Connect with us

Астро

Нови възможности за Везни, Телец – „натиснете спирачката“

Публикувана

на

ОВЕН
В службата ще работите продуктивно и резултатно – като добре смазана машина. Едва ли обаче ще успеете да свършите всичко необходимо съвсем сами, така че предвидливо намалете количеството на задачите и ги разпределете в екипа. Колкото и професионални ангажименти да имате, не забравяйте да се грижите за здравето си. Движете се, дори за кратко, правете разходки в парка, или дори по тиха улица, хранете се здравословно и задължително пийте достатъчно вода. Важен аспект ще бъде да се научите да отправяте благодарност към близките ви, към познати, към приятели.

ТЕЛЕЦ
Благодарете и отдавайте почит за всичко ценно, което имате в живота си. Само така ще можете да се изчистите енергийно от емоционални товари, които ви измъчват и ви правят уязвими. В личен план е възможно да се почувствате привлечени от две коренно противоположни неща. Най-добре в случая ще бъде да “натиснете спирачката си” и да не предприемате каквото и да било. Помислете за последствията, преди да действате, желателно е да останете в ролята на наблюдател. За вас ще бъде важно да бъдете търпеливи и смирени. Това не означава да се изолирате и откъснете от света, а просто да останете насаме с мислите си.

БЛИЗНАЦИ
Ако комуникацията с твърде много непознати хора ви натоварва и измества фокуса ви от днешните ви задачи, постарайте се да ограничите срещите си. Полагайте обаче усилия да общувате повече с близките си, с онези, на които държите най-много и чиято компания ви е най-приятна. Ако се занимавате с изкуство, денят ще бъде подходящ да намерите музата си и да бъдете креативни и продуктивни в тази посока. В работата ще търсите общ език с колегите си, за да постигнете конструктивна дискусия. Уважавайте позицията на всеки член на екипа и не налагайте на всяка цена вашите виждания, без да сте чули останалите гледни точки.

РАК
Ако от известно време сте прикривали успешно емоциите си, бъдете нащрек за това дали точно сега няма да се появи техният катализатор. Да си поплачете, дори отстрани да изглежда нелогично и повърхностно, ще ви се отрази добре, защото тъгата ще ви подейства пречистващо. Ще усещате по-сензитивно вътрешните промени, които се случват във вас, но в крайна сметка важен е резултатът, а той ще бъде личностен растеж. Ако сте във връзка, използвайте свободното си време да поговорите за бъдещето й. Малките жестове и подаръци ще държат искрата добре разпалена и нивата на страстта високи.

ЛЪВ
Събитията около вас ще се развиват динамично и често в посока, независеща от вас. Всяко планиране на нещата е възможно да търпи промяна, за това не си хабете енергията да се ядосвате, ако не всичко е такова, каквото би ви се искало. Ще насочите силите си върху перспективна идея и ще работите по нейната реализация. Съберете се и настройте сетивата си към работата, от която очаквате придобивки. Високо ценени сте и ще можете да поемете и повече отговорности, ако прецените, че си заслужават усилията. Финансовата страна на живота ви ще се подобри и ще получите удовлетворение от труда си.

ДЕВА
В служебен план ще има развития, независещи от волята ви, но ще трябва да ги приемете. Последната дума ще бъде ваша. Здравословното ви състояние ще се подобрява. Има неща, върху които можете само вие да въздействате. Симпатиите, на които ще се радвате, ще ви импулсират да показвате най-доброто от себе си, за да радвате с постиженията си околните. Предизвикателствата за вас са мотив да се развивате професионално и духовно. Ако работните ви проекти ви поставят в нетрадиционна за вас обстановка, не се противете, а я приемете и не търсете причини да я игнорирате.

ВЕЗНИ
С новаторските си виждания и подход на работа ще успеете да осъществите целите си. Животът ви ще се обогатява с възможности за професионална и финансова реализация. Гледайте на временните си неудачи като на етап от развитието си. Подсказват ви, че имате потенциал, на който да се опрете и да покажете талантите си. Разумни и прагматични, ще пристъпите към отговорностите си с повече внимание и грижи. Ще започнат промени и в интимния ви свят. Ще ви се харесат и ще засилите общуванията и поводите за разтоварване. Ще повярвате, че щастието съществува.

СКОРПИОН
Много от вас градят нов имидж, предвид настъпилите промени в живота ви. Той изисква да наложите по-добра организация, а може би и нови хора, с които да го осъществят. Не отхвърляйте професионалните им съвети и работете в екип. Това е начин за напредък, въпреки силната ви индивидуалност, на която често подчинявате себе си и околните. Ако логиката ви подсказва, че рискът е премерен, не се колебайте да рискувате. Във възможностите ви е да получите средствата, от които се нуждаете, дори това да ви коства неимоверни усилия. Лечебни методи, спорт, хомеопатия или духовни практики ще подобрят физическото ви и психическо състояние.

СТРЕЛЕЦ
Водете спокоен, природосъобразен живот. По-често се усмихвайте и бъдете добри. Професионалните перспективи, които търсите и откривате за себе си, ще мобилизират силите ви в градивна посока. Използвайки опитността и знанията си, ще практикувате с желание дейността, която предпочитате. Не подминавайте делово предложение, то може да подобри финансите ви. Срещите с интересни хора и новости от различен характер ще се отразят позитивно на живота ви. Създавайки по-ведра атмосфера, си осигурявате простор на мисълта и повече душевен комфорт. Тези неща са важни за вас, без тях животът ви ще бъде сив.

КОЗИРОГ
Развивайки партньорските взаимоотношения, ще разширявате дейността си, паралелно с която ще растат отговорностите и финансите ви. В интимните отношения са възможни развития, водещи към трайна и сериозна обвързаност, ако не сте семейни. Други ще подготвят бъдещето си жилище, занимавайки се с ремонти, обзавеждане или покупката му. С отговорно отношение към делата си, ще довеждате започнатите задачи до желаната развръзка. Любознателни и прагматични, няма да оставяте нищо на случайността, старателно ще се подготвяте и приключвате всичко, което ангажира вниманието и интереса ви.

ВОДОЛЕЙ
Във фокуса на общественото внимание ще бъдат политици и общественици, в чиито правомощия е да се грижат за хората. Вие сте едни от тях и със своите действия можете да направите живота им по-спокоен и добър, а света по-справедлив. Финансите ви ще растат и ще се чувствате силни. Не отхвърляйте съвети и подкрепа, с които работата ви би била по-спорна. В интимният си живот ще получите доказателства за чувствата на партньора си. Заедно ще ви бъде по-лесно да осъществите желанията си, споделяйки всичко, което ви вълнува. Пътуване, свързано с важно за вас събитие.

РИБИ
Днешният ден ще е наситен на интересни събития и вашата роля в тях ще бъде от решаващо значение. Вървите уверено напред, водени от разума, а не от емоциите. И така трябва да бъде. Бъдете достъпни в общуването си и не търсете изгода на всяка цена. Следвайте целите си последователно и неотстъпно. Вярата и убедеността ви в правилността на нещата ще мотивира и много други и заедно ще постигнете добро бъдеще. В личните си взаимоотношения ще претърпите разочарования, дори и болка. Роднините ще имат своята дума при обсъждане на имотни въпроси. Дайте им правото да запазят достойнството си и не търсете реванш.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2024
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930