Connect with us

Астро

Материални успехи за Овен, Дева – не следвайте чужди съвети

Публикувана

на

ОВЕН
Очаквайте информация за материални успехи, които за пореден път без причина ще предизвикат завистта на съседите и приятелите ви. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват хора, които обичат да живеят на нечии гръб без особено усилие. Не давайте обещания за заеми. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си. Обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора. Не се лишавайте от романтичните мигове в този ден. Импулсивните действия от ваша страна са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви.

ТЕЛЕЦ
Емоцията ви носи неприятности на работното място. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие често допускате. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си и не сте финансово стабилни. Предложенията на ваши колеги да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции. Отдайте се на романтични срещи в този ден и създайте хармонията, която така отдавна ви липсва, а днес вие имате тази възможност. Ще постигнете съгласие, ще си възвърнете любовта на интимния партньор.

БЛИЗНАЦИ
Запазете спокойствие, спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите неприязнено с тях и да проявявате недоверие. Не водете делови разговори и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания, само за да не си развалят планираната почивка. За да не загубите любимия си, сте готови да се промените, но трябва да го направите искрено. Вечерта не си проваляйте романтична среща с близък човек, която ще ви зареди с нови сили.

РАК
Ако работите в сферата на услугите, се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа, защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Не взимайте прибързани решения заради възможни грешки и неуспехи. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични. Отношенията в семейството ви са хармонични. При семейните изневярата е причина за проблеми в семейството, не вярват на чувствата.

ЛЪВ
Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят, а вие да разберете, когато не можете да реагирате. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да разказват за себе си на чашка, да се предпазват от излишни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньорът ви е извън себе си заради вашето поведение и отсъствие от дома. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията.

ДЕВА
Препятствията на работното място са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда. Използвайте времето си, за да анализирате грешките си и поведението си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени. Не съсипвайте хармоничните отношения с близките си, само защото говорите, без да мислите. Постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

ВЕЗНИ
Днес сте щастливи заради неочаквани приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност. Скоро ще имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

СКОРПИОН
Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Успехът може да ви изневери, ако не прецените добре новите си познати. При срещи и запознанства бъдете сдържани и тактични. Ще си спестите проблеми в личния живот. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ
Не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите, като осъзнаете и своите лични пропуски. За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

КОЗИРОГ
Разрешете бързо, още днес, деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласа на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Познанствата ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате нечия ревност. Ще се справите с новите си служебни задачи, но с повече усилия. Не търсете помощ, а надмогнете сами с трудностите. Разчитайте на собствените си знания и умения.

ВОДОЛЕЙ
В днешния ден се въздържайте от взимане на важни решения и от активна работа, продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите си колеги. Ще ви оценят и без упорство от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения. Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност, не пропускайте да сте нежни.

РИБИ
Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде голямо заради новина, която ще ви подтикне да сте дейни, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги, които имат намерение да ви попречат да постигнете целите си. Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2022
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031