Connect with us

Астро

Овен – избягвайте скандалите, нови срещи и запознанства за Риби

Публикувана

на

ОВЕН
През целия ден ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв. Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора. За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като, разбира се, дадете предимство на вторите. В голяма степен събитията и тяхното развитие като успех или неуспех ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние. Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него, ще имате интересни и незабравими преживявания.

ТЕЛЕЦ
Това ще бъде благоприятен ден за присъствието ви на различни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, така и на публични места. Ще бъде важно да имате увереност в хубавите неща в живота си, в малките чудеса, които винаги съумяват да ни изненадат. Комуникацията ви с представители на въздушните зодиакални знаци ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде полезна информация. Младите ще търсят бързи и лесни реализации на интересни предложения или нови възможности. Може да успеете, но нетърпението невинаги е добър съветник.

БЛИЗНАЦИ
Може да следвате съветите на представители, родени под знака на Водолей, но имайте и свое собствено мнение. Хубавите неща в живота ви днес могат да ви помогнат да излезете от една неприятна ситуация или да разрешите труден проблем. Мнозина от вас ще търсят избор на подходящ или оригинален подарък, особено ако той е за близък човек. Мъжете ще дадат предпочитание на своите любовни и интимни преживявания, независимо коя е любимата жена в сърцето ви. Това ще бъде ден, в който ще създавате или развивате важни за вас отношения, ще градите планове за бъдещето си и ще сте склонни с лекота да давате обещания.

РАК
Предстои ви среща или събиране с човек, роден под знака на Козирог или Дева, с когото ще имате важни теми за разговор. Жените ще фокусират вниманието си върху своята работа или бизнес, където ще имат по-голяма свобода за развитие и изява. Ще се зарадвате на конкретни успехи или заслужено признание. Може обаче да ви разстрои неприятна новина, свързана с края на житейски път на човек, когото добре познавате. Ще общувате повече с хора, родени под знака на Лъв, поради по-голямата динамика на различни събития във вашия или техния живот. Ще имате интересни финансови отношения с роднина жена.

ЛЪВ
Възможно е да осъществите реален контакт с близък приятел или роднина, но е възможна и виртуална комуникация, свързана с някакъв проект, бизнес, продажби и др. Това ще бъде благоприятен ден за работа с финансови документи, за получаване на пари чрез банков трансфер или други финансови институции. Внимание ще изискат обаче финансовите ви дела с мъж, който ще има някакви затруднения или ще отлага ангажименти с вас. Подобни събития ще окажат необходимостта от това добре да планирате разходите си и да внимавате при работа с финансови документи или споразумения.

ДЕВА
През целия ден по-голямата емоционалност, която ще изпитвате, и по-голямото психическо натоварване, на което ще бъдете подложени, ще се отразят на вашия любовен и семеен живот. Поради подобни причини по-често ще възникват спорове и конфликти с партньора ви, дори за незначителни неща, които обаче могат да провокират по-сериозен сблъсък, а в някои случаи дори и разрив в отношенията ви. Неочаквани неприятности ще ви притиснат да се откажете от нещо, да направите компромис или да преживеете поучителна загуба. Пазете личните си вещи и документи на обществено място или от злонамерени хора.

ВЕЗНИ
Ще покажете неочаквано нетърпение при реализиране на свои желания и планове. Това може да предизвика противопоставяне от страна на родители, роднини или приятели. Тяхната неочаквана реакция пък ще изненада вас. Може да преживеете интересни и специални емоции с една приятелска връзка с човек, роден под знака на Близнаци или Водолей. Ще ви зарадва новина, свързана с раждане на бебе, бременност или личен празник на дете в кръга ви от роднини. Мъжете ще имат притеснения относно пътуване или хора, които живеят на разстояние – в друг град или държава.

СКОРПИОН
Много внимателни бъдете с това, какво другите хора ви казват, с новините, които гледате по телевизията или които четете. Много фалшиви неща ще се разпространяват през този ден, а с вашата емоционалност може да реагирате прибързано. Може да имате ангажимент с плащане на данъци или друга документация, свързана с ваше имущество или собственост. Ще ви се наложи да откажете една среща или покана за събиране. В тези ангажименти почти винаги ще възниква нещо непредвидено. Хубавите неща за вас ще са свързани с един неочакван късмет или шанс.

СТРЕЛЕЦ
Предстоят ви интересни преживявания, които могат да ви дадат нови идеи или да ви направят по-големи оптимисти за бъдещето ви. Някои от интересните събития ще бъдат свързани с хора, родени под Близнаци. Други ще са свързани с ваши финансови интереси и са вероятни добри парични постъпления. През деня ще ви притесняват проблеми в живота на близък човек, които може да са от здравословен или професионален характер. Тези проблеми са наистина сериозни и с неясно развитие. Ще имате важен или полезен за вас разговор или контакт с човек, роден под знака на Лъв.

КОЗИРОГ
През днешния ден ще обмисляте една покупка за дома или за бизнеса си. Причината за подобен размисъл е дали да заплатите за нея с наличните си пари, или да я вземете на изплащане. Разбира се, това ще бъде изцяло индивидуално решение, съобразено с конкретната ситуация. Това ще бъде благоприятен ден за продажба или отдаване на под наем на вещи или имот, които не използвате. Ще ви изненадат гости или контакт с хора, които имат лоши маниери или са твърде емоционални и докачливи. В някои случаи това може да провокира неприятен конфликт с тях, вземете най-разумното решение за приключването му.

ВОДОЛЕЙ
Сами или с чужда помощ ще успеете да излезете от една трудна ситуация или проблеми. Ще имате парични отношения с мъж, който може да бъде ваш родител, роднина или работодател. В семейството ви ще има повече задачи, свързани с комфорта в дома, подмяна на мебели, вещи и др. Мъжете ще се изправят пред трудни или сложни решения, свързани с любовния си партньор или с любими хора. Ще очаквате по-голяма активност от страна на жените около вас в такива ситуации – те да вземат решенията, а вие да избегнете съответната отговорност. Доверете се на разума си, вземете най-правилното решение.

РИБИ
Като цяло денят носи за вас голямо разнообразие от различни емоционални преживявания, основно позитивни или по приятни поводи. Вероятни са нови познанства с приятни и забавни хора. Жените ще поемат някои задачи в дома си, чието изпълнение е било предназначено за мъж, но различни обстоятелства или настроения ще възпрепятстват тяхното изпълнение. Денят ще се запомни с различни преживявания с нови или стари приятели. Вероятни са новини, свързани с развитието на здравословен проблем на човек, когото познавате. Някои новини обаче ще ви създадат временно притеснение, докато получите достоверна информация.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31