Connect with us

Астро

Изненадващи печалби ще изненадат Водолей, рискови начинания ще провалят Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
В този ден не противоречете на колегите си, въпреки че имат мнение, което не ви допада. Следобед се постарайте да работите, без да се разпилявате. Не са изключени технически проблеми, които блокират работата ви. Не бива да уговаряте заеми. Въздържайте се от всички делови разговори, които могат да ви навредят. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не питайте брачния си партньор за неща, за които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ
Днес сте притеснени от новината, че ви информират за задължения по отдавна изтеглен и реализиран кредит, за който сте изплатили задълженията и сте го забравили. За ваша изненада в този ден може да ви предложат назначение на нов пост, който ви позволява да се развивате в нова посока. Обмислете в детайли предложението. Наясно сте, че ако са ви изневерили, няма да простите и ще приключите веднага отношенията, но ако вие сте залитнали встрани, ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви, но му се отдайте само ако чувствата ви са споделени.

БЛИЗНАЦИ
На работа ще се наложи да се занимавате със служебни проблеми, които са породени от грешка на ваш колега, но е бързо поправима и проблема – решим. Ще се наложи да се консултирате с адвоката си, за да не се окаже, че сте подвластни на измама. На вашето работно място трудностите са преодолими. Не отказвайте помощта на по-знаещ от вас колега. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

РАК
Днес сте в добро настроение. Не реагирайте болезнено на критичните забележки, които не са насочени към вас, и се примирете с поставената ви задача, защото ще ви помогне да блеснете с възможностите си. Очакват ви изпитания, които ще ви помогнат да откриете нов начин за разрешаване на личните ви проблеми. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си. Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ЛЪВ
Предстои ви професионален подем. Завършете започнатите задачи и се подгответе добре, като отново проверите правилността на намеренията си за старта на планираните начинания. Не се поддавайте на желанието си да работите до късно. Проверете отново счетоводните си документи. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

ДЕВА
По ваша преценка подкрепете роднините си или ги откажете от намерението им да започват собствен бизнес, но само ако сте финансово стабилни и ако сте убедени, че са годни да го развиват и не се очертава провал и за тях, и за вас. Не давайте заем, при липса на свободни пари. Постарайте се да отхвърлите задълженията си до обед и да си дадете почивка след това. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ
Днес се погрижете за цялостно подобряване на здравословното си състояние, благодарение на което и ще успеете да се отървете от свой вреден навик. Не търсете признание за собствените си успехи там, където не можете да ги получите по право. Денят е подходящ за спорт и повече физическа активност. Разрешаване на служебни проблеми ще ви изнерви до обед. Отложете деловите срещи и разговори, защото няма да сте достатъчно концентрирани и може да допуснете грешки. Близките ви и брачният ви партньор очакват да сте заедно вечерта. Отдайте се на чувствата си.

СКОРПИОН
Днес се предпазвайте от рисковани начинания, за да избегнете финансовите загуби. Не е желателно да пътувате. Откажете се от желанието си да започнете ремонти и да връщате пари. Отложете домашните задължения, дори и са стигне до разправия с вашите близки. На работното си място на всяка цена се заемете със задачите си. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ
Обмислете намерението си да се заемете с начинания, които може да се окажат доходни, дори и да не ви харесват, а и днес никак не ви се работи. Ако прецените, че е във ваша полза и ще си спестите умората, променете начина си на работа. Не бъдете прибързани, за да не допуснете грешки, които ще отдалечат във времето плановете ви. Не е изключена среща с ваши съдружници, ако имате общ бизнес, но не бива да сте прекалено разговорливи и доверчиви. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла.

КОЗИРОГ
Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Ако сте прозорливи, може да извлечете полза от информацията, която ви поднасят, но преди това проверете всичко и сами, за да не се окаже подвеждаща. Може да се наложи целия ден да сте на вашето работно място. Не бъдете агресивни, ако ви предизвикат да водите спор по политически въпроси. Не е изключено да ви провокират нарочно, особено ако членувате в политическа партия или заради ваши лични причини сте започнали да се занимавате с политика. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер.

ВОДОЛЕЙ
Днес се доверете на интуицията си и нещата за вас ще се подреждат благоприятно. Постарайте се да проявявате голям респект към хората, които са по-добре поставени в обществото, но не оставяйте слепи за грешките, които те самите неволно допускат. Денят е подходящ за въдворите ред в дома си. Разчитайте преди всичко на материални успехи, идващи от приходи, които сте заслужили, а не ги получавате даром. Ако ви споходят неочаквани проблеми, приемете, че са заради поощрението, което получавате. Не се ядосвайте. Не спорете с колегите си.

РИБИ
Бъдете отговорни към постъпките си на работното място. Емоцията ви пречи да се съобразявате с колегите си. Вредите на отношенията си, въпреки че ваш колета също има принос, защото постоянно е готов да ви упреква за нещо. Ако премълчите и проявите такт на работното си място, ще спечелите уважението на колегите си и ще издигнете авторитета си. Не бъдете разточителни. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

art-twig.bg

 

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2024
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930