Connect with us

Астро

Непредвидени трудности в работата за Везни, материални успехи ще зарадват Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Не се поддавайте на погрешни представи за работата си и най-вече за възможностите си, а се вместете в професионалните си знания и умения без опит да надскачате себе си. Гледайте реално на постиженията си и осъзнайте бързо пропуските си. Оптимизмът и мнението, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза, ви пречат да видите възможните удари отстрани. Проблемите в семейството ви идват от вашата непрекъсната заетост. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади. Обяснете поведението си на половинката ви.

ТЕЛЕЦ
Животът ви се развива различно от представите ви и плановете ви за деня. Бъдете внимателни в отношенията с партньорите си. Не проявявайте излишни амбиции. Вашата сдържаност и тактично възприемане на мнението на колегите ви ще бъдат оценени. Очаквайте приятни новини. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е отправил погледа си в друга посока. Не си заслужава да страдате. Пазете се от запознанства, които не ви харесват от пръв поглед. Интуицията ще ви предпази от провали на работното място, заради доверяване на неподходящи партньори или на непознати хора.

БЛИЗНАЦИ
Не уговаряйте важни срещи. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. До обяд бъдете активни, за да постигнете успех. Находчивостта ви и правилната оценка на ставащото ще ви позволят да подобрите финансовото си състояние. Напрежението ви пречи да запазите спокойствие, но трябва да го постигнете на всяка цена. Гарантирайте си успех, като уговорите делово сътрудничество. Изяснете проблемите си в личните отношения.

РАК
Денят ви позволява да реализирате с успех намеренията си в професионален план. Идеален е и за нови срещи и неочаквани делови запознанства. Предупреждаваме ви за непредвидени разходи. Стремежът ви към ред и коректност ще ви помогнат да избегнете недоразуменията, предизвикани от емоцията. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни при разговорите си. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ЛЪВ
Придвижвате се бавно нагоре по професионалната стълбица въпреки напрегнатия работен ден. Не рискувайте и запазете спокойствие, колкото и да не одобрявате ставащото около вас. При делови срещи бъдете изключително тактични. Следобед настроението ви се подобрява и ще ви помогне да постигнете целта си на работното място. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят вкъщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

ДЕВА
В днешния работен ден ви предстои разрешаване на неотложни делови проблеми, които отдавна ви притесняват и пречат на спокойната ви работа. Очаквайте добри финансови приходи. Много от вас ще получат отдавна очакваните си хонорари, които ще ви помогнат да си дадете почивка. Пазете се от крайни емоции, породени от нечия разсеяност, за да не ви попречат на работата. Ако денят е бил уморителен за вас, вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ
Напрежението, ако не го овладеете днес, може най-неочаквано да отклони успеха от пътя ви. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого на вашето работно място. Непредвидени трудности ще доведат до конфликти с вашите колеги, ако не премълчавате. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате на влюбени.

СКОРПИОН
Бъдете внимателни и предпазливи. Избягвайте излишните разговори, защото не водят до полезни резултати, а до раздразнителност и бъдещи проблеми заради нечие засегнато самочувствие, но и във ваша вреда. Имате много неотложни задачи, които трябва да приключите още в деня. Стабилното ви отношение и пълната концентрация работят във ваша полза. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Тези, които са щастливи, да зарадват интимния си партньор с подарък и вкусна вечеря.

СТРЕЛЕЦ
Заредени сте със сили и мислите за бъдещата си реализация. Във ваша полза е да търсите нова, интересна сфера на дейност. Не планирайте пътувания, за да не се окажат провал или пък свързани с ненужно високи разходи. Обмислете дали да направите изгодно капиталовложение с подкрепата на проверени делови партньори. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

КОЗИРОГ
Жънете успехи в материално отношение. Ако сте избягвали неправилните действия, ще получите важна информация и ще успеете да си направите верните изводи. Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени от колегите ви, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Емоцията отново блокира шансовете ви за успех, ако не я овладеете. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ
Днес бъдете внимателни при разговори, ако работите в областта на банковото дело и финансите и ви задават провокативни въпроси. Търпението и желанието за компромиси са във ваша полза, за да преодолеете проблемите си на работното място. Въздържайте се от взимане на важни решения и активни действия, свързани с професионалната ви реализация. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви. Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

РИБИ
Радвате се на успехи в личния и в професионалния живот, но ви съветваме да направите реална оценка на пасивите и активите от сделката, която завършвате, за да сте сигурни, че няма да се окажете с финансови проблеми. Партньорските отношения са активни. Ще се стремите към ред и практичност. Деловите разговори също са успешни. Не прекъсвайте събеседниците си. В личните отношения се пазете от проблеми. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930