Connect with us

Астро

Неочаквани финанси за Овен, Скорпион – не влизайте в интриги

Публикувана

на

ОВЕН
Съобразявайки се с всичко и със съответните действия, ще се стабилизирате финансово и психически. Къде с повече труд или воля, но ще наложите присъствието си там, където са съсредоточени интересите ви. Като разумни и знаещи цената си хора, ще използвате енергията си по предназначение, без да се оставяте на вредни въздействия. Ще подчините поведението, времето и усилията си на всичко, което ви интересува и в което намирате смисъл да се задълбочите. Развитието на събитията ще промени разбиранията ви по някои житейски въпроси или защото времето ви за тях е вече дошло.

ТЕЛЕЦ
Уверено и с лекота ще преодолявате всякакви спънки и ще заобикаляте преградите. Добрата новина при безработните е, че имат шансове за намиране на подходящо занимание. Ще имате подкрепа и съветът към вас е да не я пренебрегвате. Съдбата ще толерира всяко ваше смело решение. Потърсете в себе си онези устойчиви ваши състояния, при които сте силни и неподатливи на тъга и депресия. Ще са ви нужни, предвид обхваналото ви на моменти лошо настроение. Любовта присъства във всяка ваша мисъл и начинание. Това, че не е споделена, не бива да ви натъжава.

БЛИЗНАЦИ
Мислете позитивно и ще срещнете подкрепа в случай, че ви е нужна такава. Ще се преборите с умората, вземайки повече витамини, със спорт и най-вече с ведро общуване. Постигате много със страничните си занимания и при много от вас те ще станат основни. По много направления в живота ще се превръщате в еталон за подражание на хората около вас. Целеустремени, интелигентни, с желание и хъс за победа, всички тези качества ви превръщат в лидери. Умението, с което балансирате емоциите си, допринася за позитивното ви развитие и желание за успех.

РАК
Личността ви ще се наложи като носител на справедлива кауза, много хора ще ви повярват и тръгнат след вас. Оправдайте доверието им и се борете за интересите на всички тях. В интимния ви свят нещо, едва сега започващо, ще придобие по-голям смисъл и ще ви кара да се вълнувате. Не го правете достояние на други, запазете го само за себе си. Започващите събития и новости ще ви заинтригуват и ще наложат действия, адекватни на времето и нуждите ви, и с тенденция да се развиват. Взискателни в подреждането на приоритетите си, ще работите активно за своята професионална и лична реализация.

ЛЪВ
Старанието ви да сте изрядни в делата си повишава ефективността им. Запознанство с човек със сходни интереси ще ви направи по-лъчезарни, очевидно имате нужда от подобна среща. Не сте изчерпили потенциала на досегашното си връзка, но и нямате нищо против друга. Хубавото ви настроение ще се отрази стимулиращо на обкръжението ви. Прекарвате разнообразен ден на място, което отдавна сте искали да посетите. Имате възможност да прекарате приятно в компанията на интересни хора. Бъдете готови на повече отстъпки в отношенията си с близки хора, ако искате да се разбирате наистина добре.

ДЕВА
Ако днес поведението на друг човек ви изнервя, това може би е знак, че сте прекалили с добротата и трябва да му покажете, че не приемате подобно поведение. Оплакванията няма да помогнат – ще трябва да проведете разговор и да кажете ясно какво мислите. Днес ви очакват интересни срещи и стимулиращи разговори. Не се опитвайте да си правите стриктен график за деня, защото може да останете изненадани или просто да стане трудно да спазвате разписание, тъй като е излязло нещо непредвидено. Днес може да не сте на едно мнение по някакъв въпрос с партньора си или с човек, с когото работите.

ВЕЗНИ
Днешният ден ще бъде спокоен за вас и ще успеете да се справите с това, което сте замислили. Ако се появи някакъв проблем, подхождайте разумно – анализирайте го и вижте какво може да се направи, вместо да изпадате в излишно безпокойство. Заложете на социалните контакти и не отказвайте на покана да се видите с приятели и да се срещнете с нови хора – може да се запознаете с човек, който да има важно значение за вас като приятел или като потенциален партньор. Опитайте се да давате малко повече свобода на хората около вас, най-вече на партньора си, и се постарайте да не ги обсебвате.

СКОРПИОН
Не влизайте в интриги и не клюкарствайте, защото с това нищо няма да постигнете. Днес отношенията ви с друг човек може да бъдат сериозно разклатени или да откриете нещо за свой колега, което да ви подразни. За да използвате ефективно енергията на деня, се концентрирайте върху себе си и собствените си цели – лични и професионални, и вложете усилията си, за да създадете нещо. Днес ще очаквате всичко да се случва както искате. Ако обаче упорствате прекалено и пришпорвате хората, има вероятност да постигнете само обратен ефект – да не постигнете нищо.

СТРЕЛЕЦ
Анализирайте постиженията и неуспехите си от последните дни. Помислете за причините и се опитайте да формулирате заключения, от които да се възползвате при реализацията на следващите си проекти. Проверявайте старателно всички достигащи до вас факти и информация, отнасящи се до работата ви. Даже хора, на които имате доверие, може неумишлено да ви подведат. Малко предпазливост няма да е излишна. Не си позволявайте да заблуждавате когото и да било за каквото и да било, особено пък придържайки се към общоприетото твърдение за благородната лъжа.

КОЗИРОГ
Не приемайте високата оценка за свършената днес работа за вечна. Решите ли да лежите на стари лаври ще изостанете от постигнатите към момента позиции. Действайте активно, но с равномерно темпо. Не отклонявайте вниманието си от основните задължения с второстепенни занимания. Ще загубите ценно време, което ще наваксате трудно и ще ви създаде усещане за несигурност. Ако не сте в състояние да реализирате замислите си самостоятелно, не се заемайте с тях и не ги споделяйте с околните. Ако останат с впечатлението, че ги манипулирате, не само няма да ви съдействат, но може и да ви създадат умишлени пречки.

ВОДОЛЕЙ
Ще ви се наложи да постигнете стабилност в отношенията и професионалната си позиция. От вашата активност днес зависи успехът през следващите няколко дни, а от умението ви да осъществите промените, които са полезни за вас – успехът ви в личен и професионален план. Не сменяйте рисковано работата си, ако не сте намерили нова, която да ви гарантира по-добри шансове за развитие и по-добро заплащане. Ако промяната не стане, това е знак от съдбата. Ако търсите половинката си, може да я срещнете на приятелска сбирка. Не допускайте неприятели да ви вредят, защото не се отказвате от начинанията си.

РИБИ
В личните отношения търсете компромиса, а ако се налага да изяснявате причини за разправии, сторете го без агресия. Предложение от близък приятел ви помага да печелите, но ако мъдрувате дълго дали да приемете или дали ще ви носи добри приходи, рискувате провала си. Ако сте харчили повече и сте нарушили семейния бюджет, ако сте инвестирали необмислено, ви очаква търсене на допълнителна работа. Търсете такава без инвестиции, с добри постъпления, за да не страдате заради необмислените си постъпки. Играете ли хазарт, ще увеличите загубите си. Бъдете пестеливи, съхранете психиката си, която съсипвате по ваша вина.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031