Connect with us

БулевАРТ

Лилия Маравиля: Звезда съм единствено в къщи…

Публикувана

на

Умна, талантлива и красива жена – комбинация, която трудно се приема по нашите географски ширини. Тя е урок за това, че дори и най-добрите губят. А колко добри са всъщност, проличава по начина, по който успяват да се изправят след провала. Това е Лилия Маравиля – жена, която се стреми да бъде дете в света на големите. За да се предпази от тях.

„Артистът е самотен човек. Това със „звездите“ – особено на нашето регионално ниво, е много смешно“, сподели Лилия Маравиля по Нова телевизия. Актрисата от театър „София“, която често снима в сериали и във филми, признава, че не е от хората, които се бутат с лакти напред и гонят целта със зъби и нокти.

„Звезда съм единствено в къщи“, казва Лилия Маравиля и признава, че когато понякога се разгневи, го отнася съпругът й – италианеца Лука, чиято фамилия носи.

Той не влизал в спорове с нея, но след това й подхвърлял: „Беше нетърпима“. А когато се разправяла с дъщеря си – красивата Паола вече пое по стъпките на известната си майка, се чувала едва ли не из целия квартал.

„Важно е да носиш детето в себе си. Но все пак пораснах, когато се научих да губя. Отлично се чувствам в кожата си“, признава Маравиля, чиято рокаджийка в „Голата истина за група Жигули“ печели аплаузите на меломаните.  Според ученичката на Крикор Азарян за човека на изкуството най-важното е да търси и да цени парадокса.

„Важно е да носиш годините си с достойнство“, казва звездата в „Голата истина за група Жигули“.

art-twig.bg

 

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2023
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031