Connect with us

Астро

Нерви и напрежение за Овен, оферта за нов източник на доходи ще изненада Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Дори да смятате, че друг човек е виновен за днешното ви нервно и напрегнато състояние, по-добре не насочвайте негативите си към него, защото така няма да постигнете нищо. По-добре изчакайте да мине днешната буря – емоциите ще се уталожат и ще бъде по-лесно да решите как да постъпите. В работата се отнасяйте с повече внимание към ангажиментите си и спазвайте договореностите си, за да си спестите допълнителни проблеми. Ще бъде добре, ако разрешите някои битови въпроси, които са останали на заден план – например да платите стари задължения или да направите почистване вкъщи.

ТЕЛЕЦ
Партньорските отношения ще ви занимават особено през днешния почивен ден. Каквито и да са преживяванията ви обаче, сега не е моментът да взимате важни решения и да правите прибързани изводи. Предизвикателството пред вас ще бъде да приемете всички емоции, които ще излязат на повърхността, и да се справите с тях, без това да навреди на връзката ви. Ако все пак не издържате да мълчите, обяснете спокойно как се чувствате и от какво имате нужда – споделянето може и да помогне. Проведете деловите срещи и разговорите с вашите колеги, но разчитайте на себе си и на знанията си.

БЛИЗНАЦИ
За да не влизате в излишни конфликти с близки роднини или приятели, опитайте се да говорите спокойно и наистина да споделите как се чувствате, а не да ги обвинявате или още по-лошо – да ги наказвате с мълчание или мрънкане. Не позволявайте на други хора да упражняват власт върху вас и да ви използват. Днес най-вероятно ще постигате по-трудно това, което искате, а усилията ви ще срещат съпротива. Ако се случи това, по-добре не прилагайте натиск и оставете събитията да следват естествения си ход. Ако обаче сте се посветили на някакъв проект, ще бъде възможно да го финализирате и да пожънете добри резултати.

РАК
Що се отнася до личния живот, много от вас ще имат повече желание за приключения. Все пак е добре да имате едно наум: ако на отношенията им липсва потенциал да се превърнат в сериозна връзка, едва ли може да очаквате някакво развитие. Водете по-здравословен живот, защото вредните навици ще влияят негативно на здравето ви. Каквито и служебни и домашни задачи да имате, на първо място ще бъдат вашето лично спокойствие и удоволствието ви. Няма да се интересувате дали това, което правите, ще даде резултат и хората ще го одобрят – по-важно ще бъде как се чувствате вие самите.

ЛЪВ
Грижата за дома, за най-близките и за вас самите вероятно ще бъдат най-отгоре в днешния ви списък. Някои от вас ще имат желание да си купят нещо за къщата, което да им създаде повече удобство и уют, други ще организират домашно събиране, за да се видят с приятели и близки. Каквото и да решите да направите, за да разкрасите обстановката около вас, ще даде добър резултат и ще ви подейства благотворно. Що се отнася до работата, едва ли ще имате някакви проблеми, от вас ще се изисква да проявявате повече търпение и здрав разум – качества, които повечето от вас притежават.

ДЕВА
През днешния почивен ден ще успеете да обърнете повече внимание на себе си, на близките си хора и на занимания, които ви доставят удоволствие. Давайте си почивка колкото може по-често – тя ще ви бъде нужна не само за да презаредите батериите, но и за да останете насаме със себе си и да откриете някои отговори, които търсите. Не е изключено да получите интересно предложение за нов източник на доходи, за по-високоплатена работа или шанс да се изявите по някакъв начин. Ако новата възможност ще ви осигури повече свобода на действие и ще се чувствате по-оценени, добре е да я обмислите задълбочено.

ВЕЗНИ
Не се опитвайте да претегляте на везните всички „за“ и „против“ за започване на нов бизнес проект или на ново работно място, защото така може да се колебаете до безкрай. Доверете се на интуицията си – ако се чувствате развълнувани и ентусиазирани от новата си идея, значи вероятно сте на прав път. Преживяванията ви ще зависят от това до каква степен сте готови да загърбите миналото и да продължите напред, а също така и доколко успявате да се справите със страховете си. Ключовите думи ще бъдат „страст“ и „търпение“ – качества, които като че ли трудно се съчетават, но ако успеете да го направите, има шанс да постигнете забележителни резултати.

СКОРПИОН
Намерете някаква лична или професионална цел, която ви вдъхновява и в която може да вложите страстта си. Възможно е да се опитат да ви въвлекат в най-различни игри или схеми – не го допускайте, защото така само ще изразходвате ценна енергия и в крайна сметка ще изгубите. През днешния ден преживяванията ви ще зависят от случващото се във важните за вас взаимоотношения – лични и делови. Колкото и да искате да сте свободни и да продължите напред с пълна сила, ще трябва да се спрете и да уредите някои договорки и ангажименти, наследени от миналото.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден ще има възможност да осъзнаете, че сте поддържали някои нездравословни модели на взаимоотношения и по-важното – да откриете по-дълбоките причини за това. Включете във всекидневието си релаксиращи и балансиращи тялото и ума занимания, които ви доставят удоволствие. Няма значение какви точно са – може да отидете на масаж, да танцувате, да разкрасите дома си или да се глезите по-често с по-специални ястия – важното е заниманието да ви носи наслада. Денят е много подходящ да се освободите от нещо старо, събитията и вътрешните ви преживявания ще покажат какво би могло да бъде то.

КОЗИРОГ
Направете това, което смятате за правилно, в отношенията ви с близък роднина, защото иначе няма как да се възползвате от възможностите, които ви очакват през следващите дни. Много вероятно е да срещнете човек от миналото си – приятел или бивш любим. Ще успеете да погледнете на взаимоотношенията от друг ъгъл и вероятно ще осъзнаете нещо за себе си. Сега не е моментът да започвате нова връзка – дори да ви се струва, че сте срещнали подходящия човек, нищо чудно след известно време да се окаже, че сте се заблуждавали. Ето защо е по-разумно да не бързате и да оставите отношенията да се развиват естествено.

ВОДОЛЕЙ
Каквото и да се случва днес, ще има доста въпросителни и ще ви бъде трудно да си изградите ясно мнение. Не се отчайвайте – скоро ще намерите търсените отговори. Потребно е да се грижите малко повече за себе си. Денят ще е малко повече напрегнат, хората около вас ще бъдат по-изнервени, а не е изключено и вашето емоционално състояние да бъде по-нестабилно. За да не може стресът и силните емоции да повлияят негативно на тялото ви, отделяйте повече време за почивка и релаксация – разхождайте се, спортувайте, практикувайте йога и медитация, четете забавни книги.

РИБИ
Не се притеснявайте за работата – така или иначе днес едва ли ще успеете да се съсредоточите и да свършите кой знае какво. Ако си имате хоби или се занимавате с творческа дейност, сега е моментът да развихрите – може да изненадате дори себе си със своята креативност. Открийте занимания, които ви успокояват и отделяйте повече време за тях. Денят е много подходящ да довършите някакъв проект, върху който работите от известно време. Със сигурност ще ви бъде нужна здрава връзка със собствената ви интуиция, за да не се подведете и да не позволите на обстоятелствата и на емоциите да ви люшкат в грешна посока.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31