Connect with us

Астро

Неочаквани финанси за Скорпион, трудности и пречки за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Утвърждавайки уменията си, ще се изявявате в социалната, техническата, културната и в коя ли още не сфера. Ще се поздравите с нови придобивки, за някои те са свързани с ново жилище или друга жадувана вещ. Работа ще ви натоварва до степен, караща ви да изпадате в крайности на настроенията си. Старайте се да гледате на нещата философски. Трудностите ви помагат да израствате като професионалисти и хора можещи и знаещи. Резултатите от труда ви ще ви носят добри печалби и ще ви създават самочувствие. Бъдещето ще ви разкрие възможности, отнасящи се до вашето израстване в живота.

ТЕЛЕЦ
Повече внимание отделяйте на близките си, на хората, които ви обичат, защото от тях ще се зареждате с топлина и любов. Финансовата ви обезпеченост ще изостри вниманието ви към нови инвестиции. Разумът ще ви насочи към сфери, чието перспективно развитие ще ви донесе дивиденти за в бъдеще. В тази насока по-често се вслушвайте и в интуицията си. Ще съумеете да се предпазите от фалшиви обещания и оферти. Пъстротата на ежедневието ще ви среща с всякакви хора. От вас зависи да подберете онези, с които да установите добро сътрудничество и да получите добри доходи занапред.

БЛИЗНАЦИ
Щастието има една задължаваща ви страна и тя е да сте отворени за новото. Промените са неизбежни. Те са прогресивни, защото ще ви дадат възможности да станете по-добри и отговорни пред света и самите вас. Всички имаме нужда повече от отзивчивост и благоразположение, отколкото от краткост на вниманието на околните. Правете нещата такива, каквито ви ги диктува сърцето. Така ще загърбите фалша на ежедневието и ще дадете всичко от себе си. Това е пътят на успеха. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-доволни ще останете. Радостни новини, свързани със семейството.

РАК
Търпението е нещо, което трябва да изграждате в себе си, ако желаете да имате трайни и добри резултати. С досегашните си усилия над професионален проект ще продължите, а на други ще им се даде възможност да открият нови неща, допълвайки знанията и уменията си. Без да преследвате бързи печалби ще постигнете повече, разчитайки на себе си и потенциала, който имате. Лутанията ви в лабиринтите на остарелите предразсъдъци не могат да ви върнат назад. Посоката е осъзната, а пътят е ясен. Предстоящите събития ще ви улеснят, показвайки вашата правота.

ЛЪВ
Съдбата ще се погрижи да получите заслуженото признание и финансови средства. Сигурното е, че отговорностите ви ще растат, но вие сте воини. Предизвикателствата ви мобилизират и съумявате да извлечете максимума от себе си в името на вашата победа. Следвайки логиката на собствените си виждания, ще вървите напред. Здравето ви се нуждае от малко повече грижи, не пренебрегвайте сигналите, които получавате. Открито и чистосърдечно ви привличат онези, които събуждат доброто у вас, те ви вдъхновяват и насърчават. Живейте с вяра и съпричастност, така ще сведете до минимум неприятните изненади.

ДЕВА
С ведро настроение ще преминете през днешния ден. Хармонията в душата ви приобщава всички около вас да станат добри, отзивчиви и всеотдайни. Добре сте осъзнали, че можете да влияете върху другите с положителното си отношение към тях. Използвайте тази си дарба и направете нужното всички да са доволни. Добро представяне на някакъв вид изпити и перспективни нови контакти ви очакват. Професионалното ви израстване ще внесе светлина в плановете ви и ще има водеща роля за бъдещето ви. При някои се очертава смяна на работното място. Нова любов ще озари самотните души на необвързаните от вас.

ВЕЗНИ
Ще оставите зад гърба си неудачите и лошите чувства. Ще бъдете повлияни положително от реализираните успешно задачи, които ще засилят усещането ви за придобит опит. И заедно с онези, за които по-малко ви се говори сега, ще поставите началото на нещо ново и добро за всички вас. Защото силата на тези първи новогодишни дни е и в това да преосмислим грешките и направим действията си по-градивни. Предстоящо сътрудничество ще ви помогне да обогатите познанията си и дадете своя принос към общ проект. Водени от добрите си помисли, пазете се само от обсебване от недоброжелатели.

СКОРПИОН
С работата си по нов работен проект ще подобрите финансите и ще направите бита си по-добър. Ще имате закрилата на любовта и по-често ще получавате вниманието, от което се нуждаете. Отговорете и вие със същото, за да направите връзката ви пълноценна. Самотните ще срещнат сродната си душа, животът им ще се промени и стане по-наситен на споделени емоции и взаимни компромиси. Ангажираните нека не бъркат временното удоволствие със свободата, заблудата ще им струва скъпо. Възможно е да откриете, че сте се нагърбили с повече отговорности, отколкото може да изпълните.

СТРЕЛЕЦ
Колкото и силна да е готовността ви да вършите много дейности едновременно и да приключите всичко, накрая все нещо ще страда, а е напълно възможно да пропуснете някоя важна подробност. През днешния ден има риск да действате под влияние на емоции, което ще бъде грешка, защото ще сторите нещо не защото сте убедени, че така е правилно за вас, а защото ви е дошло до гуша или искате да поставите някого на мястото му. Вероятно ще влезете в битка, но имайте предвид, че врагът е вътре във вас – това са вашият собствен гняв, невъздържаността ви и липсата на търпимост.

КОЗИРОГ
Вниманието на много от вас ще бъде насочено към решаване на въпроси, свързани с бизнес и финанси. Темата за парите ще занимава много от вас. Има добри шансове да получите пари, които ще ви дойдат добре, или да направите някаква реорганизация на финансите си, така че материалното ви положение да се подобри. Ако вашата представа за някаква област от живота ви се разминава с реалността, проблемът може би не е в действителното положение на нещата или в липсата на късмет, а във вашето нежелание да се разчупите малко и да промените мисленето си или да направите компромис.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден е възможно да се изправите пред някои трудности във взаимоотношенията си с някои хора във вашето обкръжение – в това число и с партньора ви. Вероятно вашата реакция ще бъде или да търпите безропотно, или да избухнете, без дори да се замислите за последствията. И примирението, и откритата конфронтация обаче едва ли ще доведат до нещо добро. Ако искате положителна промяна, може би е по-добре да поговорите с въпросния човек, да споделите как се чувствате и да се опитате да разберете неговата гледна точка.

РИБИ
Очаква ви емоционален ден, през който основните събития ще се случват по-скоро във вашия вътрешен свят, отколкото в работата или в обкръжението ви. При някои от вас преживяванията ще останат скрити и околните може да не разберат нищо, при други – емоциите ще бъдат по-бурни, а трети може просто да се чувстват изнервени или тревожни. За да преминете по-леко през този ден, отделяйте повече време за почивка и за приятни занимания. Не прекалявайте с умствената работа и седенето пред компютъра – редувайте ги с разходки, спорт или някакъв вид физическа активност.

vlastta.bg

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31