Connect with us

Астро

Награда от съдбата за Везни, предизвикателства и скандали пред Лъв

Публикувана

на

ОВЕН
Ако отдавна се чудите дали да не отделите час за занимание с йога, сега е моментът да го сторите. Пречистването обаче може да е не само физическо, а и емоционално. Ако и през следващите дни ви завладеят силни емоции, не ги потискайте само и само да изглеждате весели или да покажете на света, че всичко е наред – оставете се на чувствата, отдайте им се, те постепенно ще отшумят. По този начин има шанс не само да се освободите от емоционалните токсини, но и да повлияете на заболявания, появили се по психологически причини. Време е за помислите сериозно за здравето си.

ТЕЛЕЦ
Вие сте известни със своето любопитство – ако сега го проявите, за да изследвате не толкова външния свят, колкото собствените си преживявания, може да стигнете до интересни прозрения за самите себе си. Денят е подходящ да анализирате по-точно някои отминали събития – особено такива, които са свързани с емоционалния и любовния ви живот. Ще е добре обаче да сте малко по-внимателни – възможно е миналото да се върне и това да ви навреди. Има вероятност отношенията ви с някого да отворят стари рани, да се почувствате обидени, използвани или оскърбени.

БЛИЗНАЦИ
Чувствата са си ваши и никой не може да ви съди за тях, но ако позволите на стари истории да определят действията ви сега, нищо чудно да сбъркате. Ще ви се отрази добре, ако се грижите повече за себе си. Забравете думичката „трябва”, оставете половинката, децата, родителите и приятелите да си живеят живота и се концентрирайте върху себе си и върху това, от което имате нужда вие. С колкото повече любов и внимание се отнасяте към себе си, толкова по-малка е вероятността да изисквате близките да ви ги даряват и съответно – да останете разочаровани от това, че те не се реагирали както сте очаквали.

РАК
Ако си припомняте стари обиди, това е знак, че има нужда да простите, а не да продължавате да носите товара на обвиненията или самообвиненията. Имайте предвид, че ще бъдете по-подозрителни от обикновено, но е напълно възможно да проявявате прекалена мнителност и да преценявате хората и обстоятелствата както ви изнася, а не реално. Така че налегнат ли ви подобни мисли, просто спрете и анализирайте дали подозренията ви се основават на факти или са плод на притеснения и неясни предчувствия. Отношенията с колеги и работодатели ще бъдат по-трудни.

ЛЪВ
Възможно е да се изправите пред предизвикателства, засягащи най-вече семейните отношения и емоционалния ви свят. Доста вероятно е у вас или у член на семейството да възникнат драми – особено ако във вашата фамилия е прието проблемите да се потулват и всичко да изглежда перфектно. Дори да успеете да излъжете останалите, себе си трудно ще заблудите, защото събитията ще оставят отпечатък върху душевния ви свят. Повечето от вас реагират доста бурно, когато търпението ви се изчерпи, опитайте се да овладявате страстите и да не си го изкарвате на околните.

ДЕВА
Имайте предвид, че ще ви липсва обективност и ще тълкувате събитията както ви изнася. Ако някой не реагира както очаквате или не ви даде онова, което искате, ще хвърлите вината върху него и изобщо няма да потърсите своята отговорност за ситуацията. Вие не сте злопаметни и скоро няма да помните нищо, но това може и да не важи за другия човек. Затова, преди да говорите и да действате, мислете за последствията. Ако все пак сте убедени в своята правота, пробвайте да разрешите проблема в разговор – това обаче може да стане едва след като емоциите са поутихнали.

ВЕЗНИ
Има вероятност да получите някаква награда от съдбата – възможност за изява, пари за добре свършена работа или покана за романтична среща. Ако сте обвързани, въздържайте се да правите сцени на ревност, ако не искате сами да си навлечете проблеми. Очаква ви ден, благоприятен за работа – ще се организирате добре и съответно ще пожънете чудесни резултати. Емоциите ще попречат на някои от вас да се съсредоточите върху задълженията си, а други няма да сте в добра физическа форма. По-удачно да си пестите силите и да избягвате хора и ситуации, които биха могли да ви причинят стрес.

СКОРПИОН
Ще ви подейства много добре, ако прекарвате по-дълго време у дома или общувате с личности, които ви разбират, тъй като в началото на деня по всяка вероятност ще изпитвате голяма нужда от емоционална подкрепа. Към средата на деня ще имате повече енергия за работа, но за съжаление е възможно да се сблъскате с проблеми във взаимоотношенията – в личните или в служебните. По възможност се опитайте да не се месите в чуждите работи и не изказвайте категорично мнението си, защото нито ситуациите, нито хората са само черни или бели – винаги има нюанси.

СТРЕЛЕЦ
Ако мислите рационално и детайлно анализирате постъпките на другите, има голяма вероятност да сбъркате, тъй като положението няма да е каквото изглежда. Изобщо не разчитайте много на логиката – тя не може да ви помогне да получите информация как протичат процесите в дълбочина. Ще стигнете до интересни прозрения за връзката си с някого –възможно е те да залегнат в основите на бъдещи промени. Препоръката към вас е да не се плашите от евентуални неразбирателства в делови план или от проблеми в любовните отношения. Ако такива се появят, това е знак да откриете какво не е наред.

КОЗИРОГ
Може би сте се отдалечили от партньора си, защото дълго време сте премълчавали нещо и негодуванието се е натрупвало във вас. Или пък на работа сте търпели някаква несправедливост, заради което сте изгубили мотивацията си. Какъвто и да е проблемът, има шанс да го изследвате по-задълбочено и да откриете къде се корени. Условието да се случи това обаче е да не бягате от истината за ситуацията и какви чувства тя събужда у вас – само за да има мир и всичко да изглежда наред. И вие имате право на негативни емоции и лоши настроения, така че позволете си да бъдете ядосани или тъжни.

ВОДОЛЕЙ
Днешният ден е много подходящ за нови начинания, свързани с финанси и с бизнес, особено ако в тях има творчески елементи или грижа за благото на повече хора. Ако сте човек на изкуството или сте създали някакъв продукт, може да очаквате парични постъпления, а също може и да решите да инвестирате средства в бъдещи творчески начинания. Изобщо денят е чудесен за делови преговори, особено ако се стремите към изграждане на трайни контакти. Възможно е отношенията с родители и с по-възрастни членове на семейството да се напрегнат и това да ви причини безпокойство.

РИБИ
Със сигурност ще се справите не само с текущите проблеми, но и с такива, които сте отложили по някакви причини. Обмисляйте внимателно действията си. Няма да е фатално, ако допуснете грешка, но ще ви е нужно време за корекции и съответно разместване на програмата. Не е във ваш интерес да взимате решения, продиктувани от емоции. Обръщайте внимание на градивната критика. Най-вероятно ще се окаже полезна, особено пък ако е отправена от близки, на които имате доверие. В края на деня избягвайте посещенията на непознати места, отдайте се на почивка у дома.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031