Connect with us

Астро

Проблеми от миналото ще вгорчат живота на Везни, късмет и пари за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
В средата на деня отделете време за планирането на предстоящата ви почивка. Проявете упорство и резултатите няма да закъснеят. На преден план ще излезе важен семеен въпрос, който ще изисква бързата ви реакция, за да го разрешите. Ще усетите прилив на сили. Използвайте ги, за да приключите всички дела, които очакват своята развръзка. Не правете нищо, което ви натоварва дори в минимална степен. Денят ще ви дари с много общуване с приятни и интересни хора. Най-хубавите неща ще се случат в личен план. Опитайте да не прекалявате с критиката, а най-хубаво ще е изобщо да не прибягвате до нея.

ТЕЛЕЦ
Основните ви разногласия с партньора ви ще се разрешат и ще останат само положителните чувства помежду ви. Може да получите предложение за нова работа. Очаква ви и повишаване на доходите ви. Наблегнете на физическата си активност. Плановете ви ще зависят от това дали ще имате воля и време да се заемете с наистина важни задачи. Необходимо е да имате разумен подход към решаването на проблемите, да се опитате да игнорирате прекалените емоции, тъй като сега те само ще ви пречат. Насочете енергията си към решаването на най-наболелия проблем в момента.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден ще имате грандиозни планове. Те ще бъдат трудни за изпълнение, затова е по-добре да ги съкратите, като обективно оцените възможностите си. Възможни са бизнес пътувания, което ще ви позволи да се отърсите от мисълта за някои проблеми. Вашите остроумни, но не твърде коректни изказвания обаче могат да провокират конфликтна ситуация. Точно сега няма нужда от подобна ескалация на напрежението. Опитайте се да проявите максимална степен на толерантност. Ще получите безценна помощ и съвет от приятели или от близки роднини.

РАК
Опитайте се да погледнете на внезапно изникнала ситуация от гледна точка на страничен наблюдател и да охладите страстите. Възможно е да се ядосате за дреболии и това да отнеме от енергията ви, която ще ви е нужна за много по-важни неща. Ще може да се уверите в коректността на ваш близък. Ако се замислите, притежавате много повече, отколкото повечето хора около вас. През първата половина на деня ще трябва да работите усилено, за да изпълните задачите, които сте си поставили. Истината е, че сте закъснели много с някои от тях, но имате сериозен шанс да наваксате.

ЛЪВ
Ще преминете през едно интересно време, в което на бързи обороти ще се опитате да реализирате неща, които смятате, че сте пропуснали досега през годината. Очаква ви важна среща. Подгответе се добре за нея, не казвайте нищо излишно и извън това, което ви питат. Ще може да се успокоите относно важен въпрос, свързан със семейството ви. Вечерта се посветете на творческа дейност и изкуство. Вероятно сте имали възможности за тях, но ви е липсвало достатъчно амбиция или сте предимство на други приоритети. Много емоции с млади хора, които може да живеят във вашия дом или на разстояние от вас.

ДЕВА
Някои от очакванията ви за този ден ще са в посока, какво може да свършите до края на деня, за да започнете начисто и с нови сили следващата 2022. Не са изключени различни спънки или неприятности, но търсете бързи, практични и дори компромисни варианти, за да ги отстраните и да се освободите от тях. По-емоционални ще бъдат отношенията ви с момиче или с млада жена, независимо от вашия собствен пол. Жените ще имат възможности за пътуване както по работа с определена цел, така и със семейството си заради близки родственици, които в последно време имат здравословни проблеми.

ВЕЗНИ
Днешният ден ще си дойде в живота ви и с някои проблеми от близкото ви минало. В повечето случаи те ще имат връзка с някакви интриги, задкулисни действия, чието влияние върху живота ви все още продължава. Източниците ще са близо до вас и ще са от кръга ви роднини, колеги или съседи. Отново се връщате към събития в живота на близки жени, които са по-млади или несемейни. Пред вас са някои важни събития или ситуации, които ще изискат вземане на сериозни решения, даване на отговор на важно предложение и въобще стъпки, които ще променят в някои случаи драстично вашия живот.

СКОРПИОН
Събитията, които ще възникнат и в които ще бъдете участници, ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхното развитие. Бъдете внимателни, не се осланяйте само на моментните си чувства и търсете съвет, търсете помощ, решавайте сами възникналите внезапно проблеми. Някои неочаквани битови проблеми в дома ви или със собственост, която притежавате, може да развали не само настроението ви, но и да промени значително дневната ви програма. Някои от вас ще имат интересен разговор или предложение от страна на човек, роден под знака на Лъв, свързан с работа, която ще може да извършвате от вашия дом.

СТРЕЛЕЦ
Ще бъде един интересен и успешен за вас ден, в който всичко ще зависи от умението ви да вземате правилни решения, да подреждате правилно приоритетите си и да следвате собствените си цели, без да се конфронтирате с околните на всяка цена. Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература. Това е ден, в който ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания. Ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани.

КОЗИРОГ
Въпреки все още празничната еуфория, денят ще изиска от вас едно по-отговорно отношение към поети задължения и обещания. Вероятно е събиране, свързано с личен празник на човек от кръга ви роднини или приятели. Любовния ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне. Младите жени и мъже ще се върнат към детските си спомени от декемврийските празници и ще търсят тяхното повторение или възобновяване като традиция.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден може да пътувате на различни разстояния, да организирате предстоящи пътувания или да се ангажирате с други подобни действия. Любовният ви живот в никой случай няма да мине на заден план, напротив. Дори да нямате романтична връзка, сега повече от всякога ще искате и търсите такава. Мъжете ще преминат през трудни моменти, свързани с емоционални преживявания около близки роднини или приятели. Новините понякога ще ви сварват неподготвени за подобни неприятни емоции и стресът може да бъде голяма част от живота ви през деня.

РИБИ
Предстоят ви важни разговори, срещи или друг вид дейност с хора, родени под знака на Овен. Те ще имат добро влияние върху вас, когато сте ядосани, изнервени, уплашени или объркани. Жените ще имат повече работа, бизнес задължения, контакти с представители на различни институции. Ще се окаже, че някои ваши важни ангажименти все още имат нещо за довършване или ще възникнат други ситуации с ваши минали задачи и дела. Като цяло ще очаквате един по-добре организиран ден и дано успеете. Някои неочаквани ситуации ще ви покажат, че все още някои неща могат лесно да ви разплачат или някои хора лесно да ви разочароват.

Advertisement

Facebook

Календар

август 2022
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031