Connect with us

Астро

Кавги и финансови загуби за Телец, нови бизнес възможности за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
Днес всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска, но нека това не стане повод да се ядосвате. Шансът ви да спечелите от бас или хазартна игра е голям, но залагането ви не трябва да е цел, защото финансовите ви възнаграждения ще се увеличат при всяко едно положение. Не правете прибързани заключения за ситуациите, от които сте заобиколени в професионалната сфера. Най-вероятно ще ви предложат допълнителни професионални ангажименти, които ще имат и завиден финансов еквивалент. Мнозина от вас ще се радват на прозорливост, която ще ги предпазва от възникването на големи неприятности в професионалната сфера.

ТЕЛЕЦ
Не е изключено заради пререкания с роднини да пострада сериозно материалното ви състояние, което в последно време не е особено стабилно поради многобройните ви занимания и интереси за инвестиране на средства. Залагайте на правилната нагласа в любовта, ако искате да не загубите доверието на интимната си половинка. Направете всичко по силите си, за да реализирате професионалните си и финансови стремежи. Ако успеете да изпълните обещанията си към началници, делови партньори и колеги, ще се радвате много по-скоро от очакваното на стабилност в делови и финансов план.

БЛИЗНАЦИ
Изпълнени сте с енергия и желание да покажете на света какво можете и как да го постигнете. Ще срещате съпротива и опити да ви разколебаят, но увереността ви ще вземе преднина и ще постигнете намеренията си. Благодарение на опита си, на прозорливостта си и интереса ви към всичко, което ви заобикаля, сте наясно с проблемите, които стоят пред вас и пътищата за тяхното скорошно преодоляване. Някои ще започнат нов бизнес или им предстои преместване на нова работа. Можете да разчитате на подкрепа от близките си и от хора, чието мнение уважавате, а това е важно за вас.

РАК
Само не бъдете агресивни през днешния ден, а деликатни, мили и услужливи. Ставате по-добри, уважавани и високо ценени хора за обществото. Хуманните ви идеи все повече ще се възприемат и намират своето приложение в живота на другите. Успешен и ползотворен ден за вас. Ако се трудите в колектив, ще пожънете много успехи в работата си. Всяка проява на умение и справяне в ситуацията ще ви направи победители. Само не разпилявайте енергията си с много неща едновременно. Концентрирайте се в най-важното и ще успеете. Целете се в големите предизвикателства за вас, подминавайте дребното и трудно забележимото.

ЛЪВ
Днес най-често ще ви занимават въпроси от политически, социален, професионален и личен характер. Резултатите, за които работите през последните дни, невинаги ще съвпадат с добрите ви очаквания, но това няма да отслаби амбициите ви да довеждате усилията си до добър край. Не се раздвоявайте и в любовта. Отдайте се само на един обект от романтичното си обкръжение. В семейството си запазете добрия тон, като бъдете достатъчно уважителни към близките си. Приемайте ги с всичките им недостатъци, за да не се чувстват некомфортно във вашата компания.

ДЕВА
Работете само с проверена информация и не се доверявайте на малко познати хора. Не рисувайте на хазарт и се пазете от крадци. Наред с разработка на нови проекти, ще използвате от времето си и за приключване на вече започнати задачи, уреждане на взаимоотношения и разплащания. Финансирането на нов проект е в ход и в тази връзка ще повишите контактите си с представители на банковите и други административни институции, които имат отношение към работата ви. Добре би било да подобрите организацията си, съобразявайки се с изискванията на пазара, предвид дългосрочните ви планове.

ВЕЗНИ
Свободолюбивият ви дух ще ви подтикне към активни действия, за да елиминирате всякаква намеса в личните ви дела. Свободата за вас е от първостепенна важност и няма да позволите на никой да злоупотреби с нея. Също така няма да позволите на никой да се вмъква в живота ви неканен и да определя пътя и мисленето ви. Отговорността и последствията от решенията ви са за ваша сметка. По-философски гледате на грешките си, като на уроци, които следва да научите. Дайте приоритет на предстоящите си проекти, ако е нужно, жертвайте от личното си време, но стигнете до края.

СКОРПИОН
Възможностите ви за бизнес ще се увеличат, а от там и финансите ви. Поради коректното си и честно отношение към хората, с които общувате, ще печелите популярност и уважение. Всичко това ще ви зарежда с амбиции и мотивира допълнително. Дайте всичко, на което сте способни, и ще се радвате на успехите си. Обърнете се в живота си към всичко, което ви заобикаля, с най-позитивната си нагласа, и ще получите топлина, обич и подкрепа. Нужна ви е повече вяра и вътрешен плам, за да постигнете целите си. Не се лишавайте от нищо, за което жадувате, но и по-често слушайте гласа на разума.

СТРЕЛЕЦ
Дистанцирате се от хора, които ви обичат, търсейки взаимност от други, стоящи встрани от вас. Да отсявате истинското от плявата е умение, което трябва да усъвършенствате. Идващите дни ще ви донесат доволство от постигнатото. И в професионалните, и в личните ви дела ще стигнете да височини, непознати досега за вас. Ще се радвате на признания и висока оценка за работата си. Ще фокусирате вниманието върху себе си не само с качествата си, но и с умението си да правите атмосферата приятна. Ще посветите енергията си на благородни цели, за подобряване условията на работа и живот и подпомагайки онези, които се нуждаят от вас.

КОЗИРОГ
Има какво да се направи, за да стане животът ви по-приветлив за вас и близките ви. Силни сте, за това и съпротивата, която ще срещате, няма да бъде по-малка, но ще ви мотивира да работите, убедени в правотата на идеите си. В тази си активност ще срещнете подкрепата и на други, мислещи като вас. Ще обедините усилия в търсене и намиране на правилните решения, за което ще бъдете приветствани. Смяна на работното място или друго немаловажно обстоятелство ще стане причина за повече вълнения. Позитивното мислене е в основата на всеки ваш успех.

ВОДОЛЕЙ
Ще откриете възможност за започване на свой бизнес и ще се съсредоточите върху нея, което ще повлияе положително на финансите ви. Събитията ще ви подтикват към активност и често ще се стараете да променяте нещата около себе си. Било защото сте неудовлетворени, било защото природата ви не търпи застой. Имате енергия, воля и желания и ще успявате в начинанията си. Близките ви имат своите изисквания, които невинаги съвпадат с вашите. Това може да породи неразбории, нужни са взаимни отстъпки. Умението ви да балансирате има значение сега.

РИБИ
Сферата на интересите ви ще ви среща с точните хора и ще ви въведе в среди, градивни за вас. Усмихвайте се по-често и привличайте вниманието им със своите качества и достойнства. Незаинтересоваността ви към другите може да ви лиши от възможности, които иначе ви се дават. Ще следвате приоритетите си, отличавайки се с разум, добра енергия и като изразители на позитивна мисъл и хуманни действия. С идеите, работата и резултатите от нея ще привличате около себе си повече хора, насочвайки ги в градивна посока. Любовта ви мотивира да се развивате, насърчавайки добрите ви чувства.

art-twig.bg

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031