

art-twig.bg

 

 

 

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031