Connect with us

Астро

Нерешени финансови въпроси ще измъчат Дева, Везни – погрижите за здравето си

Публикувана

на

ОВЕН
Днес действията ви ще зависят от решенията на други хора. Тази ситуация може да ви направи несигурни, зависими от обстоятелства, върху които нямате контрол. Мнозина от вас ще вземат решение да изчакат развитието на определени събития като зрители, отколкото да имат водеща роля в тях. В голяма степен вашата несигурност ще се дължи на факта, че хората, на които разчитате, са ангажирани с много други задачи, или ще ви плаши тяхната несериозност. Предстоят ви интересни срещи и разговори предимно с приятели.

ТЕЛЕЦ
Близки приятели или възрастни близки ще се окажат полезни с техните съвети или с контактите, които имат в различни институции. Не се впечатлявайте от думи или предложения на човек, който ще се опита да ангажира вниманието ви с нови финансови възможности или с примамлив кредит. Като цяло бъдете предпазливи във финансовите си дела и действайте по-консервативно, когато събитията изискват от вас конкретни действия. Може да бъдете поканени на събиране, свързано с рожден ден, годеж, юбилей или друго важно събитие.

БЛИЗНАЦИ
Може да се наложи да посетите училище или държавна институция поради важен ангажимент, свързан със собственото ви дете. Жените ще могат да реализират свои интересни идеи, свързани с дома, в който живеят, или с имот, който притежават. Това е денят на неочаквани събития във вашия дом. Мъжете ще отделят време и ресурси за проучване или реализиране на различни възможности, свързани с пътуване, с работа в друг град или държава или работа с чуждестранна компания. Ще направите някои промени в свои планове, свързани с отдавна планирано пътуване, или ще ви се наложи неочаквано да реализирате такова поради важна причина.

 

РАК
Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Като цяло денят носи промени в живота ви, свързани с пътуване или с хора, които живеят в друг град. През деня ще ви зарадва новина или събитие, свързано с роднина или с приятел, които може да живеят надалеч от вас. Ако имате някакви очаквания, свързани с дете, то ще останете разочаровани в своите очаквания. Ще получите обещание, което ще се окаже невъзможно за реализация от страна на този, който ви го е дал. Бъдете по-търпеливи в действията си, свързани с хората, с които ще имате контакти.

 

ЛЪВ
През днешния ден ще ви се наложи да помогнете на жена, която може да познавате, но може да бъде и непозната, но която се опитва да се измъкне от една неприятна ситуация. Жените ще са изправени пред труден избор или решение, свързано с любовния им или интимен живот. Мъжете ще имат своите поводи за малки радости. Ще бъде важно да правите добра преценка на събития или възможности, които ще възникнат през деня. Има вероятност да вложите много енергия в нещо, което не е перспективно, и да пропуснете други, по-добри неща.

 

ДЕВА
Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Добре би било да се погрижите за здравето си. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

 

ВЕЗНИ
Добре ще е да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа. Денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Трябва да избягвате споровете. Денят е доста разнообразен като възможности и позволява действия на широк периметър. Интересите ви ще са свързани предимно със семейството. Време е да се погрижите за здравето си – не прекалявайте с нищо, дайте си почивка, спазвайте добър режим.

 

СКОРПИОН
Разработвайки нова бизнес идея, ще подобрите работата си, пътуванията ви ще са по интересни, какъвто ще стане и животът ви. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Всичко в крайна сметка опира до парите. Денят не блести с нищо особено, но е един от тези, през които имате шанс за успешна реализация. Активни сте и трябва да вярвате в силите си. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете след това от заплатата си.

 

СТРЕЛЕЦ
В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Грижите за здравето ще ви се отразяват благоприятно, проведете консултации при точните специалисти. В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и ще имате приятни изживявания. Жените ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание.

 

КОЗИРОГ
Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Денят е много благоприятен за реализация на цели, свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени в храненето и спорта. Днес е по-добре да не пътувате. Денят ще е наситен с положителна енергия, която ще ви оказва своята подкрепа. Голяма част от вниманието ви е посветена на семейството и децата. Участието ви в общите занимания е от изключителна важност и работата ви ще получи висока оценка.

 

ВОДОЛЕЙ
Любовта върти света, но ако ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. Помислите добре каква да е сумата, за да не страдате, ако не могат бързо да ви я върнат. Ден за пожелавания, използвайте го правилно. Активен ден и трябва наистина да вярвате в силите си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Не проявявайте прекалена активност на работното място.

 

РИБИ
Преценявайте добре ситуациите и молбите на близки и приятели. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете дипломатични и тактични. Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Не е добре обаче да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Сполуката ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031