Connect with us

Астро

Напрежение за Овен, неприятни новини за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Напрежението, което чувствате, малко ще ви пречи да се справите с всичките си задължения. Правете неща, които ще ви отпуснат и ще ви изведат от това положение. В края на краищата денят благоприятства решаване на проблемите, но проявете малко дипломация. Заложете на простотата, на автентичните общувания. Ще започнете установяване и поддържането на хармония в романтичните ви отношения. Звездите поръсват любовта ви с лекота, емоциите се издигат и чувствата растат. Като цяло повече чувственост, повече страст и повече щастие през втората половина на деня.

ТЕЛЕЦ
Събитията, които ще възникнат и в които ще бъдете участници, ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхната поява и развитие. Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели или със специфична литература. Това е ден, в който ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота. Ще имате повече ангажименти или срещи, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани. Денят ще изиска от вас по-отговорно отношение към поети задължения и обещания.

БЛИЗНАЦИ
Мъжете ще се върнат към детските си спомени и ще търсят тяхното повторение или възобновяване като традиция. През днешния ден може да пътувате на различни разстояния, да организирате предстоящи пътувания или да се ангажирате с други подобни действия. Вероятно е събиране, свързано с личен празник на човек от кръга ви роднини или приятели. Любовният ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне.

РАК
Любовният ви живот в никой случай няма да мине на заден план, напротив. Дори да нямате романтична връзка, сега повече от всякога ще искате и търсите такава. Мъжете ще преминат през трудни моменти, свързани с емоционални преживявания около близки роднини или приятели. Новините понякога ще ви сварват неподготвени за подобни неприятни емоции и стресът може да бъде голяма част от живота ви през днешния ден. Предстоят ви важни разговори, срещи или друг вид дейност. Близки роднини или приятели ще имат добро влияние върху вас, когато сте ядосани, изнервени, уплашени или объркани.

ЛЪВ
През днешния ден жените ще имат повече работа, бизнес задължения, контакти с представители на различни институции. Ще се окаже, че някои ваши важни ангажименти все още имат нещо за довършване или ще възникнат други ситуации с ваши минали задачи и дела. Като цяло ще очаквате един по-добре организиран ден и дано успеете да го постигнете. Някои неочаквани ситуации ще ви покажат, че все още някои неща могат лесно да ви разплачат или някои хора лесно да ви разочароват. Дори и да не вярвате в любовта от пръв поглед, това не променя факта, че има изгледи нещата да се променят във ваша полза.

ДЕВА
Ако предпочитате да не се забърквате твърде бързо с човека, когото сте пожелали, говорете с него, той ще ви изслуша. Грубо казано, вие сте чувствителни, имате нужда от укротяване на ситуациите, търсите топли и спокойни отношения, в които можете да процъфтите с увереност. В семейството ще има някои ситуации, които трябва да се поставят на място, за да се започне с добра основа. Продължете да бъдете откровени, вместо да оставяте нещата неизказани. От втората половина на месеца животът ви ще се. Звездите влияят положително върху ежедневието ви.

ВЕЗНИ
Промените започват да се проявяват, трансформациите наближават. Не се притеснявайте, ако резултатите не са незабавни. Днес е добре да се възползвате от всички възможности, които ще ви се открият и ще помогнат да напреднете в плановете си. Продължете с усилията си методично и отговорно и бъдете сигурни, че ще бъдат възнаградени. Имате нужда от релакс и малко романтична атмосфера. Ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв. Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора.

СКОРПИОН
За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като, разбира се, дадете предимство на вторите. В голяма степен събитията през днешния ден, тяхното развитие като успех или неуспех, ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние. Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него, ще имате интересни и незабравими преживявания. Това ще бъде благоприятен ден за присъствието ви на различни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, така и на публични места. Ще бъде важно да имате увереност в хубавите неща в живота си, които винаги съумяват да ни изненадат.

СТРЕЛЕЦ
Комуникацията ви с близки и приятели ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде полезна информация. Мъжете ще търсят бързи и лесни реализации на интересни предложения или нови възможности. Може да успеете, но нетърпението невинаги е добър съветник. Може да следвате съветите на близки хора, но имайте и свое собствено мнение. Хубавите неща в живота ви през днешния ден могат да ви помогнат да излезете от една неприятна ситуация или да разрешите труден проблем. Мнозина от вас ще търсят избор на подходящ или оригинален подарък, особено ако той е за близък човек.

КОЗИРОГ
Мъжете ще дадат предпочитание на своите любовни и интимни преживявания, независимо коя е любимата жена в сърцето ви. Това ще бъде ден, в който ще създавате или развивате важни за вас отношения, ще градите планове за бъдещето си и с ще сте склонни с лекота да давате обещания. Предстои ви среща или събиране с човек, роден под знака на Дева, с когото ще имате важни теми за разговор. Жените ще фокусират вниманието си върху своята работа или бизнес, където ще имат по-голяма свобода за развитие и изява. Ще се зарадвате на конкретни успехи или заслужено признание.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден може да ви разстрои неприятна новина, свързана с края на житейски път на човек, когото познавате. Ще общувате повече с хора, родени под знака на Лъв или Стрелец, поради по-голямата динамика на различни събития във вашия или техния живот. Денят започва със страхотна новина, поради която се наслаждавате на всеки миг. Оценявате вашето лично пространство, правите своите малки подвизи, предизвиквате себе си. Леко напрежение в семейството ще ви накара да избягате от проблемите. Крачка назад или сериозна дистанция, само вие ще знаете как да го направите.

РИБИ
Днес ще откриете среда на привързаност, трудностите ще бъдат по-малко, дори ако някои разговори все още ще предизвикат дебати в семейството ви. Вие ще бъдете нащрек, предпочитайки да следите ситуацията, вместо да свалите предпазливостта си. Връщането на спокойствие в края на деня ви кара да си възвърнете приоритетите. Денят е благоприятен за решенията ви, ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и с позитивна нагласа. Време е да отдадете дължимото на семейството, както и да организирате среща с приятели. Може да се сдобиете с нови придобивки.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031