Connect with us

Астро

Постижения и печалби ще изненадат Овен, непредвидени харчове за Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Родените в третата декада ще имат една трудна, наситена с тежки преговори и задачи сутрин, но следобед ще се похвалят с постижения и печалби. Чудесен момент за хората занимаващи се с изкуство и мода. Ще блеснат талантите ви, може да бъдете одобрени и предпочетени на конкурси и състезания. В живота ви ще се появи спонсор, а и вие се оглеждайте за даровити деца и претенденти за позицията, която до момента сте заемали. Този ден носи подаръци от съдбата, които не сме очаквали, но с радост ще посрещнем и приемем.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на настандартни срещи и положения, които няма как да предвидим. Не си правете планове или бъдете готови да ги промените. Към обед предстои промяна, завой в личната ви политика, разбиранията и амбициите. Ще се раждат и деца с нестандартна ориентация и поглед към нещата от живота. Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на екзалтация. По неочакван начин ще блеснат талантите ви може да ви одобрят за позиция, за която до момента е имало друг фаворит. В живота ви може да се появи благодетел.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Внимателно следете ситуацията. Очертават се неочаквани обрати и възможности, които е добре да яхнете в движение. И ако в началото на деня всичко върви трудно, то към обед отношенията се променят. Може да ви потърсят от неочаквано място и да получите изгодни предложения и покани. Някой ще изкара лесно пари, друг ще сключи престижен договор. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Тези, които ви обичат и ценят ще ви направят подарък, а и вие планирайте да направите благотворителен жест до утре на обед.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Родените в третата декада ще имат трудни моменти сутринта, ще влизат в противоречие с родители и деца и на работното място няма да имат мира. Към обед ситуацията се преобръща и до вечерта може да получите награди за положените усилия и някаква неочаквана придобивка. В тотото на живота може да ударите джакпота, да срещнете благоприятните хора, да се избавите от вредни влияния и присъствия. Правете това, за което някой ви помоли и вашите молби може да бъдат удовлетворени. Сънищата са пророчески.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
До обед може да изкачите поредния връх в кариерата и да получите на ниска цена това, за което отдавна се подготвяте и стараете. Сбъдват се желания, една неочаквана придобивка ще ви зарадва. Но от обед навлизате в период, в който ви се пада да обгрижвате близки и приятели, да се грижите дори за непознати хора и да подкрепяте благотворителни каузи. До обед на 20-и парите изтичат между пръстите ви и дано отидат за добри дела. Пригответе се да давате, да поощрявате и да повдигате духа на отчаялите се от живота.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Още от сутринта надигате глава и сякаш предвкусвате някаква победа, някакво особено събитие и изживяване, което може да промени намерения, желания и стремежи. Родените в първата декада може да получат предлажение, което не е за отказване. Ще ви хрумнат блестящи идеи, които ще отворят нова страница и в професионалните ви отношения. Поне една посока в живота ви ще се отпуши. Ще получите усещане, накъде, към кого и какво да вървите. Хората с дарби и таланти ще направят печеливш ход в бизнеса.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес не бива да изчакваш и да си пасивен, но за родените в последните дни на зодията сутринта ще бъде рискова и натоварена с повече изисквания, отколкото с шансове и възможности за победа. Важното отложете за следобед, особено ако ще представяте личните си проекти пред шефски комисии. Хората на изкуството може да получат своя шанс и възможност за публични участия и чествания. Навлизаме в период на благотворителни прояви. Ако спонсорирате нечия кауза сами ще получите подкрепа. Начини и пари ще се намерят.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Станете рано и действайте без протакане в посока на важните си делови и лични задачи. С напредването на деня един след друг като гъби ще никнат проблемите, ще се налагат непредвидени харчове, ще плащате повече за всякакви услуги и дори уговореното преди ще ви се достави с някаква лихва. Родените в първата декада ще попаднат в трудна ситуация на избор. Смирете амбициите, не правете нищо на всяка цена и от обед до 20-и на обед ограничете големите покупки. Вечерта се приберете навреме, не е ден за изневери.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Родените в третата декада ще имат силен и успешен ден, ще получат покани или така чаканото повишение. Към обед Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Чудесен момент да осребрите хрумванията си, да заверите патент, да се явите на конкурс, да предложите продуктите на труда си на платежоспособни клиенти. Хората на изкуството получават изгодно предложение за участие. Включете се в благотворителни каузи и ще станете обект на подкрепа и финансиране. Покажете какво можете.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Родените в последните дни на зодията да не бързат с важните инициативи сутринта. Към обед и във вашия живот пластовете се разместват. Може да получите неочаквани предложение и покани, които ще ви донесат не само добри доходи, но и известност и възможност за започване на паралелен бизнес. Навлизате в спонсорски период, в който ще получите възнагаждение за положените усилия и награда за талантите си. Ще ви се обадят хора на престижни позиции с изгодно предложение. Съдбата връща направените в миналото жестове.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Станете рано и свършете важното до обед. Следобед ще давате, ще подкрепяте нечии инициативи, ще влизате в положения, в които няма как да не се бръкнете дълбоко и да не направите големи покупки и разходи. Внимавайте, не отивайте в крайности, защото до 20-и на обед ще се налагат още редица вложения от ваша страна. Време е да отворите не само портмонето, но и сърцето за свои и чужди. Родените в първата декада са застрашени от ненужни покупки или това, което ще направят като жест няма да се оцени. Вечерта е самотна.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Не правете планове, в средата на деня програмата ви може неочаквоно да се промени. Някой ще извади силния коз и ще получи неочакван подарък от съдбата. Включва се каналът на космическата любов. За някои от нас още този ден ще се състои срещата с дядо Коледа. Чакайте придобивки и покани за участия. Хората на изкуството ще получат големия си шанс. Кандидатствайте по спонсорски програми и до вечерта направете едно добро дело. Всичко се връща двойно и тройно. Ще се раждат деца с нестандартна ориентация и подход в живота.

twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

март 2024
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031