Connect with us

Астро

Неочаквани приходи ще зарадват Рак, промени и раздяла за Лъв

Публикувана

на

 

ОВЕН
Днес към истинското ви щастие ще ви отведат други пътища и вие ще усетите тази своеобразна опека като закрила от висшите сили, все едно някой пази гърба ви или все се намира начин, дори и това невинаги да е видно на пръв поглед. Някои от вас може да се концентрират върху взаимоотношения с хора, стоящи далеч от тях, буквално и в преносен смисъл. Посланията не са еднозначни, но ви сблъскват с вид истини и ако не всичко е по вкуса ви, това ще ви принуди да вземете мерки, за да се предпазите от бъдещи затруднения, попадане в подобна ситуация и др.

ТЕЛЕЦ
Бъдете внимателни при разрешаването на спорни или юридически казуси, внимавайте за подробности, бъдете изрядни в документи. Енергията и тонусът ви ще са стабилни. Ще преодолеете сложен финансов проблем, като не е изключено да получите отдавна чакан приход, който по принцип ви се полага. Не се опитвайте да налагате мнението си, ще навредите необратимо на отношенията. Вместо това съгласувайте действията с партньорите си и разпределяйте оптимално ресурсите, с които разполагате. Ще сте доста по-заети от обикновено, което подсказва, че ще имате нужда от точен график.

БЛИЗНАЦИ
Най-вероятно днес ще се случат промени, от които ще сте доволни. Преживяванията ще са разнообразни и за щастие, повечето от тях ще са източник на положителни емоции. Предстоят интензивни контакти на всякакво ниво. Ако сте имали някакви съмнения, отнасящи се до любовните ви връзки, ще получите информацията, която ви е необходима, за да ги отхвърлите. Ще разполагате с подходящи условия за участие в дискусии, разширяване на влиянието и стабилизиране на позициите си. Пътуванията ще са удобен повод за създаване на устойчиви нови делови и партньорски връзки.

РАК
Ще има от какво да сте доволни. Всички занимания, отнасящи се до партньорски отношения, търговски сделки, подписване на договори, рекламна дейност, юридически спорове, контакти с държавната администрация и властите ще се случват бързо и безпроблемно. Умението ви да общувате, както и да ползвате средствата за масова информация, ще се окаже неоценим помощник. Ще спечелите привърженици и ще подобрите финансовото и материалното си положение. Екипните проекти, колкото и да са сложни, ще напреднат с изпълнението и ще донесат очакваните резултати.

ЛЪВ
Сериозните ви днешни успехи ще са свързани с интелектуалните и творчески дейности. Обмисляйте пътуванията си предварително и подробно. С получаването на дългоочаквана информация и приятни новини ще запомните днешния ден. Публичните ви изяви ще са повече от обикновено и ще разширите кръга на деловите си взаимоотношения. Предстоят промени в професионалния ви статус или пък в колектива, с който работите. Ще има раздели, ще има и нововъведения. Някои безперспективни проекти ще отпаднат, а изчерпали съдържанието си отношения ще бъдат прекратени.

ДЕВА
Както енергията, така и въображението ви ще са в посока на растеж. Нищо не би могло да ви се опре, така че предпоставките за напредък в почти всички сфери са налице. Най-важните въпроси, на които ще намерите решение, ще са свързани с финансовото, материалното ви положение или с имотни сделки. Работата ви като цяло ще окаже влияние върху действията и решенията на доста хора. Представяйте концепциите си внимателно, разбираемо, дипломатично и без намек за натиск или манипулация. В края на деня ще получите реална и ласкава оценка за постигнатите до момента успехи.

ВЕЗНИ
В повечето случаи ще сте в благоприятната позиция да контролирате случващото се днес. От вас се изисква само да ориентирате силите си в правилната посока. Във ваш интерес е да сте колкото е възможно по-активни и по-инициативни. Заетостта ви ще е доста висока, но увлечени в работа, не забравяйте, че е задължително да се грижите и за здравето си. От прекалено многото ви ангажименти е вероятно да пострадат личните отношения и предимно тези с близките ви и семейството. Ще сте изключително ефективни и ще успеете да отхвърлите поредица сложни проблеми.

СКОРПИОН
Редуването на физически с интелектуални занимания ще повиши работоспособността ви. Социалните контакти ще са интензивни, лесно ще намерите общ език със събеседници от най-различни слоеве. Формулирайте най-важните цели още в началото на деня и не си правете амбициозни планове. Придържайте се към обичайния си динамичен стереотип. Така ще изразходвате ресурсите си равномерно. Колегите не само ще се допитват до вас, но и ще се придържат към съображенията ви. Въздържайте се от щедри обещания. Финансовото ви положение ще е устойчиво, ако не прекалявате с разходите.

СТРЕЛЕЦ
Присъствието на ваш близък човек във всекидневието ви ще ви се отрази тонизиращо и вдъхновяващо. Дейности, които към момента са едва ли не в „девета глуха“ ще стигнат до успешния си завършек. Ще успеете да изгладите поредица конфликтни ситуации с партньорите си, а личните отношения ще са наситени с романтика и взаимно разбиране. Безпроблемна ще е комуникацията със средствата за масова информация, изпълнителната и съдебната власт. Пътуванията ще са предимно на кратки разстояния, и то с развлекателна и научно-познавателна цел и много приятни емоции.

КОЗИРОГ
Умението ви да се самоорганизирате е достатъчно убедителна предпоставка за удовлетворителни резултати. Работата ви ще е преимуществено екипна, а изпълнението й ще се отрази положително на финансовото ви състояние. Околните ще оценят високо проявеното старание и готовността ви да поемете отговорност. Професионалният ви статус ще е почти без промяна. За сметка на това, в социалния ви живот предстоят вълнуващи преживявания. Поддържайте средна активност, не се застоявайте на едно място. Организирайте си излет сред природата. Разнообразието ще ви се отрази мотивиращо.

ВОДОЛЕЙ
В началото на деня ще се наложи да вземете поредица отговорни решения, които ще променят живота ви. Ще предприемете трансформации, които ще засегнат буквално целия ви динамичен стереотип и което е най-важното, ще действате по лично убеждение. Бъдете решителни, но в същото време пресметливи. Не забравяйте, че късметът се усмихва не само на смелите, но и на разумните. Служебните ангажименти ще са доста. Ще стабилизирате името и авторитета си много по-трайно, ако не демонстрирате власт и възможности. Не се взимайте много на сериозно, колкото и да се стараете, нещата не зависят единствено от вас.

РИБИ
Творческият ви импулс ще е силен през целия днешен ден. Ще се изявите, ще блеснете, твърде често ще бъдете в центъра на вниманието. Не се възгордявайте от известността. Обърнете внимание на близките и най-вече на децата си. Времето ще е единственият ви дефицитен ресурс. Ще ви поканят на толкова много делови разговори, че с риск да ви помислят за несериозни, ще се наложи да отхвърлите поне половината. Публичните ви изяви ще са плодотворни. Където и да предложите концепциите си, ще получите одобрение. Поредица непредвидени събития ще промени отношението ви към парите.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031